Eşinden de gecmiş olabilir umumi tuvalet havuz vs den de gwcebilir. Bu virüs bulasınca senelerce uyuyabiliyor vucutta. Bazen bagısıklık düşünce hortluyor toparlanınca bagısıklık vucuttan atılıyormusBanada esten mi gecti diye sordu ama esimde yok bendede sonradan belirdi sadece kadin dogum mu bakiyo buna
Ya mama olayı kriz bizde de. Memeyi benden alıyor, mama vermek istediğimde memeye saldırıyor ufaklik mamayi almak isteniyor benden. Ama babada meme olmadığından, kokusundan babayı tanıyor, mamayi ağlamadan içiyor. Sonra esim sen beceremiyorsun diye dalga gecoyorHaha patron falan dinlemez bunlar baba oğul babası mamayı basar basar geçer bebe de babasının kollarında çok mutlu zaten aradan çıkarırlar beni
Bizimki kolu icinde kalanlarda asla durmaz sıkıya gelemiyor beyefendiAy açsaymışız keşke, kombi balkonda gece dışarı çıkıp acmak zor geldi kat kat tulumlara soktum, bu gece yakalım bari
Uyku tulumu iyi oluyor ya, hem kolu içinde kalanlardan olunca kollarını sallayıp uyandırmıyo kendini, hem de üstüne battaniye atınca kollarıyla çırpınıp onu yüzüne çekememiş oluyo
Avent ultra air night kullanıyorum su an güzel emiyorPardon ama hangi emziği kullanıyorsunuz ?3 çeşit emzik var alıyor ama bırakıyor benimki
O da direk mudshale olur herhalde, doktora danısmak lazım. Ama poposunun kenarlarına sürülüyor onu biliyorum hem yaparken zorlanmasın yumusasıb diyeZeytinyağı şırıngayla içeri sıkıyorlarmış ama bilemiyorum tabi doktora danışabilirsin
Hwmwn gitti eşim aldı aynen 2. Ürüne indirim varmıs. Ne bileyim su anlık cok memnunuz2.urune %30 indirim var
Prima premium, goon premium ve molfix premium denedim.Primanin kalıbı büyükmüş ancak kullanıyoruz1 bedni daha. Fiyat farkı cok ürünlerde çık fark yok bence. Molfixin bel lastiğini daha çok beğendim.
Bez şu an belli olmaz zaten
Yenidoğan 10 kezbrzdegidiuoruz şu an. Ek gıdadan sonra ve daha seyrek bez değişirken performans belli olacak
Canım bana BİM’in şokun kendi markalarından bez geldi hiç güzel değil iki üç anca kullandık ve başkasına verdik molfixden çok memnunuz 2 numarayı kullanıyoruz bitmek üzere üçe geçeceğiz 3-4 numara uzun süre kullanılıyormuş çevremdekiler hep öyle dedi bizde molfix stokluyoruz devamlı ama a101 soffio ilk doğduğunda kullanmıştım 10 gün Falan oda güzeldi memnunduk. Bide eşim bütün bezleri denedi reklamlardaki gibi peçete bastı ıslakken üzerlerine bitek molfix değmedi diğerleri değdiTecrübeli annelere uzmanlik sorusu 183848
Sevgili anneler
Bebegim kendini kraliyet ailesinden sandigindan azıcık çiste agliyor değiştirene kadar. Her gün aile servetimi beze yatırıyoruz
️Biraz bez stoklamak istiyorum ama hangi bedenden hangi ayda ne kadar gider bilemiyorum. 4 kiloyuz, 1 nolu bez sınırda artık 2 ye gececegiz. 2 no yu kaç ay kullanabiliyorum? Veya aylık ortalama herhangi bir bedenden kaç adet gider? Her ay 1 beden mi büyüyor bu sipalar ?
Kafamda deli sorular, sizde tecrubeler
Deneyimlerinizi bir ativerseniz şuraya, çok makbule geçer
Zaten ne yapıyolarsa anneye yapıyolarYa mama olayı kriz bizde de. Memeyi benden alıyor, mama vermek istediğimde memeye saldırıyor ufaklik mamayi almak isteniyor benden. Ama babada meme olmadığından, kokusundan babayı tanıyor, mamayi ağlamadan içiyor. Sonra esim sen beceremiyorsun diye dalga gecoyorAnneye çektiriyor sipa
Ben daha korkuyorum(( ama bugün gittim doktora sorun yok dedi dikişlerdeKızlar aranızda normal dogum yapıp altta dikisi olan varsa bi sorum olacak. Eşinizle yakınlaşabildiniz mi?
