Benimkinin önleri döküldü cıkmaya basladı bile o kadar incecik ki telleri gormek mümkün değil. Simdi de arkalara dogru dökülmeye basladı sanırım onlar da dökülüp yeniden gelecskBir garip saç mevzusu
Bebeğimin saclari dökülmeye başladı daha erken mi değil mi bilmiyorum, tecrübeli anneler söylesin. Garip olanı dökülen saç göremiyorum yatakta vs bir yerde. Dökülmeye başlayan saçlar ne zaman tekrar yerine geliyor acep :)
Bugun doktorun bana verdiği diyet listesinde keci ğrünleri de var yasaklı olarak.Süt yoğurt kefiri kesmiştim, kızımın kakası hala mukuslu ve kaşları kabuk.. peyniri de pişirirek yedim kaka hala mukusluçok huzursuz değil ama gazı oluyor gün içinde ara ara, alerjisi varsa da onu dahatsız edecek şeyler yemek istemiyorum.
Şimdi görünen o ki tereyağını da kescembi de üstüne keçi peynirine geçicem kiiii hiç sevmem
Başladım canım. Pazartesi günü kalça ultrasonu için randevu aldım o güne kadar yemeyip bir daha göstereyimİstersen 3 4 gün süt diyeti yap o sekilde rahatlasa bebeğin doktora gidersin
Bizde de ara sıra oluyor. ilk farkettigimde sarılıktan hastanede yatıyorduk o zaman hemşire normal demiştiHızlı nefes alis
Bebeğim bazen hızlı ve büyük nefes almaya başladı. Soyle ki yatarken karnına baktığımızda küçük küçük inip çıkan tepeler gibi hareket görüşürüz yq, benimkinde karnını çok yükseltiyor, büyük nefes aldığını görmemek imkansız
Başına gelen varr mi
Nefesi zamanla duzeliyo derin nefesler aliyo. Harika haftalarda yaziyodu bole bisi normal benceHızlı nefes alis
Bebeğim bazen hızlı ve büyük nefes almaya başladı. Soyle ki yatarken karnına baktığımızda küçük küçük inip çıkan tepeler gibi hareket görüşürüz yq, benimkinde karnını çok yükseltiyor, büyük nefes aldığını görmemek imkansız
Başına gelen varr mi
Bende takmayacağum artık. Çünkü denedim bıraktıramadım.Hem biraz Light olsun hem de süt yapsın diye yulaf düşünüyorum ama bizim minnacık zaten gazlı ben de tuzu biberi olmak istemiyorum. Bir deneyeyim olmadı farkedecek mi cok
Emme sonrası kurmadan ben de muzdaribim. Pişmiş peynir mi? Hellim dışında neyi yiyorsun pismis
1) Valla ben bıraksın istemiyorumdeli gibi ısırıyor arada silikona rağmen. Dişler çıkınca hele silikonsuz hiç yapamam. Gayet de memnunum, bebek biberon gibi rahat besleniyor bence, süt akışı da iyi. Tek sorun yanında taşımakta
2) emmez mi? Eldivenden hem de
3) bizimki genelde ana kucağında. Yatakta da cenin pozisyonu alıyor tam yan donuyor, yuzustu görmedim daha
Burnu tikali olabilir mi? Burun içine, arkasına detaylı baktın mı cnm?
