2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ateşim de çıktı ya, emziriyorum habire bi duş yapıp bi de sağayım diyorum ama ateş düşer mi sağdıkça yoksa doktora mı gitmeliyim? Ne doktoruna gidiliyo bu durumda kadın doğumcu mu? Bi parol mu içsem

Diş gebelik degil de bi kez kimyasal gebelik yaşadim o ay antibiyotik alerji testi yaptirmistim 4 gün üzerimde farkli antibiyotikler denemişlerdi sanirim o yuzden yumurtaliklar duzgun gelişememişti gerci bebek dusunmuyoduk sonraki ay hemen hamile kaldim ama benim kanda 100 cikip sonra 10a mi 5e mi ne dusmustu

Bebde mamasına katıyorum 1 çk. Her gün. Daha kabız olmadık şükür ama çok zor yapıyor sıvı olmasına rağmen. Aynen bende de bu fitilden var. Arkadaşım söylemişti doktora sorup almıştım. Yarım kullanın ihtiyaç olunca demişti. Biraz kalım bi fitil. Dinlemesine ikiye bölebilirisiniz demişti.
Kız adam sabah 8 de bi gidiyor akşam 5 te geliyor ama şükğr tabi 5 ten sonra rahatlıyorum ben yine de.
Kızlar geceden sonra hep mama verdim ve sustu rahatladı aranmıyorda uzun uzun uyudu 3-4 gündür devamlı meme olarak gidiyorduk sütümmü yaramıyor istemiyor mu anlamadım ya şuan gayet iyi
Sütün yaramıyor değil de belki artık midesi büyüdüğü için yetmiyor olabilir mi? Benim kızımda öyle 1 saat emiyor sütüm var ama illa mama içiyor 60cc. Bu zamana kadar hep aç diye ağlamış gaz ağlamaları dışında.
Hahah aynen ama bu dönemden daha iyi değil mi ya? Ben bilmiyorum ama iyidir herhalde. İnsallah bu dönemi aramayız skaksk
Kızlar bebeğinizin bezinde 3 4 idrar birikince koku oluyor mu?
Evet bende bunu soracaktım. Kokuyor.

CipisS canım kullandığın fitilin adını yaza bilirmisin? Bizde şurup işe yaramadı. Çoçuğum her atak dönemin dibine kadar yaşamak zorunda sanki

CipisS canım kullandığın fitilin adını yaza bilirmisin? Bizde şurup işe yaramadı. Çoçuğum her atak dönemin dibine kadar yaşamak zorunda sanki
Ay özür dilerim evet sormuşsun yazmayı unutmuşum. paranox s ismi canım yarım kullanıyorsun. Doktor günde 3 defa ya kadar kullanabilirsin dedi ama gerek kalmıyor bir de ağır gelir diye düşündüm.

Ay özür dilerim evet sormuşsun yazmayı unutmuşum. paranox s ismi canım yarım kullanıyorsun. Doktor günde 3 defa ya kadar kullanabilirsin dedi ama gerek kalmıyor bir de ağır gelir diye düşündüm.
Niçin yazmıştı sana doktor? İçerisinde fenobarbitalda var uyutur o bebeyi. Bununla rahat uyudumu bari?

Günde 30 cc 3 4 kez mama da veriyoruz. Daha fazlaydı sarılık geçince azalttım cnm. Fitili küçültmek. Koyduk bakalim.

Fitili küçült ,ben bıcakla inceltiyorum iyice minicik bişi oluyo elimde eritip pütürlü kısımları düzleştiriyorum sonra zeytinyağına bulayıp itiyorum kolay gitsin diye,o haliyle çok büyük fitil

zeytinyağı sürup sonra fitili koyduk, ya nasip bekliyoruz

Yasadim dış gebelik, gün aşırı 2 katına çıkması gerekirken az çıkıyordu. Düşme olmadi bende, metotreksat iğne ile gebelik sonlandi

Bulduk ve uyguladık cnm

Enfeksiyon kaynaklı değildir umarım biriktiğinden öyle oluyordur

Valla geçen alt komşuyla karşılaştım onun bebişte 9 aylık oldu, tünelin ucu ışıkmı diye sordum yok daha karanlık bu günlere şükret dedi bütün motivasyonumu aldı götürdü vallam

O zaman alerjisi var bence bi doktora gösterebilirsin. Kakası nasıl mukus kan var mı gürültülü sulu yapıyor mu
Kakası kahverengi sarı karışımı yapısı da pekmez gibi akışkan kan veya kabızlık gürültülü kaka yok

O zaman alerjisi var bence bi doktora gösterebilirsin. Kakası nasıl mukus kan var mı gürültülü sulu yapıyor mu
Bide eğer mama alerji yapıyorsa mesela en başımda yapmazmı bayadır aynı mamayı kullanıyorum ben evim sıcak ama elleri ayakları buz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…