2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar komsum konyadan bana bi ot getirmisti gaz icin 2 cay kasigi verdim hemen pırtlar atildi inşallah uyuyacagim simdi oglumla ay nasil rahatladi cocugum ya civanperçemi sanirim adi
Ay gerçekten mi ya. Bulursam bende deneyeyim nasılsın yapıyoruz?

Hahah yav bizim beniş kaka gaz yapıyor ama yetmiyor. Anlamıyorum bu çocu. mecbur nöbet tutuyoruz.
Bu grubun bebelerinin bütün huyları birbirine benziyor ya

İşin ilginci bizim gaz sorunumuzda yok çıkarıyor bikaçgündür gazını kakasınıda yapıyor ama uyumuyor
Bizimde çıkarıyor ama yetmiyor.

Aynı bizde öyle mamayla tam doyuyor sanki, memeyi bırakmasın da mamada yesin napalım

Hahah yav bizim beniş kaka gaz yapıyor ama yetmiyor. Anlamıyorum bu çocu. mecbur nöbet tutuyoruz.

Bizimde çıkarıyor ama yetmiyor.
Kıvranma falan durumu olmadığı için sıkıntısı yok diyorum ama belkide bizimkinede yetmiyodur, kaka durumunuz nasılda günde 1 kere mutlaka yapıyor benimki

Kıvranma falan durumu olmadığı için sıkıntısı yok diyorum ama belkide bizimkinede yetmiyodur, kaka durumunuz nasılda günde 1 kere mutlaka yapıyor benimki
Benim kız maşallah günde geceyi de sayarsak 3 4 ama yetmiyor ya. Nasılsın bu kadar b.k olabilir ki anlamıyorum

Sanmıyorum canım nemlendirince geçecektir elleri

Göğsünü sagmaya çalış canım süt birikti büyük ihtimalle, banyo yap sıcak suyla ov göğsünü geçer inşallah
Bende öyle biliyordum ama aslında sıcak uygulama yanlışmış bende sıcak duş aldım ovdum ettim tüm sütü sağdım aslında soğuk uygulama yapılacakmış ve sadece göğüs yumusayana kadar sağılacakmış aklında olsun canım soğuk uygulama yapınca rahatladım ben sıcak duş rahatlatmamıştı hatta daha da ilerlemişti ateşim falan cıkmıstı

Ay günde 2 3 kez içiliyormuş öyle mi ben bir iki kere yaptım geçenlerde unuttum sonra dur tekrar başlayım kurtaralım bebeleri şu pırtlardan
Bugün sağlık ocağında ki hemşire erkek bebeklerde gaz daha çok oluyor dedi 3 ay kada sabret rezene kimyon tüket dedi.

Bebemi aşıya götürdük iğne batınca ağladı sonra hemen sustu akıllı yavrum. En son 2 3 hafta önce 3kilo idi 3900 küsür olmuş. Doktor biraz küçük mü diyo nasıl doktorsun öyle mi denir anlam veremiyorum devlete gitmiştik genetik minyon olamaz mı gayet iyi kilo almış yaramış iste mama da kullanmadık bir kaç gün hariç. Kizim da böyle idi şimdi gayet kilosu yerinde minyon da değil hatta iyi yani. Kilo konusunu doktor bile yapıyorsa kaynanalar hayli hayli yapar. Önemli olan kilo almış mı ona bak neyse öyle işte

Alerji varsa yapar gazda yapar

Nurse harvays cold şurup şeklinde bir çay kaşığı veriyoruz etkili oldu baya bizde kendi kendine geğiirp gaz çıkarabiliyor sıkılması %70 azaldı bu denediğimiz 5. Gaz icin olan ürün
Bunu almadığıma çok pişmanım ya mommy bliss mi ne ondan aldım hiç bir işe yaramadı ama nurseyi kullanan herkes memnunum diyor

Bugün sağlık ocağında ki hemşire erkek bebeklerde gaz daha çok oluyor dedi 3 ay kada sabret rezene kimyon tüket dedi.
Rezene kimyon papatya çayı içiyorum günde birer bardak fazlası da zararlı olur mu bilemedim rezene içmeyin de diyolar o yüzden günde 1 e düşürdüm rezeneyi 2 3 kupa içiyodum öncesinde. Onun yerine 1 kupa papatya 1 kupa rezene içiyorum kimyon da aklıma geldikçe 1 bardak ılık suya 1 çay kaşığı.

Yavrum çok ağlamıyor şimdi Allah var ama sürekli rahatsız karnı ağrıyor belli uyuyamıyor dalamıyor gaz sancısından gözleri kıpkırmızı uyku akıyor ama yok uyuyamıyor çıkmıyor gazı. Ben mi çıkaramıyorum bilmiyorum ki babası gelip çıkarınca atıyor patır patır ben uğraşınca yok ben niye yapamıyorum rahatlayamıyorum bebeğimi diye üzülüyorum

Benimkini görse o doktor afrika dan mı geldiniz derdi sanırım

Nurse harvays cold şurup şeklinde bir çay kaşığı veriyoruz etkili oldu baya bizde kendi kendine geğiirp gaz çıkarabiliyor sıkılması %70 azaldı bu denediğimiz 5. Gaz icin olan ürün
Hey maşallah 5.denemed3 tutmuş bari.

Anafilaksi derecesinde olduğunu, yqni süt alerjisi olduğunu sanmıyorum. Arkadaşımın oğlundan vardı,. Emzirme bitene kadar kız 2 sene süt ve ürünlerini agzina sokamadi. Sen yiyebiliyormussun cnm. Varsa laktoz olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…