2 saatte bi sag. Gunde 1 kez sagarsan kesilirKızlar bugün hiç sütüm gelmedi kesiliyormu ya kesilmemesi için ne yapmam lazım sağdım iki göğsümden de 30 cc bile çıkmadı desem yeri
benim sütüm de bu ara azalır oldu mamayı da kestim bebeğim hep aç , zorla ac ac uyudu dün içim parcalandı. bugun bulgur pilavı yaptım çokça üstüne dereotu koydum yedim iki avuc kuru üzüm yedim en önemlisi 1 saat uyudum bebeğim uyudugunda bu aksam çok sükür dolmuştu gögüslerim emzirebildim bebeğimiz humana cay da içtim. bunlar cok sut yapıyormus tavsiye ederim. dün ben de yarım saat sağmıstım göğsümü 10 cc zor cıkmıstı.Kızlar bugün hiç sütüm gelmedi kesiliyormu ya kesilmemesi için ne yapmam lazım sağdım iki göğsümden de 30 cc bile çıkmadı desem yeri
Bulgur gaz yapmadı mı?benim sütüm de bu ara azalır oldu mamayı da kestim bebeğim hep aç , zorla ac ac uyudu dün içim parcalandı. bugun bulgur pilavı yaptım çokça üstüne dereotu koydum yedim iki avuc kuru üzüm yedim en önemlisi 1 saat uyudum bebeğim uyudugunda bu aksam çok sükür dolmuştu gögüslerim emzirebildim bebeğimiz humana cay da içtim. bunlar cok sut yapıyormus tavsiye ederim. dün ben de yarım saat sağmıstım göğsümü 10 cc zor cıkmıstı.
Sağol canım öyle yapayım2 saatte bi sag. Gunde 1 kez sagarsan kesilir
Ben bu ara kanama muhabbetine sıkıldığım için herhalde su dışında hiçbirşey doğru düzgün yiyip içemiyorum. Yarın bitecek nasipse cumartesi emzirmeye başlayacağım . Bende bugün laktamaxa geri başladım ilk sütüm gelmediğinde bunu kullanmıştım hemen dolu dolu getirmişti sütümü inşallah yine gelirbenim sütüm de bu ara azalır oldu mamayı da kestim bebeğim hep aç , zorla ac ac uyudu dün içim parcalandı. bugun bulgur pilavı yaptım çokça üstüne dereotu koydum yedim iki avuc kuru üzüm yedim en önemlisi 1 saat uyudum bebeğim uyudugunda bu aksam çok sükür dolmuştu gögüslerim emzirebildim bebeğimiz humana cay da içtim. bunlar cok sut yapıyormus tavsiye ederim. dün ben de yarım saat sağmıstım göğsümü 10 cc zor cıkmıstı.
bu zamana kadar çok bulgur yedim ben ama bilemiyorum gaz yapıyor mu , bugun bir bakayım yapacak mı ,Bulgur gaz yapmadı mı?
Ya ben gaz olmasın diye zor besleniyorum.
Yulaf felan tuketsem cok gaz yapar mi acaba? Cocugum zaten gazlı, yedek yerken zorlanıyorum.
yulaf yıyordum ben de ama kopüklü kaka filan yapınca ilk defa yediğim için kesmiştim yulafı . ama devam etti tekrar baslayacağım yemeye yumurtaya katıyordum ben de artık yemediğim için lapa mı yaparım ne yaparım bilmiyorum.Bulgur gaz yapmadı mı?
Ya ben gaz olmasın diye zor besleniyorum.
