2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1-2güne geçiyordu aşıların etkisi öyle 1hafta falan sürmüyor. Halsizlik uyku hali mızlanma ağlama ateş normal oluyor

Update gecesi demekki biizmki de ellerini yemeye basladı agzı bos kaldıgı zaman sürekli
Aynen oyleydi galiba cocuga yeni surum yuklendi cok eglenceli. Benimki de ellerini gayretli gayretli sokuyo agzina isaret parmagini emiyo bugun

Bende basit elektrikli var işime yarıyor ama sen sıfırdan alacaksan hastane tipi pompaları tercih et canım. Medela yı övüyorlar ona bak bir istersen
Evet sıfırdan alacağım ama çok pahalı o söylediğin marka
Alip bosa dolu para verme medikallerden hastane tipi kirala hem cekim gucu iyi hem ucuz
Köyde oturuyoruz bi sorun olsa git gel yapamayayız. Bir de alalım evde bulunsun diyoruz.
Aralıksız değil zaten ama ara ara güçlü nefes alinxa kafama takıldı

Lansinoh kullanıyorum, memnunum. Pahalı olmasa medela süt pompası alırdım
Bizde onu alalım demiştik ama çok pahalı o yüzden lansinoh alacağız herhalde
Ayakta zıplata zıplata tutturabilirsin memeyi bende almayınca öyle yapıyorum ayakta gezerek emziriyorum ya da pilates topu varsa üstünde ileri geri yaparak tutturmaya çalış.
Lashion kullanıyorum memnunum
Her yolu deniyoruz ama almıyor. Canı isterse emiyor. Bugün emiyor mesela. Mama vermeyi hiç düşünmüyorum bugün zorda kalmadıkça ya da kaşıkla vereceğim
Kiralayabiliyorsan hastane tipi medela lactina kirala. Çekim gücü gerçekten iyi
Köyde oturuyoruz merkez uzak baya Bi sorun olsa hemen götüremeyiz. O yüzden alalım dedik
Ben kiraladım medelanın hastane tipini. Süt artırmak için aldım ben işe yarıyor. Hangi şehirdeydin istanbuldaysam numaralarını atayım.
Yok canım bitkisinin köyündeyim ben çok teşekkür ederim
Demek ki yediğin başka şeyler de dokunuyor, bende de bu durum var
Ama ne dokunabilir ki ya da ne yiyeceğim böyle giderse? Aç kalacağım valla.
Yediğin bisey az da olsa dokunuyodur o zaman mukuslu cipsin içinde bile süt var gerci çok dikkat etmek lazım
Onu da yemiyorum valla. Ay delircem inan.
E hemşire dedi bize. Öyle verin diye. Ateşi beklemeyin dedi. 4 saatte 1 çk verin dedi.
Yukarıda mafloru kestim gayet iyiyiz yazmıştım iyi b.ok yemisim. Yarım saattir perişan olduk gaz cıkarcaz diye oysaki bir gün cok güzel gitmişti. Bu sabah cocuguma bir gaz ekleşti
Kız anaaaa. Demek ki maflor sayesinde yapıyormuş. Bizde Bayadır kullanmıyoruz bünye alıştı diye. Bu ay sonu tekrar başlayacağız. Biogaia kullanmaya başladım ama ben pek etkisini görmedim.
Atakdandır canım bizdede öyle((
Kaşıkla veriyorum artık aç kalmasın diye. Geçe peki nasıl uykudayken emiyormu?
Avent biliyorum ben ama çok pahalı o. Ben mochii ile sağıp veriyorum
Kimyon hiç denedinmi canım?? Kimyonlu su veya çay? Ben içince sanki kızımda rahat çıkariyor. Gerçi biz damlada kullanıyoruzda
Ay allahım ya ne atakmış bu. Çok üzülüyorum emmeyince. o zamanlar emiyor uykulu iken ama yine de zorla veriyorum sütü çekene kadar direniyor. Bugün emiyor mesela. Sağamıyorum ben ya eskisi gibi dolu değil göğüslerim. 30cc anca çıkıyor. Ama kızım emerken lökür lökür yutuyor

Ay çok kötü bi durum bizde öyle oluyoruz bazen. Dünden beri kaka yapmadı ıkınıp duruyor

Kizlar yan yata yata göktuğun kafa uzuyor orantili yatırıyorum iki tarafa da ama arkaya doğru uzuyor ne yapmaliyim

