Ben de Bestlak damla kullanıyorum ara ara. Hastanedeki bebek hemşiremiz önermişti. Bestlak ve Humana çay. Bende ikisi de işe yaradı.Kızlar bugün aktardan süt arttıran gaz attıran bi karışım istedim bana bu damlayı verdi içinde birçok otun tohumun karışımı var günde 3 defa bir bardak suya 15 damla damlatıp iç dedi akşama bile görürsün faydasını dedi bir hafta bu şekilde devam et sütünün artışından memnun kalırsan günde bire düşürürsün dedi. Kadının ablası emzirirken bunu kullanmış çok memnun kalmış sütü artmış falan filan. Aldım hemensize de göstermek istedim belki işine yarayan olur
Bende bunu deneyim bakalım işe yararsa söylicemBen de Bestlak damla kullanıyorum ara ara. Hastanedeki bebek hemşiremiz önermişti. Bestlak ve Humana çay. Bende ikisi de işe yaradı.
Of biz de aynıyız gündüz gayet iyi gece gözleri fal taşı gibi oluyor asla uyumuyor gece uykusunu aşırı özledim zombi gibiyim şuan uyusa da uyusam diye bekliyorumSabaha kadar uyumayan bir bebek düşünün… evet o bu gece ipektieşiimle gece 2 ye kadar uğraştık olmadı ben dedim yatmalıyım ona bıraktım yattım sabah 5 te teslim aldım hala uyumadı. Dün gene prebiyotiğini denemiştim ondan mı uyumuyor napıyor anlamadım ya bu kadarda tesadüf olmaz gerçi dün 2 gibi verdim onu gayette gündüz uyumustı güzel. Ne olduysa gece oldu ağlıcam uykusuzluktan
Gel sarılalım... neyseki benim kız bu gece zorla 12 de uyuduSabaha kadar uyumayan bir bebek düşünün… evet o bu gece ipektieşiimle gece 2 ye kadar uğraştık olmadı ben dedim yatmalıyım ona bıraktım yattım sabah 5 te teslim aldım hala uyumadı. Dün gene prebiyotiğini denemiştim ondan mı uyumuyor napıyor anlamadım ya bu kadarda tesadüf olmaz gerçi dün 2 gibi verdim onu gayette gündüz uyumustı güzel. Ne olduysa gece oldu ağlıcam uykusuzluktan
Çok teşekkür ederim.Ben de düzgün emmediginden şüphelendim internette doğru pozisyon nasıl aldırılır biraz araştırdım şimdi sanki toparlayacak gibi yani inşallah öyledirMemeni verirken direkt ağzının içine verme meme ucun yukarı baksın alttan kahverengi kısmı dudaklarina denk gelsin iyice ağzını açınca da ucunu da ağzına şok o zaman sadece ucundan emmiyor kahverengi kısım da ağzına girmiş oluyor ve yaralar da iyileşmeye başlıyor.
Bir başka seçenek de silikon meme ucu. Silikonsuz emmeme ihtimali var ama bunda da aklında olsun, burada da kizlar yazdilar hatta silikonsuz emziremiyorum kabul etmiyor diye ama yaralarla insanın canından can giderken düşünemiyor bunlari, en azından yaralar iyirlesene kadar uçla emziregim diye düşünüyor insan.
Ben de denedim bir ümit, Philips aventin silikon ucu vardi evde zaten. Gerçekten acıyı çok çok azaltiyor ama kızım hiç sevmedi, uğraştı uğraştı ememedi, ağzından kaydı. Güç bela emmeyi başardığında da memeyi boşaltamadi. Yarım saatlik mücadeleler sonrasında ucu çıkarip yine mememi vermek zorunda kaldım.
Bızımkıde normalde 4/5 gıbı kalkıyodu. Bu sefer gece 12 de bır uyandı uyanış o uyanışGel sarılalım... neyseki benim kız bu gece zorla 12 de uyudusabah 5.30 da mesai başladı bizim ama. Çocuk uyumuyor yani nasıl uykusuz duruyorlar bilmiyorum
Valla normalde bende kaldırmıyorum esımı ama hıc uyumadı ben sabaha kadar patates olurdum yoksaOf biz de aynıyız gündüz gayet iyi gece gözleri fal taşı gibi oluyor asla uyumuyor gece uykusunu aşırı özledim zombi gibiyim şuan uyusa da uyusam diye bekliyorumeşim de hafta ici işe gittiği için uyu sen diyorum cok yoruldum cidden
Ah inşallah
Offf çokmzor her şey. Yani bebek ağlıyor ben ağlıyorum bu gece de delirdim. Asla uyutamadım ama eşim maflor diye bir damla aldı. Efsane bir şeymiş. Gece 12 de verdim damladan çocuk hem kendi kendine gaz attı hemde kaka yaptı. İnsan buna ağlar mı sevinçten ağladım yeminle. Bugün evime doğru yola çıkacağız nasipse cuma günü evde olacağız. Her yer her yerde bebekle nasıl halledeceğim hiç bilmiyorum. Gerçekten eşimin annem gelsin ısrarını reddedip çok zorlanıyorum da diyemeyeceğim ona.