Kimypnu yemek içine mi sonradan tabaginiza mi alıyorsunuz:))
Hiç alakası yok, en bastan beri silikon kullanmaya başladım şu geride kalan 50 gün içerisinde sütüm de arttı. Bebek silikondan çekebiliyor mu? Heh konu bu. Çektikçe süt de artıyor zaten. Bir iki kez gaza gelip silikonsuz emzirdim meme uçlarım domates gibi oldu, minik sipa pert etti. Silikonun olumsuz tek tarafı devamlı yan8nsa taşıman onun dışında memeni biberon gibi kullanabiliyor bence sıkıntı yok
Hahah benimki de emziki ağzından düşünce öyle oluyorKız maasallah biraz erken baslamıs dönüyorsa minnos, bizimki ancak emzirme yastıgına yuzustu koydugumda debelenirken yana devriliyor
Benimde öyle. Resmen cebelleşiyor savaşıyor.Artık silikonda bile rahat durmuyor inanırmısın ya sütüm azaldığından yada biberon gibi cok cok istediğinden
Çok geçmiş olsun. Valla 2 bebekte zor cidden. Ben bitane ile baş edemiyorumYok canım konulmaz zaten Allah korusun. Yok aç değiller ya emme refleksini fazla seviyorlarValla bizde de pişik vardı öyleydik o geçti büyük kız hasta oldu dün banyoya dinlenmek için geçtim
Ay maşallah hepimizin bebişlerine.Silikon kullanmadigimdan bilmiyorum. Ellerini hep emiyor. O yuzden her ellerini yikiyorum. Disarda fln elini tutus severler die travma olustu. Direkt agzina gidiyor cunku. Masallah cok erken ama nazar degmesin. Ne guzel onden gidiyor motor gelisimleri. Saglam yere birak yeter. Allah korusun dusmesin. 3.5 ayda baslarlar genelde. 6aya kdr uzar donmeleri. 2 haftalikken Damir yuz ustunden sirt ustune dondu 2 kez ama sansti yani. Tummy timedan kurtulmak icin cirpinirken istemedigi icin kendini geri ittirdi. O zaman boyle tombislemedigi icin vucudunu da kaldirabildi. Simdi biraz zor kaldirir totisi.
Bize öyle demişti hemşire.Her 4 saatte bir çok olmaz mı? Günde 3 yazmış Dr
Bizde öyle olduk canım. Sürekli kaka yaptı o günKızlarr aşıdan sonra durumlar nasıll??
Benim kız acaba üşüttümü?3günde bir kaka yapan çoçuk dünden bugüne kaç defa yaptı
Dk bası ıkına ıkına gaz yapan kakasını 2 3 güne bir yapan cocugum süt ürünlerini kesince gazsız ve her gün iki kez rahat kaka yapan bir bebe oldu. Gazın en buyuk nedeni süt abi kesinlikle. Maflor filan da vermiyorum kestim bu arada gayet rahatız güzelizBende takmayacağum artık. Çünkü denedim bıraktıramadım.
Hahah benimki de emziki ağzından düşünce öyle oluyoraman yapabildiği tek şey o. Hala kaka gaz zor yapıyoruz.
Benimde öyle. Resmen cebelleşiyor savaşıyor.
Çok geçmiş olsun. Valla 2 bebekte zor cidden. Ben bitane ile baş edemiyorum
Ay maşallah hepimizin bebişlerine.gaz kaka sorununu da bi bitseydi. Hala ıkınıyor yapamıyor. Ama dönmeyi biliyor
Bize öyle demişti hemşire.
Bizde öyle olduk canım. Sürekli kaka yaptı o gün
Ya ben hiç yemiyorum cidden ama yok çocuk huzursuz mukuslu kaka yapıyor.Dk bası ıkına ıkına gaz yapan kakasını 2 3 güne bir yapan cocugum süt ürünlerini kesince gazsız ve her gün iki kez rahat kaka yapan bir bebe oldu. Gazın en buyuk nedeni süt abi kesinlikle. Maflor filan da vermiyorum kestim bu arada gayet rahatız güzeliz
Bende basit elektrikli var işime yarıyor ama sen sıfırdan alacaksan hastane tipi pompaları tercih et canım. Medela yı övüyorlar ona bak bir istersenKızım yine emmiyor beni öğleden beri. Mecbur mama veriyorum açlıktan ağladığı için. Çıldırcam artık.
Elektrikli göğüs pompası için tavsiyeniz var mı?
