- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 53
Hayııır sen ağdaya da gitmişsin dikişlerim düştü ama orayla ilgili her şeyden tedirginim bi süre yapamam herhaldeKızlar aranızda normal dogum yapıp altta dikisi olan varsa bi sorum olacak. Eşinizle yakınlaşabildiniz mi?
Bay bayın yorumlarını okudum 2-6yaş kullanım yazıyorKizlar kuzenim bana bunlari önerdi kullanan var mi bay bay yazani 1 damla veriyomuşsun fosur fosur uyuyomuş bebeler
Aâa ben bakmadim ama kuzenim bebegine 1.5 aylıkken veriyormuşBay bayın yorumlarını okudum 2-6yaş kullanım yazıyorbizimkisi daha bebek
Hayııır sen ağdaya da gitmişsin dikişlerim düştü ama orayla ilgili her şeyden tedirginim bi süre yapamam herhalde
Ya gripe water aldim. Cok sivi yag gibi degil. Her verdigimde bogcak gibi olup oksuruyordu. Bizde ise yaramadi. Actiktan sonra 6 hafta kullanabilirmissin. Ben kullanmayinca attim. Ama bizim inek sutu problemimiz varmis. Belki o zamanlar inek sutu ictigim yedigim icin hicbir damla kar etmemisti.Kizlar kuzenim bana bunlari önerdi kullanan var mi bay bay yazani 1 damla veriyomuşsun fosur fosur uyuyomuş bebeler
Ya ben regl olmamisim. Kahverengiden kirmiziya degil yine sariya dondu, 15 gun once biten lohusa kanamam donmusInanmiyorum regl oldum. Ilk seferinde dogumdan sonra 7. Ay regl olmustum, hic beklemiyordum cok hazirliksiz yakalandim. Zaten regl oncesi siniri siskinligi vardi bugun. Bi an icimden gecti de yok artik dedim. Meger hissetmisim. Regl zamani sut nispeten azaliyor, bebe huzursuz oluyor. Neden bugun sutum az bi turlu doyuramadim bu cocugu demistim. Demek sebebi buymus. Yalniz hiiic ozlememisim. Gram ozlememisim.
Gaz coksaYa acaba neyi farkli yapiyorum. 3 gun once gunduz hep uyumustu cok rahatti. Dun tum gun miyk miykti cok yordu. Bugun yine tum gun uyudu. Vallahi merak ediyorum neye gore kime gore boyle oluyor.
Bezi alirken ust sinirdan degil alt sinirdan al. Yani 3 no 4 kilodan basliyosa onu al mesela buyuge gecince bebek rahatlayacak o kadar degistirmeni istemeyecek bez azicik dolunca onu sıkıstırıyodur. 2 buyul paket 3 no al sonra 4 e gecersin bence. En cok 4 ve 5 kullaniliyoTecrübeli annelere uzmanlik sorusu 183848
Sevgili anneler
Bebegim kendini kraliyet ailesinden sandigindan azıcık çiste agliyor değiştirene kadar. Her gün aile servetimi beze yatırıyoruz
️Biraz bez stoklamak istiyorum ama hangi bedenden hangi ayda ne kadar gider bilemiyorum. 4 kiloyuz, 1 nolu bez sınırda artık 2 ye gececegiz. 2 no yu kaç ay kullanabiliyorum? Veya aylık ortalama herhangi bir bedenden kaç adet gider? Her ay 1 beden mi büyüyor bu sipalar ?
Kafamda deli sorular, sizde tecrubeler
Deneyimlerinizi bir ativerseniz şuraya, çok makbule geçer
Cok yakinlastikKızlar aranızda normal dogum yapıp altta dikisi olan varsa bi sorum olacak. Eşinizle yakınlaşabildiniz mi?
Benm ilk dogumda hem ic hem dis dikisim vardi. 40tan sonra sevistik ben de dikislerim acildi sandim doktora gittim bisey yoktu. O agri azalarak 2 yil surdu bende. Bunda cok korktum oncesinde tir tir titredim ama sifir aci. Ilkinde icte de dikis okdugundan heralde o kadar acimisti bunda sadece iki dikisim vardiBen henüz gidemedim kontrole pazartesi gitmeyi düsünüyorum. 45.günümde ağdaya gittim ama kanadı ve biraz acılma oldu dikis yerimde. Bu yüzden bir tık daha fazla korktum. Sonra doktorumda demesin mi kendini hazır iyi hissetmiyorsan arada acı oluyorsa denemeyin bi çiftim 40.günde girmiş yırtılmış 6 dikiş atmak zorunda kaldım diyeyanı eşimi çok özledim evet ama bilmiyorum nasıl olcak bu durum
Ayy benim aşırı korkum. Olur ya. Ya kazara hamile kalırsam diye. Hiç bunca zaman böyle bi psikolojiye girmemiştim. Ama şimdi feci korkum var. Bazen sarılıyor. Sarılma bana nolur nolmaz diyorumBenm ilk dogumda hem ic hem dis dikisim vardi. 40tan sonra sevistik ben de dikislerim acildi sandim doktora gittim bisey yoktu. O agri azalarak 2 yil surdu bende. Bunda cok korktum oncesinde tir tir titredim ama sifir aci. Ilkinde icte de dikis okdugundan heralde o kadar acimisti bunda sadece iki dikisim vardi
Bende de iç dış dikiş var az ama var 3 dikiş falan ay ne zor konular vala canım acıyacaksa hiç yapmam zaten eşimde kıyamaz zaten edi ile büdü oldukBenm ilk dogumda hem ic hem dis dikisim vardi. 40tan sonra sevistik ben de dikislerim acildi sandim doktora gittim bisey yoktu. O agri azalarak 2 yil surdu bende. Bunda cok korktum oncesinde tir tir titredim ama sifir aci. Ilkinde icte de dikis okdugundan heralde o kadar acimisti bunda sadece iki dikisim vardi
Ilkinde hamile kalirsam diye korkmamistim.hic. ama artk baska cocuk istemedigimden cok korkuyorum ben deAyy benim aşırı korkum. Olur ya. Ya kazara hamile kalırsam diye. Hiç bunca zaman böyle bi psikolojiye girmemiştim. Ama şimdi feci korkum var. Bazen sarılıyor. Sarılma bana nolur nolmaz diyorumo kadar tırsıyorum
Benim de 2 icte 2 distaydi. Bunda sadece dista 2 taneBende de iç dış dikiş var az ama var 3 dikiş falan ay ne zor konular vala canım acıyacaksa hiç yapmam zaten eşimde kıyamaz zaten edi ile büdü olduk
Not alındıBezi alirken ust sinirdan degil alt sinirdan al. Yani 3 no 4 kilodan basliyosa onu al mesela buyuge gecince bebek rahatlayacak o kadar degistirmeni istemeyecek bez azicik dolunca onu sıkıstırıyodur. 2 buyul paket 3 no al sonra 4 e gecersin bence. En cok 4 ve 5 kullaniliyo
Bizimkini de uyurken koyuyorum duruyo onun içinde, ama biraz uykusu açılır gibi olunca çıkmak için debeleniyoBizimki kolu icinde kalanlarda asla durmaz sıkıya gelemiyor beyefendi
Şırıngaya 1,5 ml aliyorum her burun deliği için ayrı ayrı
Yok kiz o nasil oluyo oyle 2 burunada sıkıp aspiratorle cekiyorumrahatlatiyosa oylede yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?