Ay gerçekten mi ya. Bulursam bende deneyeyim nasılsın yapıyoruz?Kizlar komsum konyadan bana bi ot getirmisti gaz icin 2 cay kasigi verdim hemen pırtlar atildi inşallah uyuyacagim simdi oglumla ay nasil rahatladi cocugum ya civanperçemi sanirim adi
Hahah yav bizim beniş kaka gaz yapıyor ama yetmiyor. Anlamıyorum bu çocu.Kiz bu gece herkes pırt gözlemiş nöbet tutmuş valla ben en son uyuyodum eşim bebrgi memeye koyup memeden alip gaz cikarmaya calisiyodu yazik
Ayyyy bizde bizde 2 gecedir gece pırt partisi yapiyoruz
Bi daha sütlü bisey yemicem ya kantoron yagi oksizinc gecirmedi dünden beri
Bizimde çıkarıyor ama yetmiyor.Bu grubun bebelerinin bütün huyları birbirine benziyor ya
İşin ilginci bizim gaz sorunumuzda yok çıkarıyor bikaçgündür gazını kakasınıda yapıyor ama uyumuyor
Aynı bizde öyle mamayla tam doyuyor sanki, memeyi bırakmasın da mamada yesin napalımBenim sütüm güzel geliyor yani sağdığımda da emzirdiğimde de bakıyorum akıyor ama bebeğim mamayı mı seviyor anlamadım meme yiyince doyduğunu anlamıyor illa mama da yiyecek öncesinde aptamil veriyordum aşırı gaz yaptı ve onda mama yemek istemiyordu ilk zamanlar sütüm az olduğu için veriyordum şimdi sma aldım onu sevdi sanırım mama yiyince rahatlıyor bende anlayamadım kısaca benim oğlan ne memeden vazgeçiyor ne mamadan. Geceleri mama veriyorum gündüzleri meme
Kıvranma falan durumu olmadığı için sıkıntısı yok diyorum ama belkide bizimkinede yetmiyodur, kaka durumunuz nasılda günde 1 kere mutlaka yapıyor benimkiHahah yav bizim beniş kaka gaz yapıyor ama yetmiyor. Anlamıyorum bu çocu.mecbur nöbet tutuyoruz.
Bizimde çıkarıyor ama yetmiyor.
Benim kız maşallah günde geceyi de sayarsak 3 4 ama yetmiyor ya. Nasılsın bu kadar b.k olabilir ki anlamıyorumKıvranma falan durumu olmadığı için sıkıntısı yok diyorum ama belkide bizimkinede yetmiyodur, kaka durumunuz nasılda günde 1 kere mutlaka yapıyor benimki
Sanmıyorum canım nemlendirince geçecektir elleriBende yaptım onu. Çok üzüldüm sonradan ama insanın sabrı kalmıyor. Bir yudum su içemedim eşim gelmeseydi ne yapardım bilmiyorum
İnan sordum saçma sapan cevaplar verdi. Relactaz kullanıyorum ama pek işe yaramıyor. Süt ürünlerini keseceğim bakalım öyle deneyeceğim bir ide. Ellerinin üstü öyle. Deri değiştiriyor gibi oldu onunla alakalı olabilir mi?
