Ev sıcak değilse alerji egzamazı olabilir. Mama verince de oluyor muCanım bak böyle oluyor
Ateşim de çıktı ya, emziriyorum habire bi duş yapıp bi de sağayım diyorum ama ateş düşer mi sağdıkça yoksa doktora mı gitmeliyim? Ne doktoruna gidiliyo bu durumda kadın doğumcu mu? Bi parol mu içsemKızlar mastit mi oluyorum hasta mı oluyorum anlayamadım ya. Daha önce de böyle kırıklık hissetmiştim, mememde bi beze gibi bir şey olmuştu emerken masaj yaptım oraya geçti sonra, o kırıklık da geçmişti. Şimdi yine mememde bir yer çok acıyor ve sertleşmiş biraz, ama bu sefer kırgınlık çok fazla. Her yerim ağrıyo dövüp dövüp atmışlar sanki, ayağa kalkınca bacaklarım bile ağrıyo. Üşüttüm mü hasta mı oluyorum diyorum ama bogaz ağrısı burun akıntısı vs yok. Mastit mi oluyorum ki
Diş gebelik degil de bi kez kimyasal gebelik yaşadim o ay antibiyotik alerji testi yaptirmistim 4 gün üzerimde farkli antibiyotikler denemişlerdi sanirim o yuzden yumurtaliklar duzgun gelişememişti gerci bebek dusunmuyoduk sonraki ay hemen hamile kaldim ama benim kanda 100 cikip sonra 10a mi 5e mi ne dusmustuBişey sorcaktım tahmini 6 haftalık hamileyım evde yaptıgım testte kanda pozıtıf cıktı ama beta sonucum ılk 22 ,1 hafta sonraki beta sonucum 272 , 5 gün sonra ki sonucum 129 çıktı ve doktor dış gebelık veya kımyasaldan şuphelenıyo pazartesi hastaneye gıdıcem ama cok merak edıyorm bu durumu yasayan veya bılgısı olan varmı ?
Gaz yapiyodur süt belki canimMeme veriyorum 3 gündür çoğunlukla dün geceden sonra hep mama verdim aşırı rahat şuan uzun uzun uyuyor sızlanmıyor aranmıyor sütüm mü yaramıyor ya
Bebde mamasına katıyorum 1 çk. Her gün. Daha kabız olmadık şükür ama çok zor yapıyor sıvı olmasına rağmen. Aynen bende de bu fitilden var. Arkadaşım söylemişti doktora sorup almıştım. Yarım kullanın ihtiyaç olunca demişti. Biraz kalım bi fitil. Dinlemesine ikiye bölebilirisiniz demişti.Her gün 1 çay kaşığı zeytinyağı verdiriyor doktor zaten. Ona rağmen kabız olduk.
Ya fitili attı, beceremedik, yine deneyeceğiz artık, çok da agladi. Zeytinyagı ile iyi gidiyorduk, bu kez kabız oldu yine. Aşağıdakini verdi doktor bebek için.
Gliserin kansuk pediatrik fitil
Her gün zeytinyağı içmemize ragmen kabız olduk, 4 5 günü geçince doktora sordum fitil önerdi. Hala kabız cocugum.
Fıtık pediatrik fitil ama bence kalın ya
Kız adam sabah 8 de bi gidiyor akşam 5 te geliyorAynen aynenİyiki eşin destek oluyor. Yalnız benim gibi hiç çekilmez hiçç. Hangi fitil canım? Bende şimdi şurup verdim bakalım uyucakmı
8ci hafta atağımı?İki hafta sürecek qaliba nasıl dayanıcam. Allahım sabır ver bizlere
Sütün yaramıyor değil de belki artık midesi büyüdüğü için yetmiyor olabilir mi? Benim kızımda öyle 1 saat emiyor sütüm var ama illa mama içiyor 60cc. Bu zamana kadar hep aç diye ağlamış gaz ağlamaları dışında.Kızlar geceden sonra hep mama verdim ve sustu rahatladı aranmıyorda uzun uzun uyudu 3-4 gündür devamlı meme olarak gidiyorduk sütümmü yaramıyor istemiyor mu anlamadım ya şuan gayet iyi
Hahah aynen ama bu dönemden daha iyi değil mi ya? Ben bilmiyorum ama iyidir herhalde. İnsallah bu dönemi aramayız skakskO zamanlarda yok diş yok bilmem ne çıkar onla uğraşırız gibi geliyor
Benimde öyle cnm dr. Süt var ama yağlı doyurucu değildir dedi beslenmemi düzelttim bsya kötüydü genede yağlanmadı sanırım, sadece memeyle doymuyor malesef hep mama takviyesi yapıyorum, kilo alımı nasıl benimki alamıyordu kilo mesela mama takviyesine başlayınca almaya başladı
Evet bende bunu soracaktım. Kokuyor.Kızlar bebeğinizin bezinde 3 4 idrar birikince koku oluyor mu?
Ay özür dilerim evet sormuşsun yazmayı unutmuşum. paranox s ismi canım yarım kullanıyorsun. Doktor günde 3 defa ya kadar kullanabilirsin dedi ama gerek kalmıyor bir de ağır gelir diye düşündüm.CipisS canım kullandığın fitilin adını yaza bilirmisin? Bizde şurup işe yaramadı. Çoçuğum her atak dönemin dibine kadar yaşamak zorunda sanki
Evet canım ikisinde de oluyorEv sıcak değilse alerji egzamazı olabilir. Mama verince de oluyor mu
Niçin yazmıştı sana doktor? İçerisinde fenobarbitalda var uyutur o bebeyi. Bununla rahat uyudumu bari?Ay özür dilerim evet sormuşsun yazmayı unutmuşum. paranox s ismi canım yarım kullanıyorsun. Doktor günde 3 defa ya kadar kullanabilirsin dedi ama gerek kalmıyor bir de ağır gelir diye düşündüm.
