- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Canım bu laktoz intoleransında yine süt ürünleri kullanılıyor demi sadece laktozsuz ürün olacakSıkı kaka takibi yap canım, kan görmeden diyet yaptırmıyor doktorlar, insallah olmaz oyle bisey, kremsi kaka bilmiyorum ama mukuslu ve kanlı kakada süt alerjisi oluyor, köpüklü lala ishal vs bunlarda da laktoz intoleransı düşünülüyor
Evet laktoz iceren her türlü süt ürününde tepki vermesi muhtenel ama laktozsuzunu kullanabiliyorsunCanım bu laktoz intoleransında yine süt ürünleri kullanılıyor demi sadece laktozsuz ürün olacak
Yavrusumun kulagina canim cok sikildi. Ondan yazmadim. Doktor hastaymis, iptal ettiler. Pazartesiye yine randevu aldim. Diyete devam. Ama mukuslu kaka yapiyor yine. Bu sabah balsam atmis gibiydi resmen. Baska yiyeceklere de alerjisi var Eminem ama boyle bulabilmem cok zoran.
Even ama laktoz intoleransi yok denecek kdr azmis bebeklerde. 5 yasindan sonra olur. Sizlerinki sut protein alerjisi oluyor demist doktorCanım bu laktoz intoleransında yine süt ürünleri kullanılıyor demi sadece laktozsuz ürün olacak
Silikon kullanmadigimdan bilmiyorum. Ellerini hep emiyor. O yuzden her ellerini yikiyorum. Disarda fln elini tutus severler die travma olustu. Direkt agzina gidiyor cunku. Masallah cok erken ama nazar degmesin. Ne guzel onden gidiyor motor gelisimleri. Saglam yere birak yeter. Allah korusun dusmesin. 3.5 ayda baslarlar genelde. 6aya kdr uzar donmeleri. 2 haftalikken Damir yuz ustunden sirt ustune dondu 2 kez ama sansti yani. Tummy timedan kurtulmak icin cirpinirken istemedigi icin kendini geri ittirdi. O zaman boyle tombislemedigi icin vucudunu da kaldirabildi. Simdi biraz zor kaldirir totisi.Şimdi size 3 adet sorum olacak
1- Silikon göğüs ucunu bıraktırabilen oldu mu? Ben ara sıra deneme yapıyorum ilk defa bugün biraz emdi.
2- Sizin bebişlerde ellerini emiyor mu şapur şupur aç gibi?
3-sırt üstü yatarken yüz üstü kendi dönebiliyor mu? Ben 2 defa denk geldim. Sırt üstü yatıyorum geliyorum bi bakıyorum yüzüstü dönmüş sadece kolu karnın altında kalmış. Normal mi bu? Bana bunun için çok erken gibi geldi.
Ona mukuslu kaka diyoruz iste. Hazmetmesi zor bi sey olursa da mukuslu kaka oluyor. Muz fln yediysen mesela. Genel kakasini takip etmeni oneririm. Birkac seferden bi sey olmazKızlar bugün emzirdim oğlanı kaka değilde çok az şeffaf sümük gibi uzanan birşey değmişti bezine dokundumu acaba süt ya ilk defa oldu böyle birşey
Evet laktoz iceren her türlü süt ürününde tepki vermesi muhtenel ama laktozsuzunu kullanabiliyorsun
Ya bizimkinde geçmeyen pişik oldu 10 gündür böyle kanlı yada mukuslu kaka yok sadece huysuzluk ve gaz yapmıştı şimdi onlarda geçti ama hala kıpkırmızı. Çiğ domatesi falan kestim limon mandalina da yemiyorum bugün bezi de değiştirecem hala geçmezse bu ihtimali de eleyeyim bakalım sonu nereye çıkacakEven ama laktoz intoleransi yok denecek kdr azmis bebeklerde. 5 yasindan sonra olur. Sizlerinki sut protein alerjisi oluyor demist doktor