Valla çok özeniyorum 3-4 saat uyuyan bebelereBızımkıde normalde 4/5 gıbı kalkıyodu. Bu sefer gece 12 de bır uyandı uyanış o uyanış
1,5 saatte bir uyansaydı bile razıydım. Gece sadece 1 saat uyudu oda 5 te yattı 6 da kalktı onun dısında sürekli ayaktaydı. Derdinide anlayamadık. Cocugumun bir gözü sürekli çapak akıyor. Silsemde gene akıyor hemen. Napacağımı bilemedim bilen var mı?Valla çok özeniyorum 3-4 saat uyuyan bebelerebizimki şimdiye kadar 2 kere 3,5 saat uyudu. Onlarda da biz uyandırdık korkudan Şimdiki aklım olsa uyandırmazdım sarılık riskimiz yoktu niye kaldırdıysak. Bu gece şaşmadı 1,5 saatte bir uyandık. Diğer günlerde 1,5-2 saat aralıklarla uyuyor. Gece gündüz farketmiyor. Uzun süre uyutmanın Yolu var mı açta değil meme verdim üzerine 45 cc mama verdim 1,5 saat sonra yine ayağa dikti bizi. İki meme emiyor yine uyanıyor
Hayat hepimize zor canım dilerim yüklerin hafiflerKolay oluyor diyemem 2. haftadan beri yalnız biri olaraktan. Sıkıntılarımı tek başıma çekip kendime ağlamayı tercih ettim. Çünkü standart hepimiz farklı farklı ama ortak sıkıntılar çekiyoruz bebeğin Gazi çok emmesi az emmesi vs vs bitmeyen ev işi… yemek çamaşır bulaşık zor. Mesela şuan baska odaya geldim ağlıyorum. Gündüz Gazi vardı gece de gazi olunca bir de dehşet derece alerjik nezlem azınca bittim benburnum asla durmuyor akıyor sürekli ve bu daha çok sinir yapıyor. Mevsim geçişi beter oluyorum senenin belli zamanlarında. 7 yas rahatlığından sonra sa uykusuz geceler yormuyor üzmüyor değil bir de üzüldüğüme üzülüyorum kızıma yetemiyorum
is olarak network yapıyorum ona baya ara verdim azalttım işlerimi sosyal medya yönetmeye orada çalışmaya çalışıyorum ki hiç kolay değil zalim İnstgram algoritması araya YouTube sıkıştırıyorum gün içinde aynaya bakıp cilt bakımı dahi yapamaz oldum yüzüm kurudu giderek kilo veriyorum enerjim dip seviyede
Ekonomik durumlar ulkemizde normal gitmediği için bir şekilde geçime destek olmak zorunda olduğum için home ofiss çalışıyorum.
Anlat anlat bitmez bende buraya giremez oldum ama anladığım kadarıyla sizlerde aynısınızElbet geçiyor bu günler de duygularımı yaşıyorum işte ben de durum bu. Doktora gidince gazini söyleyeceğim bakalim 1. Ay kontrolünde ne vercek napcak kilosu nasıl onları öğreneceğim.
Cok mantıklı bunu önerilere sunalımOf evet yemek işi olmasa ne güzel olurdu belediyelerin aş evleri 40 gün lohusa ların evine yemek yollasa ne güzel olurdu
Offf noluyor bu bebelere yav. Gece uyudu gündüz sapıttı yine. Kv bakıyor şimdi ona bıraktık işlerimiz var diye. Kadının ödü kopuyor çığrınacak diyeBızımkıde normalde 4/5 gıbı kalkıyodu. Bu sefer gece 12 de bır uyandı uyanış o uyanış
Valla kuzum bize yaradı baya. Maşallah kaka gaz çözdük gibi. Bi deneyin bakalım sizde.bizde alalım kafayı yicem biraz dağınık kalır sırayla yaparsın benim ev göçüyo bi yeri yapsam bi yer kalıyor yetiştiği kadar
Ya ben baş edemedim o çapaklarla1,5 saatte bir uyansaydı bile razıydım. Gece sadece 1 saat uyudu oda 5 te yattı 6 da kalktı onun dısında sürekli ayaktaydı. Derdinide anlayamadık. Cocugumun bir gözü sürekli çapak akıyor. Silsemde gene akıyor hemen. Napacağımı bilemedim bilen var mı?
Ben verdim canım, ilk oğlumda da vermiştim ama şöyle verdim. Çok huzursuz olup uykuya dalamadığı zamanlarda verdim. Öyle tüm gün ağzında olmaz zaten sağlıklı değilKızlaaaar malum biz daha yeni başladık hayata emzik vermedim ama versem alacak gibi sizce ne yapayım vereyim mi? Çok sağlıklı değil diye biliyorum ama size de sorayım dedim herkes ver rahat edersin diyor siz ne diyorsunuz?
Yağ ölümcül oluyor diye biliyorum kullanma canımEşim bunları almış. Süt ve gaz için
senin yazdıklarını söyledi aktarcıda, bu çayın içinde var hepsi fazlası var hatta. Bide çemen tohumu aldı. Adam fazladan bu yağıda önermiş bizimki almış. Gazı olduğunda karnına ve tabanlarına sürüp masaj yapın demiş. Çayı ve çemeni içmeye başlıyorum, yağdan emin değilim kullanan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?