Anne sütü alan bebege 10 güne kadar normal diyor. Benim kızda da o sorun var her alt açmama bol zeytin yag ile yaglı yorum ve bol hareket yaptırıyorum bide wc tutar gibi tutuyorum şimdilik 2 güne düştü. Fitili böldürmedimi
Fitili küçült ,ben bıcakla inceltiyorum iyice minicik bişi oluyo elimde eritip pütürlü kısımları düzleştiriyorum sonra zeytinyağına bulayıp itiyorum kolay gitsin diye,o haliyle çok büyük fitil
Bişey sorcaktım tahmini 6 haftalık hamileyım evde yaptıgım testte kanda pozıtıf cıktı ama beta sonucum ılk 22 ,1 hafta sonraki beta sonucum 272 , 5 gün sonra ki sonucum 129 çıktı ve doktor dış gebelık veya kımyasaldan şuphelenıyo pazartesi hastaneye gıdıcem ama cok merak edıyorm bu durumu yasayan veya bılgısı olan varmı ?
Bebde mamasına katıyorum 1 çk. Her gün. Daha kabız olmadık şükür ama çok zor yapıyor sıvı olmasına rağmen. Aynen bende de bu fitilden var. Arkadaşım söylemişti doktora sorup almıştım. Yarım kullanın ihtiyaç olunca demişti. Biraz kalım bi fitil. Dinlemesine ikiye bölebilirisiniz demişti.
Kız adam sabah 8 de bi gidiyor akşam 5 te geliyorama şükğr tabi 5 ten sonra rahatlıyorum ben yine de.
Sütün yaramıyor değil de belki artık midesi büyüdüğü için yetmiyor olabilir mi? Benim kızımda öyle 1 saat emiyor sütüm var ama illa mama içiyor 60cc. Bu zamana kadar hep aç diye ağlamış gaz ağlamaları dışında.
Hahah aynen ama bu dönemden daha iyi değil mi ya? Ben bilmiyorum ama iyidir herhalde. İnsallah bu dönemi aramayız skaksk
Evet bende bunu soracaktım. Kokuyor.
O zaman alerjisi var bence bi doktora gösterebilirsin. Kakası nasıl mukus kan var mı gürültülü sulu yapıyor muEvet canım ikisinde de oluyor
Enfeksiyon kaynaklı değildir umarım biriktiğinden öyle oluyordurBebde mamasına katıyorum 1 çk. Her gün. Daha kabız olmadık şükür ama çok zor yapıyor sıvı olmasına rağmen. Aynen bende de bu fitilden var. Arkadaşım söylemişti doktora sorup almıştım. Yarım kullanın ihtiyaç olunca demişti. Biraz kalım bi fitil. Dinlemesine ikiye bölebilirisiniz demişti.
Kız adam sabah 8 de bi gidiyor akşam 5 te geliyorama şükğr tabi 5 ten sonra rahatlıyorum ben yine de.
Sütün yaramıyor değil de belki artık midesi büyüdüğü için yetmiyor olabilir mi? Benim kızımda öyle 1 saat emiyor sütüm var ama illa mama içiyor 60cc. Bu zamana kadar hep aç diye ağlamış gaz ağlamaları dışında.
Hahah aynen ama bu dönemden daha iyi değil mi ya? Ben bilmiyorum ama iyidir herhalde. İnsallah bu dönemi aramayız skaksk
Hemde nasıl gece 12 de verdim sabah 6 ya kadar deliksiz uyudu. Aralarda zorla emzirdim altını değiştirirken bile uyuyorduNiçin yazmıştı sana doktor? İçerisinde fenobarbitalda var uyutur o bebeyi. Bununla rahat uyudumu bari?
İnşallah. Doktora gidince soracağımEnfeksiyon kaynaklı değildir umarım biriktiğinden öyle oluyordur
Valla geçen alt komşuyla karşılaştım onun bebişte 9 aylık oldu, tünelin ucu ışıkmı diye sordum yok daha karanlık bu günlere şükret dediBebde mamasına katıyorum 1 çk. Her gün. Daha kabız olmadık şükür ama çok zor yapıyor sıvı olmasına rağmen. Aynen bende de bu fitilden var. Arkadaşım söylemişti doktora sorup almıştım. Yarım kullanın ihtiyaç olunca demişti. Biraz kalım bi fitil. Dinlemesine ikiye bölebilirisiniz demişti.
Canım doktorun ne için önerdi? Alıyımmı bende acabaHemde nasıl gece 12 de verdim sabah 6 ya kadar deliksiz uyudu. Aralarda zorla emzirdim altını değiştirirken bile uyuyordu
Kakası kahverengi sarı karışımı yapısı da pekmez gibi akışkan kan veya kabızlık gürültülü kaka yokO zaman alerjisi var bence bi doktora gösterebilirsin. Kakası nasıl mukus kan var mı gürültülü sulu yapıyor mu
Evet canımKızlar bebeğinizin bezinde 3 4 idrar birikince koku oluyor mu?
Bide eğer mama alerji yapıyorsa mesela en başımda yapmazmı bayadır aynı mamayı kullanıyorum ben evim sıcak ama elleri ayakları buzO zaman alerjisi var bence bi doktora gösterebilirsin. Kakası nasıl mukus kan var mı gürültülü sulu yapıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?