Cok sukur parça olmamasina cok sevindim.. benim bitmesi lazim bebegm ikinci kez yogun bakima yatti bi aksilik cikmazsa cuma gunu çıkacak onu birakabilecegim kimse yok hastaneye de goturemem enfeksiyon riski var bakalim nolcak bitmesi lazimAynen canım bende şimdi farklı bir dr daha göründüm o da gösterdi usg de bak bi kalıntı falan yok olsa burada beyaz beyaz pütürcükler gözükürdü dedi ilaca devam antibiyotik verdi 3-4 gün kullan kesilme yada ciddi azalma olmazsa kürtaj olman gerekir dedi. En azından parça yokmuş
Benim bebiste yüzüstü daha rahat yatıyor fakat riskli diye hiç gece yüzüstü yatırmadımKızlar sorum geride kaldı. Geceleri bebişini yüz üstü yatırıp uyutan var mı ? Ben öyle yatırınca daha rahat ve uzun uyuyor. Ama riskli bi durum mu bilemedim.
Ay çok geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte şifasını versin bebişin neden yoğun bakımda? Sende ihmal etmeCok sukur parça olmamasina cok sevindim.. benim bitmesi lazim bebegm ikinci kez yogun bakima yatti bi aksilik cikmazsa cuma gunu çıkacak onu birakabilecegim kimse yok hastaneye de goturemem enfeksiyon riski var bakalim nolcak bitmesi lazim
Ben başladım kullanmaya. Birde ben gün içersinde birkaç kez yatıyorum çok az yanında duruyorum zaten Allah korusun yalnız bırakmaya gelmiyor hemen yüzünün üstüne dönüp kapatıyor ağzını burnunuAy gaz için de makbule geçer:)
Ben de onun için karın üstü yatmayı sordum
Ahahahah wc hakkı çok iyiymis
Karına yastık koyma nasıl oluyorHay yaramazoyun mati alip ona koyayım diyorum, karın hareketi için de iti oluyormus kabizlik için.
O yuzden sorayım dedim ama daha küçükler, alışması zaman alabilir normal bence :)
Alla alla doktora danis ne diyecek bakalim
Benim oglumdan kalan var piyanolu fisher price. Oglum cok eglenirdi onda 40 inda almistim baslamistim direkt kullanmaya. Bu oglumda da dogdugundan beri koyuyorum ama henuz bisi anlamiyo yazikKızlar oyun halısı kullanmaya başladınız mı yoksa erkenmi daha
Hastalarla girusmesek nolcak benim buyuk oglum okulda kapmis getirdi. Hocasi gonderme okula dedi cumadan beri evde. Uzak tutmaya calistim ama su almaya gitsem atlasciiim diyip yapisiyo cocuga. Bizde ates yoktu cigerler temizdi. Ama oksuruk derinlesirse ates olursa bekleme gel dedi bence gitBizde pazartesi gitmistik hafif kızarıktı boğazı bugğn baya öksürük tıkanıklık hapşırma var. Bronşit olmuş gibi sesler çıkartıyor birde hafif ateş oldu akşam üzeri soydum hemen düştü. Burnunu temizliyorum rahatlıyor ama düşünüyorum şuan acile gitsek mi diye yarın daha mı kötü olur iyi mi olur bilemedimhasta insanlarla asla görüşmeyin kızlar awmye gitmeyin. Misafirliğe giderken hasta yok dimi diye sorun vallahi bebeklerden değerli değil kimse. Minicik bebekleri hasta ettik
Emzirme yastigi varsa onun uzerine yatiriyosun kollari yastigin dis tarafinda olacak sekilde. Yoksa da normal kucuk bi yastik da ayni isi goruyoKarına yastık koyma nasıl oluyor
Onu yapıyorum da karnının üstüne yastık koymak gibi bişey anladımEmzirme yastigi varsa onun uzerine yatiriyosun kollari yastigin dis tarafinda olacak sekilde. Yoksa da normal kucuk bi yastik da ayni isi goruyo
Hastaye geldik yatış yaptılar ciğerleri dolmuşHastalarla girusmesek nolcak benim buyuk oglum okulda kapmis getirdi. Hocasi gonderme okula dedi cumadan beri evde. Uzak tutmaya calistim ama su almaya gitsem atlasciiim diyip yapisiyo cocuga. Bizde ates yoktu cigerler temizdi. Ama oksuruk derinlesirse ates olursa bekleme gel dedi bence git
Ben yatırıyorum sürekli. Ne kadar durmak isterse kalıyor. Ağlayınca alıyorum. Bazen ben sırt üstü yatıyorum başka yere gidip geliyorum bakıyorum yüzüstü kendi dönmüş. Sadece kolunu çekmeyi beceremiyor.Tecrübeli annelerrrr :)
2 mi 3.ayda mi karin üstü hareket ettirmeye başlıyoruz bebeleri? Karnina yastik koymaları felan
Daha almadım bu aylarda kullanılıyor mu?Kızlar oyun halısı kullanmaya başladınız mı yoksa erkenmi daha
Kuz allah seniOnu yapıyorum da karnının üstüne yastık koymak gibi bişey anladımkarnının üstğnr yastık mı koycaz diyorum
Ayy kiyamam cok gecmis olsun. Yatis derken senle birlikte dimi. Yogunbakim diil yaniHastaye geldik yatış yaptılar ciğerleri dolmuş
Canım çok geçmiş olsunHastaye geldik yatış yaptılar ciğerleri dolmuş
Bitki caylari vs icebilirsin. Ama gidip serum taktirsan daha cabuk toplarsin.Kızlar sanırsam bende kaptım şifayı. Büyük kızımdan bulaştı. Boğazım yanıyor. Ve burnum akmaya başladı. Emziren anneler soğuk algınlığı için en etkili ne yapmalı ne içmeli ??? Bi an önce atlatmam lazım.
Neyse ki yalnız değilmişimBende ac dıye biberon yetıstırmeye calısıyordum
E devlete ne olarak girince görebiliyoruz bunlrı ya bana mesaj falan da gelmiyor cünkü PTT ye gidecektim yatmadıysa boşuna gitmiyimEvet canım toplu yatanı diyorum hani brüt maasın ücte ikisi gibi yatanı. E devlette görünmüyor henüz bende. Bankaya yatıyor birde benim param. Ama henüz e devlette görünmüyor. Emzirme için mesaj geldi e devlette görünüyor bankaya yattı. Ama bunda bir gelisme yok henüz.
Cok gecmis olsunHastaye geldik yatış yaptılar ciğerleri dolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?