O zaman biraz takipleyebilirsin sütlü şeyler yediginde cok ağlıyor bi de pişik oluyorsa o zaman kesersin sütlü şeyleriKakasi normal mukus pisikten 1 2 gun once vardi gecti üşüttü heralde dedi annemde
Bende öyle biliyordum ama aslında sıcak uygulama yanlışmış bende sıcak duş aldım ovdum ettim tüm sütü sağdım aslında soğuk uygulama yapılacakmış ve sadece göğüs yumusayana kadar sağılacakmış aklında olsun canım soğuk uygulama yapınca rahatladım ben sıcak duş rahatlatmamıştı hatta daha da ilerlemişti ateşim falan cıkmıstıGöğsünü sagmaya çalış canım süt birikti büyük ihtimalle, banyo yap sıcak suyla ov göğsünü geçer inşallah
Bugün sağlık ocağında ki hemşire erkek bebeklerde gaz daha çok oluyor dedi 3 ay kada sabret rezene kimyon tüket dedi.Ay günde 2 3 kez içiliyormuş öyle mi ben bir iki kere yaptım geçenlerde unuttum sonra dur tekrar başlayım kurtaralım bebeleri şu pırtlardan
Kaç gündür ağrıyı bı haftayı geçti sabit bı ağrı benle birlikteMastit olmus olabilirsin cok dolu mu eline beze gibi bişey geliyor mu ilerlemeden uygulama yapsan iyi olur canım ben günlerce çektim acısını
Daha kırk olmadık abla daha var 10 gün bekliyoruzCanım eldivenleri 40dansl sonra takma bebeklerin beyin gelişimi için ellerinin açık olması çok önemli
Pompa sipariş ettik bugün geçer elime.Göğsünü sagmaya çalış canım süt birikti büyük ihtimalle, banyo yap sıcak suyla ov göğsünü geçer inşallah
Alerji varsa yapar gazda yaparDün geceden bu yana zombi gibiydik bu gece artik o kadar yorgundum ki eşim bebegi memeye koyup memeden aliyodu en songaz sancisindan kivraniyor bebegim ya 4 saatte bir uyanan bebe saat başi agzimiza ediyor uyumuyorda sürekli ıkınıyor birazda pişik olmuş dün gece süt ictikten sonra oldu acaba süt pisik yapar mi
Bunu almadığıma çok pişmanım ya mommy bliss mi ne ondan aldım hiç bir işe yaramadı ama nurseyi kullanan herkes memnunum diyorNurse harvays cold şurup şeklinde bir çay kaşığı veriyoruz etkili oldu baya bizde kendi kendine geğiirp gaz çıkarabiliyor sıkılması %70 azaldı bu denediğimiz 5. Gaz icin olan ürün
Rezene kimyon papatya çayı içiyorum günde birer bardak fazlası da zararlı olur mu bilemedim rezene içmeyin de diyolar o yüzden günde 1 e düşürdüm rezeneyi 2 3 kupa içiyodum öncesinde. Onun yerine 1 kupa papatya 1 kupa rezene içiyorum kimyon da aklıma geldikçe 1 bardak ılık suya 1 çay kaşığı.Bugün sağlık ocağında ki hemşire erkek bebeklerde gaz daha çok oluyor dedi 3 ay kada sabret rezene kimyon tüket dedi.
Süt kanalları mı tıkandı acaba o da ağrı yaparmışKaç gündür ağrıyı bı haftayı geçti sabit bı ağrı benle birlikte
Benimkini görse o doktor afrika dan mı geldiniz derdi sanırımBebemi aşıya götürdük iğne batınca ağladı sonra hemen sustu akıllı yavrum. En son 2 3 hafta önce 3kilo idi 3900 küsür olmuş. Doktor biraz küçük mü diyo nasıl doktorsun öyle mi denir anlam veremiyorum devlete gitmiştik genetik minyon olamaz mı gayet iyi kilo almış yaramış iste mama da kullanmadık bir kaç gün hariç. Kizim da böyle idi şimdi gayet kilosu yerinde minyon da değil hatta iyi yani. Kilo konusunu doktor bile yapıyorsa kaynanalar hayli hayli yapar. Önemli olan kilo almış mı ona bak neyse öyle işte
Hey maşallahNurse harvays cold şurup şeklinde bir çay kaşığı veriyoruz etkili oldu baya bizde kendi kendine geğiirp gaz çıkarabiliyor sıkılması %70 azaldı bu denediğimiz 5. Gaz icin olan ürün
Hem ayaginin altina hem beline kiraz cekirdegi yastigi ve kemeri kullandim onu takinca sakinlesip 1 saat kadar uyuyor sonra yine agliyor eşimin laktoz alerjisi var ondan acaba süt alerjisi vs gibi bisey olur mu diye dusundum ama yogurt vs iciyorum
Süt alerjisi olabilir mi acaba kakası nasıldı
Ucuz bu canım onun gibi pahalı degil al istersen kesinlikle cok rahatlatıyorBunu almadığıma çok pişmanım ya mommy bliss mi ne ondan aldım hiç bir işe yaramadı ama nurseyi kullanan herkes memnunum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?