Eskiden gebe kalmakta kolaydı. Çoçuklarda uyuyordu. Bizdemi sorun? Havadamı? Yediklerimizdemi anlamadım gitti. Dayanılacak gibi değil asla(( bir direniyolae uykuya anlatılacak gibi değil yaaValla bizim gündüz uykumuz hep kucakta yada ana kucağında sallanarak oda bölük pörçük uyumadığı zamanlarda hep huzursuzkusmalarda geçmedi sabah kustuk gene öğlene doğruda peynir gibi kustu, gece uyutana kadar göbeğimiz çatlıyor ne zaman düzene gircek bilmiyorum ama çok yoruldum
Evet cnm şükür sakinleşti gece uyudu kaldı yavrum
Yok cnm serumla açıp çekti eşim banyo yaptırdık sonrasında rahatladı uyudu sonrasında şükür
Ben normal yaptım dikişlerimde geçti ama leke şeklinde kanamam uzun sürdü 1 hafta oldu biteli, ama hiç fırsatımız olmadığı için bir önemi yok
Ben daha korkuyorum(( ama bugün gittim doktora sorun yok dedi dikişlerde
Bizimki kolu icinde kalanlarda asla durmaz sıkıya gelemiyor beyefendi
Canım bana BİM’in şokun kendi markalarından bez geldi hiç güzel değil iki üç anca kullandık ve başkasına verdik molfixden çok memnunuz 2 numarayı kullanıyoruz bitmek üzere üçe geçeceğiz 3-4 numara uzun süre kullanılıyormuş çevremdekiler hep öyle dedi bizde molfix stokluyoruz devamlı ama a101 soffio ilk doğduğunda kullanmıştım 10 gün Falan oda güzeldi memnunduk. Bide eşim bütün bezleri denedi reklamlardaki gibi peçete bastı ıslakken üzerlerine bitek molfix değmedi diğerleri değdi
Hwmwn gitti eşim aldı aynen 2. Ürüne indirim varmıs. Ne bileyim su anlık cok memnunuz
Herkeste ayni etkiyi yapmiyor ki bende pcosluyum korunmayi biraktigim an hamile kaldim dusuklerde de bunda da cok sukurAnlamadımkihamilede rahat kaldım oysaki
Birde bunla uğraş
Benim ki yemiyo ayagina kapanirim gerekirseBen ağlayarak yalvarıyorumişe yarar belki
Uyuyo meme de sorun yok sorun 10 saniye sonra ciyak ciyak bagirarak kalkiyorBizimki arabada uyudu küt diye şükür gece
Annemin deyimiyle yumurtada civirdemiş bunlar agzimiza ediyorlar folik asit bebeleriEskiden gebe kalmakta kolaydı. Çoçuklarda uyuyordu. Bizdemi sorun? Havadamı? Yediklerimizdemi anlamadım gitti. Dayanılacak gibi değil asla(( bir direniyolae uykuya anlatılacak gibi değil yaa
Soldaki gripe Water i kullaniyorum, o da zaten sik verilen bir şey degil, uykuya etki ettiğini sanmıyorum. Ama kokusu güzel, bebeğin ağzına verince sapirtdatiyor, yalanıyorKizlar kuzenim bana bunlari önerdi kullanan var mi bay bay yazani 1 damla veriyomuşsun fosur fosur uyuyomuş bebeler
Aynen öyle sürekli memedeyiz. Gazı da var. Ama her emzirmemden sonra kusuyor. Bence doyuyor ama hazmedemiyor. Bizimki de 2 gündür yapmadı hiç. Bakalım yarın da yapmaz ise bi götürcemCanım benim kızm normalde günde 3 4 kez kaka yapardı şimdi 2 gundur hem çok gazlı hem. De günde 1 kez yapıyor geceden sabaha kadar gazdan ağlıyor göğüs ucum yara oldu emzirirken zorlanıyorum acaba doymuyor mu az Kaka yapıyor diyorum bende
Sab simplex kullaniyorum gaza iyi geliyor onunda kokusu cok guzel tadina baktim sekerliSoldaki gripe Water i kullaniyorum, o da zaten sik verilen bir şey degil, uykuya etki ettiğini sanmıyorum. Ama kokusu güzel, bebeğin ağzına verince sapirtdatiyor, yalanıyor
Pahalı ürün, hala gazimiz var, 2.ye alır mıyım bilmiyorum
Sab i doktorumuz yazmışti bize, mommy var diye almamıştım. Onu kullanırım bu bitince muhtemelenSab simplex kullaniyorum gaza iyi geliyor onunda kokusu cok guzel tadina baktim sekerlibana uyutacak biseyler lazim ben papatya cayi icsem bebege uyku yapar mi ki
Valla annemde sizi koyuyodum yatağa ben işimi yapıyodum siz uyuyodunuz kendi kendinize uyanıp oyalanıyoduz diyorEskiden gebe kalmakta kolaydı. Çoçuklarda uyuyordu. Bizdemi sorun? Havadamı? Yediklerimizdemi anlamadım gitti. Dayanılacak gibi değil asla(( bir direniyolae uykuya anlatılacak gibi değil yaa
Valla benim kocada arada yanaşıyor ama kız bir bağırıyor kısa sürüyor cilveleşmede tabiBen henüz gidemedim kontrole pazartesi gitmeyi düsünüyorum. 45.günümde ağdaya gittim ama kanadı ve biraz acılma oldu dikis yerimde. Bu yüzden bir tık daha fazla korktum. Sonra doktorumda demesin mi kendini hazır iyi hissetmiyorsan arada acı oluyorsa denemeyin bi çiftim 40.günde girmiş yırtılmış 6 dikiş atmak zorunda kaldım diyeyanı eşimi çok özledim evet ama bilmiyorum nasıl olcak bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?