Ya bakma bunlar ağlamadığı zamanlarda ki 5dklık anlarımızHahah ne guzel romantik anlar. Benimki hep miyk miyk oldugundan beni gordugu anda aglamaya basliyor alayim diye. Beni gorene kdr sorun yok gordugu an kucak istiyor. Hep aglamakla ilgili anilarimiz. Iyi anini yakalarsam gulucuk de atiyor sag olsun
Kollarını yukarı kaldırıyorum üzerini örtüp kollarını örtünün üstüne dışarıya çıkartıyorum. Omuz ve kollar dışarıda kalıyor böylelikle hakereket edince örtüyü oynatamıyor kollarıylaKızlar havalar soğudu bebeklerin üstünü nasıl örtüyorsunuz ya ben battaniyesi örtsem yüzüne çeker diye korkuyorum uyku tulumu aldım ama şuanlık kalın gelir siz Nası yapıyorsunuz
Ay ağlamadı. Biz bugün yaptık 1 ml çektik şırıngaya aslında amacımız birinden verip öbüründen çıkarttırmak değildi tek tek burun deliklerini ıslatıp aspiratörle çekecektik 1 ml deyince anca ıslatmaya yeter diye düşünüp sıktık burnuna öbür deliğinden çıktı cahillik başa belaAğlamıyor mu bebe ya oyle
Bak burada göstermişler
Ben kundak yapıyorum bebişi kundak seviyor benimki o yüzden yüzüne çeker derdi olmuyor elleri bağlı olduğu için üstüne örtüyorum battaniyesini yine de nolur nolmaz karnına kadar çekiyorumKızlar havalar soğudu bebeklerin üstünü nasıl örtüyorsunuz ya ben battaniyesi örtsem yüzüne çeker diye korkuyorum uyku tulumu aldım ama şuanlık kalın gelir siz Nası yapıyorsunuz
Bende sanırım bi 10 gün daha beklerim akdjdkskHayııır sen ağdaya da gitmişsin dikişlerim düştü ama orayla ilgili her şeyden tedirginim bi süre yapamam herhalde
Benımde dikislerim estetik 2 dikis demisti doktor ama hala cişimi yaparken bazen cok oturdugumda icten bi zonklama hafif baskı hissediyorum sanki tam iyileşmediler gibi. Gerçi bir sey olcak olsa ağda da olurdu herhalde diye düsünüyorum ama… genede biraz daha beklicem sanırım garantiye almak icinBenm ilk dogumda hem ic hem dis dikisim vardi. 40tan sonra sevistik ben de dikislerim acildi sandim doktora gittim bisey yoktu. O agri azalarak 2 yil surdu bende. Bunda cok korktum oncesinde tir tir titredim ama sifir aci. Ilkinde icte de dikis okdugundan heralde o kadar acimisti bunda sadece iki dikisim vardi
Bu daha zahmetsizAğlamıyor mu bebe ya oyle
Bak burada göstermişler
Mahvetti bugğn beni. Gündüz uykumuz da sallanmadan olmuyor. Sürekli uyanmalar falan. Uykuya zor geçiyor. Ay şu dönemler geçseydi bir an önceValla bizim gündüz uykumuz hep kucakta yada ana kucağında sallanarak oda bölük pörçük uyumadığı zamanlarda hep huzursuzkusmalarda geçmedi sabah kustuk gene öğlene doğruda peynir gibi kustu, gece uyutana kadar göbeğimiz çatlıyor ne zaman düzene gircek bilmiyorum ama çok yoruldum
Kizlar kuzenim bana bunlari önerdi kullanan var mi bay bay yazani 1 damla veriyomuşsun fosur fosur uyuyomuş bebeler
Bu baybbay ı denemek istiyorum aslında ama pahalı baya. Eğer işe yaramazsa param boşa gider diye korkuyorum.Sab simplex kullaniyorum gaza iyi geliyor onunda kokusu cok guzel tadina baktim sekerlibana uyutacak biseyler lazim ben papatya cayi icsem bebege uyku yapar mi ki
Ya hiç sorma mahvoldum bugün. Çocuk ne uyumak ne susmak bildi.
Esim sgkya gitti galiba pttye yatacak dediler ne yatti ne baska sey ben üstüne dogum parasini aldim daha süt parasini alicazKızlar bu süt parası için nereye başvuruyoruz? Hastane biz yapıyoruz dedi ama yapmamışlar
Aksine hoşuna gidiyor,ama oyribebeyle çekiyorum ağlıyo ozamanAğlamıyor mu bebe ya oyle
Bak burada göstermişler
Fitili içtikten sonra hemen parmağınızı çekmeyin biraz bekleyin sonra bacaklarını birleştirip poposunu sıkın. Ay anlatabildim mi bilmiyorumFITIL
Ya tecrübeli arkadaslar, bebeğe fitil vermeye çalışıyoruz, totosunu sıkıp geri çıkarıyor, biz mi beceremedik, bebek mi yaramaz yoksa bilmediğimiz bir yöntem mi var
Kamu personeli değilsen e devletten yapabiliyorsun galiba ya ev hanımı olman lazımböyle değişik bi kuralı vardı ama aile ve çalışma bakanlığı var ordan yapabiliyorsunKızlar bu süt parası için nereye başvuruyoruz? Hastane biz yapıyoruz dedi ama yapmamışlar
Bende bu şekil ilerliyorum hatta iki gündür moralim aşırı bozuk doyduğunu anlamıyor devamlı yemek istiyor meme emiyor 1 saat üstüne illa mama da yemek istiyor ve iki gündür saat başı yiyor normal de böyle değildi düzeni gündüzleri 3 saate bir geceleri 4-5 saat sonra veriyordum.Merhaba arkadaşlar, benim gibi mama destekli giden varmı ? Biz 2 aylık olduk ama ne yazıkki tamamen süte dönemedik. Sütüm mü az yoksa yaramıyormu bilemedim. İlla günde 3 yada 4 kez 60 bazen de 90 cc mama veriyorum, her seferinde 1 saate yakında emziriyorum.
Canım bak böyle oluyorBu sıcaktan oluyor sanırım isilik gibi bizimki böyle değildi emerken yüzüne yattığı tarafta mı oluyor memeyle temas eden
Bebekler hep aranır. O bir açlık belirtisi ama artık alışkanlık oluyor. Ona göre mama verseydim ben benimki 24 saat açtı. Ağzı hiç kapanmiyordu.3.aya gelince gerçekten aç olduğunu biliyorsun .belirtileri değişiyor. Ağlayışı bile değişiyor. Bir de süt öyle hassas bir şey ki hemen azalıyor .benim bebek 2.aylarin başında hep 5 dakika 10 dakika emdi .sol göğüste süt kaldı hep. Sağ tarafı emdi .Ha o ay 950.gram aldı ama süt azaldı.yani onda bile azaldıİki üç gündür bizim oğlan şaşırdı gerçekten sabah 5 ten beri ayakta moralim sıfır uykusuzum ve toplasan bu saaate kadar 2-3 saat ya uyudu ya uyumadı kafayı yiyeceğim artık çok uyuyor diye korkuyordum normalde o kadar uzun uyuyordu. Ya doyduğunu anlamıyor yada sütüm yaramıyor 1 saat emiyor doymuyor mama istiyor illa mama da yiyince normalde hemen uyuyordu şimdi asla uyumuyor . 12 de 1 saat emdi yıktı ortalığı 120cc mama verdim çıkardı biraz ama hala aranıyor emzik istemiyor neden bu çocuk doymuyor ve uyumuyor ya. Gazıda yok böyle olan varmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?