2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Delirella tatlim sana son bir soru mommys bills damlayi sadece 1 kez mi veriyosun 0.3ml verdim bizle oturuyor bu uşak simdi uyudu anca etki etti heralde 1 saatte

Bol sivi tuket bebek emmiyor mu da sagiyosun

Şuan çok yamuk ya üzülüyorum öbür tarafa yatırmaya çalışıyorum çok ağlıyor
Uyudugunda cevirsen o zmanda agliyor mu ?
Teyzem oglunda pek orali olmadi tek tarafli yatirdi suan 10 yasinda kafasi yamuk bence cokta bosverme yastik falan vardir onu kullan canim duzelir

Geçmiş olsun dediğin gibi evde abla abi olunca korumak imkansız suçlu senmişsin gibi düşünme.
Şuan bende dahil tanıdığım tüm çocuklu arkadaşlarda çol çocuk anne hepsi hastalar çalışanı da evde kendince kendini koruyanı da hepsi aynı, hastalık bir şekilde gelip buluyor valla

Hem sit yapsın hem de birq diyet olsun diyorum. Laktozsu, sut ile tüketirim diye düşündüm. Çok gaz yapıyor mu ona takıldım işte. Deneyimleyenlerdeb bilgi almak en iyisi :)
Sabaha belli olur gaz yapıp yapmadığı haber ederim

Canım sen metiler i mi kullanıyorsun. Onda yazıyordu galiba sütü etkileyebileceği ama şöyle de birşey var sen emzirmeyi komple bıraksan bile 2 hafta sonra emzirince hemen inermis süt. O yüzden stres yapmana gerek yok bir iki gün emzir hemen ardından 10-15 dakika sonra falan sağ artar yine

Ya benim de aynı. Atak haftasında olduğumuz için mi yetmiyor acaba bende mama vermedim dün hiç memeden düşmedi bütün gün yapışıktık emiyor yalanıyor daha fazla istiyor bende özellikle mama vermek istemedim sütü artırsın diye ama bu sefer de aç mı kalıyor diye üzülüp durdum. Yarın mamadan kısmıcam ama 2. Ay aşılarını olucak yavrum 3 tane birden bol bol emzirip mama verip uyutmaya çalışıcam acısını unutsun

Aynen canım korktugum için emzirmiyorum . Yarın bırakıyorum nasipse ilacı kesilmeye başladım inşallah tekrarlamaz ilacı bırakınca

Birde ilacı yarın son içeceğim cumartesiden itibaren emzirebilirim demi ? Bebeğe geçmez yani ilaç

İçinde paresetemol oldugundan uyutur canım

Bulgur gaz yapmadı mı?

Ya ben gaz olmasın diye zor besleniyorum.

Yulaf felan tuketsem cok gaz yapar mi acaba? Cocugum zaten gazlı, yedek yerken zorlanıyorum.
Benim oğlanda gazlı bende çok dikkat ediyordum ama artık saldım. Yediklerimle alakası yok bence onun bünyesi böyle. Hergün yine kimyon rezene içiyorum yediklerime kimyon atıyorum. Ama yulaf bulgur yiyorum. Geceden yulafa Hindistan cevizi-badem sütü koyuyorum gündüz incirle ara öğün diye tüketiyorum. İnek sütü tüketmediğim için bitkisel süt içiyorum. Yulaf sütü de süt yapıyor

Bulgur gaz yapmadı mı?

Ya ben gaz olmasın diye zor besleniyorum.

Yulaf felan tuketsem cok gaz yapar mi acaba? Cocugum zaten gazlı, yedek yerken zorlanıyorum.
Ben de böyleyim, bulgur ve bir sürü sebzeyi yemiyorum. Meyve desen o da o şekilde. Gaz yapmasın, reflüsü artmasın, alerji olmasın diye yediğim bir şey yok valla
Ama etkisini gördüm, kafeinsiz kahveye geçtiğimden beri reflüsü çok azaldı. Emme sonrası çok fazla kusuyordu kesik, o çpk az oluyor. Gerçi eş zamanlı peyniri de pişmiş yemeye başladım, onun da etkisi olabilri.

Geceleri kızım ben onu uyandırmasam uyanmıyor ve bi bakıyorum 4-5 saat hiç çiş yapmamış.. bu durumda beslenmemiş gibi düşünüyorum. Memeyi verdiğimde de 2 memeyi birden asla içmiyo, dolu kalıyo memeler. Sütüm azalcak diye korkuyorum ama sağıp dolaba da atmak istemiyorum o içmediği için bi sürü süt attım dolaba doktor da dolaba koyma dedi ama sütüm artsın istediğim için sağmaya da ihtiyacım var

Bir de kızlar bi sorum olacak, kızım her meme içisinde hıığğğ diye bi ses çıkarıyo böyle sanki tıkanıyomuş gibi, bu neden olur? Normal mi?

E bebekten almıştım memnunum dikkat et ilerlemesin canım çünkü kafa düzlüğü başka birşey tek tarafın düzleşmesi farklı onda kask kullanılıyor aman dikkat et
Kask nasıl bir şey? Bizim kız genellikle sağa çeviriyor başını, hafif bi fark oluşmaya başladı kafasının iki yanında

Bizim sütler de atak haftasına girdi herhalde. Ben bugun yazdıklarımı yaptıgım için rahattım cok sukır her seferinde tek memeyle doydu, ac kalmadı bugun, oyy bizim de yaklastı aşı napcaz bilmiyorum

Günaydınlar Moralim çok bozuk..
Dün akşam 9.30 dan 10.30 a kadar emzirdim kızımı lökür lökğr içti sütümü. Gece 1.30 da uyandı altına baktım kuruydu hiç işememiş neyse dedim emzirdim yatırdım sonra tekrar kalktım 4.30 gibi kaka yaptı haz çıkardı falan. Açtım beni yine kuru hiç işememiş sadece kaka. Temizledim Emzirdim yatırdım. Şimdi yine baktım yine kuru işememiş. Bu ne ya? Bu çocuk neden işemiyor. Emiyor da yani. Yutkunuyor eminim emdiğine de. sabaha kadar sadece 1 bez değiştirmiş oldum anlayacağınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…