Bol sivi tuket bebek emmiyor mu da sagiyosunİlacı bırakıyorum artık nasipse yarın başlarım emzirmeye. Göğüslerimde öyle sert dolu değil yumuşsack büzüşmüş gibi sağayım dedim gelmedi bile. Laktamaxa başladım tekrardan inşallah dolar göğüslerim
Uyudugunda cevirsen o zmanda agliyor mu ?Şuan çok yamuk ya üzülüyorum öbür tarafa yatırmaya çalışıyorum çok ağlıyor
Geçmiş olsunOf bizde hastayız zavallım öksürüyor. abisi hem grip hem krup hemde orta kulak iltihabı oldu. Benimde etlerim titriyor resmen boğazım fenaoğlum 1yaşına kadar hiç hasta olmamıştı çok dikkat etmiştim ama evde abi abla olunca bebekler maalesef nasibini alıyor bu durumdan 2aylık olmayan bebeği hasta ettik vallahi çok üzülüyorum
Sabaha belli olur gaz yapıp yapmadığı haber ederimHem sit yapsın hem de birq diyet olsun diyorum. Laktozsu, sut ile tüketirim diye düşündüm. Çok gaz yapıyor mu ona takıldım işte. Deneyimleyenlerdeb bilgi almak en iyisi :)
Canım sen metiler i mi kullanıyorsun. Onda yazıyordu galiba sütü etkileyebileceği ama şöyle de birşey var sen emzirmeyi komple bıraksan bile 2 hafta sonra emzirince hemen inermis süt. O yüzden stres yapmana gerek yok bir iki gün emzir hemen ardından 10-15 dakika sonra falan sağ artar yineİlacı bırakıyorum artık nasipse yarın başlarım emzirmeye. Göğüslerimde öyle sert dolu değil yumuşsack büzüşmüş gibi sağayım dedim gelmedi bile. Laktamaxa başladım tekrardan inşallah dolar göğüslerim
Günde 2 kez cnm, tadı güzel deDelirella tatlim sana son bir soru mommys bills damlayi sadece 1 kez mi veriyosun 0.3ml verdim bizle oturuyor bu uşak simdi uyudu anca etki etti heralde 1 saatte
Ya benim de aynı. Atak haftasında olduğumuz için mi yetmiyor acaba bende mama vermedim dün hiç memeden düşmedi bütün gün yapışıktık emiyor yalanıyor daha fazla istiyor bende özellikle mama vermek istemedim sütü artırsın diye ama bu sefer de aç mı kalıyor diye üzülüp durdum. Yarın mamadan kısmıcam ama 2. Ay aşılarını olucak yavrum 3 tane birden bol bol emzirip mama verip uyutmaya çalışıcam acısını unutsunbenim sütüm de bu ara azalır oldu mamayı da kestim bebeğim hep aç , zorla ac ac uyudu dün içim parcalandı. bugun bulgur pilavı yaptım çokça üstüne dereotu koydum yedim iki avuc kuru üzüm yedim en önemlisi 1 saat uyudum bebeğim uyudugunda bu aksam çok sükür dolmuştu gögüslerim emzirebildim bebeğimiz humana cay da içtim. bunlar cok sut yapıyormus tavsiye ederim. dün ben de yarım saat sağmıstım göğsümü 10 cc zor cıkmıstı.
İlaç kullanıyordum canım 3-4 gündür yarın son nasipse bırakıyorum .Bol sivi tuket bebek emmiyor mu da sagiyosun
Aynen canım korktugum için emzirmiyorum . Yarın bırakıyorum nasipse ilacı kesilmeye başladım inşallah tekrarlamaz ilacı bırakıncaCanım sen metiler i mi kullanıyorsun. Onda yazıyordu galiba sütü etkileyebileceği ama şöyle de birşey var sen emzirmeyi komple bıraksan bile 2 hafta sonra emzirince hemen inermis süt. O yüzden stres yapmana gerek yok bir iki gün emzir hemen ardından 10-15 dakika sonra falan sağ artar yine
İçinde paresetemol oldugundan uyutur canımBide kızlar bebişim 7 buçukta uyandı bayadır uyuyordu baktım sıcak vücudu eli yüzü ayakların36 vücûd kısmı 38 di hemen ince giydirdim yedirdim çay kaşığı ucuyla da calpol verdim geri uyudu bu ilaç uyuturmu bebekleri
Benim oğlanda gazlı bende çok dikkat ediyordum ama artık saldım. Yediklerimle alakası yok bence onun bünyesi böyle. Hergün yine kimyon rezene içiyorum yediklerime kimyon atıyorum. Ama yulaf bulgur yiyorum. Geceden yulafa Hindistan cevizi-badem sütü koyuyorum gündüz incirle ara öğün diye tüketiyorum. İnek sütü tüketmediğim için bitkisel süt içiyorum. Yulaf sütü de süt yapıyorBulgur gaz yapmadı mı?
Ya ben gaz olmasın diye zor besleniyorum.
Yulaf felan tuketsem cok gaz yapar mi acaba? Cocugum zaten gazlı, yedek yerken zorlanıyorum.
Ben de böyleyim, bulgur ve bir sürü sebzeyi yemiyorum. Meyve desen o da o şekilde. Gaz yapmasın, reflüsü artmasın, alerji olmasın diye yediğim bir şey yok vallaBulgur gaz yapmadı mı?
Ya ben gaz olmasın diye zor besleniyorum.
Yulaf felan tuketsem cok gaz yapar mi acaba? Cocugum zaten gazlı, yedek yerken zorlanıyorum.
Kask nasıl bir şey? Bizim kız genellikle sağa çeviriyor başını, hafif bi fark oluşmaya başladı kafasının iki yanındaE bebekten almıştım memnunum dikkat et ilerlemesin canım çünkü kafa düzlüğü başka birşey tek tarafın düzleşmesi farklı onda kask kullanılıyor aman dikkat et
Bizim sütler de atak haftasına girdi herhalde. Ben bugun yazdıklarımı yaptıgım için rahattım cok sukır her seferinde tek memeyle doydu, ac kalmadı bugun, oyy bizim de yaklastı aşı napcaz bilmiyorumYa benim de aynı. Atak haftasında olduğumuz için mi yetmiyor acaba bende mama vermedim dün hiç memeden düşmedi bütün gün yapışıktık emiyor yalanıyor daha fazla istiyor bende özellikle mama vermek istemedim sütü artırsın diye ama bu sefer de aç mı kalıyor diye üzülüp durdum. Yarın mamadan kısmıcam ama 2. Ay aşılarını olucak yavrum 3 tane birden bol bol emzirip mama verip uyutmaya çalışıcam acısını unutsun
İnşallahAynen canım korktugum için emzirmiyorum . Yarın bırakıyorum nasipse ilacı kesilmeye başladım inşallah tekrarlamaz ilacı bırakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?