O zanan kesin gazdan vs baska bi derdi var,Aynen aynen. Teşekkür ederiz
Kız ağzından düşmüyor ki sürekli cuk cuk emiyordu. Bi anda oldu ne olduysa
Yok yoook ilac kullandugini bilmiyodum. Normal sutlerini sagip atiyosun sandim. Verme tabi kiİlaç kullanıyorum ya prospektüs de kesinlikle emzirmeyin doğrudan bebeği zehirlediği bildirilmiştir diye yazıyordu bende korktugum için o sütleri vermiyorum iki gündür de atıyorum. Yoksa buzlukta var benim de 2-3 poşet saklıyorum . Vermeli miyim sütleri ?
Iste ben yan yatirip bi burundan 5 ml veriyorum fos diye cikiyor diger burundan. Ayakta da yatirip da iki sekilde de yapiyorumYok yok kizlar ben aspiratorle falan sf verip zaten temizliorum. Benm bahsettigim bi burna foş die sıkıp oburunden cikmasi
Deneyim ben de dur bakalimIste ben yan yatirip bi burundan 5 ml veriyorum fos diye cikiyor diger burundan. Ayakta da yatirip da iki sekilde de yapiyorum
Hee ınu bn de yapmıyorum ya cocugun beynine kadar sıkanlar varYok yok kizlar ben aspiratorle falan sf verip zaten temizliorum. Benm bahsettigim bi burna foş die sıkıp oburunden cikmasi
Dogru diyosun. Icine psinpen bi doktorla ilerlemek, doktora guvenmek cok onemli ozellikle alerji soz konusuysa. Surekli iletisim halinde olmak lazimAslında haklısın uzun süre diyet yapsam doktora hemen giderdim zaten 2 ekimde 2 ay kontolu var ben 3 4 gün yapıp gözlemleyecegım. Doktora da 3 4 gün diyet yaptım etkileri şu oldu dicem. Yanı baktım diyetle düzeliyor kendi basıma devam etmem diyete doktora sorup ilerlerim. Cunku kesinlikle o da diyet dicek ama ne tür bir diyet. Bu arada doktorlara güveniyor muyum. 0 güven hicbirine güvenmiyorum. Arkadası ankarada ünlü bi alerji doktoru bulmus prof adam deri testleri alerji testleri 12 yasından sonra dogru sonuc verir. Simdi negatif cıkan pozitif olur pozirif cıkan negatıf olur en iyi yöntem deneme yanılma demiş haklı da. Diğer tüm doktorlsr yok bagırsak ameliyatı vs gelisim geriliği türlü hastslıklar uydurmus karalar baglandı arkadasım. Simdi cocugu normal cocuklardan daha sağlıklı güzel kan degerleri varmıs, hic inek sütü vs içmeden kandaki kalsıyum filan diger cocukların 2 katıymıs doktorlar sasırıyor,
bir günün toplamı mı yoksa 2saatte bir mi çıkan rakamÇok teşekkür ederim biberondan alayım sütümü sağıyorum hergün dolmasın diye günde toplam 140 cc çıkıyor atıyorum 140 cc iyi mi yoksa az mı memeden emdiği için çözemiyorum
Eskiden oyleydi de bu adam degisti yapilan arastirmalara gore anlatmiyor mu. Osman Gonulali pek dikkate almiyorum gerci. Icinden hiyar da cikabilirDisarda 3 saat, buzdolabinda 3 gün buzluk 3 ay 3 e inmiş 6 dan
Günlük canım 140-150 arasında çıkıyor yani akşam 8 gibi sağıyorumbir günün toplamı mı yoksa 2saatte bir mi çıkan rakam
Tamam canım sağolYok yoook ilac kullandugini bilmiyodum. Normal sutlerini sagip atiyosun sandim. Verme tabi ki
Kendi dusmesi lazimdi 20 gunden sonra tek tek dusmeye basladi benimNormal doğumdan sonra dikişler kaç günde düşüyor? Cuma kırk oluyor ama iç tarafın tam ortasında bir dikişim hala duruyor. Ne önerirsiniz düşmesi için kızlar?
Agrisi olucak tutmus demek, koldan bacaktan oluyodu demi hatirladigim kadar cok fazla oynatmasin kundak yap gerekirse calpol ver oynattikcak agrisi artiyo atesine dikkat et yarina toparlar canim gecmis olsun sizedeBugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Yavrum nasıl ağladı. Şıpır şıpır yaş döktü. Ay allahım canım gitti resmen
Kakasi benim oglumun kakasina gore degerlendirince kabiz gibi geldi bana .. var mi kabizligi falan zorlamaktanda olabilir kan sadece yedigin ictiginden olmazmis.Eki Görüntüle 3136989 Normalde pütürlü sarı yapardı az önceböyle katı ve kanlı geldiama değişik bir şey yemedim, lactamilin anne sütünü aldım dün akşam onu içmiştim ama o zamandan şimdiye çok kez emzirdim kakası normaldi.
Çok geçmiş olsun
İnşallah güzel atlatırsınız. Çok üzüldüm aşırı ağladı. Eşim tutamıyor ben tutuyorum her seferinde içim eriyor.
İnşallah İnşallah sakin geçer
Eskiden oyleydi de bu adam degisti yapilan arastirmalara gore anlatmiyor mu. Osman Gonulali pek dikkate almiyorum gerci. Icinden hiyar da cikabilir
Kabızlığı yoktu, gayet güzel sarı pütürlü anne sütü kakası yapıyordu. İlk kez böyle katı çıktı, en son 3 saat önce normaldi.Kakasi benim oglumun kakasina gore degerlendirince kabiz gibi geldi bana .. var mi kabizligi falan zorlamaktanda olabilir kan sadece yedigin ictiginden olmazmis.
Bende öyle düşünüyorum artık. Sütümde var az bir şey çekse bile silikon doluyor hemen. Tamam göğsüm taş gibi dolu durmuyor ama geliyor biraz çekince. İşte bugün hiç mama vermedim sadece emzirdim. Hala zor alıyor memeyi ama.O zanan kesin gazdan vs baska bi derdi var,
Evet 2 bacak bir sol koldan. Şu ana kadar ateşi de olmadı. Uyuyor bakalım. İnşallah olmazda. Çok teşekkür ederimAgrisi olucak tutmus demek, koldan bacaktan oluyodu demi hatirladigim kadar cok fazla oynatmasin kundak yap gerekirse calpol ver oynattikcak agrisi artiyo atesine dikkat et yarina toparlar canim gecmis olsun sizede
6 12 aylık aldım ben çocuk içinde kayboldu yüzü bile kapanacak nerdeyse ondan 3 6 alayım dedim ama bulamadımBende 6-18 aylik vardi. Simdiden giydiriyorum valla. Zaten tombis oluyor siritmiyor.
Lcw dan 6 12 aylık aldım bi tane içinde kayboldu yüzü bile kapanacak nerdeyse çok büyük orda da yok 3 6Lcw bak. 3 6 kucuk olur ama tum kisi dusunerek al.
6 9 ayın kalıbı nasıl bebek kaç kilo Nası oldu ben lcw dan 6 12 aldım için de kaybolduCanım ben civilden 6-9 ay aldım kampanya vardı devam ediyormu bilmiyorum 300 lirada 75 lira düşüyordu tulum da 180 falandı 2,5 tog ve çok güzel aşırı sevdim pofidik oğlum üstünü asla örttürmüyordu 4 gündür onunla yatıyor ve aşırı büyük olmadı tüm kış rahat kullanırım.3-6 ay belki çok kullanamazsınız yine de siz bilirsiniz fikrimi söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?