Aynen bana da öyle diyorlar. Ama bence 3 ü geçer. Biz 5 6 görür gibiyiz3.ayda düzene girer diyolar ama hiç umudum yok valla
Bende meme, mama gidiyorum mamayı azaltmayı bırak gittikçe arttırıyorummidesi büyüdükçede arttırıcam anlaşılan
Bende de iç dış dikiş var az ama var 3 dikiş falan ay ne zor konular vala canım acıyacaksa hiç yapmam zaten eşimde kıyamaz zaten edi ile büdü olduk
Bebege niye fitil vadiler canım. Fitili sokunca bacakları belli süre yukarda tut zaten genelde çıkıyor ama yukarda tutarsan kalıyor içindeFITIL
Ya tecrübeli arkadaslar, bebeğe fitil vermeye çalışıyoruz, totosunu sıkıp geri çıkarıyor, biz mi beceremedik, bebek mi yaramaz yoksa bilmediğimiz bir yöntem mi var
Sütüne biberona az bişi hakiki zeytinyağ damlatmayı denediniz mi?
Aaa. Neden oldu acaba? Bizde zorla yaptırıyoruz resmen. Yaptırmasak yapmaz herhalde bi o kadar. Fitilden sonra yaptı mı? Hangi fitili kullandın? Bizde de bir tane var ne olı rne olmaz diye bir kutu alıp koymuştuk köşeye
Bebege niye fitil vadiler canım. Fitili sokunca bacakları belli süre yukarda tut zaten genelde çıkıyor ama yukarda tutarsan kalıyor içinde
Anne sütü alan bebege 10 güne kadar normal diyor. Benim kızda da o sorun var her alt açmama bol zeytin yag ile yaglı yorum ve bol hareket yaptırıyorum bide wc tutar gibi tutuyorum şimdilik 2 güne düştü. Fitili böldürmedimiHer gün 1 çay kaşığı zeytinyağı verdiriyor doktor zaten. Ona rağmen kabız olduk.
Ya fitili attı, beceremedik, yine deneyeceğiz artık, çok da agladi. Zeytinyagı ile iyi gidiyorduk, bu kez kabız oldu yine. Aşağıdakini verdi doktor bebek için.
Gliserin kansuk pediatrik fitil
Her gün zeytinyağı içmemize ragmen kabız olduk, 4 5 günü geçince doktora sordum fitil önerdi. Hala kabız cocugum.
Fıtık pediatrik fitil ama bence kalın ya
Fitili küçült ,ben bıcakla inceltiyorum iyice minicik bişi oluyo elimde eritip pütürlü kısımları düzleştiriyorum sonra zeytinyağına bulayıp itiyorum kolay gitsin diye,o haliyle çok büyük fitilHer gün 1 çay kaşığı zeytinyağı verdiriyor doktor zaten. Ona rağmen kabız olduk.
Ya fitili attı, beceremedik, yine deneyeceğiz artık, çok da agladi. Zeytinyagı ile iyi gidiyorduk, bu kez kabız oldu yine. Aşağıdakini verdi doktor bebek için.
Gliserin kansuk pediatrik fitil
Her gün zeytinyağı içmemize ragmen kabız olduk, 4 5 günü geçince doktora sordum fitil önerdi. Hala kabız cocugum.
Fıtık pediatrik fitil ama bence kalın ya
Aynen aynenYa yemin ederim bende. Dedim kendime annelik senin neyine sen kimsin ki anne olmak istedin sabır sıfır zaten bende. Dün olan kısmını da tüketti. O ağladı ben ağladım. Çıldırdım. Gece eşimle kaç defa uyuttum hatırlamıyorum bile. En sonunda dayanamadım fitil verdim valla. Ondan sonra rahatlayın uyudu
8ci hafta atağımı?Canım atak haftasındasın sabret düzelir
Bu benAbisinin 24 no coraplarini giydirip vicdanina kadar cekiyorum
Ben yaşadım dış gebelik kendi kendime düşürdüm kan degerleri düştükçe bebek düşüyor ama benim kanamam vardı bitmeyen. Kan degeri 0 olana kadar devam lı kan verdim.Bişey sorcaktım tahmini 6 haftalık hamileyım evde yaptıgım testte kanda pozıtıf cıktı ama beta sonucum ılk 22 ,1 hafta sonraki beta sonucum 272 , 5 gün sonra ki sonucum 129 çıktı ve doktor dış gebelık veya kımyasaldan şuphelenıyo pazartesi hastaneye gıdıcem ama cok merak edıyorm bu durumu yasayan veya bılgısı olan varmı ?
Nasıl geçti canım benimki yedikten sonra oluyor 1 saat geçmeden geçiyorAtopik dermatit gibi geldi bana benim oglumunki de boyleydi
Neden 22 den 272 yukseldiBen yaşadım dış gebelik kendi kendime düşürdüm kan degerleri düştükçe bebek düşüyor ama benim kanamam vardı bitmeyen. Kan degeri 0 olana kadar devam lı kan verdim.
Meme veriyorum 3 gündür çoğunlukla dün geceden sonra hep mama verdim aşırı rahat şuan uzun uzun uyuyor sızlanmıyor aranmıyor sütüm mü yaramıyor yaAtak haftasinda olabilir mi?
Benim oglan ayni, surekli gozu acik etrafi izliyor uykuya dalsa bile sanki kendini uyandi diyor
Kızlar geceden sonra hep mama verdim ve sustu rahatladı aranmıyorda uzun uzun uyudu 3-4 gündür devamlı meme olarak gidiyorduk sütümmü yaramıyor istemiyor mu anlamadım ya şuan gayet iyiBende tek biz böyleyiz sanıyordum. Benşm kızım da aynı böyle oldu. Asla duyduğunu anlamıyor anlamıyorum. Önceden 3 saatte bir gündüzleri geceleri de aynı 4 5 saat sonra bekliyordum. Şimdi şaşırttı. Emdikten sonra da illa mama yiyecek yoksa olmuyor.
Doymuyordur memeyle büyük ihtimalleMeme veriyorum 3 gündür çoğunlukla dün geceden sonra hep mama verdim aşırı rahat şuan uzun uzun uyuyor sızlanmıyor aranmıyor sütüm mü yaramıyor ya
Neden 22 den 272 cıktı ki ?Ben yaşadım dış gebelik kendi kendime düşürdüm kan degerleri düştükçe bebek düşüyor ama benim kanamam vardı bitmeyen. Kan degeri 0 olana kadar devam lı kan verdim.
O zamanlarda yok diş yok bilmem ne çıkar onla uğraşırız gibi geliyorAynen bana da öyle diyorlar. Ama bence 3 ü geçer. Biz 5 6 görür gibiyiz
Benimde öyle cnm dr. Süt var ama yağlı doyurucu değildir dedi beslenmemi düzelttim bsya kötüydü genede yağlanmadı sanırım, sadece memeyle doymuyor malesef hep mama takviyesi yapıyorum, kilo alımı nasıl benimki alamıyordu kilo mesela mama takviyesine başlayınca almaya başladıMeme veriyorum 3 gündür çoğunlukla dün geceden sonra hep mama verdim aşırı rahat şuan uzun uzun uyuyor sızlanmıyor aranmıyor sütüm mü yaramıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?