2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3.ayda düzene girer diyolar ama hiç umudum yok valla

Bende meme, mama gidiyorum mamayı azaltmayı bırak gittikçe arttırıyorum midesi büyüdükçede arttırıcam anlaşılan
Aynen bana da öyle diyorlar. Ama bence 3 ü geçer. Biz 5 6 görür gibiyiz

Sezeryan olmama ragmen acıyor. Nekadar kaçarsanız kar Sezeryan yerim iltihap kapmış 3 gün yine kaçış
Bende de iç dış dikiş var az ama var 3 dikiş falan ay ne zor konular vala canım acıyacaksa hiç yapmam zaten eşimde kıyamaz zaten edi ile büdü olduk

FITIL

Ya tecrübeli arkadaslar, bebeğe fitil vermeye çalışıyoruz, totosunu sıkıp geri çıkarıyor, biz mi beceremedik, bebek mi yaramaz yoksa bilmediğimiz bir yöntem mi var
Bebege niye fitil vadiler canım. Fitili sokunca bacakları belli süre yukarda tut zaten genelde çıkıyor ama yukarda tutarsan kalıyor içinde

Sütüne biberona az bişi hakiki zeytinyağ damlatmayı denediniz mi?

Her gün 1 çay kaşığı zeytinyağı verdiriyor doktor zaten. Ona rağmen kabız olduk.

Ya fitili attı, beceremedik, yine deneyeceğiz artık, çok da agladi. Zeytinyagı ile iyi gidiyorduk, bu kez kabız oldu yine. Aşağıdakini verdi doktor bebek için.

Gliserin kansuk pediatrik fitil

Bebege niye fitil vadiler canım. Fitili sokunca bacakları belli süre yukarda tut zaten genelde çıkıyor ama yukarda tutarsan kalıyor içinde

Her gün zeytinyağı içmemize ragmen kabız olduk, 4 5 günü geçince doktora sordum fitil önerdi. Hala kabız cocugum.

Fıtık pediatrik fitil ama bence kalın ya

Anne sütü alan bebege 10 güne kadar normal diyor. Benim kızda da o sorun var her alt açmama bol zeytin yag ile yaglı yorum ve bol hareket yaptırıyorum bide wc tutar gibi tutuyorum şimdilik 2 güne düştü. Fitili böldürmedimi

Kızlar mastit mi oluyorum hasta mı oluyorum anlayamadım ya. Daha önce de böyle kırıklık hissetmiştim, mememde bi beze gibi bir şey olmuştu emerken masaj yaptım oraya geçti sonra, o kırıklık da geçmişti. Şimdi yine mememde bir yer çok acıyor ve sertleşmiş biraz, ama bu sefer kırgınlık çok fazla. Her yerim ağrıyo dövüp dövüp atmışlar sanki, ayağa kalkınca bacaklarım bile ağrıyo. Üşüttüm mü hasta mı oluyorum diyorum ama bogaz ağrısı burun akıntısı vs yok. Mastit mi oluyorum ki

Fitili küçült ,ben bıcakla inceltiyorum iyice minicik bişi oluyo elimde eritip pütürlü kısımları düzleştiriyorum sonra zeytinyağına bulayıp itiyorum kolay gitsin diye,o haliyle çok büyük fitil

Bebeğinde göbek fıtığı olanlarda ses oluyormu göbekte foşur foşur su sesi gibi kan sesi geliyor ıkındıkça normal mi bu sizlerdede oluyormu

Aynen aynen İyiki eşin destek oluyor. Yalnız benim gibi hiç çekilmez hiçç. Hangi fitil canım? Bende şimdi şurup verdim bakalım uyucakmı
Canım atak haftasındasın sabret düzelir
8ci hafta atağımı? İki hafta sürecek qaliba nasıl dayanıcam. Allahım sabır ver bizlere

Kizlar harika haftalqr diye uygulama paylasmistiniz androidde 65 tl qlayim diyorum verilen para değer mi ne gibi özellikleri var mesela çis mama takibi vs yapiliyor mu

Bişey sorcaktım tahmini 6 haftalık hamileyım evde yaptıgım testte kanda pozıtıf cıktı ama beta sonucum ılk 22 ,1 hafta sonraki beta sonucum 272 , 5 gün sonra ki sonucum 129 çıktı ve doktor dış gebelık veya kımyasaldan şuphelenıyo pazartesi hastaneye gıdıcem ama cok merak edıyorm bu durumu yasayan veya bılgısı olan varmı ?

Ben yaşadım dış gebelik kendi kendime düşürdüm kan degerleri düştükçe bebek düşüyor ama benim kanamam vardı bitmeyen. Kan degeri 0 olana kadar devam lı kan verdim.

Benim oglan ayni, surekli gozu acik etrafi izliyor uykuya dalsa bile sanki kendini uyandi diyor

Kızlar geceden sonra hep mama verdim ve sustu rahatladı aranmıyorda uzun uzun uyudu 3-4 gündür devamlı meme olarak gidiyorduk sütümmü yaramıyor istemiyor mu anlamadım ya şuan gayet iyi

Aynen bana da öyle diyorlar. Ama bence 3 ü geçer. Biz 5 6 görür gibiyiz
O zamanlarda yok diş yok bilmem ne çıkar onla uğraşırız gibi geliyor
Meme veriyorum 3 gündür çoğunlukla dün geceden sonra hep mama verdim aşırı rahat şuan uzun uzun uyuyor sızlanmıyor aranmıyor sütüm mü yaramıyor ya
Benimde öyle cnm dr. Süt var ama yağlı doyurucu değildir dedi beslenmemi düzelttim bsya kötüydü genede yağlanmadı sanırım, sadece memeyle doymuyor malesef hep mama takviyesi yapıyorum, kilo alımı nasıl benimki alamıyordu kilo mesela mama takviyesine başlayınca almaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…