Aglamasi kisa suruyor bazen aglamiyor bile :)Ağlamıyor mu bebe ya oyle
Bak burada göstermişler
Benim oglan ayni, surekli gozu acik etrafi izliyor uykuya dalsa bile sanki kendini uyandi diyorİki üç gündür bizim oğlan şaşırdı gerçekten sabah 5 ten beri ayakta moralim sıfır uykusuzum ve toplasan bu saaate kadar 2-3 saat ya uyudu ya uyumadı kafayı yiyeceğim artık çok uyuyor diye korkuyordum normalde o kadar uzun uyuyordu. Ya doyduğunu anlamıyor yada sütüm yaramıyor 1 saat emiyor doymuyor mama istiyor illa mama da yiyince normalde hemen uyuyordu şimdi asla uyumuyor . 12 de 1 saat emdi yıktı ortalığı 120cc mama verdim çıkardı biraz ama hala aranıyor emzik istemiyor neden bu çocuk doymuyor ve uyumuyor ya. Gazıda yok böyle olan varmı ya
Bende tek biz böyleyiz sanıyordum. Benşm kızım da aynı böyle oldu. Asla duyduğunu anlamıyor anlamıyorum. Önceden 3 saatte bir gündüzleri geceleri de aynı 4 5 saat sonra bekliyordum. Şimdi şaşırttı. Emdikten sonra da illa mama yiyecek yoksa olmuyor.Bende bu şekil ilerliyorum hatta iki gündür moralim aşırı bozuk doyduğunu anlamıyor devamlı yemek istiyor meme emiyor 1 saat üstüne illa mama da yemek istiyor ve iki gündür saat başı yiyor normal de böyle değildi düzeni gündüzleri 3 saate bir geceleri 4-5 saat sonra veriyordum.
Bende öyle,giderek emmek istemiyor artıkMerhaba arkadaşlar, benim gibi mama destekli giden varmı ? Biz 2 aylık olduk ama ne yazıkki tamamen süte dönemedik. Sütüm mü az yoksa yaramıyormu bilemedim. İlla günde 3 yada 4 kez 60 bazen de 90 cc mama veriyorum, her seferinde 1 saate yakında emziriyorum.
Atak haftasinda olabilir mi?İki üç gündür bizim oğlan şaşırdı gerçekten sabah 5 ten beri ayakta moralim sıfır uykusuzum ve toplasan bu saaate kadar 2-3 saat ya uyudu ya uyumadı kafayı yiyeceğim artık çok uyuyor diye korkuyordum normalde o kadar uzun uyuyordu. Ya doyduğunu anlamıyor yada sütüm yaramıyor 1 saat emiyor doymuyor mama istiyor illa mama da yiyince normalde hemen uyuyordu şimdi asla uyumuyor . 12 de 1 saat emdi yıktı ortalığı 120cc mama verdim çıkardı biraz ama hala aranıyor emzik istemiyor neden bu çocuk doymuyor ve uyumuyor ya. Gazıda yok böyle olan varmı ya
Atopik dermatit gibi geldi bana benim oglumunki de boyleydiCanım bak böyle oluyor
Fitili yapınca hemen poponun iki tarafından sıkıp kapatın bekleyin biraz içeriye doğru ilerliyorFITIL
Ya tecrübeli arkadaslar, bebeğe fitil vermeye çalışıyoruz, totosunu sıkıp geri çıkarıyor, biz mi beceremedik, bebek mi yaramaz yoksa bilmediğimiz bir yöntem mi var
Fitili itince bi muddet elini orda tutman lazim. Elini cekince de poponun iki yanagini popo deliginin ordan birlestir biraz oyle tut. Ama eline fiskirtmali kaka yapabilir hazirlikli olFITIL
Ya tecrübeli arkadaslar, bebeğe fitil vermeye çalışıyoruz, totosunu sıkıp geri çıkarıyor, biz mi beceremedik, bebek mi yaramaz yoksa bilmediğimiz bir yöntem mi var
Bende artık ağlamaktan mahv oldum. Allahın zoruna gidecek ama dayanamıyorum gerçekten hiç ama hiçYa Bi bebek neden uyumaz. Kafayı yiyeceğim artık. Uyumuyor uyumuyorrrr!
Bende de pcos var hic gününde adet olduğumu bilmem hep gec olurdum, bir bucuk sene ugrastım cok sukur bebem kucagımdaHerkeste ayni etkiyi yapmiyor ki bende pcosluyum korunmayi biraktigim an hamile kaldim dusuklerde de bunda da cok sukurreglim gününü şaşmaz genelde regl gec olanlar zorlaniyor yumurtlama karisiyor sanirim
Benim ki yemiyo ayagina kapanirim gerekirse
Uyuyo meme de sorun yok sorun 10 saniye sonra ciyak ciyak bagirarak kalkiyor
Fitili yapınca hemen poponun iki tarafından sıkıp kapatın bekleyin biraz içeriye doğru ilerliyor
Üzerime çok işedi, kabızlığı geçsin de kaka da yapsınFitili itince bi muddet elini orda tutman lazim. Elini cekince de poponun iki yanagini popo deliginin ordan birlestir biraz oyle tut. Ama eline fiskirtmali kaka yapabilir hazirlikli ol
Ya yemin ederim bende. Dedim kendime annelik senin neyine sen kimsin ki anne olmak istedin sabır sıfır zaten bende. Dün olan kısmını da tüketti. O ağladı ben ağladım. Çıldırdım. Gece eşimle kaç defa uyuttum hatırlamıyorum bile. En sonunda dayanamadım fitil verdim valla. Ondan sonra rahatlayın uyuduBende artık ağlamaktan mahv oldum. Allahın zoruna gidecek ama dayanamıyorum gerçekten hiç ama hiçArtık düzelmicek diye kendimi hazırlıyorum. Gece en az 20kere uyuttum yerine koyunca hemen uyandı
Kaç gündür yapamıyor kakasını?
