- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Aynı odada durmaları bıle yeter. İnş bana bulasmaz dedım ama suan benımde bogazım yanıyor sanki.Benim de büyük kızım hasta. Okullarda salgın var. Önce babasına bulaştı benimde dün akşamdan beri boğazım da yanma var. İnşaallah miniğe de geçmez. Kızıma yaklaşma diyorum ya çocuk oda. Duramıyor.
Ovv baya kan buBenimkinin kakasında da kan gibi kırmızı çizgiler vardı kısa 2-3 tane. Doktor yediklerinden olabilir devam ederse diyete başlarız demişti. Ama sonra olmadı. Ablamın ikizlerinden biliyorum onların kakası baya kanlıydı kırmızı, bende ekliyorum. Onların alerjisi vardı bikaç ay süt ve ürünleri tüketmemişti . Telefon albümüm kaka resmî dolu zatenher bezi inceliyorum
hiç acele etme annesi kendi hazır olunca çok kolay oluyor inan. Benimde oğlum 2.5yaşında bıraktı bezi bende bırakana kadar yıkadım o zamanlar 16kilo civarıydı. Ay kolum kopuyordu. İnanırmısın hiç pişik olmadı çünkü tertemiz yıkandı. Hala daha kaka yapınca lavaboya çıkıp yıkatmaya çalışıyor diyorum otur oturduğun yerde tahret musluğunu açıp köpüklüyorumSeninle cok ortak noktamiz var benceoglumun totisini yikamakla kalmiyorum. kizim 2 yasinda hala lavobada yikiyorum kaldirip. Evet hala bezli. Bezi birakmaya hazir degil, zorlamiyoruz. Gunde degistirdigimiz bezin haddi hesabi yok.
Of bizde hastayız zavallım öksürüyor. abisi hem grip hem krup hemde orta kulak iltihabı oldu. Benimde etlerim titriyor resmen boğazım fenaTam hastalık mevsimi. Benimkide abisinden kaptı. Ne yapcam bilmiyorum. Doktor ıkı hafta sürer dedi.
Ben kullanıyorum 400lük 1puf yetiyorOcean marka bir dvitamını varmıs kullanan var mı nasıl bisey kac damla kullanmak lazım. benim kullandıgımın icinde paraben varmıs
400 lükten 1 tane mi sıkıyorsunBen kullanıyorum 400lük 1puf yetiyor
Evet canım 3damlaya eşdeğer 1puf400 lükten 1 tane mi sıkıyorsun
Tamamdır tesekkür ederim ben de hemen sipariş edeceğimEvet canım 3damlaya eşdeğer 1puf
Yüzüstü uyumaları için erken değil mi? Ben yüzüstü yatmayı egzersiz olarak yaptırıyorum günde 2-3 kere ben yanındayken. Bazen seviyor öyle durmayı bazen ağlıyorKızlar sorum geride kaldı. Geceleri bebişini yüz üstü yatırıp uyutan var mı ? Ben öyle yatırınca daha rahat ve uzun uyuyor. Ama riskli bi durum mu bilemedim.
Ben kullanıyorum 400 lük. Bir puf yeterli oluyor günde bir defaOcean marka bir dvitamını varmıs kullanan var mı nasıl bisey kac damla kullanmak lazım. benim kullandıgımın icinde paraben varmıs
Ben zararlı diye biliyorum. Ani bebek ölümlerine neden olabiliyormuş göğüs kafesi kalbe baskı yaptığı için.Kızlar sorum geride kaldı. Geceleri bebişini yüz üstü yatırıp uyutan var mı ? Ben öyle yatırınca daha rahat ve uzun uyuyor. Ama riskli bi durum mu bilemedim.
Hayir boyle degil. Bu kaka normal. Az siklikla kaka yaptiklarinda boyle oluyor kivami.Kızlar Buda benim oğlanın kakası 10 günde 4 kez yaptı 4de böyleydi bu mukuslu kaka denilen şey mi oluyor.attığım için özür dilerim
Guvenli bi pozisyon degil. Rowletin dedigi gibi ani bebek olumune sebep olabilme riski var diyor uzmanlar. Sids ( ani bebek olumu sendromu) bogulmadan farkli, sebebi bilinmiyir pampa yeni goruse gore bebek o pozisyonda soldugu havayi yeniden icine cekiyor, bir sure sonra vucudundaki oksijen orani dusuyor, bu sebeple olum gerceklsiyor. Bu pozisyonun tehlikeli olmasinin sebebi bu. Cocuk rahat nefes alabilmeli. Sert bi dosekte, sirt ustu, kafasi yana cevrilip yatirilmaliKızlar sorum geride kaldı. Geceleri bebişini yüz üstü yatırıp uyutan var mı ? Ben öyle yatırınca daha rahat ve uzun uyuyor. Ama riskli bi durum mu bilemedim.
Canım ben bu makas şeklinde olanlar var ya onu kullanıyorum bunlarla kesemedim ben.Makasla kesmekle doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama her duştan sonra o makasla kesiyorum zaten yumuşamış oluyor rahat kesiliyor .Şu tırnak makaslarınizin bı resmini gönderin başka bişey mi alsam bugün korkuyorum etini kesicem diye bı kere vukuat olunca panikatak oldum kesemiyorumbaşka memnun kaldığınız bişey mi alsam gerçi hepsi aynı ama
Çok teşekkür ederim kaç gündür mukusun nasıl birşey olduğunu anlamaya çalışıyordumHayir boyle degil. Bu kaka normal. Az siklikla kaka yaptiklarinda boyle oluyor kivami.
Ben de ilk bebegimde hic olmadigindan googlea yazip ona buna sorup duruyordum. Bu bebegime kdr anlamadim. Bu bebegimde gorunce hemen anladim. Gorunce hemen anliyorsun yani, merak etme. Boyle kaygan parlak sumukumsu tel tel uzayan mukus oluyor kakada. Supheye yer kalmiyor.Çok teşekkür ederim kaç gündür mukusun nasıl birşey olduğunu anlamaya çalışıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?