2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen ordulu musun canım

Bizde aynı şekildeyiz her uykuda aynı problem bitmiyor

Kızlar bu neden olmuş olabilir , kanamış kurumuş gibi. Doktorumuza da sordum ama korktum

Bende bulursam bakayım
Zararı yok dimi?
Doktor rezene içme dedi mesela
Valla yokturnherhalde steel tea karisimlarinda hep var rezene neden icme dedi bana hep hastanede rezene icirdiler evde useniyorum yapmaya
Benim kızı çok sık hıçkırık tutuyor hıçkırmakta bi hal oluyor sizinde öyle mi kızlar
Benimki de ayni midesinin buyumesi anlamina geliyor sanirim

Diğer dr.a 6 gün önce gitmiştik o arada 20 gram almış sadece
Kuzum 45günlğk olmuş en azından 100cc içer çünkü 1aylık bebek 80-150arası içebiliyormus. Benim oğlum 80cc içebiliyor bence seninki en azından 100-120 içebilir 2saatte bir. Emzir üzerine mamasını ver bak bakalım mamayı kaç cc içiyor. 6günde çok az dedipin gibi

Kizlar oglum çok sukur az az memeyi tutmaya başladi ama tamamen bir gogsu boşaltamiyor ble kalani sagiyorum arkasina 60cc mama iciyor bazen 100 cc süt versem bile arkasina 30 cc mana içmeden uyumuyor sizce fazla mi besliyorum

Bugün sabah 60 cc verdim meme sonrası kustu, çokmu geldi acaba diye bir sonraki beslemede 30 verdim cnm deneyerek bulcam sanırım doğru ölçüyü

Daha pişik yok ama 3 4 kez ishali oldu, sabah peynir filan yemiştim onları kestim yulaf yapar mı acaba, benim yediğim biseyden oluypr da karpuz filan yemedim hic.aman pişige dikkat edeyim sağolaısn

Kizlar oglum çok sukur az az memeyi tutmaya başladi ama tamamen bir gogsu boşaltamiyor ble kalani sagiyorum arkasina 60cc mama iciyor bazen 100 cc süt versem bile arkasina 30 cc mana içmeden uyumuyor sizce fazla mi besliyorum
Aventin göğüs ucuyla mı tuttu?

Hangi silikon ucu kullanıyorsun bu silikonların ucu çok geniş boğazına kaçma gibi bi durum yaşıyor musunuz ve çok gaz yutuyor mu hava çok giriyor uca
Ben mamajonun bu ucunu kullanıyorum. Bebem rahat tuttu agzına da buyuk gelmedi. Bogazına da kacacak bir yapısı yok yanda kelebek gibi sapları var memeye yapışıyor. Gaz olayını da hic bilmiyorum cok agızdan gazı olmuyor bebeğimin bence cok yutmuyor

Eklentiler

• Screenshot_20220901_131458_com.android.chrome.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 50
Ya inşallah o yüzdendir. Evime gitsem yayla gibi orası çok güzel havası falan. Hemen duş aldırıp losyon süreceğim. Ellerinin üzeride öyle olmuş. Çok üzülüyorum
Soğuk yiyip içmeyin diyorlar bebeğe gaz yapıyormuş. Ama ben hiç o şekilde yiyip içmediğim halde hem b.klu hemde aşırı gazla çocuk. Bitmiyor yani. Nasıl bir bünye ise sürekli gaz çıkarmak istiyor.
Slm kızlar bizim de kaka problemimiz var kapız oluyor 4 günde yapıyor ama katı yapıyor. Doktor damla önerdi kullananlar hangizi daha iyi hangisini alayımEki Görüntüle 3122561
Forbiome kullanıyordum ama memnun kalmadım. Şimdi maflor kullanıyoruz 3 gündür baya iyi geldi. Kakasını rahat yağmaya başladı. Denemekte fayda var.

Canım içimi rahatlattin gercekten. Doğum kilosu üzerinden hesaplayınca az gibi geldi bana bilmiyorum ki. Ben vitaminleri biraktim aslında kullanmak ne kadar mantıklı bende tekrar basliyim. Bide bende gebelik şekeri vardı çocuk doğunca normale girip böyle yapiyo da olabilir

Bebeğimin 2 ayağıda bu şekilde olmuş kupkuru. Sanki toprakla oynamışta çatlamış gibi kızarıklıklar var hatta. Niye böyle oldu ki egzamaya benziyor
Bizim kızın da banyodan sonra böyle oluyor cildi kuruyor muhtemelen. Hindistan cevizi yağıyla yağlıyorum geçiyor.

Bol derken ne kadar canım? Ben baya bir dolu kaşık bir şeyin içine karistirip yiyorum kaç tencere yemek yapsam o kadar kimyon kullanamam mesela. Kahvaltılık soslar oluyor ya, acuka, en rahat onun içinde yiyebiliyorum. Hale Deniz de gazlı ama en azından bu şekilde kıvranmadan çıkarabiliyor.
Ben de mide bulantisina çözüm bulamadım, kusması neredeyse hiç yok ama midesi bulanıyor reflü olsa kusar da diye düşünüyorum ama hep ağzına geliyor gibi sürekli bir mide bulantısı var yavrumun.

Benimkininde gazı bitmiyor anlamadım nereden geliyor bu kadar gaz

Sabahları ılık suya 1 çay kaşığı atıyorum birde yemeklerin üzerine bol bol serpiyorum. Benim oğlanda çıkarıyor ama çok gazı var. Bugün az önce krize girdi ilk kez oldu. sanırım 3-4. Haftalarda gaz zirve yapıyormuş umarım daha fazlası olmaz evde çorap ve terlikle geziyorum oğlumun gazı olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…