Bu tutumlarını 3 6 olanını bende bulamadım. Alacaktım 6 18 büyük olur diye almadımLcw dan 6 12 aylık aldım bi tane içinde kayboldu yüzü bile kapanacak nerdeyse çok büyük orda da yok 3 6
Gecmis olsun. Cay mi o bahsettigin? Bitki caylari bile bilinenin aksine alerjileri tetiklermis diye duymustum. Hatta buraya da yazmistim, kimyon icin.Eki Görüntüle 3136989 Normalde pütürlü sarı yapardı az önceböyle katı ve kanlı geldiama değişik bir şey yemedim, lactamilin anne sütünü aldım dün akşam onu içmiştim ama o zamandan şimdiye çok kez emzirdim kakası normaldi.
Baktim inek sutu bazli bir icecek sanirim. Bebege agir gelmis olabilir. Makat catlagi yoksa maalesef inek sutunden olmus.Eki Görüntüle 3136989 Normalde pütürlü sarı yapardı az önceböyle katı ve kanlı geldiama değişik bir şey yemedim, lactamilin anne sütünü aldım dün akşam onu içmiştim ama o zamandan şimdiye çok kez emzirdim kakası normaldi.
Evet inek sütlü, poposuna baktık bişey yok görünürde. Takipteyim inşallah devamı gelmezBaktim inek sutu bazli bir icecek sanirim. Bebege agir gelmis olabilir. Makat catlagi yoksa maalesef inek sutunden olmus.
Gecmis olsun. Cay mi o bahsettigin? Bitki caylari bile bilinenin aksine alerjileri tetiklermis diye duymustum. Hatta buraya da yazmistim, kimyon icin.
Doktora yazdım. Bir ara gel bakayım dedi. Yarın gidicem inşallah. Seni de bilgilendiririm canım.Benimde cuma 40 oluyor. Ve sanırsam benimde içe doğru son 1 dikiş var düşmedi sanırsam. Ne yapacağımı bende bilmiyorum
Aynen sen benden bir gün öndesin benim de cuma. Valla baya zormuş bu işler ama zaman çabuk geçiyormuş dediğin gibi.Benim yarın 40 oluyormuş ay şaka gibigünler aylar herşey silinmiş bende
Insan kokusunu içine cekince o zorkuklari umursamiyor ki ❤Hepimiz farkli yerlerde bebegimiz kucagimizda ayni sekilde geciriyoruz gunleri. Insan tum zorlugunu unutuyor zamanla. Unutuyor ki yeniden bebek yapmak istiyor.
Oyyy kiyamam ya cok gecmis olsunAksam Güneyi yatirdigimda hafif burun akintisi ve hafif oksurugu vardi. Gece bi uyandi cocukta ne ses kalmis ne bisey. Nefes alamiyo takir takir oksuruk hapsuruk falan. Emzirdim kustu. Mama verdim kustu. Ama yok boyle kusmak. Burnunu temizledim calpol verdm uyudu. Ama uyuyamiyo. Yanima aldim yuksek bi yastiga egimli yatirdim. Bastim ustune de yun yorgani. Inleye inleye uyudu yavrum. Bebekler hasta olmasin ya
Kiz benim yigenim sadece anne sutu aliyo alerjisi falan da yok zart zart cekiyorKızlar bu mama konusunda bende Hipp markası kullanıyorum. Her mamadan sonra değil ama mesela gece verdik 3 civarı sabah 7 gibi Bi gürültülü kaka yaptı belini gecti yani sarı renkli bu mama cok osurtuyor yavrumu ilk kullanmaya başladığımda ishal gibi oldu yani normal kaka yapmasından daha sulu yaptı dr söyledim mamalar ishal yapmaz kabız yapar dedi cok önemsemedi. Bende o zaman gürültülü kaka yapmasını dr söylemedim yani şöyle annem kv gazını kendi çıkartıyor ne güzel dedi ondan normal diye düşündüm. Bildiğin büyük insan gibi osuruyoröyle yapıyor buna mı gürültülü kaka deniyor yani anormal bir durum mu. Bir daha ki Muayyeneye gittiğimde söyliyim o zaman
Ikinarak emiyor mememin ucunu koparacak hırstan benimkiYa valla öyleyiz bizde. Ikına ıkına bi hal oldu ağlıyor tam dalıyor ıkınma geliyor. Emzirmiyorum da öyle olunca
Haha geçen günde biz öyle olduk. Yemek yiyip zor geldik eve. Çocuğun sıkıntısı yok ama ağlıyorBugün kırk kontrolüm vardi cok sukur hersey yolunda spora başlayabilirsin ama agir spor yapmamak sartiyla ağırlık vs gibi dedi sonra avmye gittik ben bi daha göktuğ ile evden cikmam bebek bakim odasindan cikarmadi beni nike magazasina bir ayakkabi icin 4 kez gittim iceri girer girmez basiyor cigligi hop emzirme odasi ayakkabi da alamadim 1 saat zorla uyudu da yemek yiyebildik ta sabah evden cikarken basladi aglamaya gazi yok karni tok kakasini yapti agladi durdu yavrum sonra Gökkuşumu kontrole goturduk 1 haftadir mama vermiyorum yeterli kilo alamamiş kendisi oburiks oldugu icin geri mamaya basladik bestlak damla solgar maya hapi verdi mamayi geri az az biraktircam dedi her hafta tartilmasi gerekiyormuş bebegi getirmeyin cok salgin var sadece gelin tartiyi alin tartin ve geri getirin beni de arayin dedi mamaya basladigim icin bi tık modum düstü üseniyorum mama yapmaya ya gecegünde 3 kez mama vercekmişim neyse buna şükür hastalik vs olmasinda valla ben pandemi kapanmasina giriyorum bebe beni disarda cok yoruyor
