2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bilmiyorum ki gitmicem sanirim annem olsaydi tek giderdim

Bende mevlut yapmamaya karar verdim bu yüzden

Vazgectim suan ya bende

Bence git canim icin rahat etsin rabbim şifa versin kiyaman
Gitme gitme o zaman
Tam olarak benim öyleydi şimdi dediğin gibi bir durumdayım yumuşak ve süt akma durumu olmuyor neredeyse. Ama çektiği zaman silikon ucu süt doluyor.

kızlar bunlardan nerde bula bilirim?

Eklentiler

• 88EE720E-F7DA-4A13-A89F-BAE14CAB13B1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 89D77E24-95CA-4B6E-94BE-77557EAFA7D3.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar bugün hiç sütüm gelmedi kesiliyormu ya kesilmemesi için ne yapmam lazım sağdım iki göğsümden de 30 cc bile çıkmadı desem yeri

Düz kafa yastığı önerisi olan var mı kızım hep bi tarafa yattığı için karası iyice yamuklaştı
E bebekten almıştım memnunum dikkat et ilerlemesin canım çünkü kafa düzlüğü başka birşey tek tarafın düzleşmesi farklı onda kask kullanılıyor aman dikkat et

Kızlar bugün hiç sütüm gelmedi kesiliyormu ya kesilmemesi için ne yapmam lazım sağdım iki göğsümden de 30 cc bile çıkmadı desem yeri

Bazı günler daha az olabiliyor, aslında süt var oksitosin salgilamadigin için gelmiyor süt, gitmiyor demişti bana emzirme danışmanı. Oksitosin masaji var internette, onu bir deneyin sırtında basit bsey. Bir de takviye süt çayı içersin bol su ile. Sakın stres yapma cnm, bebe bol bol emsin

Delirella canim dün doktor bana mommys bliss night time verdi sen bunu ne kadar kullaniyosun bana miktarda yazmamiş muhtemelen soyledi ve ben unuttum simdi dönmezde hemen sen nasil kullaniyosun acaba

Delirella canim dün doktor bana mommys bliss night time verdi sen bunu ne kadar kullaniyosun bana miktarda yazmamiş muhtemelen soyledi ve ben unuttum simdi dönmezde hemen sen nasil kullaniyosun acaba
Siringasi var içinde 0.3 ve 0.6.yenidogan için 0.3 e kadar doldurup veriyorum cnm

Emzirme haftasına özel

"Emzirme Yolunda Bilmeniz Gerekenler" Web semineri varmış 4 ekimde acibadem hastanesinin.
Linki bıraktım katılmak isteyenler için

İlk kez duydum böyle bir şey olduğunu. O masaja bakacağım teşekkürler

İlacı bırakıyorum artık nasipse yarın başlarım emzirmeye. Göğüslerimde öyle sert dolu değil yumuşsack büzüşmüş gibi sağayım dedim gelmedi bile. Laktamaxa başladım tekrardan inşallah dolar göğüslerim

İlk kez duydum böyle bir şey olduğunu. O masaja bakacağım teşekkürler

Link ekledim masaj için. Süt bitince memede beyine sinyal gönderiyor beyin de sut yapımına başlatıyor. Ama sütün oluşması ayrı sütün gelmesi ayrı olay. Oksitosin hormonu hazır sütün memeden akmasını sagliyor. Örnek masaj ekledim, Google da da bakabilirsin. Şifa olsun

Atak hadtasınnan çıkan varmı????

Cok fena icindeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…