2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hicbir fikrim yok konu hakkında neden çiş yapmaz ki iyice bskıyor mudun az yapıyordur belki

Canım net bir bilgim yok ama bence güzel karnı doyuyor doymasa uyumaz diyelim yorgunluktan uyuyor böyle düzenli uyanmazdı. Sen gün içinde takip et olmadı çocuk doktoruna danışırsın

Kesinlikle biz de öyle dün hiç mama vermedim akşama kadar yapılır gezdik sürekli emmek istiyor yalanıyor aranıyor. Baktım iyice huzusruzlandı 60cc verdim uyudu ondan sonra. Şimdi de aynı uyuyamıyorum hiç bebeyi. Uyanık hep. Aşı içinde şurup ver calpol 4 saatte bir. Uyutup rahatlatıyor. Biz öyleydik rahat geçti .
O ses normal benim kızımda yapıyor. Hatta burda bir kaç kişi daha sormultu bunu.
Hicbir fikrim yok konu hakkında neden çiş yapmaz ki iyice bskıyor mudun az yapıyordur belki
Bakıyorum canım hiç yapmamış. Biraz önce tekrar baktım beze 1 veya 2 kez yapmıştır yani.
Canım net bir bilgim yok ama bence güzel karnı doyuyor doymasa uyumaz diyelim yorgunluktan uyuyor böyle düzenli uyanmazdı. Sen gün içinde takip et olmadı çocuk doktoruna danışırsın
Demi doyuyordur. Ama ben yine de mama verdim aç gibi geliyor. Çok huzursuz. Uyuyamıyor hiç

Şimdi size 3 adet sorum olacak
1- Silikon göğüs ucunu bıraktırabilen oldu mu? Ben ara sıra deneme yapıyorum ilk defa bugün biraz emdi.

2- Sizin bebişlerde ellerini emiyor mu şapur şupur aç gibi?

3-sırt üstü yatarken yüz üstü kendi dönebiliyor mu? Ben 2 defa denk geldim. Sırt üstü yatıyorum geliyorum bi bakıyorum yüzüstü dönmüş sadece kolu karnın altında kalmış. Normal mi bu? Bana bunun için çok erken gibi geldi.

Söylediğin saatlerde güzel uyumuş uyanmış. Gündüzleri mi uyumuyor

1- silikon göğüs ucu kullanmadım, pas geçiyorum

2-bizimki elini değil ama emziği bazen deli gibi emiyor.

3- bende denk geldim hatta çocuk doktorumuzda onayladı döndüğünü bunu tek bırakmayın dönüyor gidiyor bu arkadaş dedi ama dönüşü 4-5 aylık bebek gibi değil kaslardan o kadar destek almıyor kafayı iyi kaldırıp koldan az destekle atıyor kendini özellikle hafif kafasını eğimli koymuşsam asla durmuyor tam sert düz zeminde sirt üstünden yüz üstüne dönmeyi yapamıyor ama sırt üstü 360 derece dönüyor

1. Biz bıraktık çok şükür 1 hafta, 10 gündür filan normal emiyor.
Arada deniyordum ben de, ara ara memeyi tutup emiyordu ama genellikle sinirlenip silikon ucu istiyordu. Çok ağlatmamak lazım diyorlar meme reddi olmasın diye, ağlamadığında denedim ben hep, uyku sersemiyken keyfi yerindeyken filan. Önce biraz silikon uçla emip arada ağzından çıkardığında ucu çıkarıp memeyi denedim filan, öyle öyle alıştı. Çok da takmamak lazım, emsin yeter ki.

2. Evet elini yumruk yapıp üstünü emiyo cok cok Tok olsa da yapıyor. Daha küçükken açlık belirtisi olarak algılıyordum ama artık uykuya dalarken filan da yapıyo, yeni emmiş oluyo memeyi bırakıyo uykuya dalamayıp elini sokuyo

3. Maşallah çok erken dönmek için, bizimki henüz dönmedi ama dikkatli olmak lazım demek ki artık, koltukta filan bırakıyordum ben bazen bırakmıyım artık

Evet galiba ismi ötle geçiyor
Nerde satılırki bu. Trendyolda bulamadım
Bilmiyorum ki canim spor için mi ariyosun
Bulgur gaz yapmadı mı?

Ya ben gaz olmasın diye zor besleniyorum.

Yulaf felan tuketsem cok gaz yapar mi acaba? Cocugum zaten gazlı, yedek yerken zorlanıyorum.
Bulguru kimyonla tuketiyorum gaz ekstra yapmiyor cocugum zaten gazli ama bakliyat tuketmiyorum
Günde 2 kez cnm, tadı güzel de
Şırıngali ya tadina bakmadim
Benimki emiyor ama o da bazen sabaha kadar çiş yapmiyor mesela bu gece yapmadi ama sabah gogsune kadar çiş gecmisti
Benimki de yapmiyor bazen umursamalimiyim

Silikon ucu biraktirdim cik şükür 230ntl aventin minik ucuna parayi bayildim ve ertesi gun memryi tuttu 2 3 kez kullandim onu feda olsun tutsunda tek düzgün beslenemiyodu silikonla benimki de cok cok emiyor aç oldugu zamanlar elini bayiliyorum o görüntüye kiz benim oglan 1 haftalikken dönüyodu özellikla baskasi altini degistiriyorsa annem vs cinnet geciriyor dönüveriyordu şuan dönmüyor bi iki kez denk geldim aman sakin kanepe de vs yalniz birakma kizlar daha fikfik oluyo

Ben bıraktırdım 39 günlükken bıraktı geceleri pek farkında olmuyor silikonu aradançıkarıp öyle veriyordum deneye deneye tamamen bıraktı biraz kararlı olmak ve ağlamasına çok takılmamak gerek
Benim kızın da yumruğu hep ağzında şuan oral dönem de oldukları için her şeyi ağzıyla keşfetmeye çalışıyor ağzına tek götürebildiği şey de elleri aç olduğu anlamına gelmez. 120 cc süt ver 2 dakika sonra yine alır ağzına elini.
Döndüğünü hiç fark etmedim şuan için erken sizin kız erkenciymiş 3. Ayda falan olmalı o

Aynen senin tavsiyenle avent silikon uç aldın 2 gün sonra bıraktı keramet onda herhalde

Silikon kullanmadim pas geceyim
Benimki de emiyo ozellikle yuzustu yatirinca cop cop ses cikariyo
Dogdugundan beri bacaklari toplayip kendini attirarak yan donuyo. Hizini alamazsa yuzustu donuyo eli altinda kaliyo

Allah aşkına silikon ucu nası bıraktırdınız kafayı yiyecem ağlamaktan helak oluyorum kafayı çok taktım bu silikona emzirme danışmanı tuttum ettm yok bırakmıyo sıpa herkes slikon olduğu sürece sütünde azalır diyo valla bilmiyorum napacağım doğduğu günden beri 1 kere bile emmedi beni

Offf bir bitseydi yaa. Atak bitmeden biz biteriz
İnan bi girdik pir girdik. Çıkamıyoruz bir türlü. 11 gün oldu. Biz bi de erken giriyoruz her seferinde

Evet uyku yapıyormuş
Bizde bizde 8-9gün oldu ya(((( bugünde aşı olduk üstüne. Uykuya direniyor dimi sizdede?
Evet canım spor için arıyorum hulahopu. Çok güzel oluyor diyorlar vücüt onnan sonra.

Geceleri dene uykulu uykulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…