- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 53
Ben kullanıyorum canım, fısfıs olanı var bende. Günde bi fıs yapıyoruz doktor tavsiyesi ile.Ocean marka bir dvitamını varmıs kullanan var mı nasıl bisey kac damla kullanmak lazım. benim kullandıgımın icinde paraben varmıs
Bildiğin sümüğe benziyor canım poposundan sanki balgam atmış gibi duruyorÇok teşekkür ederim kaç gündür mukusun nasıl birşey olduğunu anlamaya çalışıyordum
Sagok canimGazan mübarek olsun cnm
Ya hipp deniyoru biz de, sanki kusma sayısı değil de miktarı arttı gibi. Mamadan olabilir mi
Aylar boyu progestan kullanmış biri olarak hala kızlarla mücadelem yer yer devam ediyor, daha vücut atamadı
Kaşımı sabah alsam akşam çıkıyor neredeyse, delireceğim. Ağustos başında kestik progestani oysa, 2 ay oldu ama ah işte hormon...
Ayni biz. Kiyafet değişirken alt acsrken bile mizmiz. Memede saatler kalmak istiyor, agliyor, uykular sık ve bölük. 20 ayda 10 atak varmış cidden bittik
Chicconun seti var onda makasnseklinde var o cok rahatŞu tırnak makaslarınizin bı resmini gönderin başka bişey mi alsam bugün korkuyorum etini kesicem diye bı kere vukuat olunca panikatak oldum kesemiyorumbaşka memnun kaldığınız bişey mi alsam gerçi hepsi aynı ama
Canim surekki giruyorun emzirirken debk gekiyo yazamiyorum agri vs var mi haber ver bize deBenim dr Aradı kesildimi diye hayır azaldı dedim kesilmesi lazımdı sabah gel hemen dedi . Korktum açıkçası
Ben kullaniyorum 1 puf yetiyor icinden damla da çıkıyor eger onunkullanirsan 3 damla damlayiyosun uzerinde yaziyor zatenn icerigi temizOcean marka bir dvitamını varmıs kullanan var mı nasıl bisey kac damla kullanmak lazım. benim kullandıgımın icinde paraben varmıs
Adet ağrısı tarzın da kramplar var canım oğlanı kucağıma alamıyorum belden kasığa giriyor kitliyo resmen şuan yoldayım bakalım gidiyorum yazarım çıkıncaSagok canim
Chicconun seti var onda makasnseklinde var o cok rahat
Canim surekki giruyorun emzirirken debk gekiyo yazamiyorum agri vs var mi haber ver bize de
Ben kullaniyorum 1 puf yetiyor icinden damla da çıkıyor eger onunkullanirsan 3 damla damlayiyosun uzerinde yaziyor zatenn icerigi temiz
Ay haber ver canim insallah kötü bisey yokturAdet ağrısı tarzın da kramplar var canım oğlanı kucağıma alamıyorum belden kasığa giriyor kitliyo resmen şuan yoldayım bakalım gidiyorum yazarım çıkınca
İnşallah birşey yoktur güzel haberlerle çık doktordanAdet ağrısı tarzın da kramplar var canım oğlanı kucağıma alamıyorum belden kasığa giriyor kitliyo resmen şuan yoldayım bakalım gidiyorum yazarım çıkınca
Bezi biraktirmak konusunda mi, yikamak konusunda mi?Ovv baya kan bu
hiç acele etme annesi kendi hazır olunca çok kolay oluyor inan. Benimde oğlum 2.5yaşında bıraktı bezi bende bırakana kadar yıkadım o zamanlar 16kilo civarıydı. Ay kolum kopuyordu. İnanırmısın hiç pişik olmadı çünkü tertemiz yıkandı. Hala daha kaka yapınca lavaboya çıkıp yıkatmaya çalışıyor diyorum otur oturduğun yerde tahret musluğunu açıp köpüklüyorumbu konuda birkaç tavsiye verebilirim istersen gerçi çoğunu biliyorsundur ama
Hepimiz farkli yerlerde bebegimiz kucagimizda ayni sekilde geciriyoruz gunleri. Insan tum zorlugunu unutuyor zamanla. Unutuyor ki yeniden bebek yapmak istiyor.Kiz bok fotosu dolmuş buralar ya
Ikinmaktan uyuyamiyor benim minnak yavrum en sonunda aglamaya basladi kuvagima aldim anne karnindaki pozisyona gecip uyuya kaldi artik sab simplex bi halta yaramiyor kullandimca etkisini yitirdi sanırım emerken uyurken surekli ıkınmaktqn verim alamiyor ya
Sağolun arkadaşlar. İçimde hep bi şüphe vardı. Rahat uyuyor diye de risk almaya deymez. Rabbim korusun tüm evlatlarımızı.Guvenli bi pozisyon degil. Rowletin dedigi gibi ani bebek olumune sebep olabilme riski var diyor uzmanlar. Sids ( ani bebek olumu sendromu) bogulmadan farkli, sebebi bilinmiyir pampa yeni goruse gore bebek o pozisyonda soldugu havayi yeniden icine cekiyor, bir sure sonra vucudundaki oksijen orani dusuyor, bu sebeple olum gerceklsiyor. Bu pozisyonun tehlikeli olmasinin sebebi bu. Cocuk rahat nefes alabilmeli. Sert bi dosekte, sirt ustu, kafasi yana cevrilip yatirilmali
