Tamam canım şimdi bakıyorum çok teşekkür ederimBana da cannimOktivus önermişti sağolsun meme reddinden sayesinde kurtuldum attim sana özelden canim
ayyyy anasi sokak sürtügü gibiydi doğurana kadar artik ben ev kuşu olurum
Çok gecmis olsun bizi haberdar et canım
Kendi adıma ya bebeksiz gider maske ile uzaktan dururdum ya da hiç gitmezdim. Covid ve grip salgını hatta adını bilmediğimiz ekstra hastalıklar var. Çok dikkat etmek gerekiyor.Benden 10 gun once dogum yapan arkadaşim yarin 15 kisilik bir mevlut okutacakmiş evinde hasta vs yok dedi sizce gitmelimiyim kizlar bi ikilemde kaldim fikir verirseniz sevinirim
Geçmiş olsun canım benim ara ara lekelenme oldu 2 gün adet oldum sandım ama benim 3 gün aşırı çok çoğaldı saatte bir üzerime geçiyordu. Doktor 4 saatte bir ped normal demişti şimdi azalma var işte bakalım kesilir se rahatlcam
Ellerinin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyormuş, dolaşımları henüz yetersiz olduğu için elleri ayakları ısıtamıyorlar. Sırtı ve göğsü sıcaksa üşümüyor demekmiş. Hava almaktan ziyade elleriyle dünyayı keşfediyorlar şu an, o yüzden elleri soğuk da olsa eldiven giydirmemek daha iyiBen eldiveni çıkarınca elleri buz gibi oluyo geri takıyorum elleri hava alsın istiyorum ama.napcam bilmiyorum da
Dune gore biraz daha iyiyiz canim burnu kendi aksa daha rahat edicez öksürükte azaldı bizde sükür.. tüm hasta olan bebislerimize hastalarimiza sifa versin Rabbim..Kizlar bebişi hasta olanlar B Bluemom44Oktivus -- Blabla -- baska varmiydi unuttum bebişleriniz nasillar geçmis olsun ❤
Anne sütü damlatmani tavsiye ederim gecmis olsun.Bebegimin kulagi akiyor. Dun sabah yikamistim bu sabah kokulu sari renkte akinti basladi. Acile goturuyorum. Cok korkuyorum
Bebeğimin 40 i çıktı, mevlutt yaptıracağım erteledim kendim icin bile. Ben olsam gitmem, karşı taraf risk alabilir ama ben almazdim.Benden 10 gun once dogum yapan arkadaşim yarin 15 kisilik bir mevlut okutacakmiş evinde hasta vs yok dedi sizce gitmelimiyim kizlar bi ikilemde kaldim fikir verirseniz sevinirim
Nereden biliyormuş tahlil yapıp mi eve alıyor. Önce can bence isteyen alınsın gitmem öyle yereBenden 10 gun once dogum yapan arkadaşim yarin 15 kisilik bir mevlut okutacakmiş evinde hasta vs yok dedi sizce gitmelimiyim kizlar bi ikilemde kaldim fikir verirseniz sevinirim
Ben emzirme yastıgıns koyuyordum zaten senin dediğini yanlış anladımmYALniz olmaz tabi, ben ajtivite olarak sordum
Emzirme yastigi da oluyor, örnek aşağıda cnm
Clementoni - 17278 - Baby Clementoni - Oyun Yastığı Clementoni - 17278 - Baby Clementoni - Oyun Yastığı : Amazon.com.tr: Oyuncak
Yarını bekleyebilirsin bence.tavsiyem alerji bölümüne gitİki normal kakadan sonra bugun yine kanlı kaka gördüm hem daha fazla. Bu sefer et parcası gibi seyler de var. Yarına randevu aldım ama hemn gitmeli miyim sizce. Bir de diyet yapıyordum dün mama da vermedim. Hala devam ediyor
Ay bilmiyorum ki gitmicem sanirim annem olsaydi tek giderdimKendi adıma ya bebeksiz gider maske ile uzaktan dururdum ya da hiç gitmezdim. Covid ve grip salgını hatta adını bilmediğimiz ekstra hastalıklar var. Çok dikkat etmek gerekiyor.
Bende mevlut yapmamaya karar verdim bu yüzdenBebeğimin 40 i çıktı, mevlutt yaptıracağım erteledim kendim icin bile. Ben olsam gitmem, karşı taraf risk alabilir ama ben almazdim.
Vazgectim suan ya bendeNereden biliyormuş tahlil yapıp mi eve alıyor. Önce can bence isteyen alınsın gitmem öyle yere
Bence git canim icin rahat etsin rabbim şifa versin kiyamanİki normal kakadan sonra bugun yine kanlı kaka gördüm hem daha fazla. Bu sefer et parcası gibi seyler de var. Yarına randevu aldım ama hemn gitmeli miyim sizce. Bir de diyet yapıyordum dün mama da vermedim. Hala devam ediyor
Canım aldı doktor dikişimi bilgin olsun. Elime geliverdi zaten dedi.Benimde cuma 40 oluyor. Ve sanırsam benimde içe doğru son 1 dikiş var düşmedi sanırsam. Ne yapacağımı bende bilmiyorum
Halsiz biraz burnu tikali oksuruyo. Agrisi var bekli atesi yok ama. Calpol ve prospan veriyorum insallah ilerlemezKizlar bebişi hasta olanlar B Bluemom44Oktivus -- Blabla -- baska varmiydi unuttum bebişleriniz nasillar geçmis olsun ❤
Midesi biraz daha büyümüş bitiriyor olabilir mi ?Kızlar benim göğüslerim çok uzun süre emmeyince özellikle geceleri sert olur ve sütlerim akardı şu son 1 haftadır artık yumuşak ve süt akması azaldı. Bebeğim 2 aylık başına gelen var mı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?