Doğumdan itibaren koyabilirsin her günTecrübeli annelerrrr :)
2 mi 3.ayda mi karin üstü hareket ettirmeye başlıyoruz bebeleri? Karnina yastik koymaları felan
Hastaysa aşı yapılmıyordu galibaBenm oglanin yarin asisi vardi nolcak smdi
Ben de yaşıyorum ama tansiyonum düşüyor herhalde diyorum. Doğum sonrasıyla ilgili olduğunu düşünmemiştim hiçKızlar acayip baş dönmesi yaşıyorum. 27 temmuzda sezaryenle doğum yaptım. Emzirmekten mi oluyor acaba? Aşırı uykusuz da kalmıyorum anlayamadım. Sizde de yaşayanlar var mı?
Ne kadar sure bekletuyorsunuz cnm?Doğumdan itibaren koyabilirsin her gün
Ben arada deniyorum direkt ağlıyor geri alıyorumTecrübeli annelerrrr :)
2 mi 3.ayda mi karin üstü hareket ettirmeye başlıyoruz bebeleri? Karnina yastik koymaları felan
TAnsiyon normal. Yemek yedikten sonra da oluyor anlamadımTansiyonun düşüyor olmasın? Az besleniyor veya ?
Bebeğinizin durumu nedirKızlar koroid pleksus ve ventrikülomegali hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Ben arada deniyorum direkt ağlıyor geri alıyorum
TAnsiyon normal. Yemek yedikten sonra da oluyor anlamadım
2. Cocuktan bildiriyorum unutuyosunBuyuk konuşmayayım da unutmam sanırım
1. Ay kontrolunde yuzustune basla demisti doktor. Bugun durmuyo yuz ustu dedm her seferinde 1 dk dursa yeter zamanla artar onune dikkatini cekecek seyler koyarak dene bu ay dediTecrübeli annelerrrr :)
Aynen canım yada Makatta catlak olabilir takip edelim kakayı dedi. Bende kestim süt ürünlerini tamamen, ilk kakayı bekliyorumAy napcaz biz boyle. Benimki bugun de kaka yaptı ama kan yoktu bakalım bi sonrakinde olacak mı ben bugun süt ürünlerini kestim.istersen takip et zaten sana doktor tekrarlarsa diyet demişti dimi
Ben gün içinde arada koyuyorum yüz üstü kendisi ağlayana kadar, yanında duruyorum. Birde bu hafta emzirme yastığına yüz üstü koymaya başladım. 2-3 dk az az duruyor. Gaz çıkarmasınada yardımcı oluyorTecrübeli annelerrrr :)
Ben basladim uzun zamandir yapiyorum basini dik tutmasi icin ozellikleTecrübeli annelerrrr :)
Gecmis olsun bizde hastayiz 3 gundur ciger temiz bol sümük var bizdede baya yogun dikkat et zatureye cevirmesin dedi bizde 1 aylikken 4bcuk kiloyduk 6 kilo olmusuz yorum ypmadiBugun Atlas Güney i doktora goturdum hem rutin kontrol hem hasta diye. 1400 gr almis 6100 gr olmus. Kiloyu gecen aya gore daha az almis iyi ama hala cok dedi. Boyu 6 bucuk cm uzamis cok sasirdim. Cigerleri iyi kulaklari.iyi ama bogazi hafif kizarmis dedi prospan oksuruk surubu yazdi. Oksuruk daha derinlesirse ateslenirse bekleme getir dedi. Oburiks diye diye muayene etti cocuumu
Ağlayana kadar aslında bir süresi yok ağlayınca alıyorum kucağıma, ağlamıyorsa isterse 30dk dursun. Önüne sende uzanabilirsin konuşabilirsin senin yüzünü ve sesini tanıdığı için daha uzun süre duracaktır. Birde göz hizasına karşıya siyah beyaz obje kart oyuncak vs koyarsan kafasını kaldırıp bakmaya çalışacaktır canım. Ben bu sürede tuvalet hakkımı kullanıyorumNe kadar sure bekletuyorsunuz cnm?
2.ayından itibaren kullanmaya başlayacağım. Oğlumdan kalan var fisherprice marka piyanolu olan. Aşırı oyalayıcı güzel bişeydi. Ona da 2.ayda almıştım önceleri eliyle tutamıyor zaten vuruyor elini denk getirmeye çalılıyorlar. Koordinasyonları geliştiriyor zamanla parmaklarını açıp oyuncakları tutuyorlar ve yine zamanla geçirdikleri süre artıyor. Erkenden alınması lazım kesinlikle tavsiye ederim o modeli. Tabi 3 senede daha iyileri çıktıysa bilemem amaKızlar oyun halısı kullanmaya başladınız mı yoksa erkenmi daha
Bizde pazartesi gitmistik hafif kızarıktı boğazı bugğn baya öksürük tıkanıklık hapşırma var. Bronşit olmuş gibi sesler çıkartıyor birde hafif ateş oldu akşam üzeri soydum hemen düştü. Burnunu temizliyorum rahatlıyor ama düşünüyorum şuan acile gitsek mi diye yarın daha mı kötü olur iyi mi olur bilemedimBugun Atlas Güney i doktora goturdum hem rutin kontrol hem hasta diye. 1400 gr almis 6100 gr olmus. Kiloyu gecen aya gore daha az almis iyi ama hala cok dedi. Boyu 6 bucuk cm uzamis cok sasirdim. Cigerleri iyi kulaklari.iyi ama bogazi hafif kizarmis dedi prospan oksuruk surubu yazdi. Oksuruk daha derinlesirse ateslenirse bekleme getir dedi. Oburiks diye diye muayene etti cocuumu
Bende koydum aşırı dikkatini çekiyor ellerini falan vuruyor devamlı acaba erken mi diye düşündüm 3 + yazıyordu2.ayından itibaren kullanmaya başlayacağım. Oğlumdan kalan var fisherprice marka piyanolu olan. Aşırı oyalayıcı güzel bişeydi. Ona da 2.ayda almıştım önceleri eliyle tutamıyor zaten vuruyor elini denk getirmeye çalılıyorlar. Koordinasyonları geliştiriyor zamanla parmaklarını açıp oyuncakları tutuyorlar ve yine zamanla geçirdikleri süre artıyor. Erkenden alınması lazım kesinlikle tavsiye ederim o modeli. Tabi 3 senede daha iyileri çıktıysa bilemem ama
Ben gün içinde arada koyuyorum yüz üstü kendisi ağlayana kadar, yanında duruyorum. Birde bu hafta emzirme yastığına yüz üstü koymaya başladım. 2-3 dk az az duruyor. Gaz çıkarmasınada yardımcı oluyor
Kızlar oyun halısı kullanmaya başladınız mı yoksa erkenmi daha
Ağlayana kadar aslında bir süresi yok ağlayınca alıyorum kucağıma, ağlamıyorsa isterse 30dk dursun. Önüne sende uzanabilirsin konuşabilirsin senin yüzünü ve sesini tanıdığı için daha uzun süre duracaktır. Birde göz hizasına karşıya siyah beyaz obje kart oyuncak vs koyarsan kafasını kaldırıp bakmaya çalışacaktır canım. Ben bu sürede tuvalet hakkımı kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?