2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahah ne guzel romantik anlar. Benimki hep miyk miyk oldugundan beni gordugu anda aglamaya basliyor alayim diye. Beni gorene kdr sorun yok gordugu an kucak istiyor. Hep aglamakla ilgili anilarimiz. Iyi anini yakalarsam gulucuk de atiyor sag olsun
Ya bakma bunlar ağlamadığı zamanlarda ki 5dklık anlarımız yoksa ful gaz sancısı katılma morarma nefessiz kalma arasında gidip geliyoruz sürekli

Kızlar havalar soğudu bebeklerin üstünü nasıl örtüyorsunuz ya ben battaniyesi örtsem yüzüne çeker diye korkuyorum uyku tulumu aldım ama şuanlık kalın gelir siz Nası yapıyorsunuz

Kızlar bu süt parası için nereye başvuruyoruz? Hastane biz yapıyoruz dedi ama yapmamışlar

Kızlar havalar soğudu bebeklerin üstünü nasıl örtüyorsunuz ya ben battaniyesi örtsem yüzüne çeker diye korkuyorum uyku tulumu aldım ama şuanlık kalın gelir siz Nası yapıyorsunuz
Kollarını yukarı kaldırıyorum üzerini örtüp kollarını örtünün üstüne dışarıya çıkartıyorum. Omuz ve kollar dışarıda kalıyor böylelikle hakereket edince örtüyü oynatamıyor kollarıyla

Ağlamıyor mu bebe ya oyle

Bak burada göstermişler

Ay ağlamadı. Biz bugün yaptık 1 ml çektik şırıngaya aslında amacımız birinden verip öbüründen çıkarttırmak değildi tek tek burun deliklerini ıslatıp aspiratörle çekecektik 1 ml deyince anca ıslatmaya yeter diye düşünüp sıktık burnuna öbür deliğinden çıktı cahillik başa bela ben ağlar dye düşünmüştüm ama hiç ağlamadı kıpır kıpır olan bebek öylece bekledi başlamışken bizde öbür delikten de verdik 1 ml sonra aspiratörle çektim bitti gitti hiç rahatsız olma belirtisi bile göstermedi

Ben kundak yapıyorum bebişi kundak seviyor benimki o yüzden yüzüne çeker derdi olmuyor elleri bağlı olduğu için üstüne örtüyorum battaniyesini yine de nolur nolmaz karnına kadar çekiyorum

Hayııır sen ağdaya da gitmişsin dikişlerim düştü ama orayla ilgili her şeyden tedirginim bi süre yapamam herhalde
Bende sanırım bi 10 gün daha beklerim akdjdksk
Benımde dikislerim estetik 2 dikis demisti doktor ama hala cişimi yaparken bazen cok oturdugumda icten bi zonklama hafif baskı hissediyorum sanki tam iyileşmediler gibi. Gerçi bir sey olcak olsa ağda da olurdu herhalde diye düsünüyorum ama… genede biraz daha beklicem sanırım garantiye almak icin

Mahvetti bugğn beni. Gündüz uykumuz da sallanmadan olmuyor. Sürekli uyanmalar falan. Uykuya zor geçiyor. Ay şu dönemler geçseydi bir an önce
Kizlar kuzenim bana bunlari önerdi kullanan var mi bay bay yazani 1 damla veriyomuşsun fosur fosur uyuyomuş bebeler
Sab simplex kullaniyorum gaza iyi geliyor onunda kokusu cok guzel tadina baktim sekerli bana uyutacak biseyler lazim ben papatya cayi icsem bebege uyku yapar mi ki
Bu baybbay ı denemek istiyorum aslında ama pahalı baya. Eğer işe yaramazsa param boşa gider diye korkuyorum. sab simplex bzşde kötü etki yaptı sanırım onun yüzünden bugün zehir gibi geçti. Ben ara sıra 30cc iti geceler çayı içiriyorım. Çok bunalınca falan.

FITIL

Ya tecrübeli arkadaslar, bebeğe fitil vermeye çalışıyoruz, totosunu sıkıp geri çıkarıyor, biz mi beceremedik, bebek mi yaramaz yoksa bilmediğimiz bir yöntem mi var
Fitili içtikten sonra hemen parmağınızı çekmeyin biraz bekleyin sonra bacaklarını birleştirip poposunu sıkın. Ay anlatabildim mi bilmiyorum

Kızlar bu süt parası için nereye başvuruyoruz? Hastane biz yapıyoruz dedi ama yapmamışlar
Kamu personeli değilsen e devletten yapabiliyorsun galiba ya ev hanımı olman lazımböyle değişik bi kuralı vardı ama aile ve çalışma bakanlığı var ordan yapabiliyorsun

Merhaba arkadaşlar, benim gibi mama destekli giden varmı ? Biz 2 aylık olduk ama ne yazıkki tamamen süte dönemedik. Sütüm mü az yoksa yaramıyormu bilemedim. İlla günde 3 yada 4 kez 60 bazen de 90 cc mama veriyorum, her seferinde 1 saate yakında emziriyorum.

Bende bu şekil ilerliyorum hatta iki gündür moralim aşırı bozuk doyduğunu anlamıyor devamlı yemek istiyor meme emiyor 1 saat üstüne illa mama da yemek istiyor ve iki gündür saat başı yiyor normal de böyle değildi düzeni gündüzleri 3 saate bir geceleri 4-5 saat sonra veriyordum.

İki üç gündür bizim oğlan şaşırdı gerçekten sabah 5 ten beri ayakta moralim sıfır uykusuzum ve toplasan bu saaate kadar 2-3 saat ya uyudu ya uyumadı kafayı yiyeceğim artık çok uyuyor diye korkuyordum normalde o kadar uzun uyuyordu. Ya doyduğunu anlamıyor yada sütüm yaramıyor 1 saat emiyor doymuyor mama istiyor illa mama da yiyince normalde hemen uyuyordu şimdi asla uyumuyor . 12 de 1 saat emdi yıktı ortalığı 120cc mama verdim çıkardı biraz ama hala aranıyor emzik istemiyor neden bu çocuk doymuyor ve uyumuyor ya. Gazıda yok böyle olan varmı ya

Bu sıcaktan oluyor sanırım isilik gibi bizimki böyle değildi emerken yüzüne yattığı tarafta mı oluyor memeyle temas eden
Canım bak böyle oluyor

Eklentiler

• BAE97F53-BFCE-4AB3-BAA7-4738783C3AD7.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 88
Bebekler hep aranır. O bir açlık belirtisi ama artık alışkanlık oluyor. Ona göre mama verseydim ben benimki 24 saat açtı. Ağzı hiç kapanmiyordu.3.aya gelince gerçekten aç olduğunu biliyorsun .belirtileri değişiyor. Ağlayışı bile değişiyor. Bir de süt öyle hassas bir şey ki hemen azalıyor .benim bebek 2.aylarin başında hep 5 dakika 10 dakika emdi .sol göğüste süt kaldı hep. Sağ tarafı emdi .Ha o ay 950.gram aldı ama süt azaldı.yani onda bile azaldı
Şu an artırmaya çalışıyorum. Mama verince de göğüs tembellesiyor .süt üretmiyor. Üreten vardır ama eminim ben versem azalirdi .
Sürekli emince de süt birikmiyor. Hele büyüyünce daha çok istiyorlar .o 3 4 saat emmeden dururlar dedikleri boş. Hatta bazen yarım saatte tekrar istiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…