2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tuhaf geldi bana bence arayip sor bi

Erkek bebeği olan arkadaşlae, sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz ne zaman yaptıracaksınız, yenidoğan sünneti yaptıran var mı aramızsda?
Ben 40 cikinca istiyorum ya

O kadar erken yapılıyor mu hic bilmiyordum.

4 5 aydan oncw lokal anestezi karaciğer icin sıkıntı mı olustırıyormus

4 kilodan once onermedi ilk oglumu sunnet ettirdigimiz cerrah. Yoksa dogunca hemen yaptircaktim. Ilkini 53 gunlukken yaptirmisim bunu da o civarda yaptircam
Hemen iyileşiyor mu pek ben de 40 ından sonra mı yaptırsam diyorım soyle 2 aylıkkwn ama benim bebe bir ay da erken dogdu miyadını yeni doldurdu sayılır 3 aylıkken mi yaptırsam diye düşünüyorum. Bebe agladı mı hic cişini filan yaparken

Yarı Konyalısın artık alıştın mı bilemiyorum ama sancak tarafında oturuyorum ..sen ne taraftasın
Alıstım alıstım 2013 ten beri burdayım zaten uniyi selcukta okuyunca kocamı da ordan buldum sonra da bir yıl memlekette kalıp geri evlenerek konyaya döndüm Ben aydınlık evler tarafındayım kent plazanın oralarda

1 aylıkken kontrolde gün alıp yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum
GENEL herkes 1 2 aylık civarı diyor bwbwk dönmeye filan baslamadan yaptırınca cok rahat oluyormus da iyileşmesi acı hissetmesi nasıl olur bilmiyorum. Bi de cıdden kıyamıyor insan ama buyuduğünde daha buyuk sıkıntı

Kızlar bebekleriniz kontroller de kaç kg almış bizim bebiş 2500 gr almış 43 günlük şuan bi doktora girmiştik cok fazla almış demişti takmamıştım bugün başka bir doktora gittik oda aynısını söyledi beslenme süresini uzat falan dedi zaten 2 saatte bir emiyor kendi istemeyince emmiyor başlar da bi kaç gün sarılıktan ötürü mama aldı şuan almıyor anne sütü alıyor Oktivus senin de aynıydı sanırım senin ki total de kaç kg almıştı neden bu kadar almasına takılıyorlar anlamadım şuan almaları normal degil mi ya ikinci bi doktor aynı şeyi deyince kafama taktım ister istemez

Hemen iyilesiyo. Ne kadar az hareketliyken yaptirirsan o kadar rahat oluyo. Ne anestezi yapilirken ne sunnet esnasinda acidan aglamadi. Once uyusturucu krem sonra igne yapiyo cunku. Sunnetin sonunda bacaklari bagli oldugu icin sıkılıp aglamaya basladi ama bitmisti zaten. Cikista da ilk cisini yaparken agladi sonra ne agri kesici kullandik ne baska bisey. Antibiyotikli adini hayirlamadigi sari bi kremle zeytinyagi kullandik hemen iyilesti
Seninki anne sutu aliosa dert etmezler aslinda. Mama veriom die cok dedi doktor bana. Gunduz 3 gece 4 saatte bir beslemeliymisim. Pat die olmuo valla

Gece mama verdim mahvetti bizi tüm gün
Bir günü bir günlerine tutmuyo bu bebişlerin her gün ayrı bi vaka gibi ben de normalde 10 gibi emzirirdim bu akşam o kadar gaz vardı ki ağlama krizinden memeyi yakalayamadı eşim de 90 ml mamayı dayadı valla eşim o kadar sabırsız ki kucağına alıp gezdirmek yerine uyusun diye 90 cc mama verdi direk

Dün gece ben :) güzel uzun uyusun diye 80 verdim gündüz gaz mahvetti bizi. Gercekten gunleri tutmuyor, emdikten sonra gaz cikaran Bebe 2 gundur omuzda gaz cikaramiyor. Hemen daliyor uyuyor

1-2 gunde iyilesir bence, ablam 4 aylik yaptirdi bebeler anlamadi bile. Ben 40i ciktiginda dusunuyorum. En iyisi 30 gunlukmus, ablamin yaptirdigi doktor oyle soylemis

Hatrı sayılır bir süre sizinde .. Üniv .. iş hayatı .. eş benim hep Konya rabbim gönlüme göre verdi ..

Doğuma girmeden önce sordular hatta. Bizde istiyoruz dedik, burda çoğu aile öyle yaptırmış, memnun kalmışlar. Bizde o vesileyle hemen yaptırdık,
QUOTE="avozge, post: 72655561, member: 1024559"]
[/QUOTE]

Günaydın kızlar ya tam herşey yolunda diyorum gene bişey çıkıyor meme ve mama ile beslenmeye başladığımızdan beri doyuyor huysuzluğu gitti uyuyor benim kız, ama bu seferde kusma başladı emzirme sonrası bir kusuyor mama yiyor bir daha kusuyor normalmi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…