Hicbir fikrim yok konu hakkında neden çiş yapmaz ki iyice bskıyor mudun az yapıyordur belkiGünaydınlar Moralim çok bozuk..
Dün akşam 9.30 dan 10.30 a kadar emzirdim kızımı lökür lökğr içti sütümü. Gece 1.30 da uyandı altına baktım kuruydu hiç işememiş neyse dedim emzirdim yatırdım sonra tekrar kalktım 4.30 gibi kaka yaptı haz çıkardı falan. Açtım beni yine kuru hiç işememiş sadece kaka. Temizledim Emzirdim yatırdım. Şimdi yine baktım yine kuru işememiş. Bu ne ya? Bu çocuk neden işemiyor. Emiyor da yani. Yutkunuyor eminim emdiğine de.sabaha kadar sadece 1 bez değiştirmiş oldum anlayacağınız.
Canım net bir bilgim yok ama bence güzel karnı doyuyor doymasa uyumaz diyelim yorgunluktan uyuyor böyle düzenli uyanmazdı. Sen gün içinde takip et olmadı çocuk doktoruna danışırsınGünaydınlar Moralim çok bozuk..
Dün akşam 9.30 dan 10.30 a kadar emzirdim kızımı lökür lökğr içti sütümü. Gece 1.30 da uyandı altına baktım kuruydu hiç işememiş neyse dedim emzirdim yatırdım sonra tekrar kalktım 4.30 gibi kaka yaptı haz çıkardı falan. Açtım beni yine kuru hiç işememiş sadece kaka. Temizledim Emzirdim yatırdım. Şimdi yine baktım yine kuru işememiş. Bu ne ya? Bu çocuk neden işemiyor. Emiyor da yani. Yutkunuyor eminim emdiğine de.sabaha kadar sadece 1 bez değiştirmiş oldum anlayacağınız.
Kolay geçer inşallahBizim sütler de atak haftasına girdi herhalde. Ben bugun yazdıklarımı yaptıgım için rahattım cok sukır her seferinde tek memeyle doydu, ac kalmadı bugun, oyy bizim de yaklastı aşı napcaz bilmiyorum
İlaç kullanıyordum canım 3-4 gündür yarın son nasipse bırakıyorum .
Kesinlikle biz de öyle dün hiç mama vermedim akşama kadar yapılır gezdik sürekli emmek istiyor yalanıyor aranıyor. Baktım iyice huzusruzlandı 60cc verdim uyudu ondan sonra. Şimdi de aynı uyuyamıyorum hiç bebeyi. Uyanık hep. Aşı içinde şurup ver calpol 4 saatte bir. Uyutup rahatlatıyor. Biz öyleydik rahat geçti .Ya benim de aynı. Atak haftasında olduğumuz için mi yetmiyor acaba bende mama vermedim dün hiç memeden düşmedi bütün gün yapışıktık emiyor yalanıyor daha fazla istiyor bende özellikle mama vermek istemedim sütü artırsın diye ama bu sefer de aç mı kalıyor diye üzülüp durdum. Yarın mamadan kısmıcam ama 2. Ay aşılarını olucak yavrum 3 tane birden bol bol emzirip mama verip uyutmaya çalışıcam acısını unutsun
O ses normal benim kızımda yapıyor. Hatta burda bir kaç kişi daha sormultu bunu.Geceleri kızım ben onu uyandırmasam uyanmıyor ve bi bakıyorum 4-5 saat hiç çiş yapmamış.. bu durumda beslenmemiş gibi düşünüyorum. Memeyi verdiğimde de 2 memeyi birden asla içmiyo, dolu kalıyo memeler. Sütüm azalcak diye korkuyorum ama sağıp dolaba da atmak istemiyorum o içmediği için bi sürü süt attım dolaba doktor da dolaba koyma dedi ama sütüm artsın istediğim için sağmaya da ihtiyacım var
Bir de kızlar bi sorum olacak, kızım her meme içisinde hıığğğ diye bi ses çıkarıyo böyle sanki tıkanıyomuş gibi, bu neden olur? Normal mi?
