2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayııır sen ağdaya da gitmişsin dikişlerim düştü ama orayla ilgili her şeyden tedirginim bi süre yapamam herhalde
kiz ben sezeryan oldum ben bile bi şupheliyim kocama yaklaşmakta cunku bize iliski 9 ay yasakti unutum heralde hahahahahah

Ya acaba neyi farkli yapiyorum. 3 gun once gunduz hep uyumustu cok rahatti. Dun tum gun miyk miykti cok yordu. Bugun yine tum gun uyudu. Vallahi merak ediyorum neye gore kime gore boyle oluyor.

Kizlar kuzenim bana bunlari önerdi kullanan var mi bay bay yazani 1 damla veriyomuşsun fosur fosur uyuyomuş bebeler
Ya gripe water aldim. Cok sivi yag gibi degil. Her verdigimde bogcak gibi olup oksuruyordu. Bizde ise yaramadi. Actiktan sonra 6 hafta kullanabilirmissin. Ben kullanmayinca attim. Ama bizim inek sutu problemimiz varmis. Belki o zamanlar inek sutu ictigim yedigim icin hicbir damla kar etmemisti.

Ya ben regl olmamisim. Kahverengiden kirmiziya degil yine sariya dondu, 15 gun once biten lohusa kanamam donmus ne bitmez kanamaymis

Ya acaba neyi farkli yapiyorum. 3 gun once gunduz hep uyumustu cok rahatti. Dun tum gun miyk miykti cok yordu. Bugun yine tum gun uyudu. Vallahi merak ediyorum neye gore kime gore boyle oluyor.
Gaz coksa

Bezi alirken ust sinirdan degil alt sinirdan al. Yani 3 no 4 kilodan basliyosa onu al mesela buyuge gecince bebek rahatlayacak o kadar degistirmeni istemeyecek bez azicik dolunca onu sıkıstırıyodur. 2 buyul paket 3 no al sonra 4 e gecersin bence. En cok 4 ve 5 kullaniliyo

Benm ilk dogumda hem ic hem dis dikisim vardi. 40tan sonra sevistik ben de dikislerim acildi sandim doktora gittim bisey yoktu. O agri azalarak 2 yil surdu bende. Bunda cok korktum oncesinde tir tir titredim ama sifir aci. Ilkinde icte de dikis okdugundan heralde o kadar acimisti bunda sadece iki dikisim vardi

Ayy benim aşırı korkum. Olur ya. Ya kazara hamile kalırsam diye. Hiç bunca zaman böyle bi psikolojiye girmemiştim. Ama şimdi feci korkum var. Bazen sarılıyor. Sarılma bana nolur nolmaz diyorum o kadar tırsıyorum

Bende de iç dış dikiş var az ama var 3 dikiş falan ay ne zor konular vala canım acıyacaksa hiç yapmam zaten eşimde kıyamaz zaten edi ile büdü olduk

Ilkinde hamile kalirsam diye korkmamistim.hic. ama artk baska cocuk istemedigimden cok korkuyorum ben de
Bende de iç dış dikiş var az ama var 3 dikiş falan ay ne zor konular vala canım acıyacaksa hiç yapmam zaten eşimde kıyamaz zaten edi ile büdü olduk
Benim de 2 icte 2 distaydi. Bunda sadece dista 2 tane

Sag Not alındı Sagolasin

Uyumayan bebek yapmışız arkadaşlar becerebilse büyük adam gibi oturacak bizimle ben uyutana kadar öbür beslenme saati gelecek bebenin anaaa bu neymiş böyle. Kundak yapmayan annelerim bebişlere sıçrama refleksi gelince uyanmıyorlar mı ya da gazlanıp ayaklarını bükmeye başladıklarında?

FITIL

Ya tecrübeli arkadaslar, bebeğe fitil vermeye çalışıyoruz, totosunu sıkıp geri çıkarıyor, biz mi beceremedik, bebek mi yaramaz yoksa bilmediğimiz bir yöntem mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…