Bunun delikleri küçük müBen mamajonun bu ucunu kullanıyorum. Bebem rahat tuttu agzına da buyuk gelmedi. Bogazına da kacacak bir yapısı yok yanda kelebek gibi sapları var memeye yapışıyor. Gaz olayını da hic bilmiyorum cok agızdan gazı olmuyor bebeğimin bence cok yutmuyor
Sütüm var canım baya onda sorun yok ama dr.doyurucu değil dedi o yüzden mama takviyesine başladık, 3 haftadır aşırı kötü besleniyodum ve çok zayıflamıştım sütümü etkilemiş oda malesef, yeniden düzenli beslenmeye başladım bu aradada mama takviyesi yapıyorum, inşallah süt toparlanır mamayı bırakırızKusuyorsa fazla gelmiştir canım sütün az değil demekki
4 tane deliği var gayet buyuk bi cekmeye dolu dolu süt alıyor agzınaBunun delikleri küçük mü
Biz hep maflor kullandık kaka problemimiz hic olmado gaz problemi de cok az oldu, bi iki gün damlayı bıraktım gece uyumadı bebem gazdanSlm kızlar bizim de kaka problemimiz var kapız oluyor 4 günde yapıyor ama katı yapıyor. Doktor damla önerdi kullananlar hangizi daha iyi hangisini alayımEki Görüntüle 3122561
Bizim de öyle. Minnacık vücudu sarsıldıkça için gidiyor dimi. Eskiler hıçkırıkça büyür derler.Benim kızı çok sık hıçkırık tutuyor hıçkırmakta bi hal oluyor sizinde öyle mi kızlar
O kadar yeter herhalde muhtemelen o yüzden rahat çıkarıyor gazını ben de kimyon yemesem bu kadar gazla bu çocuğun hali ne olur diye düşünüyorum hep. Güya yaz bebesi ama İstanbul'da özellikle annemin evinde havalar hep serin. Doğdugundan beri uzun kollu üst ve patikli alt giyiyor. Kucağımiza aldığımızda da penye battaniyeye sarıyoruz yoksa elleri buz gibi oluyor. Oğlumu her gün yıkardım, kızımı her gün yıkamaya korkuyorum üşütecek diye. Bebek üşütünce de gazı artarmış.Sabahları ılık suya 1 çay kaşığı atıyorum birde yemeklerin üzerine bol bol serpiyorum. Benim oğlanda çıkarıyor ama çok gazı var. Bugün az önce krize girdi ilk kez oldu. sanırım 3-4. Haftalarda gaz zirve yapıyormuş umarım daha fazlası olmazevde çorap ve terlikle geziyorum oğlumun gazı olmasın diye
Aa rezene neden içme dedi? Ben içiyorum her gün 2 kupa
Valla yokturnherhalde steel tea karisimlarinda hep var rezene neden icme dedi bana hep hastanede rezene icirdiler evde useniyorum yapmaya
Aaa bende kaçırmışım yazdığını günde 2 3 kupa içiyorumRezene genotoksik olduğu için artık önerilmiyor diye biliyorum. 2-3 kez yazmıştım daha önce ama görülmedi herhalde, çok bilmişlik olmasın diye de tekrar tekrar yazmadım
Ben kısa kol zıbın ve çorap giydiriyorum havalar çok sıcak değil mi ya. Bende ince uzun kol tulum giydiriyordum doktorumuz zıbın ve çoraba geç dedi. Banyo sonrasında ayaklı pantolon ve şapka takıyorum üşümesin diye, sonra çıkarıyorum onlarıdaBizim de öyle. Minnacık vücudu sarsıldıkça için gidiyor dimi. Eskiler hıçkırıkça büyür derler.
O kadar yeter herhalde muhtemelen o yüzden rahat çıkarıyor gazını ben de kimyon yemesem bu kadar gazla bu çocuğun hali ne olur diye düşünüyorum hep. Güya yaz bebesi ama İstanbul'da özellikle annemin evinde havalar hep serin. Doğdugundan beri uzun kollu üst ve patikli alt giyiyor. Kucağımiza aldığımızda da penye battaniyeye sarıyoruz yoksa elleri buz gibi oluyor. Oğlumu her gün yıkardım, kızımı her gün yıkamaya korkuyorum üşütecek diye. Bebek üşütünce de gazı artarmış.
