2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde döküldü ön kısmı yanlar duruyor çok komik saç olayı baya değişken sanırım 4. Ayda tamamen dökülüp yeniden çıkan var 1 yaşa kadar çıkmayan var baya saçlı doğup hiç dökülmeyen var bekleyip göreceğiz

Sütü direk içmiyorum ama peynir,ayran acayip çok yiyorum içiyorum bez hiç değiştirmemiştim şansımı kremlerden yana kullandım ama hiç işe yaramadı benim büyük kızda vardı ilk zamanlar anlamadık çok yoğun gazı vardı sadece bilmem kaçıncı ayında kanlı kaka yapınca anladık

Erken degil. Benimki de dokuluyo ama ben de goremiyorum. Gecen kafasinda hafif konak vardi banyo once zeytinyagi surdum bastirmadan da ovdum bi baktim elim hep sac. Zaten incecik yazik nereye dusse belli olmuyodur

Dökülmeye devam o zaman :)

Ya benim oğlanında baya dökülmüştü saçları yan kısımlar bomboştu desem yeri şu 4-5 gündür tekrar çıkmaya başladı

Dökülme ne kadar sürüyor ne zaman yeni saç çıkmaya başlıyor acaba

Ben kullanıyorum brewers yeast with b12 vitamin hapı. Bence etki ediyor

Günde kaç kez kaç adet aliyorsun

Dokuluyor tam zamani. 2-4 ay arasi dokulme. 4ten sonra saci cikar yine. Dokulenler cok Ince Ince oluyo boyunlarinda, omuzlarinda hatta senin kollarinda. Tuy gibi. Her yer sac.

Aynen tüy gibiler zaten

Doğrudan süt içmiyorum, yoğurdu severim ki haftada 1 yiyorum, kahvaltıda peynir yiyorum. Fermente ürün peynir de, o da dokunur mu gaz için acaba? Erkek cocuklarda sıkça karsilasiliyir dedi doktor. Kolik değiliz ama gazliyiz.

1 yaş mı yandık desene saclar bölgesel dökülüyor çünkü

Dökülmeye devam o zaman :)

Dökülme ne kadar sürüyor ne zaman yeni saç çıkmaya başlıyor acaba

Günde kaç kez kaç adet aliyorsun
Bizim 10 gün falan sürdü dökülmesi şimdi bakıyorum dökülen yerlerde minik minik çıkmaya başladı kel kaldı diye korkmuştum valla

Bizim 10 gün falan sürdü dökülmesi şimdi bakıyorum dökülen yerlerde minik minik çıkmaya başladı kel kaldı diye korkmuştum valla
Zaten bizimkinin saci tam çıkmamıştı, 3 hafta erken doğduk ya yetişmedi diyordum bir de az çıkan yerden Dökülmeye başladı

Hızlı nefes alis

Bebeğim bazen hızlı ve büyük nefes almaya başladı. Soyle ki yatarken karnına baktığımızda küçük küçük inip çıkan tepeler gibi hareket görüşürüz yq, benimkinde karnını çok yükseltiyor, büyük nefes aldığını görmemek imkansız

Başına gelen varr mi

Her 4 saatte bir çok olmaz mı? Günde 3 yazmış Dr

Kızlarr aşıdan sonra durumlar nasıll??
Benim kız acaba üşüttümü? 3günde bir kaka yapan çoçuk dünden bugüne kaç defa yaptı

Şapur şupur hemde nasıl

Süt yoğurt kefiri kesmiştim, kızımın kakası hala mukuslu ve kaşları kabuk.. peyniri de pişirirek yedim kaka hala mukuslu çok huzursuz değil ama gazı oluyor gün içinde ara ara, alerjisi varsa da onu dahatsız edecek şeyler yemek istemiyorum.

Şimdi görünen o ki tereyağını da kescem bi de üstüne keçi peynirine geçicem kiiii hiç sevmem

Biz de... Bu hafta bitsin atak da

Kimyon çok yoğun baharat nasil yiyorsub ? Bir de bu kadar çok kimyon sütün tadina etki etmiyor mu?
Valla geciyor mu bilemiyorum yeniyorum ki hao yutuyomuş mantigi agzina kiy su ile yut bu kadar
Valla ben kimseyle görüşmüyorum mama veriyorum diye soyleniyolardi bana agzini açanin agzina ..... yani boslugu doldur wee baby almistim tatlim kocaman benim meme ucu minnak bebegin agzina uç sıgmiyodu düşün yani sonra arkadaşimda silikonla emziriyor o mamajo aldim guzek tekini kullanmadim sana gondereyim dedi o bi tık kucuktu onunlada yapamadik sonra ayni arkadaşim aventten bahsetti zor buldum hatta hemen aldim en kucuk boyunu o minnak tam oldu benim memrye emdi guzel süt alabiliyodu sonunda oncesinde hep sagip veriyodum ememedigi icin emmeye baslayinca emzirme pozisyonlarini deniyordum surekli cunku ben cocugu dogru tutamiyormuşum emzirme danismani oyle söylemisti yatarak denedim sonra birden silikona memeyi kistirinca cekip denedim baktim emebiliyo en azindan çabaliyordu her emzirmede silikonla meme ucunu iyice cikarinca silikonu aradan çeke çeke tutturdum bak burda yatarak emzirme var canim Dilrubanin çayi benim böbreklerimi agritip aşiri ishal yapti beni solgar güzel süt yapiyor tavsiye ederim canim bestlakla ikisini bi de humanayi kullaniyorum
Rabbim şifa versin kucukken emziren kadin sutunu oamuga sagip kulagima koyardi annem agriyi ceker diye agrisi gecerdi

Bebeğiniz için bebek tartısı aldınız mı? Veya akıllı tartılarla tarttığınzda doğru sonuç alıyır musunuz? Kiwi nin bebek tartısını buldum ama onu alacağıma xiaominin akıllı tartısını mı alsam diyorum fiyatlar çok yakın. Deneyimleyen varsa fikrini alırım:)

Şöyle kiwi nin linkini de bırakayım

290 tlydi eşim tutturdu alcam diye aldirmadim simdi her hafta tartilmasi gerekiyor ve 400 tl olmuş bana soyleniyo aldirmadjn diye doktorum gelin burdan alin tartip getirin dedi de benzin parasiyla ayni hesap trendyoldan alma kiwi alcaksan e bebekte daha ucuz dün bakmiştim bence gereksiz ama evde kalabaliktan nefret ederim

Kiwi A101de 350 liraymis. Az once instagramda bi influencerda gordum o paylasti. Doktordaki tartiyla ayni olcumu vermis. Bende xiaomi var, once Ben tartiliyorum sonra keremi kucagima alip tartiliyorum:) onu direk koyamam tartiya. doktordaki olcumle dogrulama yapmadim hic. Haftaya yapayim :)

Kizlar Oto koltugu baktiniz mi yada bakmaya basladiniz mi? Malum herseyin fiyati gun gectikce artiyor simdiden bakip alsam mi diye dusunuyorum. Onerebileceginiz Oto koltugu var mi?

Benimki devamlı öyle ya

İstersen 3 4 gün süt diyeti yap o sekilde rahatlasa bebeğin doktora gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…