Insallah keser canim ilac benimde hic azalma yok bakalim 1 hafta kullan demisti ama banaben 2 gun kullandım bıraktım bazi sebeplerden dolayı tekrar başladım bitmezse gitmem lazim benimde kurtaj yaparim demisti cunkuCanım ben gittim sabah üstten baktı görünürde parça yok ama ilaç kesmediyse 2 gün daha kullan gel kürtaj yapıp temizleyeceğim bazen görünmeyen küçük parçalar kalmış olabiliyor dedi öğleden sonrada farklı bir dr görüneceğim bakalım o ne diyecek.
Ay kiyilir mi o kadar sute. Neden atiyorsun. Biberon kullanmamak icin mi? Hic biberon istemiyorsan 6. Ay ek gidaya basladigimizda muhallebi, yogurt fln yaparsin. Masallah cok da iyi sut cikiyormus. Her damlasi altindan kiymetli. Sut saklama posetleri oluyor, internette vardir. Gecen gun bluemom bi video paylasti, dolabin alt kisminda 5 -6 gun fln anlatiyordu. Ust kisminda dondurucuda da uzun sure kalabiliyormus. Yalan olmasin tamamini izlemedkm. Paylasayim.Çok teşekkür ederim biberondan alayım sütümü sağıyorum hergün dolmasın diye günde toplam 140 cc çıkıyor atıyorum 140 cc iyi mi yoksa az mı memeden emdiği için çözemiyorum
Aaa bende gideceğim bakalım kontrole ne diyecek. Of çok zormuş doğumdan sonrası.Geçen bizde denedik acıdı kasıldım. Doktora kontrole gittiğimde kızarıklık gördü kendisi sordu direk ilişkiyi. Lohusalıktan ve hamilelikte uzun dönem yapmadığın için olmuştur dedi. Fitil verdi vajına dengesi için birde krem verdi ilişki öncesi kullan diye, kayganlaştırıcı mantığı
Evet canım benimde aynı seni. Gibi. Hatta bi çok arkadaşım da böyle şeyler yaşıyor. İlk zamanlar 2 3 saate bir yapardı. Sonraları azaldı şimdi 2 3 güne 1 yapıyorMerhaba hanımlar kızım önceleri günde 3 4 kez kaka yapıyordu sonra günde 1 e düştü şimdi de 4 gündür kaka yapmıyor kilo alımı iyi 2855 doğmuştu 3800 olmuş ama 4 gündür kaka yapmıyor cisli bez se mesela akşam takıyorum sabaha dolu dolu oluyor sabahta akşama kadar dolu dolu oluyor bu kadar zaman kaka yapmayanın oldu mu
Aynen aynen. Teşekkür ederizYok ya anlik bi seydir. Reddedecek olsa surekli reddederdi dddigin gibi. Neyse, gecmis olsun. Ne guzel emmis iste. Afiyet seker olsun
Kız ağzından düşmüyor ki sürekli cuk cuk emiyordu. Bi anda oldu ne olduysaOnun bi etkisi yoktur diye düşünüyorum sürekli vernek laxım memeyi, sen sürekli ver emzirme danısmanları hep öyle diyor
Di mi oh oh diyorum ben de rahat rahat nefes alsin kuzum. Zaten minicik hava yollari var. Azcik burunlari tikansa iskence oluyor yavrulara.i
zimki deli oluyor burnunu temizleyince hiç hoşlanmıyor kaşları çatıyor
Bizim henüz neye olduğunu anlamadığımız alerjimiz var yani emin değiliz ama doktor kesin olarak alerjisi olduğunu düşünüyor. Bu durum bizde 10 aydan sonra belli oldu dolayısıyla aşıları yaptırmıştıkBir aylık asısını yaptırdım bende pazartesi günü. Devletteki dr üç tane özel aşı önerdi reçete ile bir tanesi Rota aşısı neyse sağlık ocağındaki hemşire ye gösterdim sordum kadına güveniyorum hamile Kalmadan önce gittiğim de çok güzel yönlendirme yaptı artı cocugum olunca da asla uyurken bir işlem yapmıyor bebeğin uyandın bekleriz diyo bekliyorda eli hafif bebeğimi cok aglatmıyor devlette kan aldırdım bir hemşire ye enjektörü