2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecenin dördünde fışkırtarak kustu yavrum ya. Bütün yatak ıslandı, eşim kalktı yatağı saç kurutma makinesiyle kuruttu, çarşafını değişti. O arada bebem bi de zoort diye kaka yaptı onu değiştim, bu arada pek keyiflendi sesli sesli gülücükler atıyor
Sonra bütün midesini çıkardığı için tekrar emzirdim uyudu.
İkinci kez böyle tazyikle bütün midesini fışkırtıyor. İlkinde çok huysuzlanıp üst üste emmişti ondan demiştim ama bu sefer gece bir kez emdi yatırdım bir süre sonra foş diye kustu, üşüttü mü acaba anlayamadım. Bir seferde de o kadar süt nasıl içmiş hayret musluk gibi aktı resmen.
Önceki atak döneminde de çok sık kusmuştu onunla ilgisi var mıdır acaba diyorum.
Bütün alerji belirtilerini de gösteriyor bir yandan. Gaz sancısı, kanlı kaka ve pişik hariç. Mukuslu, köpüklü, gürültülü kaka; genizde hırıltı, fışkırtarak kusma(bunla beraber 2 kez oldu), kaşında sarı kabuk, hatta bazen kulak arkasında hafif kabuklanma oluyor. Haftaya doktor kontrolümüz var sorucam bakalım.

Sagok canim
Chicconun seti var onda makasnseklinde var o cok rahat
Benim dr Aradı kesildimi diye hayır azaldı dedim kesilmesi lazımdı sabah gel hemen dedi . Korktum açıkçası
Canim surekki giruyorun emzirirken debk gekiyo yazamiyorum agri vs var mi haber ver bize de
Ocean marka bir dvitamını varmıs kullanan var mı nasıl bisey kac damla kullanmak lazım. benim kullandıgımın icinde paraben varmıs
Ben kullaniyorum 1 puf yetiyor icinden damla da çıkıyor eger onunkullanirsan 3 damla damlayiyosun uzerinde yaziyor zatenn icerigi temiz

Kiz bok fotosu dolmuş buralar ya

Ikinmaktan uyuyamiyor benim minnak yavrum en sonunda aglamaya basladi kuvagima aldim anne karnindaki pozisyona gecip uyuya kaldi artik sab simplex bi halta yaramiyor kullandimca etkisini yitirdi sanırım emerken uyurken surekli ıkınmaktqn verim alamiyor ya

Eklentiler

• 16643374040741176263747059610238.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 65
Adet ağrısı tarzın da kramplar var canım oğlanı kucağıma alamıyorum belden kasığa giriyor kitliyo resmen şuan yoldayım bakalım gidiyorum yazarım çıkınca

Günaydınlar
Kaç defa yazayım diyorum ya konularla ilgili bilgim yok yada unuttuğum şeyler oluyor
Bende bizden bahsedeyim dedim bizim sarılık uzamış sarılık oldu hala sarı yavrum Geçen hafta ailede şeker tiroid var diye emin olalım dedi doktor bir sürü tahlil yapıldı çok şükür bugün son sonuçlarda çıktı hepsi temiz geldi
Pazartesi günü de 1ay aşımızı olduk sarılıkta bir süre hiç kilo almamasına rağmen 1 ayda 4100e çıkmış boyumuzda 3cm uzamış

Günaydın kızlar ben çıktım dr parça falan göremedim ben dedi ilaca devam et bugün yarın kesilmezse cuma öğlen gel kürtaj işlemi uygulucam dedi bazen küçük parçalar kalmış olabiliyor dedi ama görünürde birşey yokmuş temizleyelim rahatla dedi patolojiye de göndeririz dedi genel kan değerlerim de düşmüş .

Bezi biraktirmak konusunda mi, yikamak konusunda mi? Ver ver, ne demisler, akil akildan ustundur.

Hepimiz farkli yerlerde bebegimiz kucagimizda ayni sekilde geciriyoruz gunleri. Insan tum zorlugunu unutuyor zamanla. Unutuyor ki yeniden bebek yapmak istiyor.

