2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun. Cay mi o bahsettigin? Bitki caylari bile bilinenin aksine alerjileri tetiklermis diye duymustum. Hatta buraya da yazmistim, kimyon icin.

Baktim inek sutu bazli bir icecek sanirim. Bebege agir gelmis olabilir. Makat catlagi yoksa maalesef inek sutunden olmus.

Baktim inek sutu bazli bir icecek sanirim. Bebege agir gelmis olabilir. Makat catlagi yoksa maalesef inek sutunden olmus.
Evet inek sütlü, poposuna baktık bişey yok görünürde. Takipteyim inşallah devamı gelmez
Gecmis olsun. Cay mi o bahsettigin? Bitki caylari bile bilinenin aksine alerjileri tetiklermis diye duymustum. Hatta buraya da yazmistim, kimyon icin.

Hepimiz farkli yerlerde bebegimiz kucagimizda ayni sekilde geciriyoruz gunleri. Insan tum zorlugunu unutuyor zamanla. Unutuyor ki yeniden bebek yapmak istiyor.
Insan kokusunu içine cekince o zorkuklari umursamiyor ki ❤
Oyyy kiyamam ya cok gecmis olsun
Kiz benim yigenim sadece anne sutu aliyo alerjisi falan da yok zart zart cekiyor normal bence
Ya valla öyleyiz bizde. Ikına ıkına bi hal oldu ağlıyor tam dalıyor ıkınma geliyor. Emzirmiyorum da öyle olunca
Ikinarak emiyor mememin ucunu koparacak hırstan benimki

Bugün kırk kontrolüm vardi cok sukur hersey yolunda spora başlayabilirsin ama agir spor yapmamak sartiyla ağırlık vs gibi dedi sonra avmye gittik ben bi daha göktuğ ile evden cikmam bebek bakim odasindan cikarmadi beni nike magazasina bir ayakkabi icin 4 kez gittim iceri girer girmez basiyor cigligi hop emzirme odasi ayakkabi da alamadim 1 saat zorla uyudu da yemek yiyebildik ta sabah evden cikarken basladi aglamaya gazi yok karni tok kakasini yapti agladi durdu yavrum sonra Gökkuşumu kontrole goturduk 1 haftadir mama vermiyorum yeterli kilo alamamiş kendisi oburiks oldugu icin geri mamaya basladik bestlak damla solgar maya hapi verdi mamayi geri az az biraktircam dedi her hafta tartilmasi gerekiyormuş bebegi getirmeyin cok salgin var sadece gelin tartiyi alin tartin ve geri getirin beni de arayin dedi mamaya basladigim icin bi tık modum düstü üseniyorum mama yapmaya ya gece günde 3 kez mama vercekmişim neyse buna şükür hastalik vs olmasinda valla ben pandemi kapanmasina giriyorum bebe beni disarda cok yoruyor

Haha geçen günde biz öyle olduk. Yemek yiyip zor geldik eve. Çocuğun sıkıntısı yok ama ağlıyor

Yaa çok geçmiş olsun

Akşam yine emmedi Red etti mama vermek zorunda kaldım

Haha geçen günde biz öyle olduk. Yemek yiyip zor geldik eve. Çocuğun sıkıntısı yok ama ağlıyor
Aynen karni tok yani uyumadi etrafi izlemekten uykusu canina gecti pusette uyumaktan nefret ediyor
Akşam yine emmedi Red etti mama vermek zorunda kaldım
Mamayi biberonlami aliştirdin canim ben biberon verirken benimki de öykeydi eds sondasiyla besliyorum ben

Aynen karni tok yani uyumadi etrafi izlemekten uykusu canina gecti pusette uyumaktan nefret ediyor

Mamayi biberonlami aliştirdin canim ben biberon verirken benimki de öykeydi eds sondasiyla besliyorum ben
Benim kız puseti çok seviyor ama huysuz virjin kendisi evet ama çok vermiyorum mamayı günde bir bilemedin 2 defa. Yani etkiler mi ki? Eds sondası ne?

Kimi bebek gezmeyi sevmez olur boyle vakalar

Ay napcaz biz boyle. Benimki bugun de kaka yaptı ama kan yoktu bakalım bi sonrakinde olacak mı ben bugun süt ürünlerini kestim.istersen takip et zaten sana doktor tekrarlarsa diyet demişti dimi

Kızlar acayip baş dönmesi yaşıyorum. 27 temmuzda sezaryenle doğum yaptım. Emzirmekten mi oluyor acaba? Aşırı uykusuz da kalmıyorum anlayamadım. Sizde de yaşayanlar var mı?

Kızlar acayip baş dönmesi yaşıyorum. 27 temmuzda sezaryenle doğum yaptım. Emzirmekten mi oluyor acaba? Aşırı uykusuz da kalmıyorum anlayamadım. Sizde de yaşayanlar var mı?
Tansiyonun düşüyor olmasın? Az besleniyor veya ?

6 9 ayın kalıbı nasıl bebek kaç kilo Nası oldu ben lcw dan 6 12 aldım için de kayboldu
Canım aşırı bol değil öyle, giydirince foto atarım oğlanı en son 1 aylık kontrolüne götürdüğümde 4900 dü şuan ne kadar bilmiyorum hataya gideceğim.

Tecrübeli annelerrrr :)

2 mi 3.ayda mi karin üstü hareket ettirmeye başlıyoruz bebeleri? Karnina yastik koymaları felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…