Bizimde döküldü ön kısmı yanlar duruyor çok komikBir garip saç mevzusu
Bebeğimin saclari dökülmeye başladı daha erken mi değil mi bilmiyorum, tecrübeli anneler söylesin. Garip olanı dökülen saç göremiyorum yatakta vs bir yerde. Dökülmeye başlayan saçlar ne zaman tekrar yerine geliyor acep :)
Sütü direk içmiyorum ama peynir,ayran acayip çok yiyorum içiyorumSuttendir inek sutunu azalt. Ben de laktoz sandim 3 hafta gecmeyen pisik laktozu kesince gecti. Ama asil olay laktozsuz az urun var haliyle laktozu kesicem die sutu azaltmis oluyosun. Ondan gecmis pisik. Ben 3 bez degistirdim bir suru krem denedim. Olay sutmus.
Erken degil. Benimki de dokuluyo ama ben de goremiyorum. Gecen kafasinda hafif konak vardi banyo once zeytinyagi surdum bastirmadan da ovdum bi baktim elim hep sac. Zaten incecik yazik nereye dusse belli olmuyodur
Ya benim oğlanında baya dökülmüştü saçları yan kısımlar bomboştu desem yeri şu 4-5 gündür tekrar çıkmaya başladı
Ben kullanıyorum brewers yeast with b12 vitamin hapı. Bence etki ediyor
Dokuluyor tam zamani. 2-4 ay arasi dokulme. 4ten sonra saci cikar yine. Dokulenler cok Ince Ince oluyo boyunlarinda, omuzlarinda hatta senin kollarinda. Tuy gibi. Her yer sac.
Bebis tum gun uyuyo son zamanlarda. Alerjiden suphelenmeyenlere de onerim. Bebeginizin gaz sorunu varsa inek sutunu azaltin. Oh dunya varmis. Arada alip emziriyorum. Emiyo lop lop sonra uyumaya devam. 5 saat fln uyaniktir toplamda. Uyaninca keyfi fln da ili. Gulucukler atiyor. O rahat ben rahat. Bulgur yiyip yulaf sutu ictim az onceDelirella hep yiyorum. hicbi sey inek sutu kadar gaz yapmiyo.
1 yaş mıBizimde döküldü ön kısmı yanlar duruyor çok komiksaç olayı baya değişken sanırım 4. Ayda tamamen dökülüp yeniden çıkan var 1 yaşa kadar çıkmayan var baya saçlı doğup hiç dökülmeyen var bekleyip göreceğiz
Bizim 10 gün falan sürdü dökülmesi şimdi bakıyorum dökülen yerlerde minik minik çıkmaya başladı kel kaldı diye korkmuştum vallaDökülmeye devam o zaman :)
Dökülme ne kadar sürüyor ne zaman yeni saç çıkmaya başlıyor acaba
Günde kaç kez kaç adet aliyorsun
Zaten bizimkinin saci tam çıkmamıştı, 3 hafta erken doğduk ya yetişmedi diyordumBizim 10 gün falan sürdü dökülmesi şimdi bakıyorum dökülen yerlerde minik minik çıkmaya başladı kel kaldı diye korkmuştum valla
Her 4 saatte bir çok olmaz mı? Günde 3 yazmış DrKesinlikle biz de öyle dün hiç mama vermedim akşama kadar yapılır gezdik sürekli emmek istiyor yalanıyor aranıyor. Baktım iyice huzusruzlandı 60cc verdim uyudu ondan sonra. Şimdi de aynı uyuyamıyorum hiç bebeyi. Uyanık hep. Aşı içinde şurup ver calpol 4 saatte bir. Uyutup rahatlatıyor. Biz öyleydik rahat geçti .
O ses normal benim kızımda yapıyor. Hatta burda bir kaç kişi daha sormultu bunu.
Bakıyorum canım hiç yapmamış. Biraz önce tekrar baktım beze 1 veya 2 kez yapmıştır yani.
Demi doyuyordur. Ama ben yine de mama verdim aç gibi geliyor. Çok huzursuz. Uyuyamıyor hiç
İlk başlarda günde 6 tane içiyordum, 2-2-2 şeklinde. Şimdi günde 2-2ye düşürdüm.Dökülmeye devam o zaman :)
Dökülme ne kadar sürüyor ne zaman yeni saç çıkmaya başlıyor acaba
Günde kaç kez kaç adet aliyorsun
Humana dan memnunum ama çok şekerli. Alternatif destek olabilir o zamanİlk başlarda günde 6 tane içiyordum, 2-2-2 şeklinde. Şimdi günde 2-2ye düşürdüm.
Şapur şupur hemde nasılŞimdi size 3 adet sorum olacak
1- Silikon göğüs ucunu bıraktırabilen oldu mu? Ben ara sıra deneme yapıyorum ilk defa bugün biraz emdi.
