2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç bu kadar kendini yıpratmana gerek yok, emsin de isterse silikonla emsin. Çıplak memeyi emince daha çok süt çeker diyorlar ama biz daha 1 haftadır filan anca memeye dönebildik, gayet de sütüm boldu birkaç kere mastitin kıyısından döndüm, gayet güzel de kilo aldı

Bugün bu çocuğa bi haller oldu. Birkaç gündür uykuya dalamıyodu sürekli emmek istiyodu memede uyuyodu, bugün çok uykusu geliyo memeyi tutuyorum almıyo ciyak ciyak ağlıyo, memeyi bırakıp pışpışlıyorum evin içinde tur atıyorum öyle uyuyo sonra. Atak mı bu, hasta filan mı oldu çocuk, memeyi niye istemiyo, kafamda deli sorular

Eee çok normal canım o zaman. Sana az geliyor ama 20dakika da o dinleniyor. Siz atak haftasında mısınız genelde bu tarz huysuzluklar o Zaman olur
Benim kızı nereye koysam dönüyor korkuyorum tek bırakamıyorum artık neredeyse. Bende el emmeyi aç olduğu için yaptığını düşünüyordum. İyi bari değilmiş of ama ben 20 dk de iş yapamıyorum ki evet atak haftasındayız aşırı huysuz.
Ya çok üzülüyorum ben cidden bu silikon muhabbetine çok taktım. Deniyorum 1 2 çekiyor sinirleniyor. Göğsüm küçük ama ucu tutamayacak kadar küçükte değil. aynen aynen bırakma öyle. Ben denk geldim allahtan kafasını kaldırmaya çalıştığı için bir şey olmamış.
Bilmiyorum ki. Bende merak ettim neden yapmadığını
Gerçekten mi? Of benimki neden bırakmıyor ya. Deniyorum da ama yok yani he he aşırı fik fik aşırı hareketli. Bezini zor bağlıyorum
İnşallah benim kızda bırakır şu silikonu. Çok zor oluyor başka yerlerde emzirmek onunla. bir temas etmek istiyorum onunla. Ama emmiyor öyle. Doktorda söyledi çok erkenci önden gidiyor dedi.
Silikon kullanmadim pas geceyim
Benimki de emiyo ozellikle yuzustu yatirinca cop cop ses cikariyo
Dogdugundan beri bacaklari toplayip kendini attirarak yan donuyo. Hizini alamazsa yuzustu donuyo eli altinda kaliyo
Evet koku altında kalıyor. Onu da çekse tam olacak. Valla emekleyerek elinden gelse
Bende aynı durumdayım. Çok denedim ama yok 1 2 çekip bırakıyor ağlıyor
Evet uyumuyor zor uyutuyorum.

Hem biraz Light olsun hem de süt yapsın diye yulaf düşünüyorum ama bizim minnacık zaten gazlı ben de tuzu biberi olmak istemiyorum. Bir deneyeyim olmadı farkedecek mi cok

Emme sonrası kurmadan ben de muzdaribim. Pişmiş peynir mi? Hellim dışında neyi yiyorsun pismis

1) Valla ben bıraksın istemiyorum deli gibi ısırıyor arada silikona rağmen. Dişler çıkınca hele silikonsuz hiç yapamam. Gayet de memnunum, bebek biberon gibi rahat besleniyor bence, süt akışı da iyi. Tek sorun yanında taşımakta

2) emmez mi? Eldivenden hem de

3) bizimki genelde ana kucağında. Yatakta da cenin pozisyonu alıyor tam yan donuyor, yuzustu görmedim daha

Burnu tikali olabilir mi? Burun içine, arkasına detaylı baktın mı cnm?

Kimypnu yemek içine mi sonradan tabaginiza mi alıyorsunuz:))

Hiç alakası yok, en bastan beri silikon kullanmaya başladım şu geride kalan 50 gün içerisinde sütüm de arttı. Bebek silikondan çekebiliyor mu? Heh konu bu. Çektikçe süt de artıyor zaten. Bir iki kez gaza gelip silikonsuz emzirdim meme uçlarım domates gibi oldu, minik sipa pert etti. Silikonun olumsuz tek tarafı devamlı yan8nsa taşıman onun dışında memeni biberon gibi kullanabiliyor bence sıkıntı yok

Valla biz ataktayiZ, saat başı emmeknistiyor sonra kusuyor, devamlı kafası memeye gidiyor kucağımda, huzursuz, kızarana kadar ağlıyor. Rabbim ataklarda kolaylık versin

Şu anda uykulu uykusunun arasında silikonu çıkarıyorum kendi göğsümü veriyorum uyanıyo sıpa nası anlıyo anlamıyorum
Gece dene ses bana bi hemşire ben öyle deneye deneye alıştırdım ağlayınca sakinleştirir tekrar tekrar denedim pes etmedim bi de göğüsleri ılık suyla ıslat dediler öyle yaptım

Kız maasallah biraz erken baslamıs dönüyorsa minnos, bizimki ancak emzirme yastıgına yuzustu koydugumda debelenirken yana devriliyor

Bi soze rastladım gecenlerde bazı at agızlıların ne dediğini umursamıyorum artık diyordu. Ne kadar dogru. Ben de silikonla emziriyorum valla, normal alsın diye ilk bi ugrastım almadı artık ugrasmıyorum hic te takmıyorum gayet rahatım valla emecekse silikonla emsin. Sütün silikon yuzunddn değil bu at agızlıların soyledikleri ile sana yasattıkları stresten azalıyordur ancak. Oyle bisey yok süt artıran seylerle beslenirsen gayet de sütün oluyor, takma kafana, daha bebeler söyle 6 aydan sonra agızları ek gıdaya alışınca memeye de alısır

