2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sütün Pişik yaptigini ben duymadım valla. Kiraz çekirdekli kundak /kemerler var, cekirdegi ısıtıp içine koyuyorsun gaz çıkarmaya yardımcı oluyor cnm

Kızlar sol gogusum soğukta kalmis gibi sızlıyor sık araliklarla oluyo dün akşam bı başladı hala devam ediyor dokunamayacak gibi niye olabilir olan var mi
Mastit olmus olabilirsin cok dolu mu eline beze gibi bişey geliyor mu ilerlemeden uygulama yapsan iyi olur canım ben günlerce çektim acısını

Süt alerjisi olabilir mi acaba kakası nasıldı

Sütün Pişik yaptigini ben duymadım valla. Kiraz çekirdekli kundak /kemerler var, cekirdegi ısıtıp içine koyuyorsun gaz çıkarmaya yardımcı oluyor cnm
Hem ayaginin altina hem beline kiraz cekirdegi yastigi ve kemeri kullandim onu takinca sakinlesip 1 saat kadar uyuyor sonra yine agliyor eşimin laktoz alerjisi var ondan acaba süt alerjisi vs gibi bisey olur mu diye dusundum ama yogurt vs iciyorum

Süt alerjisi olabilir mi acaba kakası nasıldı

Biberonla mama hiç uğraşmadan gluk gluk gelince alisan bebeler var. Hastanede mama başlarken kasık biberonla verdiler o yüzden cnm
lansinoh kullanıyorum onda yoruluuor çekerken. Dinleniyor hatta bir süre ama dediğin gibi yapacağım yine de.
Canım ben meme+mama diye gidiyoruz aptamil almıştık ilk gaz yaptı bizimkinde sma kullanıyorum memenunum gaz sorunumuz ortadan kalktı desem yeri. Bünyesel olabilir bilmiyorum bazı bebişlere de sma gaz yapmış
Evet bebeğe göre değişiyormuş. Zaten gazlı bir bebek. Daha ne kadar gaz yapar bilmiyorum
Hangi uygulamayı kullanıyorsun
Harika haftalar diye geçiyor canım adı. Ücretli bir uygulama
Golden goat kullaniyoruz, hipp keci sutlu diyince eczaci bunu verdi
Evolvia almıştık hastane önerisi ile bebem gazdan kudurmuştu hic iyi gelmedi. Hipp organic combiotic e gectik cok rahatız gaz da yapmıyor
Bende hipp deneyeceğim o zaman. Bir de mama deneyeyim bakalım o nasıl olacak.
Benimki kucakta da sabit durmak istemiyor. Neymiş sallayacakmışım. Sling alsam da durmaz yani. Damlanın adı neydi?

Tamam canım çok sağol hipp alacağız bizde.

Benşm de öyle oluyor işte. Bitse bir an önce ya

Aman tanrim ne kadan da tanıdık bir olay... Bu gece mahvetti bizi. Asla ne kendi uyudu ne bizi uyuttu. En son gözümü açtığımda bebe eşimle benim aramda yatıyordu. Ne ara kim koydu hatırlamıyorum

Bizim bu gece de gazla geçti cocuuma kıyamam kimyon öneriyorlar hicc sevmem kimse sevmez herhalde ama günde 3 kez içtim yazmış bi arkadaş attı bana da .
Ay günde 2 3 kez içiliyormuş öyle mi ben bir iki kere yaptım geçenlerde unuttum sonra dur tekrar başlayım kurtaralım bebeleri şu pırtlardan

Yapar valla tam pişik geçti dedim sütlaç yedim yemez olaydım tüm sistemlerin bozdu kakası bozuldu ve direk pişik oldu muhtemelen laktoz alerjisi var bizim oğlanın sondu yani bidaha yemem

Kızlar sol gogusum soğukta kalmis gibi sızlıyor sık araliklarla oluyo dün akşam bı başladı hala devam ediyor dokunamayacak gibi niye olabilir olan var mi
Göğsünü sagmaya çalış canım süt birikti büyük ihtimalle, banyo yap sıcak suyla ov göğsünü geçer inşallah

Yazamıyorum yetisemiyorummm kızlar yaa okuyorum elimden geldiğince sadece 40 çıkması bize hiç yaramadı benimde leke şeklinde akıntı hala oluyor tam kesilmedi... Bu bebeler sıçrama yapacak büyüyecek diye biz ömür törpüsu oldukk...
Ben göbeğimi hiç sarmadm korse takmadım sonuç şuanda sallanıyor koca göbeğim hiç kiloda wermedim süt olsun diye yedikçe yedim şimdide midem genişledi doymak bilmiyor
Ay ne oluyorsa kadınlara oluyor yaa her zorluk bizde elhamdülillah Rabbim cennet vadediyor yoksa bu şekilde dayanmak ne zor ne kadar bunalsakta bir gülüşleri bize unuttuyor benim masal kuş aguu gibi sesler çıkarmaya başladı bizi tanıyor artık tamamen, gülüyor konuşunca bisiler yapıyor sıçradı galiba bizde durum böyle kimsenin derdine derman olamıyorum yazamıyorum sonra konu geçiyor grubu genelde masalı emzirirken tel elle teli tutarak okuyorum öyle olunca da yazamıyorum kusura bakmayın walla kızlar

Biz nurse harveys kullanıyoruz gaz damlası ben uyku yaptığını düşünüyorum fena değil tamamen kurtarıcı değil ama bir tık hafifletiyor sanciyi doktora çok ağlıyor gazdan kakadan deyince aguline diye bir şurup yazdı kullanan War mı aranızda acaba???

Çok sevgiyle

Aman tanrim ne kadan da tanıdık bir olay... Bu gece mahvetti bizi. Asla ne kendi uyudu ne bizi uyuttu. En son gözümü açtığımda bebe eşimle benim aramda yatıyordu. Ne ara kim koydu hatırlamıyorum
Kiz bu gece herkes pırt gözlemiş nöbet tutmuş valla ben en son uyuyodum eşim bebrgi memeye koyup memeden alip gaz cikarmaya calisiyodu yazik
Gece 2 den beri ayaktayım zombi gibiyim sabahs kadar homudandı kız uyutmadı beni, kendi uyudu ama homurdana homurdana
Ayyyy bizde bizde 2 gecedir gece pırt partisi yapiyoruz
Yapar valla tam pişik geçti dedim sütlaç yedim yemez olaydım tüm sistemlerin bozdu kakası bozuldu ve direk pişik oldu muhtemelen laktoz alerjisi var bizim oğlanın sondu yani bidaha yemem
Bi daha sütlü bisey yemicem ya kantoron yagi oksizinc gecirmedi dünden beri

Kizlar komsum konyadan bana bi ot getirmisti gaz icin 2 cay kasigi verdim hemen pırtlar atildi inşallah uyuyacagim simdi oglumla ay nasil rahatladi cocugum ya civanperçemi sanirim adi

Ya o homurdanma olayı bizde de var sürekli söyleniyo sanki bende uyuduguna ikna olamıyorum böyle yapınca bide sürekli sicriyo. Ödlek bi erkek sanırım herşeyden korkuyo
Bu grubun bebelerinin bütün huyları birbirine benziyor ya
İşin ilginci bizim gaz sorunumuzda yok çıkarıyor bikaçgündür gazını kakasınıda yapıyor ama uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…