Bakıyorum canım hiç yapmamış. Biraz önce tekrar baktım beze 1 veya 2 kez yapmıştır yani.Hicbir fikrim yok konu hakkında neden çiş yapmaz ki iyice bskıyor mudun az yapıyordur belki
Demi doyuyordur. Ama ben yine de mama verdim aç gibi geliyor. Çok huzursuz. Uyuyamıyor hiçCanım net bir bilgim yok ama bence güzel karnı doyuyor doymasa uyumaz diyelim yorgunluktan uyuyor böyle düzenli uyanmazdı. Sen gün içinde takip et olmadı çocuk doktoruna danışırsın
Söylediğin saatlerde güzel uyumuş uyanmış. Gündüzleri mi uyumuyorKesinlikle biz de öyle dün hiç mama vermedim akşama kadar yapılır gezdik sürekli emmek istiyor yalanıyor aranıyor. Baktım iyice huzusruzlandı 60cc verdim uyudu ondan sonra. Şimdi de aynı uyuyamıyorum hiç bebeyi. Uyanık hep. Aşı içinde şurup ver calpol 4 saatte bir. Uyutup rahatlatıyor. Biz öyleydik rahat geçti .
O ses normal benim kızımda yapıyor. Hatta burda bir kaç kişi daha sormultu bunu.
Bakıyorum canım hiç yapmamış. Biraz önce tekrar baktım beze 1 veya 2 kez yapmıştır yani.
Demi doyuyordur. Ama ben yine de mama verdim aç gibi geliyor. Çok huzursuz. Uyuyamıyor hiç
Eğer rahat ise gündüzleri de uyuyor. Huzursuz ise 20 dk uyuyp 2 saat uyanık kalıyorSöylediğin saatlerde güzel uyumuş uyanmış. Gündüzleri mi uyumuyor
1- silikon göğüs ucu kullanmadım, pas geçiyorumŞimdi size 3 adet sorum olacak
1- Silikon göğüs ucunu bıraktırabilen oldu mu? Ben ara sıra deneme yapıyorum ilk defa bugün biraz emdi.
2- Sizin bebişlerde ellerini emiyor mu şapur şupur aç gibi?
3-sırt üstü yatarken yüz üstü kendi dönebiliyor mu? Ben 2 defa denk geldim. Sırt üstü yatıyorum geliyorum bi bakıyorum yüzüstü dönmüş sadece kolu karnın altında kalmış. Normal mi bu? Bana bunun için çok erken gibi geldi.
Eee çok normal canım o zaman. Sana az geliyor ama 20dakika da o dinleniyor. Siz atak haftasında mısınız genelde bu tarz huysuzluklar o Zaman olurEğer rahat ise gündüzleri de uyuyor. Huzursuz ise 20 dk uyuyp 2 saat uyanık kalıyor
1. Biz bıraktık çok şükürŞimdi size 3 adet sorum olacak
1- Silikon göğüs ucunu bıraktırabilen oldu mu? Ben ara sıra deneme yapıyorum ilk defa bugün biraz emdi.
3-sırt üstü yatarken yüz üstü kendi dönebiliyor mu? Ben 2 defa denk geldim. Sırt üstü yatıyorum geliyorum bi bakıyorum yüzüstü dönmüş sadece kolu karnın altında kalmış. Normal mi bu? Bana bunun için çok erken gibi geldi.
Bilmiyorum ki canim spor için mi ariyosunEvet galiba ismi ötle geçiyor
Nerde satılırki bu. Trendyolda bulamadım
Bulguru kimyonla tuketiyorum gaz ekstra yapmiyor cocugum zaten gazli ama bakliyat tuketmiyorumBulgur gaz yapmadı mı?
Ya ben gaz olmasın diye zor besleniyorum.
Yulaf felan tuketsem cok gaz yapar mi acaba? Cocugum zaten gazlı, yedek yerken zorlanıyorum.
Şırıngali ya tadina bakmadimGünde 2 kez cnm, tadı güzel de
Benimki emiyor ama o da bazen sabaha kadar çiş yapmiyor mesela bu gece yapmadi ama sabah gogsune kadar çiş gecmistiGeceleri kızım ben onu uyandırmasam uyanmıyor ve bi bakıyorum 4-5 saat hiç çiş yapmamış.. bu durumda beslenmemiş gibi düşünüyorum. Memeyi verdiğimde de 2 memeyi birden asla içmiyo, dolu kalıyo memeler. Sütüm azalcak diye korkuyorum ama sağıp dolaba da atmak istemiyorum o içmediği için bi sürü süt attım dolaba doktor da dolaba koyma dedi ama sütüm artsın istediğim için sağmaya da ihtiyacım var
Bir de kızlar bi sorum olacak, kızım her meme içisinde hıığğğ diye bi ses çıkarıyo böyle sanki tıkanıyomuş gibi, bu neden olur? Normal mi?