Canım benim yaa valla etrafımda böyle kendim gibi emziren anne gördükçe mutlu oluyorum bi nebze .Sanki dünyada tek ben silikonla emziriyormuşum gibi hissettirdiler bana eşimden allah razı olsun her zaman destekçim , bu duyduklarım galiba sütümüde azaltmaya başladı takmamaya çalışıyorum ama olmuyor silikonla çekse ne kadar çekecek çocuk yorulur yoruluncada çekmez aç kalır diyorlar

Valla biz ataktayiZ, saat başı emmeknistiyor sonra kusuyor, devamlı kafası memeye gidiyor kucağımda, huzursuz, kızarana kadar ağlıyor. Rabbim ataklarda kolaylık versin
Bizim atak da bugüne kadar öyle geçiyordu, bugün bi haller oldu, çok uykusu geliyo uyumak için memeyi istemiyor. Önce uyuyo sonra arada uyanır gibi yapınca sokuyorum memeyi ağzına

Gece dene ses bana bi hemşire ben öyle deneye deneye alıştırdım ağlayınca sakinleştirir tekrar tekrar denedim pes etmedim bi de göğüsleri ılık suyla ıslat dediler öyle yaptım
Bu gece deneyecem hemen inşallah işe yarar teşekkür ederim gece tuttuktan sonra gündüzlerde tutmaya devam ettmi acaba

Artık silikonda bile rahat durmuyor inanırmısın ya sütüm azaldığından yada biberon gibi cok cok istediğinden

Biz sabah doktordaydık kanlı kakamız için. Gaita testi ve karın ultrason baktı. Gaitada gizli kan vs cıkmadı ama ben doktorumuza gosterdim kaka fotolarını evwt kan var dedi. Bazen cıkmasa da şupheleniriz süt alerjisinden dedi. Süt alerjisi yüksek ihtimal dedi ve süt ve türevlerinden arındırılmıs diyet verdi. Yumurta filan yasaklı değil sadece süt ve türevleri. Sonra bir damla verdi osicol her emzirmeden once 2 damla kullanacaksın dedi. Ben mi bebek mi kullanacak bilmiyorum ama bile soylesin sfafaffa. Bir de mama yazın dedim aptamil pregomin as verdi bir kutu bize cekmecesine bunu kullan bakalım diyeti de yap 3 hafta sonra tekrar görüselim dedi. Bu arada cok kusma cok kanlı kaka cok huzursuzluk veya meme reddi olursa yine gideceğim.

Hiç öyle bir şey yok, ucun içi süt doluyor görüyorsun zaten. Valla bence mucizevi bir buluş, o olmasa memeyi tutup ememeyecekti yavrucak. Ben hiç takmadım, sadece habire yıka steril et vs onunla uğraşmak yorucu oluyordu, zorlamadan kendimi de sıkmadan denedim ara ara, baktım memeyi tutabilmeye başladı ama keyfi isterse tutuyor istemezse silikonu verdim. Öyle öyle alıştı memeye. Boşver rahat ol, zamanla büyüdükçe ne versen emebilir hale gelecek zaten

Benim beynime silikondan çok az çeker yorulur çocuk çeke çeke zayıf kalır diye beynime işledikleri için sanki silikondan dolayı beslenemiyormuş gibi hissediyorum bazen emerken silikonun ucuna bakıyorum hiç süt yok bazen silikonun ucu sütle dolardı çok sevinirdim şimdi oda olmuyor el birliğiyle kafayı yedirttiler bana

Ay sen bosver onları hayır silikon o kadar yumusak ki normal memede ne ladar yoruluyorsa onda da o kadar yoruluyordur. Herkes herseyi soyler sen bebeni bu yolla besleyebiliyorsan silikon baslık icat etmişler diye dua etmelisin bile. Ya olmasaydı nasıl emzircektik

Bu gece deneyecem hemen inşallah işe yarar teşekkür ederim gece tuttuktan sonra gündüzlerde tutmaya devam ettmi acaba
Evet ağzını nasıl açması gerektiğini öğrendi kocaman açıp hepsini almaya başladı kahverengi kısmın.Bebeğe zaman ver öğrenir annesi sende takma 40 gün bende silikonla emzirdim gayette doydu kilosu da iyiydi benim bıraktırmak isteme sebebim çok gazlı bi bebek silikonla çok gaz yuttu sütü indirene kadar hava yutuyordu uçu boştu benim yoksa sütle falan alakası yok süt emdikçe zaten gelir

Aynen öyle canım Allah korusun 1 haftadır memede huzursuz olduğu için doymuyor diye sütmü sağıp biberonla veriyordum bugün tekrar zorla emzirmeye çalışıyorum bakalım nolacak

Ayy inşallah canım bizimkide aşırı gazlı ve aşırı kolik bebek akşam 7ile 9 arası hayatımız mahvoluyo resmen çok ağladığı için sabahlarıda ağlatmak istemiyorum zorla meme verecem diye bizimkide silikondan çok gaz yutuyor birazda bırakmak isteme sebebim bu çocuk silikonla emdikten sonra sanki 1 biberon mama içmiş gibi gaz çıkarıyor o yüzden korkuyorum birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…