Akdeniz in nemli havasından bozkırın kuru topraklarına geldiğiniz için olabilir canım. Benm bile okurken tatillerde Ankara'ya geldiğimde hemen kurdurdu çatlardı ellerim bebiş napsın alışır bi süre sonra nemlendir bol bol
Akdeniz in nemli havasından bozkırın kuru topraklarına geldiğiniz için olabilir canım. Benm bile okurken tatillerde Ankara'ya geldiğimde hemen kurdurdu çatlardı ellerim bebiş napsın alışır bi süre sonra nemlendir bol bol
İnşallah canım. İki ayağı birden olunca korktum niye böyle oldu diye. Sudocrem sürdüm yumuşamış şimdi. Ama bi eve varsaydım hemen losyon falan süreceğim
Kızlar buraya asla giremiyorum. Epidural sonrası baş ağrım dayanılmaz haldeydi ağlayarak acile yattım ve bi gece daha hastanede yatış yapıldı.
100 kişiden 1inde böyle bi etki oluyormuş.
İnşallah bi an önce geçer bugün 5. Günüm evde sadece yatıyorum ayağa kalkmak emzirmek bile zor
Ya benim bebem ishal olmuş biraz önce altını actım üstüme basıma kaka yaptı ama su gibi neden acaba ne yapmak lazım. Daha tğm değrrlerine yeni baktırdık bişey cıkmadı. Bebesi ishal olan var mıydı aramızda
Canım karpuz salatalık çok tüketince direk etkiliyor bizimki de öyle ister istemez yiyorum sanırım dikkat etmeye çalışsam da o tarz şeyler tek sorun dikkat et pişik olmasın biz kaka sulu ve her bez kakalı olunca pişikle uğraşıyoruz korkulu rüyam oldu artık sen dikkat et kakası suluysa özellikle pişmesin ben koruyucu da sürsem günde 20 bez de değişsem oldu yine
Günaydın hanımlar, benim bebeğin gazı bitmiyor sürekli gaz çıkarıyor ama sürekli gazı var şaşırıyorum nasıl bu kadar gazı olabilir. Soğuk yemem içmem bebeğe gaz yapar mı? Neden bu kadar gazı var anlamıyorum. Saat başı uyanmasının sebebide gaz kimyonu eksik etmiyorum bol bol tüketiyorum, gaz yapacak şeyler yemiyorum
Ben de bir bucuk hafta kadar sağdım. Benim gogus makineyi ilk actıgımda 5 6 çekişte hep acısı sonraki çekişlerde göğüs alıstığı için acımamıstı. Su an silikon kullanıyorum emzirirken, nkrmal memeti vermeye calıstıgımda cok acıyor zaten bir iki cekmeye calısıyor uc olmadıgından cekemiyor. Silikonla da dün bugun biraz sızlıyor göğsümğn ucu silikon oldugu halde. Cocugun emmesine göre bence değişiyor. Cunku bebeğim bu ara xok güclü çekiyor artık öğrendi iyice emmeyi
Kızlar kız 2 gündür katıla katıla ağlıyor, bugün arkadaşın önerdiği başka bir dr.a gittik, dr. Aç bu çocuk gaz değil dedi sütüm var evet ama besleyici değilmiş, bol protein meyve kompostu ve kurıyemiş ye dedi dr, birde her emzirme sonrası mama dedi bir süre, meme artı mama ile besleyenler kaç saatte bir veriyosunuzda, benim kız bazen yarım saatte bir emmek istiyor çünkü o kadar az aralıklarla mama çok olur demi
Slm kızlar bizim de kaka problemimiz var kapız oluyor 4 günde yapıyor ama katı yapıyor. Doktor damla önerdi kullananlar hangizi daha iyi hangisini alayım
İyi akşamlar kızlar kafamdaki soruyu yazmak için gruba girdim herkese aynı problem herhalde... Ya benim bebe doymuyor sanki. 4100 gramiz. Gündüz 2 saatte bı gece 2 yada 3 saatte bı emziriyorum uyandirabildikce diyim gece. Günde 24 saatte 3 kere mama veriyorum 30 CC aman doymuyor sanki mamayı mi siklastirayim emmeyi mi saatte bir e düşüneyim bilemedim sütüm de dolu dizgin değil çektikçe gelir mi ona her saat başı emzirsem çokta birikecegini sanmıyorum napiyim mamayı 60 CC ye mi çıkarayım zıplıyor öyle ciyak ciyak mamayı verince sus pus
Slm kızlar bizim de kaka problemimiz var kapız oluyor 4 günde yapıyor ama katı yapıyor. Doktor damla önerdi kullananlar hangizi daha iyi hangisini alayımEki Görüntüle 3122561