GunaydınlarGünaydınlar
Kaç defa yazayım diyorum ya konularla ilgili bilgim yok yada unuttuğum şeyler oluyor
Bende bizden bahsedeyim dedimbizim sarılık uzamış sarılık oldu hala sarı yavrum Geçen hafta ailede şeker tiroid var diye emin olalım dedi doktor bir sürü tahlil yapıldı çok şükür bugün son sonuçlarda çıktı hepsi temiz geldi
Pazartesi günü de 1ay aşımızı olduksarılıkta bir süre hiç kilo almamasına rağmen 1 ayda 4100e çıkmış boyumuzda 3cm uzamış
Aynen bizim de bezini değiştirmem gerektiği zaman Allahım nolur uyanmasın diye yavaş yavaş değiştiriyorumBebis gece ilk kez uyandi. Emzirdim emzirirken geri uyuyordu ki kaka yapmis mecbur bezini degistirdim. Bez kismi uykuunu aciyor, portletti gozlerini, geri uyumadi. Valla napim, alissin kendi uyumaya dedim. koydum yatagina, kapadim isigi yattim. Elini eme eme geri uyudu yavrum. Hakikaten saka gibi. Pek umudum yoktu, aglar fln diye bekliyordum. Kurban oldugumun ya, koca insan gibi uyudu.
Ben 400luk kullaniyorum. Kutudan bi puf aparati binde damlama aparati cikiyo. Damla olarak kullanim bana zor geliyo o yuzden puf cok kolay. Agzina sokup yanagina dogru puflatiyorum anlamiyo bileOcean marka bir dvitamını varmıs kullanan var mı nasıl bisey kac damla kullanmak lazım. benim kullandıgımın icinde paraben varmıs
Gunduz 28664i destekle uyuyan bebe bile gece koyunca uyuyo genelde. Koy uyusun kizBebis gece ilk kez uyandi. Emzirdim emzirirken geri uyuyordu ki kaka yapmis mecbur bezini degistirdim. Bez kismi uykuunu aciyor, portletti gozlerini, geri uyumadi. Valla napim, alissin kendi uyumaya dedim. koydum yatagina, kapadim isigi yattim. Elini eme eme geri uyudu yavrum. Hakikaten saka gibi. Pek umudum yoktu, aglar fln diye bekliyordum. Kurban oldugumun ya, koca insan gibi uyudu.
Ah ahhh bez dediniz yaramı deştiniz. Kızıma 2 buçuk yaşında başladım. Ağlama krizleri hiç hazır değildi bıraktım 3 yaşında yine başladım. 6 7 ay sürdü resmen. Ölüm gibi bişeydi ama ölmedim. Ve neredeyse 1 sene olacak hala gece kaçırmaları oluyor. Gündüz kaçırmalarıda nadir. Kimisi gece kaçırması normal diyor kimisi değil diyor. Bi pedagog ile görüşmek istiyorum. Şayet psikolojim alt üst oldu. Çok yıprandım.Ovv baya kan bu
hiç acele etme annesi kendi hazır olunca çok kolay oluyor inan. Benimde oğlum 2.5yaşında bıraktı bezi bende bırakana kadar yıkadım o zamanlar 16kilo civarıydı. Ay kolum kopuyordu. İnanırmısın hiç pişik olmadı çünkü tertemiz yıkandı. Hala daha kaka yapınca lavaboya çıkıp yıkatmaya çalışıyor diyorum otur oturduğun yerde tahret musluğunu açıp köpüklüyorumbu konuda birkaç tavsiye verebilirim istersen gerçi çoğunu biliyorsundur ama
O kadar duruyorsa iyi gene vallaAynen bizim de bezini değiştirmem gerektiği zaman Allahım nolur uyanmasın diye yavaş yavaş değiştiriyorumama sonuç uyanıyor yine. Maşaallah benim büyük kızımda öyleydi. Hatta 1 yaşına kadar öyle devam etti açardım ninniyi ninni ile uyurdu. Herkes çok şaşırdı. Aman maşaallah maşallah daim olsun. öyle durumda bende koyuyorum 15 20 dk karanlık odada öylece tavana bakıyor. Sonra başlıyor vıyaklamaya.
Ahhh yavrum benim yaaa. Çok geçmiş olsun bende korkuyorum hasta olacak diye.Aksam Güneyi yatirdigimda hafif burun akintisi ve hafif oksurugu vardi. Gece bi uyandi cocukta ne ses kalmis ne bisey. Nefes alamiyo takir takir oksuruk hapsuruk falan. Emzirdim kustu. Mama verdim kustu. Ama yok boyle kusmak. Burnunu temizledim calpol verdm uyudu. Ama uyuyamiyo. Yanima aldim yuksek bi yastiga egimli yatirdim. Bastim ustune de yun yorgani. Inleye inleye uyudu yavrum. Bebekler hasta olmasin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?