2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yalniz lohusa dedin beni tavladin

Benim oglan emmedigi zaman 90 cc ile doyuyo. Bi gun azaltmayi denedim cocugun hemen cisi azaldi. Cisinden takip et. Gunde 4 tane dolu dolu bez alman lazim. Diydugunu oyle anlarsin

Tum bebelerin derdi aclik eskiden nasil yetermis bu sutler nasil doyarmis bebeler anlamiyorum. Oyle aglayip mamayla susuyosa actir baska aciklamasi yok insallah size uygun yontemi bulursun canim

Bence bişey olmaz hareketlenince direk veriyorlarmış bize de cok beslenmiş dedi cok kilo almış hiç umrum degil anne sütü alıyor sonuçta sağlıklı olsunlar da bu zamanlar da tospik olup sonra veriyorlarmış zaten

Tum bebelerin derdi aclik eskiden nasil yetermis bu sutler nasil doyarmis bebeler anlamiyorum. Oyle aglayip mamayla susuyosa actir baska aciklamasi yok insallah size uygun yontemi bulursun canim
Bende anlamıyorum eskiden memeden başka bişey yoktu takviye gidalar çaylar onlar bunlar napacagimizi şaşırıyoruz

Bildigim gibi devam ediyim dimi ya. Ac kaldigi bariz yani dun denedim ama butun gun agladi uyumadi yavrum.

Bende anlamıyorum eskiden memeden başka bişey yoktu takviye gidalar çaylar onlar bunlar napacagimizi şaşırıyoruz
Anneme sordum yetmeyince napiodunuz diye. 2 3 aylikken un kavurup mama yapmis bana. Pirinc unundan mama yapmis. Formul mama yok muydu dedm o zaman babaannem aldirmamis nasi.sinirliyim suan. Butun sindirim bosaltim sistemi sorunlarimin sebebini buldum resmen

60 CC ye iki kaşık mi mama koyup verryim
4 kilo bir bebek için tek öğün en az 90 cc olmalı yani bebeğin 2 3 saatte bir beslendiğini düşünürsek, eğer anne sütü hüç vermeden o öğünü sadece mamayla geçirecekseniz 90cx mama hazırlamalısınız zaten 30ccx1 ölçektir mama hazırlanması yani 90ccx3 ölçek mama olarak hazırlayıp vereceksiniz. Bebeğiniz kilosu arttıkça öğün başına alması gereken cc artıyor bunun hesaplaması var onu da inceleyin

Eskiden kadınlar daha sağlıklıydı hormonel olarak çünkü, bizler sürekli gdolu besinler ve daha stresli bi yaşam sürüyoruz maalesef

Benim oglan emmedigi zaman 90 cc ile doyuyo. Bi gun azaltmayi denedim cocugun hemen cisi azaldi. Cisinden takip et. Gunde 4 tane dolu dolu bez alman lazim. Diydugunu oyle anlarsin
Çişi iyi maşallah cnm mama vermediğim zamanda iyiydi çiş durumu aslında ama dr. Aç dedi genede ne bilim

Bildigim gibi devam ediyim dimi ya. Ac kaldigi bariz yani dun denedim ama butun gun agladi uyumadi yavrum.
Bence evet yazık yavrum açlıktan ağlıyor demek zaten bebek hareket etmiyor ki az da yese cok da yese direk kilo oluyor mantıken az hareket başlayınca direk gidecek neden aç kalsın ki besle bence bildiğin gibi canım

Aynı benim kızda öyle hep kucak ve hep meme uyuyor yatağa koyunca kop gözler açılıyor al beni diye ağlıyor

Ben de bir bucuk hafta kadar sağdım. Benim gogus makineyi ilk actıgımda 5 6 çekişte hep acısı sonraki çekişlerde göğüs alıstığı için acımamıstı. Su an silikon kullanıyorum emzirirken, nkrmal memeti vermeye calıstıgımda cok acıyor zaten bir iki cekmeye calısıyor uc olmadıgından cekemiyor. Silikonla da dün bugun biraz sızlıyor göğsümğn ucu silikon oldugu halde. Cocugun emmesine göre bence değişiyor. Cunku bebeğim bu ara xok güclü çekiyor artık öğrendi iyice emmeyi

Evet Konyalıyım..inşallah hemen iyileşirsiniz insanın canı gidiyor konu evlat olunca birde ilk bebek acemilikte var ayrı bir panik olunuyor ben öyleyim şahsen .. tam sıcaklar bebelerde bunaldı..
Neresinden konyanın, ben konyalı değilim de konya geliniyim

Cnm lansinohun pompasını kullanıyorum ama o çok çekmiyo gibi acaba dediğim gibi hastane pompası mı kiralasam ya valla ne yapıcaiomı şaşırdım
Bende de çok süt yok medela kiraladım 3 gündür onunla deniyorum arttırmayı.

Süt kampı diye bir şey varmış imkanı olan yapsın :)
Benim baş ağrım sebebiyle artmıyor diye düşünüyorum ama zamanla olacak

Cok mantikliymis. Ama bende bir bebe daha var ve yardim edicek kmsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…