2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ne içinmiş ilk defa duydum örnek süt alıp neye bakıcaklar ?
Sanırım doktorun bilimsel araştırması için basima.hastanede doğum yapınca geldi narkozdan çözemedim. Şimdi bakıyorum randevu fln almadan saat verip cagiriyo hangi doktor randevusuz hasta bakar şaka gibi. Gitmicem

Erkek bebeği olan arkadaşlae, sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz ne zaman yaptıracaksınız, yenidoğan sünneti yaptıran var mı aramızsda?

Cnm benimkide ilk memeyi alırken remsne yaygarayı koparıyo ben emer emmez sütün gelmemesine yoruyorum o yüzden sinirlenip iyiyo süt geldiği an sakinliyo

Erkek bebeği olan arkadaşlae, sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz ne zaman yaptıracaksınız, yenidoğan sünneti yaptıran var mı aramızsda?
Benim çocuk doktoru 13 aylıktan önce yapılmasını öneriyorum dedi sebebi de 13 aylıktan sonra cinsel kimlikleri oturmaya başlıyo psikolojik olarak 1 yalına girmeden olmasını daha sağlıklı nuluyorum dedi. Ama başka bir doktor da 1yaşından sonra öneriyorum dedi sanırım her doktorun fikri farklı.

Ben doğduğu günün ertesi günü yaptırdım, 3 günde iyileşti, hiç bi rahatsızlıkta çekmedi. Bir jel verdiler her altını değiştirdiğimde bolca sürdüm 1 hafta da 4 kutu jel krem bitirdik, iyiki de yaptırmışız

Merhaba Ben de onu düşünüyorum kaç zamandır ürolog bir arkadaşıma sordum Ankara’da özel bir hastenede doçent normalde 1-6 ay arası öneriyorlar lokal anestezi ile yapıyorlarmış fakat lokal de olsa karaciğer maturasyonu için 2-3 ay sonrası yapılması daha uygun olur dedi ama Yenidoğan’daki da yapılıyormuş biz doğduğunda kıyamadık yaptırmadık 4-5 aylıkken muhtemelen yaptırırız..

Şişman isteme, burada paylaştığım 5 yaşında 36 kg olan çocuk gelsin aklına

Sağlıklı ise düzenli kilo alıyorsa sorun yok
Sisman istemiyorum. Ama acliktan agliyo bebek daha nasi anlatabilirim cok yememesi gerektigini?

4 kilodan once onermedi ilk oglumu sunnet ettirdigimiz cerrah. Yoksa dogunca hemen yaptircaktim. Ilkini 53 gunlukken yaptirmisim bunu da o civarda yaptircam

Bebeğimin 2 ayağıda bu şekilde olmuş kupkuru. Sanki toprakla oynamışta çatlamış gibi kızarıklıklar var hatta. Niye böyle oldu ki egzamaya benziyor
Egzama değil bence cnm ya acaba nemlendirmemi yapsan her gün düzenli olarak cildi çok kurudur ondandır belki.

Annemin evi çok serin yaaa. Müstakil eski bir ev, pek güneş de almıyor o yüzden baya soğuk. Mesela dün gece üşüyüp camları kapattım. Yazın klimaya bile ihtiyaç duyulmuyor genellikle. Bu yaz da serin gidince annemin evi sonbahar gibi oldu.

Valla cnm gaz bizim de büyük derdimiz resmen ağlama krizine giriyo bizimkisi çok üzülüyorum özellikle mama verdiğimde oluyo o da vermek zorunda kalıyorum sütle doymadığı için gaz damlası da kullanıyorum ama yok yine gaz çok var

Yarım saat aralıklarla çok olur cnm mamayı en az 2 saatte bir ver cnm yeter emzirmeyi de ne zaman isterse ben öyle yapıyorum

Yarım saat aralıklarla çok olur cnm mamayı en az 2 saatte bir ver cnm yeter emzirmeyi de ne zaman isterse ben öyle yapıyorum
Bende öyle yaptım bugün cnm baya sakinledi gün içinde uyuyor çok şükür açmış yavrum meğernkaç haftadır, diğer dr. sütün yeter verme mama dedi benide yanılttı

M Mirune 25.08.2022 12.00 de dünyaya geldi bebegim. 3.300 gr 52 cm.
Selam kızlar, bugün tam bir hafta oldu doğum yapalı.
Geçen hafta çarşamba günü doktorumla karar verdikten sonra 39+1 de yani ertesi gün sabah 08.30 da yatışım yapıldı. En geç 11 de alacağını söylemişti. Saatler geçmek bilmiyordu. Odayı süslüyor hazırlıyoruz önlüğüm hazır hemşireler geliyor gidiyor sorular soruyorlar imzalar prosedürler. En son artık ameliyat önlüğünü giyip yattım varis çorabı giydirdiler sondayi spinal sonrası istedim. Neyse ki sıra sende dediler ve götürdüler saat 11.40 civarı hazırlıklar derken 12.00 da dünyaya geldi oğlum. Ten teması, ömrümce unutmayacağım bir andı işte orada anne olduğumu hissettim. Ameliyatim uzun sürdü bir de çikolata kisti aldılar doktor zor geçtiğini yumurtalıkları kurtardığını söyledi. O sebeple biraz daha ağrılı geçiyor. Onun dışında evde tam bir lohusa var. Hep ağlamaklı,dağınık ev, bitmeyen çamaşırlar, anne topuzlu, sürekli uykulu ve uykusuz geçen geceler, çocuğu için endişelenen biri oldum çıktımm. Şuan sarılık ile cebellesiyoruz biz de şuan değer 13.3 çıktı 3 gün önce 13.1 idi. 3 günde 250 gr kadar almış. Bir hafta da ne çok şey değişti ama bu mükemmel duyguyu ve kokuyu bana nasip ettiği için binlerce şükür olsun. Kimseyi takip edemedim dogurmayan kaldı mı bilemiyorum ama varsa Allah kurtarsın bir an önce sağlıkla. Doğum yapmış herkesin de gözü aydın olsun sağlıkla büyütelim

Ay ben görmedim galiba hiç hatırlamıyorum zararlı mı yani şimdi bebeğe bırakalım mı içmeyi
Bazı doktorlar veriyor hala ama bazısı da genotoksik olduğu için önermiyoruz diyor. Yeni bulunmuş bir şey galiba rezenenin genotoksik olduğu. Çok şart değilse tedbiren de olsa içmemekten yanayım şahsen

Bende öyle yaptım bugün cnm baya sakinledi gün içinde uyuyor çok şükür açmış yavrum meğernkaç haftadır, diğer dr. sütün yeter verme mama dedi benide yanılttı
Valla cnm en çok istediğimiz sütümüz yetmesş ama benim de yetmiyo mecbur mama takviyesi yapıcaz ben bazen diyorum sadece süte geçim ama sütle doymuyo çocuk uyumuyo. O yüzden umarım en kısa zamanda bol bol sütlenşrşz bırakırız mamayı

Biz pişiyoruz apartman içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…