Benimki devamlı öyle ya
Kendileri gibi minikBenimkinin önleri döküldü cıkmaya basladı bile o kadar incecik ki telleri gormek mümkün değil. Simdi de arkalara dogru dökülmeye basladı sanırım onlar da dökülüp yeniden gelecsk
Bizde de ara sıra oluyor. ilk farkettigimde sarılıktan hastanede yatıyorduk o zaman hemşire normal demişti
Alip bosa dolu para verme medikallerden hastane tipi kirala hem cekim gucu iyi hem ucuzKızım yine emmiyor beni öğleden beri. Mecbur mama veriyorum açlıktan ağladığı için. Çıldırcam artık.
Nefesi zamanla duzeliyo derin nefesler aliyo. Harika haftalarda yaziyodu bole bisi normal bence
Lansinoh kullanıyorum, memnunum. Pahalı olmasa medela süt pompası alırdımKızım yine emmiyor beni öğleden beri. Mecbur mama veriyorum açlıktan ağladığı için. Çıldırcam artık.
Ayakta zıplata zıplata tutturabilirsin memeyi bende almayınca öyle yapıyorum ayakta gezerek emziriyorum ya da pilates topu varsa üstünde ileri geri yaparak tutturmaya çalış.Kızım yine emmiyor beni öğleden beri. Mecbur mama veriyorum açlıktan ağladığı için. Çıldırcam artık.
Kiralayabiliyorsan hastane tipi medela lactina kirala. Çekim gücü gerçekten iyiKızım yine emmiyor beni öğleden beri. Mecbur mama veriyorum açlıktan ağladığı için. Çıldırcam artık.
Ben de gereksiz şeyleri sevmiyorum ya bebem az yiyomş gibi geldiği için hep belki kilo alımını her hafta takip edersem içim rahatlar290 tlydi eşim tutturdu alcam diye aldirmadim simdi her hafta tartilmasi gerekiyor ve 400 tl olmuş bana soyleniyo aldirmadjn diye doktorum gelin burdan alin tartip getirin dedi de benzin parasiyla ayni hesaptrendyoldan alma kiwi alcaksan e bebekte daha ucuz dün bakmiştim bence gereksiz ama evde kalabaliktan nefret ederim
xiaomi daha efektif bence de, sanırım böyle yapıcamKiwi A101de 350 liraymis. Az once instagramda bi influencerda gordum o paylasti. Doktordaki tartiyla ayni olcumu vermis. Bende xiaomi var, once Ben tartiliyorum sonra keremi kucagima alip tartiliyorum:) onu direk koyamam tartiya. doktordaki olcumle dogrulama yapmadim hic. Haftaya yapayim :)
Ben direkt opera istanbuldan cybex almıştım full setlerinden, içinde ana kucağı oto koltuğu her şeyi vardı. Modeli şuKizlar Oto koltugu baktiniz mi yada bakmaya basladiniz mi? Malum herseyin fiyati gun gectikce artiyor simdiden bakip alsam mi diye dusunuyorum. Onerebileceginiz Oto koltugu var mi?
Kızım yine emmiyor beni öğleden beri. Mecbur mama veriyorum açlıktan ağladığı için. Çıldırcam artık.
Valla diktor buze gelin goturun dedi git gel masrafi tartiyi aşacagi ucin az önce a101den sipariş ettimBen de gereksiz şeyleri sevmiyorum ya bebem az yiyomş gibi geldiği için hep belki kilo alımını her hafta takip edersem içim rahatlar
xiaomi daha efektif bence de, sanırım böyle yapıcam
Ben kiraladım medelanın hastane tipini. Süt artırmak için aldım ben işe yarıyor. Hangi şehirdeydin istanbuldaysam numaralarını atayım.Kızım yine emmiyor beni öğleden beri. Mecbur mama veriyorum açlıktan ağladığı için. Çıldırcam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?