2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı odada durmaları bıle yeter. İnş bana bulasmaz dedım ama suan benımde bogazım yanıyor sanki. salgın var yıne piyasada. Corona olmayalımda yeterki.

Ovv baya kan bu
Seninle cok ortak noktamiz var bence oglumun totisini yikamakla kalmiyorum. kizim 2 yasinda hala lavobada yikiyorum kaldirip. Evet hala bezli. Bezi birakmaya hazir degil, zorlamiyoruz. Gunde degistirdigimiz bezin haddi hesabi yok.
hiç acele etme annesi kendi hazır olunca çok kolay oluyor inan. Benimde oğlum 2.5yaşında bıraktı bezi bende bırakana kadar yıkadım o zamanlar 16kilo civarıydı. Ay kolum kopuyordu. İnanırmısın hiç pişik olmadı çünkü tertemiz yıkandı. Hala daha kaka yapınca lavaboya çıkıp yıkatmaya çalışıyor diyorum otur oturduğun yerde tahret musluğunu açıp köpüklüyorum bu konuda birkaç tavsiye verebilirim istersen gerçi çoğunu biliyorsundur ama

Tam hastalık mevsimi. Benimkide abisinden kaptı. Ne yapcam bilmiyorum. Doktor ıkı hafta sürer dedi.
Of bizde hastayız zavallım öksürüyor. abisi hem grip hem krup hemde orta kulak iltihabı oldu. Benimde etlerim titriyor resmen boğazım fena oğlum 1yaşına kadar hiç hasta olmamıştı çok dikkat etmiştim ama evde abi abla olunca bebekler maalesef nasibini alıyor bu durumdan 2aylık olmayan bebeği hasta ettik vallahi çok üzülüyorum

Kanlı kakamız için cocugu coklu besin alerjisi olan arkadasımla görüştüm, kendisinin trabzon İstanbul ve ankarada gitmediği hastane kalmadı vw alerjiyi cok iyi bilen biri, yarın mamayı kesecen 3 gün bebeğim rahatlayacak mı bakacagım, rahatlamazsa 3 gün sonra tüm süt ürünleri susam yumurta domates vs bunları keseceğim ve neye alerjisi oldugunu bulacagım. Yine düzwlme olmazsa doktora gideceğim. Gaita testi yok deri testi vs bunları sakın yaptırma dedi, boyle bir yol izleyeceğim.

Kızlar sorum geride kaldı. Geceleri bebişini yüz üstü yatırıp uyutan var mı ? Ben öyle yatırınca daha rahat ve uzun uyuyor. Ama riskli bi durum mu bilemedim.

Kızlar sorum geride kaldı. Geceleri bebişini yüz üstü yatırıp uyutan var mı ? Ben öyle yatırınca daha rahat ve uzun uyuyor. Ama riskli bi durum mu bilemedim.
Yüzüstü uyumaları için erken değil mi? Ben yüzüstü yatmayı egzersiz olarak yaptırıyorum günde 2-3 kere ben yanındayken. Bazen seviyor öyle durmayı bazen ağlıyor

Ben zararlı diye biliyorum. Ani bebek ölümlerine neden olabiliyormuş göğüs kafesi kalbe baskı yaptığı için.

Kızlar Buda benim oğlanın kakası 10 günde 4 kez yaptı 4de böyleydi bu mukuslu kaka denilen şey mi oluyor.attığım için özür dilerim

Eklentiler

• 6A308DD4-3CDC-406B-A1B4-37086A16F960.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar Buda benim oğlanın kakası 10 günde 4 kez yaptı 4de böyleydi bu mukuslu kaka denilen şey mi oluyor.attığım için özür dilerim
Hayir boyle degil. Bu kaka normal. Az siklikla kaka yaptiklarinda boyle oluyor kivami.

Guvenli bi pozisyon degil. Rowletin dedigi gibi ani bebek olumune sebep olabilme riski var diyor uzmanlar. Sids ( ani bebek olumu sendromu) bogulmadan farkli, sebebi bilinmiyir pampa yeni goruse gore bebek o pozisyonda soldugu havayi yeniden icine cekiyor, bir sure sonra vucudundaki oksijen orani dusuyor, bu sebeple olum gerceklsiyor. Bu pozisyonun tehlikeli olmasinin sebebi bu. Cocuk rahat nefes alabilmeli. Sert bi dosekte, sirt ustu, kafasi yana cevrilip yatirilmali

Canım ben bu makas şeklinde olanlar var ya onu kullanıyorum bunlarla kesemedim ben.Makasla kesmekle doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama her duştan sonra o makasla kesiyorum zaten yumuşamış oluyor rahat kesiliyor .

Bebis gece ilk kez uyandi. Emzirdim emzirirken geri uyuyordu ki kaka yapmis mecbur bezini degistirdim. Bez kismi uykuunu aciyor, portletti gozlerini, geri uyumadi. Valla napim, alissin kendi uyumaya dedim. koydum yatagina, kapadim isigi yattim. Elini eme eme geri uyudu yavrum. Hakikaten saka gibi. Pek umudum yoktu, aglar fln diye bekliyordum. Kurban oldugumun ya, koca insan gibi uyudu.

Çok teşekkür ederim kaç gündür mukusun nasıl birşey olduğunu anlamaya çalışıyordum
Ben de ilk bebegimde hic olmadigindan googlea yazip ona buna sorup duruyordum. Bu bebegime kdr anlamadim. Bu bebegimde gorunce hemen anladim. Gorunce hemen anliyorsun yani, merak etme. Boyle kaygan parlak sumukumsu tel tel uzayan mukus oluyor kakada. Supheye yer kalmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…