2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabaha kadar uyumayan bir bebek düşünün… evet o bu gece ipekti eşiimle gece 2 ye kadar uğraştık olmadı ben dedim yatmalıyım ona bıraktım yattım sabah 5 te teslim aldım hala uyumadı. Dün gene prebiyotiğini denemiştim ondan mı uyumuyor napıyor anlamadım ya bu kadarda tesadüf olmaz gerçi dün 2 gibi verdim onu gayette gündüz uyumustı güzel. Ne olduysa gece oldu ağlıcam uykusuzluktan

Ben de Bestlak damla kullanıyorum ara ara. Hastanedeki bebek hemşiremiz önermişti. Bestlak ve Humana çay. Bende ikisi de işe yaradı.

Of biz de aynıyız gündüz gayet iyi gece gözleri fal taşı gibi oluyor asla uyumuyor gece uykusunu aşırı özledim zombi gibiyim şuan uyusa da uyusam diye bekliyorum eşim de hafta ici işe gittiği için uyu sen diyorum cok yoruldum cidden

Gel sarılalım... neyseki benim kız bu gece zorla 12 de uyudu sabah 5.30 da mesai başladı bizim ama. Çocuk uyumuyor yani nasıl uykusuz duruyorlar bilmiyorum

Çok teşekkür ederim.deneyeyim ben de.

Gel sarılalım... neyseki benim kız bu gece zorla 12 de uyudu sabah 5.30 da mesai başladı bizim ama. Çocuk uyumuyor yani nasıl uykusuz duruyorlar bilmiyorum
Bızımkıde normalde 4/5 gıbı kalkıyodu. Bu sefer gece 12 de bır uyandı uyanış o uyanış

Valla normalde bende kaldırmıyorum esımı ama hıc uyumadı ben sabaha kadar patates olurdum yoksa

bizde alalım kafayı yicem biraz dağınık kalır sırayla yaparsın benim ev göçüyo bi yeri yapsam bi yer kalıyor yetiştiği kadar

Bızımkıde normalde 4/5 gıbı kalkıyodu. Bu sefer gece 12 de bır uyandı uyanış o uyanış
Valla çok özeniyorum 3-4 saat uyuyan bebelere bizimki şimdiye kadar 2 kere 3,5 saat uyudu. Onlarda da biz uyandırdık korkudan Şimdiki aklım olsa uyandırmazdım sarılık riskimiz yoktu niye kaldırdıysak. Bu gece şaşmadı 1,5 saatte bir uyandık. Diğer günlerde 1,5-2 saat aralıklarla uyuyor. Gece gündüz farketmiyor. Uzun süre uyutmanın Yolu var mı açta değil meme verdim üzerine 45 cc mama verdim 1,5 saat sonra yine ayağa dikti bizi. İki meme emiyor yine uyanıyor

1,5 saatte bir uyansaydı bile razıydım. Gece sadece 1 saat uyudu oda 5 te yattı 6 da kalktı onun dısında sürekli ayaktaydı. Derdinide anlayamadık. Cocugumun bir gözü sürekli çapak akıyor. Silsemde gene akıyor hemen. Napacağımı bilemedim bilen var mı?

21:30 gibi uyumaya baslayip gece 01:30'da kalkti, emzirme, alt degistirme, eyleme derken 3'te geri uyudu, dedim esime sen dur uyurken basinda, cunku o uyusa da basindayken miyk dese insan yataktan atliyor, tam dalamiyorsun, boluk porcuk oluyor uyku. Bebekten uzakta nasil guzel uyumusum. 06:00'da geri uyandi. Bayragi devraldim esimden. Son 1 ayin en iyi uykusuydu. Insallah hepinize kismet olsun boyle dinlenmek. Jilet gibiyim bugun

Bugun yenidogan surecinin son gunundeyiz.

Gaz bizi zorluyor. Ama damlalari kullansam bi turlu kullanmasam bi turlu. Kaka kivami sivilasiyor kullaninca.

Banyoya bayiliyor. Cok seviyor. Gik etmiyor, sadece banyo yaparken aglamiyor diyebilirim hatta.

Tummy time yaptirinca sinirleniyor sirt ustu donuyor. 2 haftalik bebekken dondu ilk. Dedim rastgeldi herhaldr. Sonra tekrarladi. Sasiridm cunku ablasi 5 aylikken donmustu yuz ustunden sirt ustune. Erkek gucu diye bir sey var gercekten sanirim.Cok hareketli ve guclu. Yatakta bile biraksam oynatiyor kendini ayni yerde bulamiyorum. Yalniz birakmaya gelmeyecek.

Genelde hep catik kasli. Dunyaya gelmektrn mutsuz ve hayal kirikligina ugramis olabilir diye dusunuyorum. Geldiginden beri hep pisik gaz hep aglama. Nereye dustum ben diyor gibi geliyor. Babasina dedim sevildigini hissetmiyor bence, biz iyiligi icin yapsak da onu hep aglatiyoruz, ona belki de iskence ediyormusuz gibi geliyordur. Ben oyle deyince uzulmus. Gecen gun duydum almis kucagina anlatiyor annen baban seni cok seviyor, pisigin canini acitiyor ama gececek fln anlatiyor ❤ ne diyim anliyordur insallah.

Dun bana gulumsesene falan dedim guljmseyerek gulumsedi. 2 kere oldu aynisi. Ama sosyal gulumseme icin erken. Eastgeldi herhalde. Ben l uzerime alindim yine de olsun.

Hayat hepimize zor canım dilerim yüklerin hafifler rahatlıktan sonra böyle uykusuzluk zorluk 2. 3. Bebeği olan herkesi sarstı ama geçecek elbet büyük kızlarima bakınca o da büyüyecek diyorum sende öyle motive et kendini

Offf noluyor bu bebelere yav. Gece uyudu gündüz sapıttı yine. Kv bakıyor şimdi ona bıraktık işlerimiz var diye. Kadının ödü kopuyor çığrınacak diye
bizde alalım kafayı yicem biraz dağınık kalır sırayla yaparsın benim ev göçüyo bi yeri yapsam bi yer kalıyor yetiştiği kadar
Valla kuzum bize yaradı baya. Maşallah kaka gaz çözdük gibi. Bi deneyin bakalım sizde.

Ya ben baş edemedim o çapaklarla 1 haftalıkken başladı hala devam ediyor doktor damla vermişti inat ettim kullanmadım ilaç vermeyim çocuğa diye sürekli temizliyordum ama baktım geçeceği yok başladım damlaya dün. Geçer inşallah. ASM deki hemşiremin bebeğinde de olmuş o da damla kullanmış 2 günde iyileşti dedi gözlemliyorum bakalım işe yarayacak mı

Ben verdim canım, ilk oğlumda da vermiştim ama şöyle verdim. Çok huzursuz olup uykuya dalamadığı zamanlarda verdim. Öyle tüm gün ağzında olmaz zaten sağlıklı değil

Yağ ölümcül oluyor diye biliyorum kullanma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…