2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkinin önleri döküldü cıkmaya basladı bile o kadar incecik ki telleri gormek mümkün değil. Simdi de arkalara dogru dökülmeye basladı sanırım onlar da dökülüp yeniden gelecsk

Bugun doktorun bana verdiği diyet listesinde keci ğrünleri de var yasaklı olarak.

Bizde de ara sıra oluyor. ilk farkettigimde sarılıktan hastanede yatıyorduk o zaman hemşire normal demişti

Nefesi zamanla duzeliyo derin nefesler aliyo. Harika haftalarda yaziyodu bole bisi normal bence

Bende takmayacağum artık. Çünkü denedim bıraktıramadım.
Kız maasallah biraz erken baslamıs dönüyorsa minnos, bizimki ancak emzirme yastıgına yuzustu koydugumda debelenirken yana devriliyor
Hahah benimki de emziki ağzından düşünce öyle oluyor aman yapabildiği tek şey o. Hala kaka gaz zor yapıyoruz.
Artık silikonda bile rahat durmuyor inanırmısın ya sütüm azaldığından yada biberon gibi cok cok istediğinden
Benimde öyle. Resmen cebelleşiyor savaşıyor.
Yok canım konulmaz zaten Allah korusun. Yok aç değiller ya emme refleksini fazla seviyorlar Valla bizde de pişik vardı öyleydik o geçti büyük kız hasta oldu dün banyoya dinlenmek için geçtim
Çok geçmiş olsun. Valla 2 bebekte zor cidden. Ben bitane ile baş edemiyorum
Ay maşallah hepimizin bebişlerine. gaz kaka sorununu da bi bitseydi. Hala ıkınıyor yapamıyor. Ama dönmeyi biliyor
Her 4 saatte bir çok olmaz mı? Günde 3 yazmış Dr
Bize öyle demişti hemşire.
Kızlarr aşıdan sonra durumlar nasıll??
Benim kız acaba üşüttümü? 3günde bir kaka yapan çoçuk dünden bugüne kaç defa yaptı
Bizde öyle olduk canım. Sürekli kaka yaptı o gün

Dk bası ıkına ıkına gaz yapan kakasını 2 3 güne bir yapan cocugum süt ürünlerini kesince gazsız ve her gün iki kez rahat kaka yapan bir bebe oldu. Gazın en buyuk nedeni süt abi kesinlikle. Maflor filan da vermiyorum kestim bu arada gayet rahatız güzeliz

Ya ben hiç yemiyorum cidden ama yok çocuk huzursuz mukuslu kaka yapıyor.

Kızım yine emmiyor beni öğleden beri. Mecbur mama veriyorum açlıktan ağladığı için. Çıldırcam artık.

Elektrikli göğüs pompası için tavsiyeniz var mı?

Kızım yine emmiyor beni öğleden beri. Mecbur mama veriyorum açlıktan ağladığı için. Çıldırcam artık.

Bende basit elektrikli var işime yarıyor ama sen sıfırdan alacaksan hastane tipi pompaları tercih et canım. Medela yı övüyorlar ona bak bir istersen

Benimki devamlı öyle ya

Normal mi

Benimkinin önleri döküldü cıkmaya basladı bile o kadar incecik ki telleri gormek mümkün değil. Simdi de arkalara dogru dökülmeye basladı sanırım onlar da dökülüp yeniden gelecsk
Kendileri gibi minik
Bizde de ara sıra oluyor. ilk farkettigimde sarılıktan hastanede yatıyorduk o zaman hemşire normal demişti

2 aylık olacaklar bende var, aklıma takılıyor

Alip bosa dolu para verme medikallerden hastane tipi kirala hem cekim gucu iyi hem ucuz

Nefesi zamanla duzeliyo derin nefesler aliyo. Harika haftalarda yaziyodu bole bisi normal bence

Aralıksız değil zaten ama ara ara güçlü nefes alinxa kafama takıldı

Lansinoh kullanıyorum, memnunum. Pahalı olmasa medela süt pompası alırdım

Ayakta zıplata zıplata tutturabilirsin memeyi bende almayınca öyle yapıyorum ayakta gezerek emziriyorum ya da pilates topu varsa üstünde ileri geri yaparak tutturmaya çalış.
Lashion kullanıyorum memnunum

Kiralayabiliyorsan hastane tipi medela lactina kirala. Çekim gücü gerçekten iyi

Ben de gereksiz şeyleri sevmiyorum ya bebem az yiyomş gibi geldiği için hep belki kilo alımını her hafta takip edersem içim rahatlar
xiaomi daha efektif bence de, sanırım böyle yapıcam

Kizlar Oto koltugu baktiniz mi yada bakmaya basladiniz mi? Malum herseyin fiyati gun gectikce artiyor simdiden bakip alsam mi diye dusunuyorum. Onerebileceginiz Oto koltugu var mi?
Ben direkt opera istanbuldan cybex almıştım full setlerinden, içinde ana kucağı oto koltuğu her şeyi vardı. Modeli şu

Ben de gereksiz şeyleri sevmiyorum ya bebem az yiyomş gibi geldiği için hep belki kilo alımını her hafta takip edersem içim rahatlar

xiaomi daha efektif bence de, sanırım böyle yapıcam
Valla diktor buze gelin goturun dedi git gel masrafi tartiyi aşacagi ucin az önce a101den sipariş ettim

Ben kiraladım medelanın hastane tipini. Süt artırmak için aldım ben işe yarıyor. Hangi şehirdeydin istanbuldaysam numaralarını atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…