2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım sabredecem birazdaha ,umarım büyüdkçe almaya başlar memeyide

Bizim atak da bugüne kadar öyle geçiyordu, bugün bi haller oldu, çok uykusu geliyo uyumak için memeyi istemiyor. Önce uyuyo sonra arada uyanır gibi yapınca sokuyorum memeyi ağzına

Valla delirmemek elde değil yani.

Atak içinde misin yeni mi bitti? Benimki memede uyusun, uyanınca kaldığı yerden devam etsin modunda

Gecmis olsun, bakalım nasıl ilerleyecek süreç. Sağlıkla geçsin inşallah

Dinleme kimseyi, valla silikondan beslendi cocugum, 1 ayda 7 cm uzadı, 1 kilo aldı, silikonla oldu bunlar. Valla benim jr deli heyecanlı cekiyor zateb, bazen aceleden tutturamiy9r bile sikilonu sen başkalarını duyma, çocuğun besleniyorlar, doktor sorun görmedi ise problem yok.
Silikonsuz memeyi değil ucunu kavramak hoşuna gittiğinden hep yara oldu, silikonla tam cekiyor halbuki.
Ben daha kullanırım hele ki dış cikarma döneminde.

İşte benimki de öyleydi arkadaşımın bebeği de silikonla emiyordu ama hiç gazı yoktu bebekten bebeğe değişiyor demek ki benimki silikondan çok gaz yuttu bi de tam öğrenemedi ucunda sütü bırıktırdı bi anda çekti hep boğazına kaçtı oda korkuttu beni zamanla denersen olur emme refleksi ile doğuyorlar emer oda merak etme

Aynen senin tavsiyenle avent silikon uç aldın 2 gün sonra bıraktı keramet onda herhalde
Okuyup üfleyip mi gönderiyolar napiyolar
Ben her gün agliyodum ememiyor diye baktim olmuyo aventin ucunu da iyi kavradi amaan dedim emsin tek anne sütünü alsinda nasil oluyosa olsun dedikten ertesi gün birakti yatar pozisyonda birakti sadece öyle emdi bi süre sonra diger emzirme pozisyonlarina aliştirdim kafayı rahat tuttugun an duzeliyor herşey süt azaliyormu bilmem bence o kişiyle alakali benim istememe sebebim surekli silikon kaynatmaktan bikmamdi şahsen kimseyi duyma tavsiye verene he de geç üsteliyolarsa çemkir küserlerse küssünler
Ben kimyondan nefret ederim o yuzden yemege koymak yerine yemege oturunca ilk 1 çay kasigi kimyonu su ike yutup yemegi oyle yiyorum

Atak içindeyiz daha, haftasonundan beri huysuz. Bakalım ne zaman bitecek
Biz de... Bu hafta bitsin atak da

Kimyon çok yoğun baharat nasil yiyorsub ? Bir de bu kadar çok kimyon sütün tadina etki etmiyor mu?

Valla ben kaynatmaya yanımda taşımaya herşeye razıyımda bi dışardan gelen seslere razı değilim işte kafaya takmamaya çalışacam inşallah aventten önce hangi silikonu kullanıyordunuz acaba avenr alma sebebiniz ne oldu ? Bide yatar pozisyonda emzirdim dediniz o hangi pozisyon acaba kusura bakmayın biraz çok sordum belki bende bıraktırabilirim diye

İnşallah canım benim allah razı olsun Rabbim başka dert vermesin

İnsallah güzel gecer zorlanacak olan benim, bu arada bulgur gaz yapmadı oyle bi sıkıntımız olmadı benim cocugumu rahatsız edern surekli gaz cıkarmasına sabahlsrı aynı saatte surekli ıkınıp aglamasına neden olan sey süt alerjisiymiş, 2 gündür yine var huzursuzlugu ama önceye göre nispeten daha az.

Kask nasıl bir şey? Bizim kız genellikle sağa çeviriyor başını, hafif bi fark oluşmaya başladı kafasının iki yanında
O çok ileri sevide kullanılıyor kafanın yanının düzleşmesinde değilde arkasında oluyor bir taraf çöküyor diğer taraf sivriliyor. Normal kafanın yanı düzleşiyorsa diğer tarafa yatırın bol bol geçer

Oy kurban olurum maşallah maşallah bende kafaya takmamaya çalışcam bi süredir sütümü sağıp biberonla veriyordum bugünden itibaren silikonla tekrar emzirmeye başladım yinede doyuyormuki diye düşünmeyim diye tek göğsümü sağıp yine biberonla vercem mecbur

Memeden kopmasın, bir meme bir de sagdigin sütü verebilirsin biberonla.

Canım bizimkinin kakasında daha hiç kan felan görmedim çok şükür ama kakası krem gibi aynı poposunu silerken sanki krem siliyomuşum gibi kakaya baktığımda da sulu değilkrem kıvamı gibi bizimkindede aynı saatlerde ağlama problemi var sence bundan olabilirmi akşam 7ile 9 arası bizi bitiriyor resmen çocuk kriz geçiriyor tek çareyi arabayla gezdirmekte bulduk

Kızlar bide ben şu anda humana still tea emziren anne çayı ,bestlak , birde dilruba demirezer diye bi emzirme danışmanının çayını kullanıyorum yinede sütüm az gibi bugün solgar haptan sipariş verdim aramızda bu solgarın hapını kullanan varmı

Sıkı kaka takibi yap canım, kan görmeden diyet yaptırmıyor doktorlar, insallah olmaz oyle bisey, kremsi kaka bilmiyorum ama mukuslu ve kanlı kakada süt alerjisi oluyor, köpüklü lala ishal vs bunlarda da laktoz intoleransı düşünülüyor

Anladım canım inşallah senin bebişinde sıhhatine kavuşur düzelir güzel günler görelim inşallah

Normal beyaz peyniri tavada pişiriyorum. Öneririm alerji riski için :) eğer böyle de olmazsa keçi peynirine geçicem zaten ama maşallah iyi gibi.

Burnunu açıyorum sürekli ama o hıııgggghh sesi hep var.

Yok canım konulmaz zaten Allah korusun. Yok aç değiller ya emme refleksini fazla seviyorlar Valla bizde de pişik vardı öyleydik o geçti büyük kız hasta oldu dün banyoya dinlenmek için geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…