2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün hiç sütüm gelmedi kesiliyormu ya kesilmemesi için ne yapmam lazım sağdım iki göğsümden de 30 cc bile çıkmadı desem yeri
benim sütüm de bu ara azalır oldu mamayı da kestim bebeğim hep aç , zorla ac ac uyudu dün içim parcalandı. bugun bulgur pilavı yaptım çokça üstüne dereotu koydum yedim iki avuc kuru üzüm yedim en önemlisi 1 saat uyudum bebeğim uyudugunda bu aksam çok sükür dolmuştu gögüslerim emzirebildim bebeğimiz humana cay da içtim. bunlar cok sut yapıyormus tavsiye ederim. dün ben de yarım saat sağmıstım göğsümü 10 cc zor cıkmıstı.

Bulgur gaz yapmadı mı?

Ya ben gaz olmasın diye zor besleniyorum.

Yulaf felan tuketsem cok gaz yapar mi acaba? Cocugum zaten gazlı, yedek yerken zorlanıyorum.

2 saatte bi sag. Gunde 1 kez sagarsan kesilir
Sağol canım öyle yapayım
Ben bu ara kanama muhabbetine sıkıldığım için herhalde su dışında hiçbirşey doğru düzgün yiyip içemiyorum. Yarın bitecek nasipse cumartesi emzirmeye başlayacağım . Bende bugün laktamaxa geri başladım ilk sütüm gelmediğinde bunu kullanmıştım hemen dolu dolu getirmişti sütümü inşallah yine gelir

kızlar süt alerjisi olan bebeklere hangi mamalar kullanılıyor bilginiz var mı bu konuda ya da kullanan var mı aramızda. ben bugun biraz araştırdım 3 tür mama varmış , bi normal süt proteinli, 2. si süt proteiğinin bıraz kırılmıs hali olan hidrolize mamalar üzerinde şu HA yazanlar , bu mama yüzde 90 alerjil bebeklerce tolere ediliyormuş, 3. ise aminoasit bazlı mamalarmış bunlar hiç alerji yapmıyomuş . bu 3. mamayı doktor rapor şeklinde yazıp öyle alabiliyormuşsuz galiba ben öyle anladım. eczaneden kendimiz alamıyor muyuz. bilen var mı. mukuslu ve kanlı kaka ne laktoz intoleransı ne yumurta alerjisi kategorisinde var. mukuslu ve kanlı kaka süt alerjisine işaret bebegimde buyuk ihtimal süt alerjisi var. dün bebeğim aksama kadar rahattı hatta dün sabah o her sabah olan gaz aglamalarını yapmadı diyet yaptım çunku.cıkan kakada da kan yoktu. sonra aksam 8 gibi önceki gün diyet yapmadığımda sağdığım sütü içirdim mal gibi akıl edemedim. bugunkü kakasında yine kan vardı. o sütün etkisi olabileceğini düşünüyorum. bakalım bir sonraki kakası nasıl olacak, yarın doktora gideceğim zaten.

Bide kızlar bebişim 7 buçukta uyandı bayadır uyuyordu baktım sıcak vücudu eli yüzü ayakların36 vücûd kısmı 38 di hemen ince giydirdim yedirdim çay kaşığı ucuyla da calpol verdim geri uyudu bu ilaç uyuturmu bebekleri

Bulgur gaz yapmadı mı?

Yulaf felan tuketsem cok gaz yapar mi acaba? Cocugum zaten gazlı, yedek yerken zorlanıyorum.
bu zamana kadar çok bulgur yedim ben ama bilemiyorum gaz yapıyor mu , bugun bir bakayım yapacak mı ,

Bulgur gaz yapmadı mı?

yulaf yıyordum ben de ama kopüklü kaka filan yapınca ilk defa yediğim için kesmiştim yulafı . ama devam etti tekrar baslayacağım yemeye yumurtaya katıyordum ben de artık yemediğim için lapa mı yaparım ne yaparım bilmiyorum.

kesinlikle canın sıkıldığı içindir. ben de bebeğimde alerji var diye cok canımı sıktım. emziren anneler hicbiseye üzülmemeli stres yapmamalı süt bıcak gibi kesiliyor hemen

Hem sit yapsın hem de birq diyet olsun diyorum. Laktozsu, sut ile tüketirim diye düşündüm. Çok gaz yapıyor mu ona takıldım işte. Deneyimleyenlerdeb bilgi almak en iyisi :)

Kızlar bugün hiç sütüm gelmedi kesiliyormu ya kesilmemesi için ne yapmam lazım sağdım iki göğsümden de 30 cc bile çıkmadı desem yeri
Boş da olsa ver sürekli. Emdikçe tazelenir inşaallah uykusuz kalma stres yapma hiç bişeyi. Beslenmenede dikkat et.

E bebekten almıştım memnunum dikkat et ilerlemesin canım çünkü kafa düzlüğü başka birşey tek tarafın düzleşmesi farklı onda kask kullanılıyor aman dikkat et
Düz kafa yastığı kullansam geçer mi peki ya da başka bir şey mi yapmam gerek

Çok geçmiş olsun inş düzelir bir an önce.

Enjektörle birden sıkamam ben korkuyorum ya

Atak hadtasınnan çıkan varmı????
İnan bi girdik pir girdik. Çıkamıyoruz bir türlü. 11 gün oldu. Biz bi de erken giriyoruz her seferinde
Evet uyku yapıyormuş

Şuan çok yamuk ya üzülüyorum öbür tarafa yatırmaya çalışıyorum çok ağlıyor
Ay canim benimki de cok degil hafif sanki yamuk aslinda eşit yatiriyorum ben ama geceleri daha uzun yatiyor ya sen yazinca farkettim benimki de o tarafa yatinca uyumuyor ve kafasini ceviriyo ne yapmak lazim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…