2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah keser canim ilac benimde hic azalma yok bakalim 1 hafta kullan demisti ama banaben 2 gun kullandım bıraktım bazi sebeplerden dolayı tekrar başladım bitmezse gitmem lazim benimde kurtaj yaparim demisti cunku

,
Çok teşekkür ederim biberondan alayım sütümü sağıyorum hergün dolmasın diye günde toplam 140 cc çıkıyor atıyorum 140 cc iyi mi yoksa az mı memeden emdiği için çözemiyorum
Ay kiyilir mi o kadar sute. Neden atiyorsun. Biberon kullanmamak icin mi? Hic biberon istemiyorsan 6. Ay ek gidaya basladigimizda muhallebi, yogurt fln yaparsin. Masallah cok da iyi sut cikiyormus. Her damlasi altindan kiymetli. Sut saklama posetleri oluyor, internette vardir. Gecen gun bluemom bi video paylasti, dolabin alt kisminda 5 -6 gun fln anlatiyordu. Ust kisminda dondurucuda da uzun sure kalabiliyormus. Yalan olmasin tamamini izlemedkm. Paylasayim.

Aaa bende gideceğim bakalım kontrole ne diyecek. Of çok zormuş doğumdan sonrası.

Evet canım benimde aynı seni. Gibi. Hatta bi çok arkadaşım da böyle şeyler yaşıyor. İlk zamanlar 2 3 saate bir yapardı. Sonraları azaldı şimdi 2 3 güne 1 yapıyor

Yok ya anlik bi seydir. Reddedecek olsa surekli reddederdi dddigin gibi. Neyse, gecmis olsun. Ne guzel emmis iste. Afiyet seker olsun
Aynen aynen. Teşekkür ederiz
Onun bi etkisi yoktur diye düşünüyorum sürekli vernek laxım memeyi, sen sürekli ver emzirme danısmanları hep öyle diyor
Kız ağzından düşmüyor ki sürekli cuk cuk emiyordu. Bi anda oldu ne olduysa

Di mi oh oh diyorum ben de rahat rahat nefes alsin kuzum. Zaten minicik hava yollari var. Azcik burunlari tikansa iskence oluyor yavrulara.i

zimki deli oluyor burnunu temizleyince hiç hoşlanmıyor kaşları çatıyor

Bizim henüz neye olduğunu anlamadığımız alerjimiz var yani emin değiliz ama doktor kesin olarak alerjisi olduğunu düşünüyor. Bu durum bizde 10 aydan sonra belli oldu dolayısıyla aşıları yaptırmıştık aşılardan sonra herhangi bir sorun yaşamadık.
Ama sağlık ocağı hemşiresi arkadaşım çocuklar alerjik diye özel aşıları yaptırmadı

Insallah keser canim ilac benimde hic azalma yok bakalim 1 hafta kullan demisti ama banaben 2 gun kullandım bıraktım bazi sebeplerden dolayı tekrar başladım bitmezse gitmem lazim benimde kurtaj yaparim demisti cunku
Aynen canım bende şimdi farklı bir dr daha göründüm o da gösterdi usg de bak bi kalıntı falan yok olsa burada beyaz beyaz pütürcükler gözükürdü dedi ilaca devam antibiyotik verdi 3-4 gün kullan kesilme yada ciddi azalma olmazsa kürtaj olman gerekir dedi. En azından parça yokmuş

İlaç kullanıyorum ya prospektüs de kesinlikle emzirmeyin doğrudan bebeği zehirlediği bildirilmiştir diye yazıyordu bende korktugum için o sütleri vermiyorum iki gündür de atıyorum. Yoksa buzlukta var benim de 2-3 poşet saklıyorum . Vermeli miyim sütleri ?

Mutlaka yap en azından her iki burun deliğine 1ml sık ve aspiratör ile çek

Yok yok kizlar ben aspiratorle falan sf verip zaten temizliorum. Benm bahsettigim bi burna foş die sıkıp oburunden cikmasi

Normal doğumdan sonra dikişler kaç günde düşüyor? Cuma kırk oluyor ama iç tarafın tam ortasında bir dikişim hala duruyor. Ne önerirsiniz düşmesi için kızlar?

Disarda 3 saat, buzdolabinda 3 gün buzluk 3 ay 3 e inmiş 6 dan

Çok geçmiş olsun
Korkuttun beni ekimde bizim de var yaaaa
İnşallah güzel atlatırsınız. Çok üzüldüm aşırı ağladı. Eşim tutamıyor ben tutuyorum her seferinde içim eriyor.
Haftaya da bizim var umarım sakin geçer huysuzlanmaz
İnşallah İnşallah sakin geçer

Normal doğumdan sonra dikişler kaç günde düşüyor? Cuma kırk oluyor ama iç tarafın tam ortasında bir dikişim hala duruyor. Ne önerirsiniz düşmesi için kızlar?
Benimde cuma 40 oluyor. Ve sanırsam benimde içe doğru son 1 dikiş var düşmedi sanırsam. Ne yapacağımı bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…