2- Sizin bebişlerde ellerini emiyor mu şapur şupur aç gibi?
3-sırt üstü yatarken yüz üstü kendi dönebiliyor mu? Ben 2 defa denk geldim. Sırt üstü yatıyorum geliyorum bi bakıyorum yüzüstü dönmüş sadece kolu karnın altında kalmış. Normal mi bu? Bana bunun için çok erken gibi geldi.
Valla geciyor mu bilemiyorumBiz de... Bu hafta bitsin atak da
Kimyon çok yoğun baharatnasil yiyorsub ? Bir de bu kadar çok kimyon sütün tadina etki etmiyor mu?
Valla ben kimseyle görüşmüyorum mama veriyorum diye soyleniyolardi bana agzini açanin agzina ..... yaniValla ben kaynatmaya yanımda taşımaya herşeye razıyımda bi dışardan gelen seslere razı değilim iştekafaya takmamaya çalışacam inşallah aventten önce hangi silikonu kullanıyordunuz acaba avenr alma sebebiniz ne oldu ? Bide yatar pozisyonda emzirdim dediniz o hangi pozisyon acaba kusura bakmayın biraz çok sordum belki bende bıraktırabilirim diye
Dilrubanin çayi benim böbreklerimi agritip aşiri ishal yapti beni solgar güzel süt yapiyor tavsiye ederim canim bestlakla ikisini bi de humanayi kullaniyorumKızlar bide ben şu anda humana still tea emziren anne çayı ,bestlak , birde dilruba demirezer diye bi emzirme danışmanının çayını kullanıyorum yinede sütüm az gibi bugün solgar haptan sipariş verdim aramızda bu solgarın hapını kullanan varmı
Rabbim şifa versin kucukken emziren kadin sutunu oamuga sagip kulagima koyardi annem agriyi ceker diye agrisi gecerdiYavrusumun kulagina canim cok sikildi. Ondan yazmadim. Doktor hastaymis, iptal ettiler. Pazartesiye yine randevu aldim. Diyete devam. Ama mukuslu kaka yapiyor yine. Bu sabah balsam atmis gibiydi resmen. Baska yiyeceklere de alerjisi var Eminem ama boyle bulabilmem cok zoran.
290 tlydi eşim tutturdu alcam diye aldirmadim simdi her hafta tartilmasi gerekiyor ve 400 tl olmuş bana soyleniyo aldirmadjn diye doktorum gelin burdan alin tartip getirin dedi de benzin parasiyla ayni hesapBebeğiniz için bebek tartısı aldınız mı? Veya akıllı tartılarla tarttığınzda doğru sonuç alıyır musunuz? Kiwi nin bebek tartısını buldum ama onu alacağıma xiaominin akıllı tartısını mı alsam diyorum fiyatlar çok yakın. Deneyimleyen varsa fikrini alırım:)
Şöyle kiwi nin linkini de bırakayım
Kiwibaby Kiwi Kbaby 25 Bebek Tartısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kiwibaby Kiwi Kbaby 25 Bebek Tartısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kiwi A101de 350 liraymis. Az once instagramda bi influencerda gordum o paylasti. Doktordaki tartiyla ayni olcumu vermis. Bende xiaomi var, once Ben tartiliyorum sonra keremi kucagima alip tartiliyorum:) onu direk koyamam tartiya. doktordaki olcumle dogrulama yapmadim hic. Haftaya yapayim :)Bebeğiniz için bebek tartısı aldınız mı? Veya akıllı tartılarla tarttığınzda doğru sonuç alıyır musunuz? Kiwi nin bebek tartısını buldum ama onu alacağıma xiaominin akıllı tartısını mı alsam diyorum fiyatlar çok yakın. Deneyimleyen varsa fikrini alırım:)
Şöyle kiwi nin linkini de bırakayım
Kiwibaby Kiwi Kbaby 25 Bebek Tartısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kiwibaby Kiwi Kbaby 25 Bebek Tartısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benimki devamlı öyle yaHızlı nefes alis
Bebeğim bazen hızlı ve büyük nefes almaya başladı. Soyle ki yatarken karnına baktığımızda küçük küçük inip çıkan tepeler gibi hareket görüşürüz yq, benimkinde karnını çok yükseltiyor, büyük nefes aldığını görmemek imkansız
Başına gelen varr mi
İstersen 3 4 gün süt diyeti yap o sekilde rahatlasa bebeğin doktora gidersinYa bizimkinde geçmeyen pişik oldu 10 gündür böyle kanlı yada mukuslu kaka yok sadece huysuzluk ve gaz yapmıştı şimdi onlarda geçti ama hala kıpkırmızı. Çiğ domatesi falan kestim limon mandalina da yemiyorum bugün bezi de değiştirecem hala geçmezse bu ihtimali de eleyeyim bakalım sonu nereye çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?