Elle fazlasını sağabilirsin göğüs pedi kullanabilirsin veya pompa yapıp göğsü boşaltabilirsin canımGögüsten sütün aktiyo ne yapmam lazim kizlar cozumu olan var mi?
Bebek bir göğsünü emerken diğerinden akanı bi fincana toplayıp içirebilirsinGögüsten sütün aktiyo ne yapmam lazim kizlar cozumu olan var mi?
Sanırım doktorun bilimsel araştırması için basima.hastanede doğum yapınca geldi narkozdan çözemedim. Şimdi bakıyorum randevu fln almadan saat verip cagiriyo hangi doktor randevusuz hasta bakar şaka gibi. GitmicemBu ne içinmiş ilk defa duydum örnek süt alıp neye bakıcaklar ?
Cnm benimkide ilk memeyi alırken remsne yaygarayı koparıyo ben emer emmez sütün gelmemesine yoruyorum o yüzden sinirlenip iyiyo süt geldiği an sakinliyoKızlar acil desteğinize yardımınıza ihtiyacım var nolur bi el atın bana belki bir fikri olan bilen çıkar aranızdan.
Şimdi benim bebeğim 6 günlük olduk bugün bebeğim emiyor ama son 2 gündür uzun süre emmediği zaman ya da uzun süre uykudan sonra mememi veriyorum ilk bir iki damla yuttuktan sonra ortalıgı yıkıyo. Sanki sütümde acı tat gibi ya da yuttuktan sonra bi sıkıntı veriyo yüzünden belli oluyo çırpınıyo ağlıyo tamm yarım saat bu böyle ilerliyo. Sonra yoruluyo memeyi emiyo sıkıntısız bi şekilde. Ama bu ilk sütü alma kısmında çıldırıyo niye olabilir lütfen biri söylesin
Benim çocuk doktoru 13 aylıktan önce yapılmasını öneriyorum dedi sebebi de 13 aylıktan sonra cinsel kimlikleri oturmaya başlıyo psikolojik olarak 1 yalına girmeden olmasını daha sağlıklı nuluyorum dedi. Ama başka bir doktor da 1yaşından sonra öneriyorum dedi sanırım her doktorun fikri farklı.Erkek bebeği olan arkadaşlae, sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz ne zaman yaptıracaksınız, yenidoğan sünneti yaptıran var mı aramızsda?
Erkek bebeği olan arkadaşlae, sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz ne zaman yaptıracaksınız, yenidoğan sünneti yaptıran var mı aramızsda?
Merhaba Ben de onu düşünüyorum kaç zamandır ürolog bir arkadaşıma sordum Ankara’da özel bir hastenede doçent normalde 1-6 ay arası öneriyorlar lokal anestezi ile yapıyorlarmış fakat lokal de olsa karaciğer maturasyonu için 2-3 ay sonrası yapılması daha uygun olur dedi ama Yenidoğan’daki da yapılıyormuş biz doğduğunda kıyamadık yaptırmadık 4-5 aylıkken muhtemelen yaptırırız..Erkek bebeği olan arkadaşlae, sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz ne zaman yaptıracaksınız, yenidoğan sünneti yaptıran var mı aramızsda?
Sisman istemiyorum. Ama acliktan agliyo bebek daha nasi anlatabilirim cok yememesi gerektigini?Şişman isteme, burada paylaştığım 5 yaşında 36 kg olan çocuk gelsin aklına
Sağlıklı ise düzenli kilo alıyorsa sorun yok
4 kilodan once onermedi ilk oglumu sunnet ettirdigimiz cerrah. Yoksa dogunca hemen yaptircaktim. Ilkini 53 gunlukken yaptirmisim bunu da o civarda yaptircamErkek bebeği olan arkadaşlae, sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz ne zaman yaptıracaksınız, yenidoğan sünneti yaptıran var mı aramızsda?