Sağolun arkadaşlar. İçimde hep bi şüphe vardı. Rahat uyuyor diye de risk almaya deymez. Rabbim korusun tüm evlatlarımızı.

Gunaydınlar herkese
Aynı sekilde bende okuyorum daha cok forumu cok da tecrübem olmadıgı için bilgimde yok malesef. Cok gecmiş olsun sarılık için bizim de öyle hala sarılıgız ve doktorumuz tiroid dahil bir çok test yaptırdı cok sükür temiz cıktı yalnız bebeğim kilo da alamadı diye mama ya başlattı meme mama seklinde gidiyoruz bir ay ın sonunda 4000 kg olduk cok Şükür (bezi ile tartıldı) oysa ilk 20 gün 150 gr verip sadece 50 gr almıştı neyse ki aldı cok şükür kısacık zamanda boyuda uzadı aynı şekilde.
Dogdugundan beri gidiyorum haftada 2-3 kez bi ara Kadın doguma kontrole gittim doktorum bebeği kucagına almıştı kolları ve ayakları titredi böyle hıckırık gibi ama sessiz onun için bi gittik cocuk dr videosunu cek demişti blue daha olursa cektim gösterdim birde tahliller istedi yaptırdık cok şükür önemli bişi cıkmadı meğerse kan sekeri düşünce titriyormuş ilk iki hafta bununla uğraştık sarılık hariç sonra sarılıktı kilo almaması falan ay baya üzüldüm neyse c abuk toparladı cok sükür

Aynen bizim de bezini değiştirmem gerektiği zaman Allahım nolur uyanmasın diye yavaş yavaş değiştiriyorum ama sonuç uyanıyor yine. Maşaallah benim büyük kızımda öyleydi. Hatta 1 yaşına kadar öyle devam etti açardım ninniyi ninni ile uyurdu. Herkes çok şaşırdı. Aman maşaallah maşallah daim olsun. öyle durumda bende koyuyorum 15 20 dk karanlık odada öylece tavana bakıyor. Sonra başlıyor vıyaklamaya.

Ocean marka bir dvitamını varmıs kullanan var mı nasıl bisey kac damla kullanmak lazım. benim kullandıgımın icinde paraben varmıs
Ben 400luk kullaniyorum. Kutudan bi puf aparati binde damlama aparati cikiyo. Damla olarak kullanim bana zor geliyo o yuzden puf cok kolay. Agzina sokup yanagina dogru puflatiyorum anlamiyo bile
Gunduz 28664i destekle uyuyan bebe bile gece koyunca uyuyo genelde. Koy uyusun kiz

Aksam Güneyi yatirdigimda hafif burun akintisi ve hafif oksurugu vardi. Gece bi uyandi cocukta ne ses kalmis ne bisey. Nefes alamiyo takir takir oksuruk hapsuruk falan. Emzirdim kustu. Mama verdim kustu. Ama yok boyle kusmak. Burnunu temizledim calpol verdm uyudu. Ama uyuyamiyo. Yanima aldim yuksek bi yastiga egimli yatirdim. Bastim ustune de yun yorgani. Inleye inleye uyudu yavrum. Bebekler hasta olmasin ya

Ah ahhh bez dediniz yaramı deştiniz. Kızıma 2 buçuk yaşında başladım. Ağlama krizleri hiç hazır değildi bıraktım 3 yaşında yine başladım. 6 7 ay sürdü resmen. Ölüm gibi bişeydi ama ölmedim. Ve neredeyse 1 sene olacak hala gece kaçırmaları oluyor. Gündüz kaçırmalarıda nadir. Kimisi gece kaçırması normal diyor kimisi değil diyor. Bi pedagog ile görüşmek istiyorum. Şayet psikolojim alt üst oldu. Çok yıprandım.

O kadar duruyorsa iyi gene valla ben eğerki tam dalmadan koyarsam, koyduğum gibi viyaklıyor

Ahhh yavrum benim yaaa. Çok geçmiş olsun bende korkuyorum hasta olacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…