2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oglan ayni, surekli gozu acik etrafi izliyor uykuya dalsa bile sanki kendini uyandi diyor

Bende tek biz böyleyiz sanıyordum. Benşm kızım da aynı böyle oldu. Asla duyduğunu anlamıyor anlamıyorum. Önceden 3 saatte bir gündüzleri geceleri de aynı 4 5 saat sonra bekliyordum. Şimdi şaşırttı. Emdikten sonra da illa mama yiyecek yoksa olmuyor.

Bende öyle,giderek emmek istemiyor artık

Atak haftasinda olabilir mi?

FITIL

Ya tecrübeli arkadaslar, bebeğe fitil vermeye çalışıyoruz, totosunu sıkıp geri çıkarıyor, biz mi beceremedik, bebek mi yaramaz yoksa bilmediğimiz bir yöntem mi var
Fitili yapınca hemen poponun iki tarafından sıkıp kapatın bekleyin biraz içeriye doğru ilerliyor

FITIL

Ya tecrübeli arkadaslar, bebeğe fitil vermeye çalışıyoruz, totosunu sıkıp geri çıkarıyor, biz mi beceremedik, bebek mi yaramaz yoksa bilmediğimiz bir yöntem mi var
Fitili itince bi muddet elini orda tutman lazim. Elini cekince de poponun iki yanagini popo deliginin ordan birlestir biraz oyle tut. Ama eline fiskirtmali kaka yapabilir hazirlikli ol

Ya Bi bebek neden uyumaz. Kafayı yiyeceğim artık. Uyumuyor uyumuyorrrr!
Bende artık ağlamaktan mahv oldum. Allahın zoruna gidecek ama dayanamıyorum gerçekten hiç ama hiç Artık düzelmicek diye kendimi hazırlıyorum. Gece en az 20kere uyuttum yerine koyunca hemen uyandı

Bende de pcos var hic gününde adet olduğumu bilmem hep gec olurdum, bir bucuk sene ugrastım cok sukur bebem kucagımda

Fitili yapınca hemen poponun iki tarafından sıkıp kapatın bekleyin biraz içeriye doğru ilerliyor

Fitili itince bi muddet elini orda tutman lazim. Elini cekince de poponun iki yanagini popo deliginin ordan birlestir biraz oyle tut. Ama eline fiskirtmali kaka yapabilir hazirlikli ol
Üzerime çok işedi, kabızlığı geçsin de kaka da yapsın

Bende artık ağlamaktan mahv oldum. Allahın zoruna gidecek ama dayanamıyorum gerçekten hiç ama hiç Artık düzelmicek diye kendimi hazırlıyorum. Gece en az 20kere uyuttum yerine koyunca hemen uyandı
Ya yemin ederim bende. Dedim kendime annelik senin neyine sen kimsin ki anne olmak istedin sabır sıfır zaten bende. Dün olan kısmını da tüketti. O ağladı ben ağladım. Çıldırdım. Gece eşimle kaç defa uyuttum hatırlamıyorum bile. En sonunda dayanamadım fitil verdim valla. Ondan sonra rahatlayın uyudu

Merhaba valla ben de mama ve meme ile gidiyorum yapcak bişi yok doymuyor anne sütüyle hipp kullanıyorum doktorumun önerisiyle mamayla büyüyen de büyüyor anne sütüyle büyütülen de benim ilk çocuğum kızım 10 yaşında sadece anne sütü aldı okula gider gitmez her sene grip nezle ne varsa oluyor valla anne sütü koruyucu tamam da çok şey yapmamak lazım eşimin kuzenleri çocuklarını sıfır anne sütü aldılar sadece mama ile valla kzın bitanesi Bursa’da derece yaptı okulda o yüzden belki ikinci diye belki de yaşımdan çok da takmıyroum zaten sütüm de az herhalde .Annesi en iyi bilir bebeği için iyi olanı siz de o yüzden en doğru kararı verirsiniz ama üzmeyin bence kendinizi

Bugun 5 oldu ilk defa
Aaa. Neden oldu acaba? Bizde zorla yaptırıyoruz resmen. Yaptırmasak yapmaz herhalde bi o kadar. Fitilden sonra yaptı mı? Hangi fitili kullandın? Bizde de bir tane var ne olı rne olmaz diye bir kutu alıp koymuştuk köşeye

Kızlar havalar soğudu bebeklerin üstünü nasıl örtüyorsunuz ya ben battaniyesi örtsem yüzüne çeker diye korkuyorum uyku tulumu aldım ama şuanlık kalın gelir siz Nası yapıyorsunuzzo
Zorla kundağa aliştirdim ümügüne kadar örtüyorun surati buz gibi oluyo sabahlari çok serinledi ankara
Bay bay 2 yasmis kullanımi ama yigenime kullanmiş
Ya hiç sorma mahvoldum bugün. Çocuk ne uyumak ne susmak bildi.
Kiz bu bebeler bizi haşat ediyor ya
Selam canim ben mama meme gidiyirdum öncelikle yemeni düzelt sabah öglen akşam pritein tuketmeye ozen göster örnek ben sabah 2 yumurta yiyorum öglen tavuk veya et aksam yine tavuk veya et yanina sebze tuketiyorum sütüm artti mama 2 kez 30 ccye dustuk gunde 5 lt su iciyorum emzirdikce bi susama geliyor ve hoşaf incir ve hurmayi her emzirmeden sonra tuketiyorum ekstra maya tableti tuketiyorum biraz uzun oldu kusura bakma ama yemene özellikle dikkat et ve sürekli emzir boşta olsa emzir arz talep bu mamayi azalttigimdan beri 3 4 saat uyuyan cocuk 1 saat zor uyur oldu saat basi emdi bazen 30 dkda bir emdi surekli emmek istedi hsla da öyle o emdikce süt iniyor canim maksimum 1 haftada duzene girer diye dusunuyorum
Bende de pcos var hic gününde adet olduğumu bilmem hep gec olurdum, bir bucuk sene ugrastım cok sukur bebem kucagımda
Benim arkadaşimda oyle malesef o daha zor bisey sıkı takip gerektiriyor

3.ayda düzene girer diyolar ama hiç umudum yok valla
Bende meme, mama gidiyorum mamayı azaltmayı bırak gittikçe arttırıyorum midesi büyüdükçede arttırıcam anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…