Yulaf felan tuketsem cok gaz yapar mi acaba? Cocugum zaten gazlı, yedek yerken zorlanıyorum.
kesinlikle canın sıkıldığı içindir. ben de bebeğimde alerji var diye cok canımı sıktım. emziren anneler hicbiseye üzülmemeli stres yapmamalı süt bıcak gibi kesiliyor hemenSağol canım öyle yapayım
Ben bu ara kanama muhabbetine sıkıldığım için herhalde su dışında hiçbirşey doğru düzgün yiyip içemiyorum. Yarın bitecek nasipse cumartesi emzirmeye başlayacağım . Bende bugün laktamaxa geri başladım ilk sütüm gelmediğinde bunu kullanmıştım hemen dolu dolu getirmişti sütümü inşallah yine gelir
Hem sit yapsın hem de birq diyet olsun diyorum. Laktozsu, sut ile tüketirim diye düşündüm. Çok gaz yapıyor mu ona takıldım işte. Deneyimleyenlerdeb bilgi almak en iyisi :)yulaf yıyordum ben de ama kopüklü kaka filan yapınca ilk defa yediğim için kesmiştim yulafı . ama devam etti tekrar baslayacağım yemeye yumurtaya katıyordum ben de artık yemediğim için lapa mı yaparım ne yaparım bilmiyorum.
Boş da olsa ver sürekli. Emdikçe tazelenir inşaallah uykusuz kalma stres yapma hiç bişeyi. Beslenmenede dikkat et.Kızlar bugün hiç sütüm gelmedi kesiliyormu ya kesilmemesi için ne yapmam lazım sağdım iki göğsümden de 30 cc bile çıkmadı desem yeri
Düz kafa yastığı kullansam geçer mi peki ya da başka bir şey mi yapmam gerekE bebekten almıştım memnunum dikkat et ilerlemesin canım çünkü kafa düzlüğü başka birşey tek tarafın düzleşmesi farklı onda kask kullanılıyor aman dikkat et
Gecer endiselenme daha yumusacik kafalari.Düz kafa yastığı kullansam geçer mi peki ya da başka bir şey mi yapmam gerek
Şuan çok yamuk ya üzülüyorum öbür tarafa yatırmaya çalışıyorum çok ağlıyorGecer endiselenme daha yumusacik kafalari.
Çok geçmiş olsunOf bizde hastayız zavallım öksürüyor. abisi hem grip hem krup hemde orta kulak iltihabı oldu. Benimde etlerim titriyor resmen boğazım fenaoğlum 1yaşına kadar hiç hasta olmamıştı çok dikkat etmiştim ama evde abi abla olunca bebekler maalesef nasibini alıyor bu durumdan 2aylık olmayan bebeği hasta ettik vallahi çok üzülüyorum
Enjektörle birden sıkamam ben korkuyorum yaBen bu konuda elimi hic korkak alistirmadum tikali olsun olmasin enjektore serum fizyolojik aliyorum, one dogru egip birinden sikiyorum digerinden cikiyor. Ki zaten cocuk rahatliyor daha iyi emiyor, daha iyi uyuyor ve dedigin gibi bugun tikali degil dedigim gun bile cikiyor sumuk.
Rapor yaz arama yerıne , orda cıkıyor.E devlete ne olarak girince görebiliyoruz bunlrı ya bana mesaj falan da gelmiyor cünkü PTT ye gidecektim yatmadıysa boşuna gitmiyim
Ben hiç takmıyorum eldiven. :)Ben eldiveni çıkarınca elleri buz gibi oluyo geri takıyorum elleri hava alsın istiyorum ama.napcam bilmiyorum da
İnan bi girdik pir girdik. Çıkamıyoruz bir türlü. 11 gün oldu. Biz bi de erken giriyoruz her seferindeAtak hadtasınnan çıkan varmı????
Evet uyku yapıyormuşBide kızlar bebişim 7 buçukta uyandı bayadır uyuyordu baktım sıcak vücudu eli yüzü ayakların36 vücûd kısmı 38 di hemen ince giydirdim yedirdim çay kaşığı ucuyla da calpol verdim geri uyudu bu ilaç uyuturmu bebekleri
Ay canim benimki de cok degil hafif sanki yamuk aslinda eşit yatiriyorum ben ama geceleri daha uzun yatiyor ya sen yazinca farkettim benimki de o tarafa yatinca uyumuyor ve kafasini ceviriyo ne yapmak lazim acabaŞuan çok yamuk ya üzülüyorum öbür tarafa yatırmaya çalışıyorum çok ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?