Sütün Pişik yaptigini ben duymadım valla. Kiraz çekirdekli kundak /kemerler var, cekirdegi ısıtıp içine koyuyorsun gaz çıkarmaya yardımcı oluyor cnmDün geceden bu yana zombi gibiydik bu gece artik o kadar yorgundum ki eşim bebegi memeye koyup memeden aliyodu en songaz sancisindan kivraniyor bebegim ya 4 saatte bir uyanan bebe saat başi agzimiza ediyor uyumuyorda sürekli ıkınıyor birazda pişik olmuş dün gece süt ictikten sonra oldu acaba süt pisik yapar mi
Nurse harvays cold şurup şeklinde bir çay kaşığı veriyoruz etkili oldu baya bizde kendi kendine geğiirp gaz çıkarabiliyor sıkılması %70 azaldı bu denediğimiz 5. Gaz icin olan ürünNe damlası hangi damla
Mastit olmus olabilirsin cok dolu mu eline beze gibi bişey geliyor mu ilerlemeden uygulama yapsan iyi olur canım ben günlerce çektim acısınıKızlar sol gogusum soğukta kalmis gibi sızlıyor sık araliklarla oluyo dün akşam bı başladı hala devam ediyor dokunamayacak gibi niye olabilir olan var mi
Süt alerjisi olabilir mi acaba kakası nasıldıDün geceden bu yana zombi gibiydik bu gece artik o kadar yorgundum ki eşim bebegi memeye koyup memeden aliyodu en songaz sancisindan kivraniyor bebegim ya 4 saatte bir uyanan bebe saat başi agzimiza ediyor uyumuyorda sürekli ıkınıyor birazda pişik olmuş dün gece süt ictikten sonra oldu acaba süt pisik yapar mi
Hem ayaginin altina hem beline kiraz cekirdegi yastigi ve kemeri kullandim onu takinca sakinlesip 1 saat kadar uyuyor sonra yine agliyor eşimin laktoz alerjisi var ondan acaba süt alerjisi vs gibi bisey olur mu diye dusundum ama yogurt vs iciyorumSütün Pişik yaptigini ben duymadım valla. Kiraz çekirdekli kundak /kemerler var, cekirdegi ısıtıp içine koyuyorsun gaz çıkarmaya yardımcı oluyor cnm
Kakasi normal mukus pisikten 1 2 gun once vardi gecti üşüttü heralde dedi annemdeSüt alerjisi olabilir mi acaba kakası nasıldı
lansinoh kullanıyorum onda yoruluuor çekerken. Dinleniyor hatta bir süreBiberonla mama hiç uğraşmadan gluk gluk gelince alisan bebeler var. Hastanede mama başlarken kasık biberonla verdiler o yüzden cnm
Evet bebeğe göre değişiyormuş. Zaten gazlı bir bebek. Daha ne kadar gaz yapar bilmiyorumCanım ben meme+mama diye gidiyoruz aptamil almıştık ilk gaz yaptı bizimkinde sma kullanıyorum memenunum gaz sorunumuz ortadan kalktı desem yeri. Bünyesel olabilir bilmiyorum bazı bebişlere de sma gaz yapmış
Harika haftalar diye geçiyor canım adı. Ücretli bir uygulamaHangi uygulamayı kullanıyorsun
Golden goat kullaniyoruz, hipp keci sutlu diyince eczaci bunu verdi
Bende hipp deneyeceğim o zaman. Bir de mama deneyeyim bakalım o nasıl olacak.Evolvia almıştık hastane önerisi ile bebem gazdan kudurmuştu hic iyi gelmedi. Hipp organic combiotic e gectik cok rahatız gaz da yapmıyor
Benimki kucakta da sabit durmak istemiyor. Neymiş sallayacakmışım. Sling alsam da durmaz yani. Damlanın adı neydi?biz de aynıyız hiç durmuyo ya sallanmak ya kucakta gezmek istiyor gazına yeni aldığımız damla iyi geldi sanki biraz da uyku yaptı gibi geliyor bana ya da rahatladı diye uyuması arttı 3 gündür daha rahat gibi insallaj bozulmaz amin.. ama o uykusuzluk ve yorgunlukla bi yandan bebelerin uyumadan mızmızlanması asla durmaması gezmek sallanmak istemesi bizim enerjimizin bitmesi yorgunluktan uykusuzluktan ağlayacak gibi oluyor insan hafta sonları gelse diye bakıyorum eşim evdeyken her şey daha güzel ama o yokken bende aşırı zorlanıyorum aşırı yani gücüm kalmıyor artık amw sonra bi bakışları kokuları insana güç oluyor insallah geçecek yalnız değilsin.. evde bişey de yapamıyorum kanguru aldım beğenmedim iade yaptım sling bakıcam en azından hem kucağım da olur hem bişeyler yapabilirim belki diyorum hiç bişey yapamamakta geriyor insanın
Tamam canım çok sağol hipp alacağız bizde.Canim nerdeyse tüm mamalarda glikoz şrubu var gecen gün e bebekte hepsini inceledim en temizi hipp combiotic bize hastanede onu verdiler bende gaz yapmıyor diye onla devam ediyordu anne sütüne en yakin oymuş zaten muhendisin oglu sayfasinda da detayli arastirmasi var glukozlu mamalar meme bırakmaya kadar sebep olur
Benşm de öyle oluyor işte. Bitse bir an önce yaAaa evet bugün ordan aldım 99 tl ye bakım nasıl gelcek
ahahah dışarıdan davulun sesi hojj gelir derler demek o hesap cidden uzaktan sevmek güzel de anne olmak zor. Büyüyorlar da senden biseyler illaki gidiveriyor yoruluyorsun sonra da ana yüreği özlüyorsun. Alışırsın inşallah bazen akışına birakmalı çok stres yapmamalı sen rahatsan bebekte rahat oluyor
Ben keseli bir kaç hafta oldu sakladim hatta minicik tirnaklaruyurken kesebilirsiniz
Ah ahhh
Ne güzelmiş ay
2 3 gün gitti aha dedim bitti mutlu mesud filan sonra ansızın geri geldi. Çok olmasa da hala devam.
