2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar acayip baş dönmesi yaşıyorum. 27 temmuzda sezaryenle doğum yaptım. Emzirmekten mi oluyor acaba? Aşırı uykusuz da kalmıyorum anlayamadım. Sizde de yaşayanlar var mı?
Ben de yaşıyorum ama tansiyonum düşüyor herhalde diyorum. Doğum sonrasıyla ilgili olduğunu düşünmemiştim hiç

Buyuk konuşmayayım da unutmam sanırım
2. Cocuktan bildiriyorum unutuyosun
Tecrübeli annelerrrr :)

2 mi 3.ayda mi karin üstü hareket ettirmeye başlıyoruz bebeleri? Karnina yastik koymaları felan
1. Ay kontrolunde yuzustune basla demisti doktor. Bugun durmuyo yuz ustu dedm her seferinde 1 dk dursa yeter zamanla artar onune dikkatini cekecek seyler koyarak dene bu ay dedi

Ay napcaz biz boyle. Benimki bugun de kaka yaptı ama kan yoktu bakalım bi sonrakinde olacak mı ben bugun süt ürünlerini kestim.istersen takip et zaten sana doktor tekrarlarsa diyet demişti dimi
Aynen canım yada Makatta catlak olabilir takip edelim kakayı dedi. Bende kestim süt ürünlerini tamamen, ilk kakayı bekliyorum

Bugun Atlas Güney i doktora goturdum hem rutin kontrol hem hasta diye. 1400 gr almis 6100 gr olmus. Kiloyu gecen aya gore daha az almis iyi ama hala cok dedi. Boyu 6 bucuk cm uzamis cok sasirdim. Cigerleri iyi kulaklari.iyi ama bogazi hafif kizarmis dedi prospan oksuruk surubu yazdi. Oksuruk daha derinlesirse ateslenirse bekleme getir dedi. Oburiks diye diye muayene etti cocuumu

Tecrübeli annelerrrr :)

2 mi 3.ayda mi karin üstü hareket ettirmeye başlıyoruz bebeleri? Karnina yastik koymaları felan
Ben gün içinde arada koyuyorum yüz üstü kendisi ağlayana kadar, yanında duruyorum. Birde bu hafta emzirme yastığına yüz üstü koymaya başladım. 2-3 dk az az duruyor. Gaz çıkarmasınada yardımcı oluyor

Gecmis olsun bizde hastayiz 3 gundur ciger temiz bol sümük var bizdede baya yogun dikkat et zatureye cevirmesin dedi bizde 1 aylikken 4bcuk kiloyduk 6 kilo olmusuz yorum ypmadi

Ne kadar sure bekletuyorsunuz cnm?
Ağlayana kadar aslında bir süresi yok ağlayınca alıyorum kucağıma, ağlamıyorsa isterse 30dk dursun. Önüne sende uzanabilirsin konuşabilirsin senin yüzünü ve sesini tanıdığı için daha uzun süre duracaktır. Birde göz hizasına karşıya siyah beyaz obje kart oyuncak vs koyarsan kafasını kaldırıp bakmaya çalışacaktır canım. Ben bu sürede tuvalet hakkımı kullanıyorum

Kızlar oyun halısı kullanmaya başladınız mı yoksa erkenmi daha
2.ayından itibaren kullanmaya başlayacağım. Oğlumdan kalan var fisherprice marka piyanolu olan. Aşırı oyalayıcı güzel bişeydi. Ona da 2.ayda almıştım önceleri eliyle tutamıyor zaten vuruyor elini denk getirmeye çalılıyorlar. Koordinasyonları geliştiriyor zamanla parmaklarını açıp oyuncakları tutuyorlar ve yine zamanla geçirdikleri süre artıyor. Erkenden alınması lazım kesinlikle tavsiye ederim o modeli. Tabi 3 senede daha iyileri çıktıysa bilemem ama

Bizde pazartesi gitmistik hafif kızarıktı boğazı bugğn baya öksürük tıkanıklık hapşırma var. Bronşit olmuş gibi sesler çıkartıyor birde hafif ateş oldu akşam üzeri soydum hemen düştü. Burnunu temizliyorum rahatlıyor ama düşünüyorum şuan acile gitsek mi diye yarın daha mı kötü olur iyi mi olur bilemedim hasta insanlarla asla görüşmeyin kızlar awmye gitmeyin. Misafirliğe giderken hasta yok dimi diye sorun vallahi bebeklerden değerli değil kimse. Minicik bebekleri hasta ettik

Bende koydum aşırı dikkatini çekiyor ellerini falan vuruyor devamlı acaba erken mi diye düşündüm 3 + yazıyordu

Ay gaz için de makbule geçer:)

Kızlar oyun halısı kullanmaya başladınız mı yoksa erkenmi daha

Ben de onun için karın üstü yatmayı sordum

Ahahahah wc hakkı çok iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…