2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar memlekete gitmeden mama alıcam orda ne olur ne olmaz birde çok pahalı bizde mamalar. Aptamil almıştım ilk günler için onumu sevmedi biberonumu sevmedi anlamadım öylece kaldı. Ne önerirsiniz şimdi? Kızım kolik bir bebek

Aptamil conformil kullanmistim oglumda o da kolikti

B Bluemom44 canım bide yarın malum haftasonu dr yok acillerde bebeklerle güzel ilgilenilir mi? Ben bikere gitmiştim baştan savma gibiydi. Yoksa direk özel muayene mi bulup götüreyim bilemedim .
Canım devleti hiç bilmiyorum devlette branş doktorları oluyor mu Acillerde acaba. Genelde dahiliye doktoru bulunuyordu herkeşeye bakıyordu. Özel hastanede var cumartesi çocuk doktorları. Yoldayım bende gidiyorum

Canım devleti hiç bilmiyorum devlette branş doktorları oluyor mu Acillerde acaba. Genelde dahiliye doktoru bulunuyordu herkeşeye bakıyordu. Özel hastanede var cumartesi çocuk doktorları. Yoldayım bende gidiyorum
Bizim bulunduğumuz yerde tam aksine durum söz konusu. Devlet çocuk acil var ama özel hastanelerde acillerde çocuk doktoru yok hatta bir hastanede uzman doktor bile yok pratisyen doktor var

Bizim bulunduğumuz yerde tam aksine durum söz konusu. Devlet çocuk acil var ama özel hastanelerde acillerde çocuk doktoru yok hatta bir hastanede uzman doktor bile yok pratisyen doktor var
Kayseride 1 yas altina ozel hastanelerin acilleri hic bakmiyo. Ya sehir hastanesinin cocuk aciline ya fakulte hastanesinin cocuk aciline yonlendiriyolar

Kayseride 1 yas altina ozel hastanelerin acilleri hic bakmiyo. Ya sehir hastanesinin cocuk aciline ya fakulte hastanesinin cocuk aciline yonlendiriyolar
Acilde yaş sınırını da ilk defa duydum ama ben devlet acilinden memnunum çok ilgililer aynı katta kadın doğum acil var mesela evlere şenlik her gittiğimde sabrımı deniyorlar

Evet öyleymiş bizim doktorumuz 3. Basamak bir hastaneye yönlendirdi allahtan evme yakın özel bir hastane vardı getirdik bekliyoruz

Evet iyi gelmisti. Smdi de similac kullaniyorum gaza iyi geldi. Kakayi 3 gunde bi yapti ama ikinip ciglik kiyamet aglamiyo ne kakada ne gazda o bile yetti
Çok şükür Aptamil alırım. Zaten yemiyor süt yetiyorda. Her ihtimale yanımda olsun. Dışarı falan çıkarken sağdığım süt yetmeyince veriyordular onuda istemiyordu hiç Acaba tadımı güzel değil aptamilin

Biz fakülteye gidiyoruz yakın bize ondan
Fakultenin acili kadar sacma yer yok
Oglum 1 bucuk yasinda kasini patlatti gittik dikis aticaklar cocyga narkoz verdiler ysri baygin ciglik kiyamet yapisiyo bana. Cocugu aldilar kucagimdan beni de yanina almadilar. Allah dusurmesin de bida gitmem

Kimyon hiç denedinmi canım?? Kimyonlu su veya çay? Ben içince sanki kızımda rahat çıkariyor. Gerçi biz damlada kullanıyoruzda
Damlayı kullansam benim oğlum da rahat cıkarıyordu ama bi deneme yapayım dedim. Simdi yine damlasını verdim. Artık 6 mı 7. Aya kadar mı kullancaz bilmiyorum. Kimyonu suya koyup bi kere içeyim dedim içemedim öyle kötü bi tat yok

Kimyonlu suyu bende denedim asla olmuyor yemeklerin üzerinde yiyorum ancak öyle

Yaa ben gece biraz sıcak geldi bana uyurken ateşi çıkarsa diye verdim uyuttum şimdi de ateşi yok ama çok mızmızlandı halsiz ağrısı var gibi ağrı kesici etkisi ver diye bi yarım çk verdim bi daha vermeyim o zaman ateşi çıkmadan ne kadar sürede geçiyor aşının etkisi? Burnu falan tıkanıyor emerken birdenbire hasta etti resmen çocuğu

Yaklaşik 40 dk dır çığlık kiyamet memede bile ıkınarak ağladı kulak pamuguyla poposuna yağ sürdüm göbegine de zeytinyag ile masaj yaptim yok sakinlemedi gözyaşlari akiyor kipkirmizi oldu dayanamadim ay insan napcagini da bilmiyor ya sonra kovaya su doldurup içine oturttum sakinleşti cok şükür 10 dk tutup emzirdim dünden beri kaka yapamadi onun acisi sanirim Bifidrop kullanan var mı o mu yapiyo acaba duzenli kaka yapardi oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…