Kızlar benim göğüslerim çok uzun süre emmeyince özellikle geceleri sert olur ve sütlerim akardı şu son 1 haftadır artık yumuşak ve süt akması azaldı. Bebeğim 2 aylık başına gelen var mı benim gibi
E bebekten almıştım memnunum dikkat et ilerlemesin canım çünkü kafa düzlüğü başka birşey tek tarafın düzleşmesi farklı onda kask kullanılıyor aman dikkat et
Bazı günler daha az olabiliyor, aslında süt var oksitosin salgilamadigin için gelmiyor süt, gitmiyor demişti bana emzirme danışmanı. Oksitosin masaji var internette, onu bir deneyin sırtında basit bsey. Bir de takviye süt çayı içersin bol su ile. Sakın stres yapma cnm, bebe bol bol emsin
Delirella
canim dün doktor bana mommys bliss night time verdi sen bunu ne kadar kullaniyosun bana miktarda yazmamiş muhtemelen soyledi ve ben unuttum simdi dönmezde hemen sen nasil kullaniyosun acaba
Delirella
canim dün doktor bana mommys bliss night time verdi sen bunu ne kadar kullaniyosun bana miktarda yazmamiş muhtemelen soyledi ve ben unuttum simdi dönmezde hemen sen nasil kullaniyosun acaba
Moderatör: Nazlı Sunal Avukat ve Bonaliva Hayal Ortağı Program: Prof. Dr. Gülbin Bingöl Çocuk Hastalıkları ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Açılış Konuşması Dr. Neslihan Korkmaz Çocuk Hastalıkları Uzmanı Anne Sütünün Önemi Selin Elif Çelebi Emzirme Danışmanı Emzirme Pozisyonları, Anne Sütünü...
Bazı günler daha az olabiliyor, aslında süt var oksitosin salgilamadigin için gelmiyor süt, gitmiyor demişti bana emzirme danışmanı. Oksitosin masaji var internette, onu bir deneyin sırtında basit bsey. Bir de takviye süt çayı içersin bol su ile. Sakın stres yapma cnm, bebe bol bol emsin
İlacı bırakıyorum artık nasipse yarın başlarım emzirmeye. Göğüslerimde öyle sert dolu değil yumuşsack büzüşmüş gibi sağayım dedim gelmedi bile. Laktamaxa başladım tekrardan inşallah dolar göğüslerim
Link ekledim masaj için. Süt bitince memede beyine sinyal gönderiyor beyin de sut yapımına başlatıyor. Ama sütün oluşması ayrı sütün gelmesi ayrı olay. Oksitosin hormonu hazır sütün memeden akmasını sagliyor. Örnek masaj ekledim, Google da da bakabilirsin. Şifa olsun