çekerken hayvan gibi cekti her yeri kan oldu bir ağladı ki bende ağladım onu orda öldürecektim de bebegimi sakinleştirmeye çalıştım Özele gittiğimde insan gibi muamele görüyorum yani her haber dogru değildir tabi ama bi bebege bile böyle davranıyorlarsa merhametsiz hemşireler neyse konuyu dağıtmıyım o gün o kadına o hemşire bozuntusuna bir çif laf bile edemedim içimde kaldısağlık ocağındaki canım pamuk hemşireminde 4 yasında bir kızı varmış Rota aşısı yaptırmadım dedi çünkü benim kızım alerjik yapısı olduğu için dedi ve Rota aşısı henüz yeni bir aşı dedi ama siz araştırın öyle hareket edin dedi. Alerjiyle böyle bir alaka kurdu neden o zaman anlamamıştım.
Çok alakasız konulara girdim ama içimi dökmek istedim
Aynen canım bende şimdi farklı bir dr daha göründüm o da gösterdi usg de bak bi kalıntı falan yok olsa burada beyaz beyaz pütürcükler gözükürdü dedi ilaca devam antibiyotik verdi 3-4 gün kullan kesilme yada ciddi azalma olmazsa kürtaj olman gerekir dedi. En azından parça yokmuşInsallah keser canim ilac benimde hic azalma yok bakalim 1 hafta kullan demisti ama banaben 2 gun kullandım bıraktım bazi sebeplerden dolayı tekrar başladım bitmezse gitmem lazim benimde kurtaj yaparim demisti cunku
İlaç kullanıyorum ya prospektüs de kesinlikle emzirmeyin doğrudan bebeği zehirlediği bildirilmiştir diye yazıyordu bende korktugum için o sütleri vermiyorum iki gündür de atıyorum. Yoksa buzlukta var benim de 2-3 poşet saklıyorum . Vermeli miyim sütleri ?,
Ay kiyilir mi o kadar sute. Neden atiyorsun. Biberon kullanmamak icin mi? Hic biberon istemiyorsan 6. Ay ek gidaya basladigimizda muhallebi, yogurt fln yaparsin. Masallah cok da iyi sut cikiyormus. Her damlasi altindan kiymetli. Sut saklama posetleri oluyor, internette vardir. Gecen gun bluemom bi video paylasti, dolabin alt kisminda 5 -6 gun fln anlatiyordu. Ust kisminda dondurucuda da uzun sure kalabiliyormus. Yalan olmasin tamamini izlemedkm. Paylasayim.
Mutlaka yap en azından her iki burun deliğine 1ml sık ve aspiratör ile çek
Bende tek tek olan serum fizyolojiklerden var. 1 hafta öncesine ladar her gece burnu tıkanıyordu ve netten izleyerek ogrendim her gexe burnunu actım. Cok hafif de aspiratorle cektim hemen sumukler cıkıyor cocuk bir rahat nefes alıyordu resmen. Eger burnu tıkalı ise daha cok aıkıntı cekiyordur. Ben kafasını dik tutup üstteki burnudan sıkıveriyorum kac ml bilemiyprum artık diğer burundan cıkıyor veya cıkmıyor. Sonra diger burna da yapıyorum 4 5 sanıye aglıyor kucagıma kaldırınca hemen susuyor sonra da yatırıp aspiratorle cekiyorun ama oyle vakum gibi değil hafif hafif hemen acılıyor zaten burnu, cok canını yakmayan yapılabilir bisey bence
Yok yok kizlar ben aspiratorle falan sf verip zaten temizliorum. Benm bahsettigim bi burna foş die sıkıp oburunden cikmasiKucuk bebeklere yan yatirip ( emzirir gibi) bi bi yandan 2.5 bi diger yandan 2.5 ml sikiyolar. Oyle deneyebilirsin dik tutup istemiyosan. Ben yan yatar pozisyonda da yapiyorum duruma gore. 2 taraftan yapmiyorum ama. Zaten sik sik temizledigimden yukarida kalan burun deliginden sikiyorum. Diger yandan cikiyor zaten. Sonra kaldirip biraz sirtina vuruyorum.