Üzerime çok işedi, kabızlığı geçsin de kaka da yapsın
Bugun 5 oldu ilk defaKaç gündür yapamıyor kakasını?
Merhaba arkadaşlar, benim gibi mama destekli giden varmı ? Biz 2 aylık olduk ama ne yazıkki tamamen süte dönemedik. Sütüm mü az yoksa yaramıyormu bilemedim. İlla günde 3 yada 4 kez 60 bazen de 90 cc mama veriyorum, her seferinde 1 saate yakında emziriyorum.
Sütüne biberona az bişi hakiki zeytinyağ damlatmayı denediniz mi?Bugun 5 oldu ilk defa
Aaa. Neden oldu acaba? Bizde zorla yaptırıyoruz resmen. Yaptırmasak yapmaz herhalde bi o kadar. Fitilden sonra yaptı mı? Hangi fitili kullandın? Bizde de bir tane var ne olı rne olmaz diye bir kutu alıp koymuştuk köşeyeBugun 5 oldu ilk defa
Zorla kundağa aliştirdim ümügüne kadar örtüyorun surati buz gibi oluyo sabahlari çok serinledi ankaraKızlar havalar soğudu bebeklerin üstünü nasıl örtüyorsunuz ya ben battaniyesi örtsem yüzüne çeker diye korkuyorum uyku tulumu aldım ama şuanlık kalın gelir siz Nası yapıyorsunuzzo
Bay bay 2 yasmis kullanımi ama yigenime kullanmişMahvetti bugğn beni. Gündüz uykumuz da sallanmadan olmuyor. Sürekli uyanmalar falan. Uykuya zor geçiyor. Ay şu dönemler geçseydi bir an önce
Bu baybbay ı denemek istiyorum aslında ama pahalı baya. Eğer işe yaramazsa param boşa gider diye korkuyorum.sab simplex bzşde kötü etki yaptı sanırım onun yüzünden bugün zehir gibi geçti. Ben ara sıra 30cc iti geceler çayı içiriyorım. Çok bunalınca falan.
Kiz bu bebeler bizi haşat ediyor yaYa hiç sorma mahvoldum bugün. Çocuk ne uyumak ne susmak bildi.
Selam canim ben mama meme gidiyirdum öncelikle yemeni düzelt sabah öglen akşam pritein tuketmeye ozen göster örnek ben sabah 2 yumurta yiyorum öglen tavuk veya et aksam yine tavuk veya et yanina sebze tuketiyorum sütüm artti mama 2 kez 30 ccye dustuk gunde 5 lt su iciyorum emzirdikce bi susama geliyor ve hoşaf incir ve hurmayi her emzirmeden sonra tuketiyorum ekstra maya tableti tuketiyorum biraz uzun oldu kusura bakma ama yemene özellikle dikkat et ve sürekli emzir boşta olsa emzir arz talep bu mamayi azalttigimdan beri 3 4 saat uyuyan cocuk 1 saat zor uyur oldu saat basi emdi bazen 30 dkda bir emdi surekli emmek istedi hsla da öyle o emdikce süt iniyor canim maksimum 1 haftada duzene girer diye dusunuyorumMerhaba arkadaşlar, benim gibi mama destekli giden varmı ? Biz 2 aylık olduk ama ne yazıkki tamamen süte dönemedik. Sütüm mü az yoksa yaramıyormu bilemedim. İlla günde 3 yada 4 kez 60 bazen de 90 cc mama veriyorum, her seferinde 1 saate yakında emziriyorum.
Benim arkadaşimda oyle malesef o daha zor bisey sıkı takip gerektiriyorBende de pcos var hic gününde adet olduğumu bilmem hep gec olurdum, bir bucuk sene ugrastım cok sukur bebem kucagımda
Canım atak haftasındasın sabret düzelirBende artık ağlamaktan mahv oldum. Allahın zoruna gidecek ama dayanamıyorum gerçekten hiç ama hiçArtık düzelmicek diye kendimi hazırlıyorum. Gece en az 20kere uyuttum yerine koyunca hemen uyandı
3.ayda düzene girer diyolar ama hiç umudum yok vallaMahvetti bugğn beni. Gündüz uykumuz da sallanmadan olmuyor. Sürekli uyanmalar falan. Uykuya zor geçiyor. Ay şu dönemler geçseydi bir an önce
Bu baybbay ı denemek istiyorum aslında ama pahalı baya. Eğer işe yaramazsa param boşa gider diye korkuyorum.sab simplex bzşde kötü etki yaptı sanırım onun yüzünden bugün zehir gibi geçti. Ben ara sıra 30cc iti geceler çayı içiriyorım. Çok bunalınca falan.
Bende meme, mama gidiyorum mamayı azaltmayı bırak gittikçe arttırıyorumMerhaba arkadaşlar, benim gibi mama destekli giden varmı ? Biz 2 aylık olduk ama ne yazıkki tamamen süte dönemedik. Sütüm mü az yoksa yaramıyormu bilemedim. İlla günde 3 yada 4 kez 60 bazen de 90 cc mama veriyorum, her seferinde 1 saate yakında emziriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?