Benimki de yapmiyor bazen umursamalimiyimGünaydınlar Moralim çok bozuk..
Silikon ucu biraktirdim cik şükür 230ntl aventin minik ucuna parayi bayildim ve ertesi gun memryi tuttuŞimdi size 3 adet sorum olacak
Ben bıraktırdım 39 günlükken bıraktı geceleri pek farkında olmuyor silikonu aradançıkarıp öyle veriyordum deneye deneye tamamen bıraktı biraz kararlı olmak ve ağlamasına çok takılmamak gerekŞimdi size 3 adet sorum olacak
Aynen senin tavsiyenle avent silikon uç aldın 2 gün sonra bıraktı keramet onda herhaldeSilikon ucu biraktirdim cik şükür 230ntl aventin minik ucuna parayi bayildim ve ertesi gun memryi tuttu2 3 kez kullandim onu feda olsun tutsunda tek düzgün beslenemiyodu silikonla benimki de cok cok emiyor aç oldugu zamanlar elini bayiliyorum o görüntüye kiz benim oglan 1 haftalikken dönüyodu özellikla baskasi altini degistiriyorsa annem vs cinnet geciriyor dönüveriyordu şuan dönmüyor bi iki kez denk geldim aman sakin kanepe de vs yalniz birakma kizlar daha fikfik oluyo
Silikon kullanmadim pas geceyimŞimdi size 3 adet sorum olacak
Allah aşkına silikon ucu nası bıraktırdınız kafayı yiyecem ağlamaktan helak oluyorum kafayı çok taktım bu silikona emzirme danışmanı tuttum ettm yok bırakmıyo sıpaSilikon ucu biraktirdim cik şükür 230ntl aventin minik ucuna parayi bayildim ve ertesi gun memryi tuttu2 3 kez kullandim onu feda olsun tutsunda tek düzgün beslenemiyodu silikonla benimki de cok cok emiyor aç oldugu zamanlar elini bayiliyorum o görüntüye kiz benim oglan 1 haftalikken dönüyodu özellikla baskasi altini degistiriyorsa annem vs cinnet geciriyor dönüveriyordu şuan dönmüyor bi iki kez denk geldim aman sakin kanepe de vs yalniz birakma kizlar daha fikfik oluyo
Offf bir bitseydi yaa. Atak bitmeden biz biterizLink ekledim masaj için. Süt bitince memede beyine sinyal gönderiyor beyin de sut yapımına başlatıyor. Ama sütün oluşması ayrı sütün gelmesi ayrı olay. Oksitosin hormonu hazır sütün memeden akmasını sagliyor. Örnek masaj ekledim, Google da da bakabilirsin. Şifa olsun
Cok fena icindeyimmm
Bizde bizde 8-9gün oldu ya(((( bugünde aşı olduk üstüne. Uykuya direniyor dimi sizdede?İnan bi girdik pir girdik. Çıkamıyoruz bir türlü. 11 gün oldu. Biz bi de erken giriyoruz her seferinde
Evet uyku yapıyormuş
Evet canım spor için arıyorum hulahopu. Çok güzel oluyor diyorlar vücüt onnan sonra.Bilmiyorum ki canim spor için mi ariyosun
Bulguru kimyonla tuketiyorum gaz ekstra yapmiyor cocugum zaten gazli ama bakliyat tuketmiyorum
Şırıngali ya tadina bakmadim
Benimki emiyor ama o da bazen sabaha kadar çiş yapmiyor mesela bu gece yapmadi ama sabah gogsune kadar çiş gecmisti
Benimki de yapmiyor bazen umursamalimiyim
Geceleri dene uykulu uykuluAllah aşkına silikon ucu nası bıraktırdınız kafayı yiyecem ağlamaktan helak oluyorum kafayı çok taktım bu silikona emzirme danışmanı tuttum ettm yok bırakmıyo sıpaherkes slikon olduğu sürece sütünde azalır diyo valla bilmiyorum napacağım doğduğu günden beri 1 kere bile emmedi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?