2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzey okulda hastalandi. Uzak tutmaya cal8stim ama bugun güney de hasta. Ates yok ama burun akintisi hapsuruk oksuruk var. Cok kycuk ya daha icim acidi cocuguma. Atesi yok diye gitmedm yarn aylik kontrolu var. Cok uzgunum gercekten

Kuzey okulda hastalandi. Uzak tutmaya cal8stim ama bugun güney de hasta. Ates yok ama burun akintisi hapsuruk oksuruk var. Cok kycuk ya daha icim acidi cocuguma. Atesi yok diye gitmedm yarn aylik kontrolu var. Cok uzgunum gercekten
Evet minicik burunları var tıkanınca cok üzülüyorum bende zor nefes alıyorlar benimde oğlum ablasından kaptı ablası da okuldan tabi bu evrelere geçicektik ama daha 2 aylık olmadan geçmeyi de beklemiyordum bu arada kuzey Güney bende çok istemiştim iki oğlum olursa diy düşünmüştüm harika olmuş

Tam hastalık mevsimi. Benimkide abisinden kaptı. Ne yapcam bilmiyorum. Doktor ıkı hafta sürer dedi.

Tam hastalık mevsimi. Benimkide abisinden kaptı. Ne yapcam bilmiyorum. Doktor ıkı hafta sürer dedi.
2 hafta da baya uzun ya cocuk zaten uzun uyumuyor bi de tıkalı burunla gecenin bi vakti temizlemeye çalışıyorsun ağlıyor uykusu açılıyor zaten annenin uykusundan bahsetmiyorum bile çünkü bize uyku yok

Tesekkur ederim kuzum tam iki aylik bugun. Kuzey 7 aylikken hastalanmisti o zaman bile cok kotu hissetmistim. 2 ay ne demek minicik daha

Gecmis olsun. Seni anliyorum. Dahavyeni dinyaya geldiler. Hastalik hic yakismiyor. Insanin kalbi parcalaniyo onlar oksurdukce.bBenimki dogdugundan beri 2 kere hastalandi. Oksuruk ve burun akintisi seklinde. Atesi cikmadi cok sukur ama nasil koruyamiyorum diye sinirleniyorum. Sanirim okula krese giden cocuklarimizin olmasindan kaynakli oluyor.

Bu senin bebeğinin kakası mı ablanın mı? Burada daha yogun gibi sanki doktor buna devam ederse diyet mi yap dedi. Korktum cok ama korkulacak bisey degil dimi
Bu ablamın ikizleri, onda aşırı var. Bende senin gibi 2-3 tane kısa ip gibi kırmızılık vardı doktor takip et devam ederse diyet demişti. Sende takip et bakalım

Benim de büyük kızım hasta. Okullarda salgın var. Önce babasına bulaştı benimde dün akşamdan beri boğazım da yanma var. İnşaallah miniğe de geçmez. Kızıma yaklaşma diyorum ya çocuk oda. Duramıyor.

Bizde ve eşim tarafında mavi ve yeşil var o yüzden bir umut diyorum

İnşallah ya çok seviyorum renkli gözü
Ay bende ama eşimde bende kahverengi gözlüyüz. Pek umudum yok o yüzden.
Aglamasına care olamayınca cok zorlanıyor insan ama bebek bu aglayarak buyuyecek, insallah bi daha öyle aglamaz minnos
İnşallah canım. Allah hepimize bu konuda sabır versin cidden çok zor insan aşırı çaresiz kalıyor
Benimki de bu aralar öyle yapıyor ya. Ağzına veriyorum sağa sola çeviriyor. Ağzını açmıyor. Böyle direndikten sonra alıyor. Alıncada sündürüyor. İstikrarlı emmiyor
Benim kızımda öyle yapıyor sanki zehir veriyorum. Çok ağlıyor. Hiç böyle yapmazdı.
Meme r3ddinde hic almiyo genelde ya da keyifli zamaninda bi bakiosun emiyo. Savasir senle. Iter kafa atar aranir ama memeye agzi degince ogurur falan
İnşallah yoktur. Valla geceden beri ağlıyorum çok üzüldüm. Alıyor emzik gibi kullanıyor sonra ağlamaya başlıyor.
Yok gazı falan çok güzel çıkarıyor 2 gündür.
Ya neden böyleler ki anlamıyorum beni çok üzüyor böyle olması atak dönemleri yüzünden olabilir mi ki?
Uyumuyorsa memeyide almaz. Benimki hiç dinlenmediğinde meme falan emmiyor sinirinden
Yani uyuyor ama öyle düzenli değil uykusu da bozuldu son günlerde.
Kakası mukuslu yapıyor az bir şey ama normal bence. Burda öyle alerji testi bilmem ne önemsemiyorlar. Bugün götürdük doktora sorun yok dedi. Meme reddi dönemsel olabilir mevsim değişikliği ve atak dönemleri etkileyebilir dedi. Bilmiyorum çok üzüldüm. Hiç bir sıkıntısı da yok gaz kaka reflü tarzı
Geçen denedik biz olmadı. Vajinismus oldum gibi hissediyorum. korkuyorum yani. Canım aşırı yandı.
Bende öyle yapacağım. Çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor. Bir anda oldu dün gece başladı. Bugün devam etti. Yani ağzına alıyor emzik emer gibi iki çekip ağlıyor sonra tamamen Red ediyor

Chicconun bebek tırnak makasıyla çok rahat kesiyorum ben, çok memnunum

Aynen once kuzey hastalandi sonra guneye bulastirdi. Evdekinden koruyabilmek mumkun degil ki

Benimde kesilmedi ama muayene ettiginde bana plesanta kalmamis dedi sebebini sordum rahmin kendini toplayamamsi eski haline donmemesi dedi. Ilac bitince kanama bitmezse kurtajla temizleyecem dedi bende korkuyorum açıkcası
Doğum yaptık çok şükür ama bu tarz sıkıntıları çekmek heleki doğumdan sonra insanı daha çok yıpratıyor . Geçmiş olsun sanada inşallah gerek kalmaz bende tırsıyorum bakalım ne diyecek aslında 35 gün gitmiştim usg aldı hızlıca baktı Allah korusun birşey kalmış olsa orda görmezmiydi

Ya benim çocuk iki gündür yemiyo içmiyo ya ne meme emiyo ne mama ,ama elini copur çop emiyo varmı başına gelen ya büyüme atağında falan mı çok can sıkıcı
Evettt bizimkinde öyle ellerini keşfediyorlarmış canım bende başta aç diye tıkmaya calsıyordum memeyi almıyordu meğer keşif dönemi imiş büyüyorlar

Kesin gorurdu canim icini ferah tut sen bana haber edersin bakalım sana ne diyecek yarin

2 hafta da baya uzun ya cocuk zaten uzun uyumuyor bi de tıkalı burunla gecenin bi vakti temizlemeye çalışıyorsun ağlıyor uykusu açılıyor zaten annenin uykusundan bahsetmiyorum bile çünkü bize uyku yok
Cok uzun evet. Korkuyorum ates yukselırse dıye.
Bizimkinin burnu tıkalı degıl henuz. Bu sabah bıraz dolmuştu o da banyo yaparken acıldı. Doktor yınede serum fizyolojik verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…