Benimde göbeği geni düştüğü hafta oldu. Sonra da olmadı takip et bakalım tekrarlicak miKızlar bu neden olmuş olabilir , kanamış kurumuş gibi. Doktorumuza da sordum ama korktumEki Görüntüle 3122574
2 dogum yaptim ilk defa boyle bisi duyyorum senden sut ne alaka kiKızlar devlet hastanesinden çocuk doktoru aradı benden örnek süt alacaklarmis bebekten örnek serum alacaklarmis.bide bebeğin ölçümlerine bakacaklar mis pazartesi günü için sizi de böyle arayıp çağırdılar mi bebekten ne alacaklar serum onu bilen var mi
Evet canim onunla rahat emiyor artik sanirim ama gogusteki sütü bitiremiyor malesefAventin göğüs ucuyla mı tuttu?
Aaa dogrudur vallahi ben sanki okumuştum yazdigini simdi hatirladim bana dogum yaptigim gün 2 kez verdiler sanirim gaz cikarayim diye verdiler ben zaten icmiyorumRezene genotoksik olduğu için artık önerilmiyor diye biliyorum. 2-3 kez yazmıştım daha önce ama görülmedi herhalde, çok bilmişlik olmasın diye de tekrar tekrar yazmadım
Hiç boyle bişey duymadim amaç ne neden alcaksiniz diye sormadin mi canimKızlar devlet hastanesinden çocuk doktoru aradı benden örnek süt alacaklarmis bebekten örnek serum alacaklarmis.bide bebeğin ölçümlerine bakacaklar mis pazartesi günü için sizi de böyle arayıp çağırdılar mi bebekten ne alacaklar serum onu bilen var mi
Doktor ver dedi banaKızlaaaar malum biz daha yeni başladık hayata emzik vermedim ama versem alacak gibi sizce ne yapayım vereyim mi? Çok sağlıklı değil diye biliyorum ama size de sorayım dedim herkes ver rahat edersin diyor siz ne diyorsunuz?
Şişman isteme, burada paylaştığım 5 yaşında 36 kg olan çocuk gelsin aklınaBen doktorun dedigine uyup oglani 3 saatte bi beslemeye calistim.bugun. mamayi da azalt dedi azaltip emzirdim bol bol. Sonuc aksama kadar bogure bogure agladi ve asla uyumadi. Aksam 6 da annem cildirdi cocuga 90 cc mama verdi. Cocugum hala uyuyo. Benm cocugum da az sisman olsa nolur ki ya cigerlerim yaniyo
Bende şaşırdım herkese mi dedim yenidoganlara dedi.2 dogum yaptim ilk defa boyle bisi duyyorum senden sut ne alaka ki
Aklıma kendi bilimsel araştırma fln yapıyorsa onun için olabilir mi diye geliyo. Sıra fln da almicaz acilde olurum ben dedi..benim çağırdığını söylerseniz yönlendirir hemşireler dedi. Gidip gitmemekte kararsızımEvet canim onunla rahat emiyor artik sanirim ama gogusteki sütü bitiremiyor malesef
Aaa dogrudur vallahi ben sanki okumuştum yazdigini simdi hatirladim bana dogum yaptigim gün 2 kez verdiler sanirim gaz cikarayim diye verdiler ben zaten icmiyorum
Hiç boyle bişey duymadim amaç ne neden alcaksiniz diye sormadin mi canim
Bu ne içinmiş ilk defa duydum örnek süt alıp neye bakıcaklar ?Kızlar devlet hastanesinden çocuk doktoru aradı benden örnek süt alacaklarmis bebekten örnek serum alacaklarmis.bide bebeğin ölçümlerine bakacaklar mis pazartesi günü için sizi de böyle arayıp çağırdılar mi bebekten ne alacaklar serum onu bilen var mi
Ay ben görmedim galiba hiç hatırlamıyorumRezene genotoksik olduğu için artık önerilmiyor diye biliyorum. 2-3 kez yazmıştım daha önce ama görülmedi herhalde, çok bilmişlik olmasın diye de tekrar tekrar yazmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?