Eklentiler

• 16646181229372661702108136680734.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 88
Kizlar yan yata yata göktuğun kafa uzuyor orantili yatırıyorum iki tarafa da ama arkaya doğru uzuyor ne yapmaliyim
Kızımında öyleydi son 1.5 aydır kafa yastığı kullanıyorum. Düzeldi şükür. Kafa yastıkları satılıyor onlardan kullan

Koz kimdi birisi kimyon içermektedir bahsetmişti burada unuttum yazmayı. Ben 4 gün önce günde kaynattıpım toz kimyonu günde 4 çaybardağı içiyordum. 2 çk de kızıma vermiştim 1 kere. Ertesi günü müthiş gaz atmaya başlamıştı. Bugün yine başlayacağım içmeye. Çok faydasını görüyorum. İçmediğim günden beri atamıyor rahatça gazını. Gaz ilaçları falan hikaye. Bana kalırsa para tuzağından başka bir şey değil. Evde bir sürü gaz ilacı var hiç birinin de faydası yok bence.

Kızlar benim oğlanın hırıltısı hapşırık hırıltılı öksürüğü vardı bugün sabah gittik kan değerline akciğer filmine bakıldı kan değerleri biraz düşük bronşit olmuş yavrum ciğerleri dolu dedi doktor yatıracaktı 2 gün bilinçlisiniz hiç yatırmayalım bu ilaçları düzenli kullan salı sabah muhakkak görmek istiyorum dedi. Gece uykusunu sordum 6 saat uyuyor normal mi dedim uyuyabilir artık dedi. Emzirdikten sonra yüzüne birşeyler dökmüştü atmıştım fotosunu yine atıyorum senin hormonlarından dolayı geçmiş korkulacak birşey yok bunda dedi. Kakasında sümük gördüğümü söyledim ciğerleri balgam dolduğu için alttan çıkmış dedi. Azitro yu kullanacağız mecbur daha fazla ilerlememesi için yarım ölçek şeklinde 6 saat arayla Ventosa hava 12 saate bir ınfocort şeklinde hava vereceğiz ilerleme olmazsa yatırmayız salı sabah getir dedi. Bide bu ilaçları kullanan varmı fayda gördünüz mü? Devamlı da burnunu açacağım . Bebişler hasta olmasın

Eklentiler

• D584E501-934C-4D1A-ABF8-CB7A0CAE0119.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 120
  • A753F777-25CA-4389-83AF-694B696EA5FE.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 115
Onu duymadım bakayım, değildir insallah

Tamama canım çok sağol sanırım avent alacağım bende. Diğeri çok pahalı
Aventin yorumlarına bir bak isterseb, başta kullananlar memnun sonra çekim gücü birden düşüyor diye yorumlanıyor, sıfırı ucuz da değil.

Onu duymadım bakayım, değildir insallah

Aventin yorumlarına bir bak isterseb, başta kullananlar memnun sonra çekim gücü birden düşüyor diye yorumlanıyor, sıfırı ucuz da değil.
Ay avent mi yazmışım lansinoh alacağız. Karıştırmışım

Ah canım iyiki gitmişsin iyiki çünkü aynıydı söylediklerin benimkiyle o yüzden hemen git dedim çok geçmiş olsun. Bizde aynı makineden aldık eczanelerde çok pahalıydı e ebebekte varmıs oradan aldık. İlaçlar farklı ama mutlaka kullan aksatma bak biz bu sabah 2.gün kontrolüne gittik doktor çok iyi şuan dedi. Günde 5kez hava veriliyordu 2ye düşürdü geçiyor şükür. Düzenli ver antibiyotik ve havasını 2güne topluyorlar

Aynen canım çok sağol iyi kide gitmişim. Kendi doktorumuz 3 basamak hastaneye direk deyince korktum hemen gittik sanırım yeni çocuk doktorunu da buldum o kadar sevecen iyi bir kadın dıki beni aşırı rahatlattı şahsi nosunu verdi bebeğin çok küçük aklım kalacak sen bana arada durumunu bildir dedi. Havayı alınca birazda olsa rahatladı bebişim. Öksürüğü resmen yıllardır sigara içen amcalar gibi içim parçalandı. Kan alırken de hastaneyi kaldırdı ayağı. Şükür kanında enfeksiyon çıkmadı çıksaydı direk yatıracaktı.

Aslında uzamıyor kafası büyüyor gayet güzel yuvarlak kafası var canım sırt üstü yatırırsanda düzleşiyor arkası sağ sol en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…