Yaa çok geçmiş olsunAksam Güneyi yatirdigimda hafif burun akintisi ve hafif oksurugu vardi. Gece bi uyandi cocukta ne ses kalmis ne bisey. Nefes alamiyo takir takir oksuruk hapsuruk falan. Emzirdim kustu. Mama verdim kustu. Ama yok boyle kusmak. Burnunu temizledim calpol verdm uyudu. Ama uyuyamiyo. Yanima aldim yuksek bi yastiga egimli yatirdim. Bastim ustune de yun yorgani. Inleye inleye uyudu yavrum. Bebekler hasta olmasin ya
Akşam yine emmedi Red ettiInsan kokusunu içine cekince o zorkuklari umursamiyor ki ❤
Oyyy kiyamam ya cok gecmis olsun
Kiz benim yigenim sadece anne sutu aliyo alerjisi falan da yok zart zart cekiyornormal bence
Ikinarak emiyor mememin ucunu koparacak hırstan benimki
Aynen karni tok yani uyumadi etrafi izlemekten uykusu canina gecti pusette uyumaktan nefret ediyorHaha geçen günde biz öyle olduk. Yemek yiyip zor geldik eve. Çocuğun sıkıntısı yok ama ağlıyor
Mamayi biberonlami aliştirdin canim ben biberon verirken benimki de öykeydi eds sondasiyla besliyorum benAkşam yine emmedi Red ettimama vermek zorunda kaldım
Benim kız puseti çok seviyor ama huysuz virjin kendisiAynen karni tok yani uyumadi etrafi izlemekten uykusu canina gecti pusette uyumaktan nefret ediyor
Mamayi biberonlami aliştirdin canim ben biberon verirken benimki de öykeydi eds sondasiyla besliyorum ben
Hepimiz farkli yerlerde bebegimiz kucagimizda ayni sekilde geciriyoruz gunleri. Insan tum zorlugunu unutuyor zamanla. Unutuyor ki yeniden bebek yapmak istiyor.
Kimi bebek gezmeyi sevmez olur boyle vakalarBugün kırk kontrolüm vardi cok sukur hersey yolunda spora başlayabilirsin ama agir spor yapmamak sartiyla ağırlık vs gibi dedi sonra avmye gittik ben bi daha göktuğ ile evden cikmam bebek bakim odasindan cikarmadi beni nike magazasina bir ayakkabi icin 4 kez gittim iceri girer girmez basiyor cigligi hop emzirme odasi ayakkabi da alamadim 1 saat zorla uyudu da yemek yiyebildik ta sabah evden cikarken basladi aglamaya gazi yok karni tok kakasini yapti agladi durdu yavrum sonra Gökkuşumu kontrole goturduk 1 haftadir mama vermiyorum yeterli kilo alamamiş kendisi oburiks oldugu icin geri mamaya basladik bestlak damla solgar maya hapi verdi mamayi geri az az biraktircam dedi her hafta tartilmasi gerekiyormuş bebegi getirmeyin cok salgin var sadece gelin tartiyi alin tartin ve geri getirin beni de arayin dedi mamaya basladigim icin bi tık modum düstü üseniyorum mama yapmaya ya gecegünde 3 kez mama vercekmişim neyse buna şükür hastalik vs olmasinda valla ben pandemi kapanmasina giriyorum bebe beni disarda cok yoruyor
Ay napcaz biz boyle. Benimki bugun de kaka yaptı ama kan yoktu bakalım bi sonrakinde olacak mı ben bugun süt ürünlerini kestim.istersen takip et zaten sana doktor tekrarlarsa diyet demişti dimiEki Görüntüle 3136989 Normalde pütürlü sarı yapardı az önceböyle katı ve kanlı geldiama değişik bir şey yemedim, lactamilin anne sütünü aldım dün akşam onu içmiştim ama o zamandan şimdiye çok kez emzirdim kakası normaldi.
Tansiyonun düşüyor olmasın? Az besleniyor veya ?Kızlar acayip baş dönmesi yaşıyorum. 27 temmuzda sezaryenle doğum yaptım. Emzirmekten mi oluyor acaba? Aşırı uykusuz da kalmıyorum anlayamadım. Sizde de yaşayanlar var mı?
Canım aşırı bol değil öyle, giydirince foto atarım oğlanı en son 1 aylık kontrolüne götürdüğümde 4900 dü şuan ne kadar bilmiyorum hataya gideceğim.6 9 ayın kalıbı nasıl bebek kaç kilo Nası oldu ben lcw dan 6 12 aldım için de kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?