hepimizde durumlar aynı demek
Aman tanrimDün geceden bu yana zombi gibiydik bu gece artik o kadar yorgundum ki eşim bebegi memeye koyup memeden aliyodu en songaz sancisindan kivraniyor bebegim ya 4 saatte bir uyanan bebe saat başi agzimiza ediyor uyumuyorda sürekli ıkınıyor birazda pişik olmuş dün gece süt ictikten sonra oldu acaba süt pisik yapar mi
Ay günde 2 3 kez içiliyormuş öyle mi ben bir iki kere yaptım geçenlerde unuttum sonra dur tekrar başlayım kurtaralım bebeleri şu pırtlardanBizim bu gece de gazla geçti cocuuma kıyamam kimyon öneriyorlar hicc sevmem kimse sevmez herhalde ama günde 3 kez içtim yazmış bi arkadaş attı bana da .
Yapar valla tam pişik geçti dedim sütlaç yedim yemez olaydım tüm sistemlerin bozdu kakası bozuldu ve direk pişik oldu muhtemelen laktoz alerjisi var bizim oğlanın sondu yani bidaha yememDün geceden bu yana zombi gibiydik bu gece artik o kadar yorgundum ki eşim bebegi memeye koyup memeden aliyodu en songaz sancisindan kivraniyor bebegim ya 4 saatte bir uyanan bebe saat başi agzimiza ediyor uyumuyorda sürekli ıkınıyor birazda pişik olmuş dün gece süt ictikten sonra oldu acaba süt pisik yapar mi
Düzenli bir şekilde emzirme ya da sağma yapıyor musun? Bebek çekemiyor olabilir. Süt birikmiş olabilir.Kızlar sol gogusum soğukta kalmis gibi sızlıyor sık araliklarla oluyo dün akşam bı başladı hala devam ediyor dokunamayacak gibi niye olabilir olan var mi
Canım eldivenleri 40dansl sonra takma bebeklerin beyin gelişimi için ellerinin açık olması çok önemliYüzünü çok çiziyordu 40 mız çıksın tırnaklarını keseyim bende cikarcam havalar soğuyunca takarim
Göğsünü sagmaya çalış canım süt birikti büyük ihtimalle, banyo yap sıcak suyla ov göğsünü geçer inşallahKızlar sol gogusum soğukta kalmis gibi sızlıyor sık araliklarla oluyo dün akşam bı başladı hala devam ediyor dokunamayacak gibi niye olabilir olan var mi
Kiz bu gece herkes pırt gözlemiş nöbet tutmuş valla ben en son uyuyodum eşim bebrgi memeye koyup memeden alip gaz cikarmaya calisiyodu yazikAman tanrimne kadan da tanıdık bir olay... Bu gece mahvetti bizi. Asla ne kendi uyudu ne bizi uyuttu. En son gözümü açtığımda bebe eşimle benim aramda yatıyordu. Ne ara kim koydu hatırlamıyorum
Ayyyy bizde bizde 2 gecedir gece pırt partisi yapiyoruzGece 2 den beri ayaktayım zombi gibiyim sabahs kadar homudandı kız uyutmadı beni, kendi uyudu ama homurdana homurdana
Bi daha sütlü bisey yemicem ya kantoron yagi oksizinc gecirmedi dünden beriYapar valla tam pişik geçti dedim sütlaç yedim yemez olaydım tüm sistemlerin bozdu kakası bozuldu ve direk pişik oldu muhtemelen laktoz alerjisi var bizim oğlanın sondu yani bidaha yemem
Bu grubun bebelerinin bütün huyları birbirine benziyor yaYa o homurdanma olayı bizde de var sürekli söyleniyo sankibende uyuduguna ikna olamıyorum böyle yapınca bide sürekli sicriyo. Ödlek bi erkek sanırım herşeyden korkuyo
İşin ilginci bizim gaz sorunumuzda yok çıkarıyor bikaçgündür gazını kakasınıda yapıyor ama uyumuyorKiz bu gece herkes pırt gözlemiş nöbet tutmuş valla ben en son uyuyodum eşim bebrgi memeye koyup memeden alip gaz cikarmaya calisiyodu yazik
Ayyyy bizde bizde 2 gecedir gece pırt partisi yapiyoruz
Bi daha sütlü bisey yemicem ya kantoron yagi oksizinc gecirmedi dünden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?