2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

E devlete ne olarak girince görebiliyoruz bunlrı ya bana mesaj falan da gelmiyor cünkü PTT ye gidecektim yatmadıysa boşuna gitmiyim
Ben e devlette aramaya ptt yazdim kurumla ilgili bisey cikti ona bastim yatan tarihten seneye ayni tarihe kadar cekebilirsin yaziyodu ertesi gun gittigimde cektim

Gecmis olsun simdi eylul ekim tam grip zmani cok dikkat etmek lazim bebekler hasta olunca daha zor oluyo banada kizimdan geldi baba dısında hep hastayiz ihlamur, nane limon tuketiyorum bebekte hasta sutten alsin bari diye .. gecenlerde serum taktilar 1 bcuk saat emziremedim bebegi cildirdi oda simdi hasta bide hic giremem o toplara

Kızlar dogum parası 54 gün sonra yatıyormus. İnternette öyle yazıyor ama dogrumu. Bugün tam 54 gün olduk. Bu hafta yatarmı acaba
Benim ki parça parça yatiyo bende toplu yatacak diye beklerken dün aradım iki aydir 3000 yatiyo iş yeri nasıl onaylarsa öyle yatiyomus sanırım. 170 i arayıp bilgi alabilirsiniz

Kızlar öksürük vardı Pars’ta aslında pazartesi götürmüştük bişey yoktu ama ilerlemiş. Gece 3te hastaneye gittik doktor ciğerleri tamamen dolmuş yatış yapıcak dedi şok oldum. 6saat kaldık serum verdiler içinde bir sürü ilaç. Hava verdiler. Saat 9da çıkış yaptık şuan iyi durumda öksürük balgam yok. Eve hava cihazı almamızı istedi ona ilaç koyup vereceğiz birde antibiyotik verdi ilerlerse bir kaç gün hastaneye yatacakmışız. bebisler hafif balgamlı bile öksürüyor olsa bile doktora gidin kızlar. Tesekkür ederim yazan herkese

YALniz olmaz tabi, ben ajtivite olarak sordum

Karına yastık koyma nasıl oluyor
Emzirme yastigi da oluyor, örnek aşağıda cnm

Clementoni - 17278 - Baby Clementoni - Oyun Yastığı Clementoni - 17278 - Baby Clementoni - Oyun Yastığı : Amazon.com.tr: Oyuncak

3 gündür falan kullanıyorum ben canım

Herkesin bı derdi var ya dün yıkadım ama boynunun altı pişik olmuş derisi kızarmış şimdi o bölgeyi sabunla ılık suyla yıkadım başka olan var mı

A asafmavi benim de doğum yapalı iki ay oldu. Ara ara lekelenme kanamam oluyor. Doktora da sormadım. Parça kalmış olabilir mi acaba? Ağrım sızım yok ama. Adet mi değil mi onu da anlayamıyorum. Birkaç gün olup kesiliyor.

Sag ol. Sol kulaginda enfeksiyon varmis, antibiyotik damla verdiler, 2 gun sonra kontrole gidicez. Atesi cikarsa0, halsizlesirse vs. hemen gel dedi.
Antibiyotik damla yetişkinlerde bile etkili oluyor hemen. En kısa zamanda sağlığına kavuşur insallah

Kış daha gelmeden hastalık yakalamış herkesi geçmiş olsun, bol sağlık, huzur bebişlerimize

Benim kız puseti çok seviyor ama huysuz virjin kendisi evet ama çok vermiyorum mamayı günde bir bilemedin 2 defa. Yani etkiler mi ki? Eds sondası ne?
Bana da cannim Oktivus önermişti sağolsun meme reddinden sayesinde kurtuldum attim sana özelden canim
Kimi bebek gezmeyi sevmez olur boyle vakalar
ayyyy anasi sokak sürtügü gibiydi doğurana kadar artik ben ev kuşu olurum
Bebegimin kulagi akiyor. Dun sabah yikamistim bu sabah kokulu sari renkte akinti basladi. Acile goturuyorum. Cok korkuyorum
Çok gecmis olsun bizi haberdar et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…