2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Banada esten mi gecti diye sordu ama esimde yok bendede sonradan belirdi sadece kadin dogum mu bakiyo buna
Eşinden de gecmiş olabilir umumi tuvalet havuz vs den de gwcebilir. Bu virüs bulasınca senelerce uyuyabiliyor vucutta. Bazen bagısıklık düşünce hortluyor toparlanınca bagısıklık vucuttan atılıyormus

Haha patron falan dinlemez bunlar baba oğul babası mamayı basar basar geçer bebe de babasının kollarında çok mutlu zaten aradan çıkarırlar beni
Ya mama olayı kriz bizde de. Memeyi benden alıyor, mama vermek istediğimde memeye saldırıyor ufaklik mamayi almak isteniyor benden. Ama babada meme olmadığından, kokusundan babayı tanıyor, mamayi ağlamadan içiyor. Sonra esim sen beceremiyorsun diye dalga gecoyor Anneye çektiriyor sipa

Bizimki kolu icinde kalanlarda asla durmaz sıkıya gelemiyor beyefendi

Zeytinyağı şırıngayla içeri sıkıyorlarmış ama bilemiyorum tabi doktora danışabilirsin
O da direk mudshale olur herhalde, doktora danısmak lazım. Ama poposunun kenarlarına sürülüyor onu biliyorum hem yaparken zorlanmasın yumusasıb diye

Hwmwn gitti eşim aldı aynen 2. Ürüne indirim varmıs. Ne bileyim su anlık cok memnunuz

Canım bana BİM’in şokun kendi markalarından bez geldi hiç güzel değil iki üç anca kullandık ve başkasına verdik molfixden çok memnunuz 2 numarayı kullanıyoruz bitmek üzere üçe geçeceğiz 3-4 numara uzun süre kullanılıyormuş çevremdekiler hep öyle dedi bizde molfix stokluyoruz devamlı ama a101 soffio ilk doğduğunda kullanmıştım 10 gün Falan oda güzeldi memnunduk. Bide eşim bütün bezleri denedi reklamlardaki gibi peçete bastı ıslakken üzerlerine bitek molfix değmedi diğerleri değdi

Zaten ne yapıyolarsa anneye yapıyolar abartmıyorum geçen gün babası işe giderken gülücükle uğurladı kapı kapanır kapanmaz bağırmaya başladı bütün şirinliği babasına sıpanın bide sabahları uyandığımda direkt göz göze geliyoruz uyanmış beni izliyor oluyor genelde ben ordayken sorun yok ağlamıyorken bi koşu tuvalete gidip geleyim diyorum ben tuvalete girer girmez çığlık kopuyor daha şimdi tatlı tatlı duruyodun ya vicdansız niye apartmanı ayağa kaldırıyosun

Eskiden gebe kalmakta kolaydı. Çoçuklarda uyuyordu. Bizdemi sorun? Havadamı? Yediklerimizdemi anlamadım gitti. Dayanılacak gibi değil asla(( bir direniyolae uykuya anlatılacak gibi değil yaa

Ben daha korkuyorum(( ama bugün gittim doktora sorun yok dedi dikişlerde

Ben henüz gidemedim kontrole pazartesi gitmeyi düsünüyorum. 45.günümde ağdaya gittim ama kanadı ve biraz acılma oldu dikis yerimde. Bu yüzden bir tık daha fazla korktum. Sonra doktorumda demesin mi kendini hazır iyi hissetmiyorsan arada acı oluyorsa denemeyin bi çiftim 40.günde girmiş yırtılmış 6 dikiş atmak zorunda kaldım diye yanı eşimi çok özledim evet ama bilmiyorum nasıl olcak bu durum

Bizimki kolu icinde kalanlarda asla durmaz sıkıya gelemiyor beyefendi

Bizimki de öyle. Sar yarım kundak yap, yaygarayi basıyor 40 günlük bebe

O zaman 3 4 stoklayayim. Valla bez fiyatları devamlı artıyor şu gibi kullaniliyor da. Zamlardan kurtulalım en azından

Eşini tebrik ederim, youtobe da kanal açsın valla, anneler izler

Hwmwn gitti eşim aldı aynen 2. Ürüne indirim varmıs. Ne bileyim su anlık cok memnunuz

İyi olmuş:) iyi günlerde kirletsin sipalar

Anlamadımki hamilede rahat kaldım oysaki
Birde bunla uğraş
Herkeste ayni etkiyi yapmiyor ki bende pcosluyum korunmayi biraktigim an hamile kaldim dusuklerde de bunda da cok sukur reglim gününü şaşmaz genelde regl gec olanlar zorlaniyor yumurtlama karisiyor sanirim
Ben ağlayarak yalvarıyorum işe yarar belki
Benim ki yemiyo ayagina kapanirim gerekirse
Bizimki arabada uyudu küt diye şükür gece
Uyuyo meme de sorun yok sorun 10 saniye sonra ciyak ciyak bagirarak kalkiyor

Kizlar kuzenim bana bunlari önerdi kullanan var mi bay bay yazani 1 damla veriyomuşsun fosur fosur uyuyomuş bebeler

Eklentiler

• Screenshot_20220923-150825_Instagram.webp
    35 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG-20220923-WA0002.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 46
Eskiden gebe kalmakta kolaydı. Çoçuklarda uyuyordu. Bizdemi sorun? Havadamı? Yediklerimizdemi anlamadım gitti. Dayanılacak gibi değil asla(( bir direniyolae uykuya anlatılacak gibi değil yaa
Annemin deyimiyle yumurtada civirdemiş bunlar agzimiza ediyorlar folik asit bebeleri

Kizlar kuzenim bana bunlari önerdi kullanan var mi bay bay yazani 1 damla veriyomuşsun fosur fosur uyuyomuş bebeler
Soldaki gripe Water i kullaniyorum, o da zaten sik verilen bir şey degil, uykuya etki ettiğini sanmıyorum. Ama kokusu güzel, bebeğin ağzına verince sapirtdatiyor, yalanıyor

Pahalı ürün, hala gazimiz var, 2.ye alır mıyım bilmiyorum

Aynen öyle sürekli memedeyiz. Gazı da var. Ama her emzirmemden sonra kusuyor. Bence doyuyor ama hazmedemiyor. Bizimki de 2 gündür yapmadı hiç. Bakalım yarın da yapmaz ise bi götürcem

Sab simplex kullaniyorum gaza iyi geliyor onunda kokusu cok guzel tadina baktim sekerli bana uyutacak biseyler lazim ben papatya cayi icsem bebege uyku yapar mi ki

Sab simplex kullaniyorum gaza iyi geliyor onunda kokusu cok guzel tadina baktim sekerli bana uyutacak biseyler lazim ben papatya cayi icsem bebege uyku yapar mi ki
Sab i doktorumuz yazmışti bize, mommy var diye almamıştım. Onu kullanırım bu bitince muhtemelen

Valla annemde sizi koyuyodum yatağa ben işimi yapıyodum siz uyuyodunuz kendi kendinize uyanıp oyalanıyoduz diyor
Valla benim kocada arada yanaşıyor ama kız bir bağırıyor kısa sürüyor cilveleşmede tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…