Bu aşı sonrası zor geçiyormuş ateşini filan takip et canımBugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Yavrum nasıl ağladı. Şıpır şıpır yaş döktü. Ay allahım canım gitti resmen
Evet öyleymiş. İnşallah çok zorlanmayız eşimde yok bugün nöbetçiBu aşı sonrası zor geçiyormuş ateşini filan takip et canım
Disarda 3 saat, buzdolabinda 3 gün buzluk 3 ay 3 e inmiş 6 dan,
Ay kiyilir mi o kadar sute. Neden atiyorsun. Biberon kullanmamak icin mi? Hic biberon istemiyorsan 6. Ay ek gidaya basladigimizda muhallebi, yogurt fln yaparsin. Masallah cok da iyi sut cikiyormus. Her damlasi altindan kiymetli. Sut saklama posetleri oluyor, internette vardir. Gecen gun bluemom bi video paylasti, dolabin alt kisminda 5 -6 gun fln anlatiyordu. Ust kisminda dondurucuda da uzun sure kalabiliyormus. Yalan olmasin tamamini izlemedkm. Paylasayim.
Korkuttun beniBugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Yavrum nasıl ağladı. Şıpır şıpır yaş döktü. Ay allahım canım gitti resmen
Haftaya da bizim varEvet öyleymiş. İnşallah çok zorlanmayız eşimde yok bugün nöbetçi
Çok geçmiş olsunBebem 2 gundur hasta burun tikanikligi hafiftende öksürük vardi ablasi hastaydi ondan aldi .. serum fizyolejikle gece gunduz saymadim kac defa temizledim ne duzgun emebildi ne uyudu gaz, kabizlik bi yandan .. dunde kakasindan az bi kan geldi bugun doktora goturdum .. cigeri temiz sükür öksürügü takip et cogalir ve siddetlenirse gel dedi zatüreye cevirebilirmiş Allah korusun .. kakasini soyledim kakasi gayet iyi dedi aspiratorle temizlerken kanama olmus ve kakasindan gelmis olabilir allerjik bi durum yok dedi .. haa birde aspiratorle temizleme serumu sık ve yan yatir sirtini dover gibi yap kendi hapsurup temizlicektir dedi birde oyle denicem bakalim
İnşallah güzel atlatırsınız. Çok üzüldüm aşırı ağladı. Eşim tutamıyor ben tutuyorum her seferinde içim eriyor.Korkuttun beniekimde bizim de var yaaaa
İnşallah İnşallah sakin geçerHaftaya da bizim varumarım sakin geçer huysuzlanmaz
Benimde cuma 40 oluyor. Ve sanırsam benimde içe doğru son 1 dikiş var düşmedi sanırsam. Ne yapacağımı bende bilmiyorumNormal doğumdan sonra dikişler kaç günde düşüyor? Cuma kırk oluyor ama iç tarafın tam ortasında bir dikişim hala duruyor. Ne önerirsiniz düşmesi için kızlar?
Benim yarın 40 oluyormuş ay şaka gibiNormal doğumdan sonra dikişler kaç günde düşüyor? Cuma kırk oluyor ama iç tarafın tam ortasında bir dikişim hala duruyor. Ne önerirsiniz düşmesi için kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?