Erken degil. Benimki de dokuluyo ama ben de goremiyorum. Gecen kafasinda hafif konak vardi banyo once zeytinyagi surdum bastirmadan da ovdum bi baktim elim hep sac. Zaten incecik yazik nereye dusse belli olmuyodurBir garip saç mevzusu
Bebeğimin saclari dökülmeye başladı daha erken mi değil mi bilmiyorum, tecrübeli anneler söylesin. Garip olanı dökülen saç göremiyorum yatakta vs bir yerde. Dökülmeye başlayan saçlar ne zaman tekrar yerine geliyor acep :)
Sadece şeffaf sümük gibi vardı . İlaçtan ötürü emzirmiyordum ya bugün verdim ondan mı oldu acaba dedim. Hapşırıp tıksırıyorda biraz üşüyünce olur mıOna mukuslu kaka diyoruz iste. Hazmetmesi zor bi sey olursa da mukuslu kaka oluyor. Muz fln yediysen mesela. Genel kakasini takip etmeni oneririm. Birkac seferden bi sey olmaz
Ya benim oğlanında baya dökülmüştü saçları yan kısımlar bomboştu desem yeri şu 4-5 gündür tekrar çıkmaya başladıBir garip saç mevzusu
Bebeğimin saclari dökülmeye başladı daha erken mi değil mi bilmiyorum, tecrübeli anneler söylesin. Garip olanı dökülen saç göremiyorum yatakta vs bir yerde. Dökülmeye başlayan saçlar ne zaman tekrar yerine geliyor acep :)
Suttendir inek sutunu azalt. Ben de laktoz sandim 3 hafta gecmeyen pisik laktozu kesince gecti. Ama asil olay laktozsuz az urun var haliyle laktozu kesicem die sutu azaltmis oluyosun. Ondan gecmis pisik. Ben 3 bez degistirdim bir suru krem denedim. Olay sutmus.Ya bizimkinde geçmeyen pişik oldu 10 gündür böyle kanlı yada mukuslu kaka yok sadece huysuzluk ve gaz yapmıştı şimdi onlarda geçti ama hala kıpkırmızı. Çiğ domatesi falan kestim limon mandalina da yemiyorum bugün bezi de değiştirecem hala geçmezse bu ihtimali de eleyeyim bakalım sonu nereye çıkacak
Bizim de bu sabah ayniydi. Seffaf mukus vardi. Dun vegan pizza yedim uterine olmayan sebze yoktu. biri yaramadi ama hanging bilmiyorum. Evet kendi balgamlarini da yutabiliyolar.Sadece şeffaf sümük gibi vardı . İlaçtan ötürü emzirmiyordum ya bugün verdim ondan mı oldu acaba dedim. Hapşırıp tıksırıyorda biraz üşüyünce olur mı
Ben kullanıyorum brewers yeast with b12 vitamin hapı. Bence etki ediyorKızlar bide ben şu anda humana still tea emziren anne çayı ,bestlak , birde dilruba demirezer diye bi emzirme danışmanının çayını kullanıyorum yinede sütüm az gibi bugün solgar haptan sipariş verdim aramızda bu solgarın hapını kullanan varmı
Çok teşekkür ederim canımBizim de bu sabah ayniydi. Seffaf mukus vardi. Dun vegan pizza yedim uterine olmayan sebze yoktu. biri yaramadi ama hanging bilmiyorum. Evet kendi balgamlarini da yutabiliyolar.
Dokuluyor tam zamani. 2-4 ay arasi dokulme. 4ten sonra saci cikar yine. Dokulenler cok Ince Ince oluyo boyunlarinda, omuzlarinda hatta senin kollarinda. Tuy gibi. Her yer sac.Bir garip saç mevzusu
Onun dozunu ona gore ayarlayip vermistir. Oyle yapiyolar geneldeKızlar bide oğlan grip gibi burnu ağzı dolu doluydu aile hekimi azitro vermiş nette 6 aydan önce verilmez yazıyor ama kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?