2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sukur parça olmamasina cok sevindim.. benim bitmesi lazim bebegm ikinci kez yogun bakima yatti bi aksilik cikmazsa cuma gunu çıkacak onu birakabilecegim kimse yok hastaneye de goturemem enfeksiyon riski var bakalim nolcak bitmesi lazim

Cok sukur parça olmamasina cok sevindim.. benim bitmesi lazim bebegm ikinci kez yogun bakima yatti bi aksilik cikmazsa cuma gunu çıkacak onu birakabilecegim kimse yok hastaneye de goturemem enfeksiyon riski var bakalim nolcak bitmesi lazim
Ay çok geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte şifasını versin bebişin neden yoğun bakımda? Sende ihmal etme

Ay gaz için de makbule geçer:)

Ben de onun için karın üstü yatmayı sordum

Ahahahah wc hakkı çok iyiymis
Ben başladım kullanmaya. Birde ben gün içersinde birkaç kez yatıyorum çok az yanında duruyorum zaten Allah korusun yalnız bırakmaya gelmiyor hemen yüzünün üstüne dönüp kapatıyor ağzını burnunu

Kızlar uyku tulumu giydiriyorsanız içine ne giydiriyorsunuz

Karına yastık koyma nasıl oluyor

Hastalarla girusmesek nolcak benim buyuk oglum okulda kapmis getirdi. Hocasi gonderme okula dedi cumadan beri evde. Uzak tutmaya calistim ama su almaya gitsem atlasciiim diyip yapisiyo cocuga. Bizde ates yoktu cigerler temizdi. Ama oksuruk derinlesirse ates olursa bekleme gel dedi bence git

Emzirme yastigi varsa onun uzerine yatiriyosun kollari yastigin dis tarafinda olacak sekilde. Yoksa da normal kucuk bi yastik da ayni isi goruyo
Onu yapıyorum da karnının üstüne yastık koymak gibi bişey anladımkarnının üstğnr yastık mı koycaz diyorum

Hastaye geldik yatış yaptılar ciğerleri dolmuş

Tecrübeli annelerrrr :)

2 mi 3.ayda mi karin üstü hareket ettirmeye başlıyoruz bebeleri? Karnina yastik koymaları felan
Ben yatırıyorum sürekli. Ne kadar durmak isterse kalıyor. Ağlayınca alıyorum. Bazen ben sırt üstü yatıyorum başka yere gidip geliyorum bakıyorum yüzüstü kendi dönmüş. Sadece kolunu çekmeyi beceremiyor.
Kızlar oyun halısı kullanmaya başladınız mı yoksa erkenmi daha
Daha almadım bu aylarda kullanılıyor mu?

Kızlar sanırsam bende kaptım şifayı. Büyük kızımdan bulaştı. Boğazım yanıyor. Ve burnum akmaya başladı. Emziren anneler soğuk algınlığı için en etkili ne yapmalı ne içmeli ??? Bi an önce atlatmam lazım.

Bitki caylari vs icebilirsin. Ama gidip serum taktirsan daha cabuk toplarsin.

E devlete ne olarak girince görebiliyoruz bunlrı ya bana mesaj falan da gelmiyor cünkü PTT ye gidecektim yatmadıysa boşuna gitmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…