2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 6 gün oldu hala kakasını yapamadı ya huzursuzluğu yok emmesi iyi kilo alımı da iyi zeytinyağlı kulak cubugu ile uyardım poposunu hala aynı internette 10 güne kadar normal deniyor ama sitres içindeyim

Ya ben hiç yemiyorum cidden ama yok çocuk huzursuz mukuslu kaka yapıyor.
Yediğin bisey az da olsa dokunuyodur o zaman mukuslu cipsin içinde bile süt var gerci çok dikkat etmek lazım

Canım aklında olsun bebeğinin ateşi çıkmadığı müddetçe calpol verme. Aşı olmuş olsa bile ateş yaparsa vermelisin. Karaciğerlerinde problem olur. Normalde colpol-dolven veya calpol-pedifen veriliyor ateş için dönüşümlü kullanıyorsun 4saatte 1 farklı ilaç veriyorsun. Burada büyük çocuğu olanlar bilir. O da ateşi yükselirse. çünkü karaciğerlerine aşırı zarar veriyor. Benden tavsiye

Benimki rüya görürken öyle nesef alıyor arada. Bir problemi yoktur bence hasta değilse. Fakat akciğer sönmesi diye bir şey var. Göğüs kafesi çöküyor nefes alırken aşırı inip kalkıyor. Öyle bişey değildir ama aklında bulunsun internetten bakabilirsin videoları vardır

Sanırım xiaominin tartısında bebek içinde profil oluşturup takip edebiliyorsun. Normal tartı ile tartılınca bebek kilosu doğru çıkmıyor. Ama xiaomi ile bebeğin kilosunu takip eden çok varmıs. eve almaya gerek yok bence bebek tartısını, her ay doktorda düzenli bakılıyor. Doktora gidilmese bile sağlık ocağında baktırabilirsin. Benşm evde bebek tartısı olsa hergün soyar koyarım üstüne. bir gün az çıkar aldığı falan kafayı takarım o yüzden evde gerek yok gibi. Bende xiaomi alacağım yağ ölçerli olanı kendi kilo takibim için İstersen bebekte doğru sonuç verip vermediğini yazabilirim senden önce almıs olursam

Ayakta zıplata zıplata tutturabilirsin memeyi bende almayınca öyle yapıyorum ayakta gezerek emziriyorum ya da pilates topu varsa üstünde ileri geri yaparak tutturmaya çalış.
Lashion kullanıyorum memnunum
Aynı biz. Bazen gazdan almıyor yöntemle emziriyorum

Oglumun gözleri kahverengi olmuş kizlar ben ela beklerken
O kadar güzel bir maviydi ki yenidoğan mavisi olduğunu bildiğim halde hep ümitlendim Önce çiizgi şeklinde kaldı şimdi bildiğin siyahımsı kahve. Aman iyi oldu bu sefer abisi ergenlikte başlardı benim niye mavi değil diye

Kızlar benim bebişte hasta ya hırıltısı var burnu tıkalı öksürüğü var hapşırıp duruyor ateş bikere 37.8 oldu hep vücûd ısısı devamlı 37 yüz 36.Bide ağız dolusu kustu fışkırtarak. Napmam gerekiyor ? Ateş yükselince calpol vermiştim bidaha olmadı.Burnuna devamlı serum fizyolojik damlatıyorum ama sanki fayda etmiyor geçici. Bide dr verdiği azitro var kullanmamıştım kötü olursa kullan demişti. Sabah ilaca başlamalımıyım. Dışarı çıktık gece eşimle kutlayamadınız evlilik yıldönümünüz için ama çıkmaz olaydım keşke çok pişman oldum geldiğimde hastaydı bebişim.

B Bluemom44 ne kadar zormuş anne olmak. Bekliyorum ateşi yok şükür ama hep bi sıcak gibi hırıltılı öksürüyor içim parçalandı resmen. Evet damla şeklindeydi serum alayım madem. Sanada diğer arkadaşlara da çok geçmiş olsun

B Bluemom44 canım bide yarın malum haftasonu dr yok acillerde bebeklerle güzel ilgilenilir mi? Ben bikere gitmiştim baştan savma gibiydi. Yoksa direk özel muayene mi bulup götüreyim bilemedim .

Yukarıda mafloru kestim gayet iyiyiz yazmıştım iyi b.ok yemisim. Yarım saattir perişan olduk gaz cıkarcaz diye oysaki bir gün cok güzel gitmişti. Bu sabah cocuguma bir gaz ekleşti

Ay bi de bunlarin ergenlikleri var

Kızım yine emmiyor beni öğleden beri. Mecbur mama veriyorum açlıktan ağladığı için. Çıldırcam artık.

Elektrikli göğüs pompası için tavsiyeniz var mı?
Atakdandır canım bizdede öyle((
Kaşıkla veriyorum artık aç kalmasın diye. Geçe peki nasıl uykudayken emiyormu?
Avent biliyorum ben ama çok pahalı o. Ben mochii ile sağıp veriyorum

Yukarıda mafloru kestim gayet iyiyiz yazmıştım iyi b.ok yemisim. Yarım saattir perişan olduk gaz cıkarcaz diye oysaki bir gün cok güzel gitmişti. Bu sabah cocuguma bir gaz ekleşti
Kimyon hiç denedinmi canım?? Kimyonlu su veya çay? Ben içince sanki kızımda rahat çıkariyor. Gerçi biz damlada kullanıyoruzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…