2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bunun delikleri küçük mü

Kusuyorsa fazla gelmiştir canım sütün az değil demekki
Sütüm var canım baya onda sorun yok ama dr.doyurucu değil dedi o yüzden mama takviyesine başladık, 3 haftadır aşırı kötü besleniyodum ve çok zayıflamıştım sütümü etkilemiş oda malesef, yeniden düzenli beslenmeye başladım bu aradada mama takviyesi yapıyorum, inşallah süt toparlanır mamayı bırakırız

Slm kızlar bizim de kaka problemimiz var kapız oluyor 4 günde yapıyor ama katı yapıyor. Doktor damla önerdi kullananlar hangizi daha iyi hangisini alayımEki Görüntüle 3122561
Biz hep maflor kullandık kaka problemimiz hic olmado gaz problemi de cok az oldu, bi iki gün damlayı bıraktım gece uyumadı bebem gazdan

Benim kızı çok sık hıçkırık tutuyor hıçkırmakta bi hal oluyor sizinde öyle mi kızlar
Bizim de öyle. Minnacık vücudu sarsıldıkça için gidiyor dimi. Eskiler hıçkırıkça büyür derler.
O kadar yeter herhalde muhtemelen o yüzden rahat çıkarıyor gazını ben de kimyon yemesem bu kadar gazla bu çocuğun hali ne olur diye düşünüyorum hep. Güya yaz bebesi ama İstanbul'da özellikle annemin evinde havalar hep serin. Doğdugundan beri uzun kollu üst ve patikli alt giyiyor. Kucağımiza aldığımızda da penye battaniyeye sarıyoruz yoksa elleri buz gibi oluyor. Oğlumu her gün yıkardım, kızımı her gün yıkamaya korkuyorum üşütecek diye. Bebek üşütünce de gazı artarmış.

Aa rezene neden içme dedi? Ben içiyorum her gün 2 kupa
Valla yokturnherhalde steel tea karisimlarinda hep var rezene neden icme dedi bana hep hastanede rezene icirdiler evde useniyorum yapmaya

Rezene genotoksik olduğu için artık önerilmiyor diye biliyorum. 2-3 kez yazmıştım daha önce ama görülmedi herhalde, çok bilmişlik olmasın diye de tekrar tekrar yazmadım

Kızlar bebisimin alerji testi pozitif çıkarsa buzluktaki sütleri içiremem. Nereye bağışlayabilirim bir bilgisi olan var mı daha önce duyan?

Ben kısa kol zıbın ve çorap giydiriyorum havalar çok sıcak değil mi ya. Bende ince uzun kol tulum giydiriyordum doktorumuz zıbın ve çoraba geç dedi. Banyo sonrasında ayaklı pantolon ve şapka takıyorum üşümesin diye, sonra çıkarıyorum onlarıda

Kızlar devlet hastanesinden çocuk doktoru aradı benden örnek süt alacaklarmis bebekten örnek serum alacaklarmis.bide bebeğin ölçümlerine bakacaklar mis pazartesi günü için sizi de böyle arayıp çağırdılar mi bebekten ne alacaklar serum onu bilen var mi

2 dogum yaptim ilk defa boyle bisi duyyorum senden sut ne alaka ki

Aventin göğüs ucuyla mı tuttu?
Evet canim onunla rahat emiyor artik sanirim ama gogusteki sütü bitiremiyor malesef
Rezene genotoksik olduğu için artık önerilmiyor diye biliyorum. 2-3 kez yazmıştım daha önce ama görülmedi herhalde, çok bilmişlik olmasın diye de tekrar tekrar yazmadım
Aaa dogrudur vallahi ben sanki okumuştum yazdigini simdi hatirladim bana dogum yaptigim gün 2 kez verdiler sanirim gaz cikarayim diye verdiler ben zaten icmiyorum
Hiç boyle bişey duymadim amaç ne neden alcaksiniz diye sormadin mi canim

Doktor ver dedi bana

Şişman isteme, burada paylaştığım 5 yaşında 36 kg olan çocuk gelsin aklına

Sağlıklı ise düzenli kilo alıyorsa sorun yok

Aklıma kendi bilimsel araştırma fln yapıyorsa onun için olabilir mi diye geliyo. Sıra fln da almicaz acilde olurum ben dedi..benim çağırdığını söylerseniz yönlendirir hemşireler dedi. Gidip gitmemekte kararsızım

Bu ne içinmiş ilk defa duydum örnek süt alıp neye bakıcaklar ?

Ay ben görmedim galiba hiç hatırlamıyorum zararlı mı yani şimdi bebeğe bırakalım mı içmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…