2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende az önce pompa yapmıstım ve acaba ne kadar emiyor diye bakayım dedim biberonla verdim sütü 80cc içti kusmadı, acaba doktor neden fazla dedi ki 1aylık olunca zaten 80-150cc arası içiyorlarmıs
Once emiyo diye dusundu bisey denedi sonra mama da kullaniyorum dedm o zaman cok geldi. Yani anne sutuyle alsa bu kiloyu sorun etmicekti. Valla ne icerse icsin vericem ben. Sadece araligi acmaya calisicam. 2 saatte degil de 3 saatte yapmaya calisicam cocugum perisan oldu dun

Beni de ekler misinz

Ben verdim canım, ilk oğlumda da vermiştim ama şöyle verdim. Çok huzursuz olup uykuya dalamadığı zamanlarda verdim. Öyle tüm gün ağzında olmaz zaten sağlıklı değil
Bugün denedim almadı eğer alırsa bende öyle düşünüyorum sebepsiz ağlamaları için kullanırım diyordum

Aktardan aldim canim S Semasimo önermişti 1.5 lt suya 15 tane falan atiyorum akşamdan ertesu gün iciyorum bugün 3. Günüm baya baya farketti

Yok kiz kokmuyor su da tadi bile yok dibine gelince az aroma aliyorum
Ay cemen cok kokar normalde vucuttan ziyade tuvalette falan kabus gibi koku oluyo kokmuyosa ben de alayim

Ne kadar almıstı kuzum ilk ay kiloyu? 700-1500 arası normal çünkü her bebekte bir olmuyor hepsinin iştahı farklı oluyor ha meme ha hazır mama sonuçta doyması lazım bebisin. Sırf anne sütü alacak diye aylık 200-300gram alan bebekler var maalesef. Sen bebeğinin doyup dolmadığını daha iyi bilirsin sonuçta

Kızlar buraya asla giremiyorum. Epidural sonrası baş ağrım dayanılmaz haldeydi ağlayarak acile yattım ve bi gece daha hastanede yatış yapıldı.
100 kişiden 1inde böyle bi etki oluyormuş.
İnşallah bi an önce geçer bugün 5. Günüm evde sadece yatıyorum ayağa kalkmak emzirmek bile zor

Aynen cnm benimde çişi bol maşallah akşama kadar 5/6 kere çişli bezi oluyor hatta bazen daha fazla ama kaka yok, gaz damlası kullanıyomusunda sen, dr. Bana vermedi damla bol bol sabır dedi
Benim dün gece yaptı kakasını bol dolu dolu bezi doldurdu damla kullanıyorum ben cnm kullanmama rağmen bebişim çok rahatsız oluyo kullanmasam düşünemiyorum

CNm bana doktorum 1 ay sürer bu kanama dedi bittiğini zannedersin bir anda tekrar başlayabilir dedi normal olduğunu söyledi

Icimize sinmiyor ama aslinda isin en ozunde etraftan cok elestiri alinmasi cok laf edilmesi olabilir. Hep yetersiz hissetirilmis anneler, hep yanlis eksik yapiyormus gibi. Nesilden nesile aktarilmis. Elestirilen anneler kv olunca ya da kisacasi yaslaninca zamaninda kendi yasadiklarini unutup buna gence yapmis. Herkeste bir yaris var. Anneler bebeklerine nasil yetebileceklerini sasirmislar gibi. Hep kendileriyle yarisip kendi sinirlarini zorluyolar. Duygu duusnce his nesilden nesile aktarilabiliyor.

BEN de mamayı azaltmaya çalıştıkça benim kv de de arttırıyo. Normalde bebeğimi bir öğün emzirip bir öğün mama veriyodum ama artık sanırım emzirmeyle doymuyor çünkü emziriyorum uykuya dalıyo 15 dk sonra uyanıyo ve ağlıyo. Mama verdiğimde susuyo ve uyuyo neden sütüm bu kadar az anlamıyorum ben mama 60 cclik veriyorum 2 ya da 3 saatte bir ama sanırım 90 cc e çıkıcam çünkü doymuyor gibi. Bi yansan vermek istemiylrum bi yandan da aç mı kalsın çocuk diyorum üzülüyorum

Emmiyor alıştı hazır mamaya memeden az süt gelince istemiyor ağlıyor hemen.
Pompa yapıyorum ama yapincada hak veriyorum çocuğa ben okadar uğraşıp. Azıcık cikiyoe
NE Kadar çıkıyo cnm benim de çok az sütüm ya aynı sorun bende de var memeden az gelince emmek istemçyo erken bırakıyo ya da emdikten slnra 10 dk uyuyo ağlayarak uyanıyo

1760 gr almis canim. Gunde 30 gr almasi gerekirken 65 gr almis dedi doktor.

Yolla su kv ni artk vericeksen de vermiceksen de sen karar verirsin. Doktor bana dedi ki memede eds yap. Once emzir memede sut bittiginde eds hortumunu sok agzina hem bebek doyar hem meme demek ki bu sut yetmiyo der daha fazla sut uretir. Bunu dene bi de istersen

Canım hastane tipi süt pompaları var onlardan kiralayıp sütünü arttırmayı denesen? Az emdikçe sütün de az olur en azından sağıp verirsin. Ben şuan öyle yapıyorum sütüm az geliyor, emziriyorum sonra pompa ile kalanları çekiyorum ardından süt olmasa bile 10 dk pompayla çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…