2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benden 10 gun once dogum yapan arkadaşim yarin 15 kisilik bir mevlut okutacakmiş evinde hasta vs yok dedi sizce gitmelimiyim kizlar bi ikilemde kaldim fikir verirseniz sevinirim

Benden 10 gun once dogum yapan arkadaşim yarin 15 kisilik bir mevlut okutacakmiş evinde hasta vs yok dedi sizce gitmelimiyim kizlar bi ikilemde kaldim fikir verirseniz sevinirim
Kendi adıma ya bebeksiz gider maske ile uzaktan dururdum ya da hiç gitmezdim. Covid ve grip salgını hatta adını bilmediğimiz ekstra hastalıklar var. Çok dikkat etmek gerekiyor.

Geçmiş olsun canım benim ara ara lekelenme oldu 2 gün adet oldum sandım ama benim 3 gün aşırı çok çoğaldı saatte bir üzerime geçiyordu. Doktor 4 saatte bir ped normal demişti şimdi azalma var işte bakalım kesilir se rahatlcam

Oy oyu hasta bebişlere acil şifalar diliyorum. Rabbim kolaycacık atlatmayı nasip etsin. Yavrucuklar daha dünyaya alışamadan mikropların esiri oldular. Allah beterinden korusun.

Ben eldiveni çıkarınca elleri buz gibi oluyo geri takıyorum elleri hava alsın istiyorum ama.napcam bilmiyorum da
Ellerinin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyormuş, dolaşımları henüz yetersiz olduğu için elleri ayakları ısıtamıyorlar. Sırtı ve göğsü sıcaksa üşümüyor demekmiş. Hava almaktan ziyade elleriyle dünyayı keşfediyorlar şu an, o yüzden elleri soğuk da olsa eldiven giydirmemek daha iyi

Bebeğimin 40 i çıktı, mevlutt yaptıracağım erteledim kendim icin bile. Ben olsam gitmem, karşı taraf risk alabilir ama ben almazdim.

İki normal kakadan sonra bugun yine kanlı kaka gördüm hem daha fazla. Bu sefer et parcası gibi seyler de var. Yarına randevu aldım ama hemn gitmeli miyim sizce. Bir de diyet yapıyordum dün mama da vermedim. Hala devam ediyor

Kendi adıma ya bebeksiz gider maske ile uzaktan dururdum ya da hiç gitmezdim. Covid ve grip salgını hatta adını bilmediğimiz ekstra hastalıklar var. Çok dikkat etmek gerekiyor.
Ay bilmiyorum ki gitmicem sanirim annem olsaydi tek giderdim
Bebeğimin 40 i çıktı, mevlutt yaptıracağım erteledim kendim icin bile. Ben olsam gitmem, karşı taraf risk alabilir ama ben almazdim.
Bende mevlut yapmamaya karar verdim bu yüzden
Nereden biliyormuş tahlil yapıp mi eve alıyor. Önce can bence isteyen alınsın gitmem öyle yere
Vazgectim suan ya bende
Bence git canim icin rahat etsin rabbim şifa versin kiyaman

Kızlar benim göğüslerim çok uzun süre emmeyince özellikle geceleri sert olur ve sütlerim akardı şu son 1 haftadır artık yumuşak ve süt akması azaldı. Bebeğim 2 aylık başına gelen var mı benim gibi

Midesi biraz daha büyümüş bitiriyor olabilir mi ?

Düz kafa yastığı önerisi olan var mı kızım hep bi tarafa yattığı için karası iyice yamuklaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…