2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok yoook ilac kullandugini bilmiyodum. Normal sutlerini sagip atiyosun sandim. Verme tabi ki

Yok yok kizlar ben aspiratorle falan sf verip zaten temizliorum. Benm bahsettigim bi burna foş die sıkıp oburunden cikmasi
Iste ben yan yatirip bi burundan 5 ml veriyorum fos diye cikiyor diger burundan. Ayakta da yatirip da iki sekilde de yapiyorum

Dogru diyosun. Icine psinpen bi doktorla ilerlemek, doktora guvenmek cok onemli ozellikle alerji soz konusuysa. Surekli iletisim halinde olmak lazim

Çok teşekkür ederim biberondan alayım sütümü sağıyorum hergün dolmasın diye günde toplam 140 cc çıkıyor atıyorum 140 cc iyi mi yoksa az mı memeden emdiği için çözemiyorum
bir günün toplamı mı yoksa 2saatte bir mi çıkan rakam

Bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Yavrum nasıl ağladı. Şıpır şıpır yaş döktü. Ay allahım canım gitti resmen
Agrisi olucak tutmus demek, koldan bacaktan oluyodu demi hatirladigim kadar cok fazla oynatmasin kundak yap gerekirse calpol ver oynattikcak agrisi artiyo atesine dikkat et yarina toparlar canim gecmis olsun sizede

Kakasi benim oglumun kakasina gore degerlendirince kabiz gibi geldi bana .. var mi kabizligi falan zorlamaktanda olabilir kan sadece yedigin ictiginden olmazmis.

Çok geçmiş olsun

İnşallah güzel atlatırsınız. Çok üzüldüm aşırı ağladı. Eşim tutamıyor ben tutuyorum her seferinde içim eriyor.

İnşallah İnşallah sakin geçer

Insallah

Eskiden oyleydi de bu adam degisti yapilan arastirmalara gore anlatmiyor mu. Osman Gonulali pek dikkate almiyorum gerci. Icinden hiyar da cikabilir

Hastane ve aile hekimliği de 3 kurali diye analtti, eskiden 6 imiş 3 e düşmüş dedilermonlarom yalancısıyım

Kakasi benim oglumun kakasina gore degerlendirince kabiz gibi geldi bana .. var mi kabizligi falan zorlamaktanda olabilir kan sadece yedigin ictiginden olmazmis.
Kabızlığı yoktu, gayet güzel sarı pütürlü anne sütü kakası yapıyordu. İlk kez böyle katı çıktı, en son 3 saat önce normaldi.

O zanan kesin gazdan vs baska bi derdi var,
Bende öyle düşünüyorum artık. Sütümde var az bir şey çekse bile silikon doluyor hemen. Tamam göğsüm taş gibi dolu durmuyor ama geliyor biraz çekince. İşte bugün hiç mama vermedim sadece emzirdim. Hala zor alıyor memeyi ama.
Agrisi olucak tutmus demek, koldan bacaktan oluyodu demi hatirladigim kadar cok fazla oynatmasin kundak yap gerekirse calpol ver oynattikcak agrisi artiyo atesine dikkat et yarina toparlar canim gecmis olsun sizede
Evet 2 bacak bir sol koldan. Şu ana kadar ateşi de olmadı. Uyuyor bakalım. İnşallah olmazda. Çok teşekkür ederim

6 9 ayın kalıbı nasıl bebek kaç kilo Nası oldu ben lcw dan 6 12 aldım için de kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…