Egzama değil bence cnm ya acaba nemlendirmemi yapsan her gün düzenli olarak cildi çok kurudur ondandır belki.Bebeğimin 2 ayağıda bu şekilde olmuş kupkuru. Sanki toprakla oynamışta çatlamış gibi kızarıklıklar var hatta. Niye böyle oldu kiegzamaya benziyor
Annemin evi çok serin yaaa. Müstakil eski bir ev, pek güneş de almıyor o yüzden baya soğuk. Mesela dün gece üşüyüp camları kapattım. Yazın klimaya bile ihtiyaç duyulmuyor genellikle. Bu yaz da serin gidince annemin evi sonbahar gibi oldu.Ben kısa kol zıbın ve çorap giydiriyorum havalar çok sıcak değil mi ya. Bende ince uzun kol tulum giydiriyordum doktorumuz zıbın ve çoraba geç dedi. Banyo sonrasında ayaklı pantolon ve şapka takıyorum üşümesin diye, sonra çıkarıyorum onlarıda
Valla cnm gaz bizim de büyük derdimiz resmen ağlama krizine giriyo bizimkisi çok üzülüyorumGünaydın hanımlar, benim bebeğin gazı bitmiyor sürekli gaz çıkarıyor ama sürekli gazı var şaşırıyorum nasıl bu kadar gazı olabilir. Soğuk yemem içmem bebeğe gaz yapar mı? Neden bu kadar gazı var anlamıyorum. Saat başı uyanmasının sebebide gazkimyonu eksik etmiyorum bol bol tüketiyorum, gaz yapacak şeyler yemiyorum
Yarım saat aralıklarla çok olur cnm mamayı en az 2 saatte bir ver cnm yeter emzirmeyi de ne zaman isterse ben öyle yapıyorumKızlar kız 2 gündür katıla katıla ağlıyor, bugün arkadaşın önerdiği başka bir dr.a gittik, dr. Aç bu çocuk gaz değil dedisütüm var evet ama besleyici değilmiş, bol protein meyve kompostu ve kurıyemiş ye dedi dr, birde her emzirme sonrası mama dedi bir süre, meme artı mama ile besleyenler kaç saatte bir veriyosunuzda, benim kız bazen yarım saatte bir emmek istiyor çünkü o kadar az aralıklarla mama çok olur demi
Bende öyle yaptım bugün cnm baya sakinledi gün içinde uyuyor çok şükür açmış yavrum meğernkaç haftadır, diğer dr. sütün yeter verme mama dedi benide yanılttıYarım saat aralıklarla çok olur cnm mamayı en az 2 saatte bir ver cnm yeter emzirmeyi de ne zaman isterse ben öyle yapıyorum
Bazı doktorlar veriyor hala ama bazısı da genotoksik olduğu için önermiyoruz diyor. Yeni bulunmuş bir şey galiba rezenenin genotoksik olduğu. Çok şart değilse tedbiren de olsa içmemekten yanayım şahsenAy ben görmedim galiba hiç hatırlamıyorumzararlı mı yani şimdi bebeğe bırakalım mı içmeyi
Yarı Konyalısın artık alıştın mı bilemiyorum amaNeresinden konyanın, ben konyalı değilim de konya geliniyim
Valla cnm en çok istediğimiz sütümüz yetmesş ama benim de yetmiyo mecbur mama takviyesi yapıcaz ben bazen diyorum sadece süte geçim ama sütle doymuyo çocuk uyumuyo. O yüzden umarım en kısa zamanda bol bol sütlenşrşz bırakırız mamayıBende öyle yaptım bugün cnm baya sakinledi gün içinde uyuyor çok şükür açmış yavrum meğernkaç haftadır, diğer dr. sütün yeter verme mama dedi benide yanılttı
Biz pişiyoruz apartman içindeAnnemin evi çok serin yaaa. Müstakil eski bir ev, pek güneş de almıyor o yüzden baya soğuk. Mesela dün gece üşüyüp camları kapattım. Yazın klimaya bile ihtiyaç duyulmuyor genellikle. Bu yaz da serin gidince annemin evi sonbahar gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?