Oh süper doktor çok önemli gerçekten bende çok memenunum. Randevusu boş yoktu ama 2gün sonra gel diyince gittik tabi sabah. Sisteme giriş yaptılar. Kapıda beklerden önümüzde 4tane hasta vardı. Sistemden adını görmüş Kapıya çıktı Pars Bebek burda mı diye seslendi. Hemen aldı bizi. İçerde sen bizi çok korkuttun o gece dedi kendi soydu giydirdi. Seviyor ediyor. Doktor var doktor var gerçekten hepsine saygı duyuyoruz ama işini severek yapmak çok önemliAynen canım çok sağol iyi kide gitmişim. Kendi doktorumuz 3 basamak hastaneye direk deyince korktum hemen gittik sanırım yeni çocuk doktorunu da buldum o kadar sevecen iyi bir kadın dıki beni aşırı rahatlattı şahsi nosunu verdi bebeğin çok küçük aklım kalacak sen bana arada durumunu bildir dedi. Havayı alınca birazda olsa rahatladı bebişim. Öksürüğü resmen yıllardır sigara içen amcalar gibi içim parçalandı. Kan alırken de hastaneyi kaldırdı ayağı. Şükür kanında enfeksiyon çıkmadı çıksaydı direk yatıracaktı.
Ateşi çıkmadı ama diğerlerinin hepsi var. Dün aşı oldu yarına geçer inşallah1-2güne geçiyordu aşıların etkisi öyle 1hafta falan sürmüyor. Halsizlik uyku hali mızlanma ağlama ateş normal oluyor
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin bebiş inşallahKızlar benim oğlanın hırıltısı hapşırık hırıltılı öksürüğü vardı bugün sabah gittik kan değerline akciğer filmine bakıldı kan değerleri biraz düşük bronşit olmuş yavrum ciğerleri dolu dedi doktor yatıracaktı 2 gün bilinçlisiniz hiç yatırmayalım bu ilaçları düzenli kullan salı sabah muhakkak görmek istiyorum dedi. Gece uykusunu sordum 6 saat uyuyor normal mi dedim uyuyabilir artık dedi. Emzirdikten sonra yüzüne birşeyler dökmüştü atmıştım fotosunu yine atıyorum senin hormonlarından dolayı geçmiş korkulacak birşey yok bunda dedi. Kakasında sümük gördüğümü söyledim ciğerleri balgam dolduğu için alttan çıkmış dedi. Azitro yu kullanacağız mecbur daha fazla ilerlememesi için yarım ölçek şeklinde 6 saat arayla Ventosa hava 12 saate bir ınfocort şeklinde hava vereceğiz ilerleme olmazsa yatırmayız salı sabah getir dedi. Bide bu ilaçları kullanan varmı fayda gördünüz mü? Devamlı da burnunu açacağım . Bebişler hasta olmasın
Uzuyor ama ne bileyimAslında uzamıyor kafası büyüyor gayet güzel yuvarlak kafası var canım sırt üstü yatırırsanda düzleşiyor arkası sağ sol en iyisi
Ay canim cok gecmis olsun. Gercekten bebekler hastalanmasin yaKızlar benim oğlanın hırıltısı hapşırık hırıltılı öksürüğü vardı bugün sabah gittik kan değerline akciğer filmine bakıldı kan değerleri biraz düşük bronşit olmuş yavrum ciğerleri dolu dedi doktor yatıracaktı 2 gün bilinçlisiniz hiç yatırmayalım bu ilaçları düzenli kullan salı sabah muhakkak görmek istiyorum dedi. Gece uykusunu sordum 6 saat uyuyor normal mi dedim uyuyabilir artık dedi. Emzirdikten sonra yüzüne birşeyler dökmüştü atmıştım fotosunu yine atıyorum senin hormonlarından dolayı geçmiş korkulacak birşey yok bunda dedi. Kakasında sümük gördüğümü söyledim ciğerleri balgam dolduğu için alttan çıkmış dedi. Azitro yu kullanacağız mecbur daha fazla ilerlememesi için yarım ölçek şeklinde 6 saat arayla Ventosa hava 12 saate bir ınfocort şeklinde hava vereceğiz ilerleme olmazsa yatırmayız salı sabah getir dedi. Bide bu ilaçları kullanan varmı fayda gördünüz mü? Devamlı da burnunu açacağım . Bebişler hasta olmasın
Biz çıkıyoruz atak haftasından şükğr. Yeni güncelleme olarak artık net tepki verip gülüyor. Asla uyumuyor. Gece 2.30 uyuduk dün. Bugün gündüzde uyumuyorBenim oglan yeni yuklenen ozelliklerini surekli kullanmak icin bugun hic uyumadiaglamiyo da ama hep uyanik. 2. Sicramanin ilk gunu bugun. Ataktan cikinca yuklenirdi ozellikler normalde bu onden aldi guncellemeyi cok gulduruyo bizi
Normal cocuj doktorumuza gittim. Gaita testi ve karın ultrasonu baktı. Gaitada bişry cıkmadı gizli kan vs ama gösterdiğim fotoda kan gordugu için süt proteğini alerjisinden şüphelendi 3 hafta diyet ysp bakalım dedi. Mama olarak aminoasit bazlı mama verdi. Bir de osicol laktaz enzim damlası verdi.Alerji doktorunu gittin mi? Ne dediler tahlil falan yaptılar mı
Evet maflorun etkisi buyukmuş üstümüzdeki valla, artık maflorsuz olmazEvet sıfırdan alacağım ama çok pahalı o söylediğin marka
Köyde oturuyoruz bi sorun olsa git gel yapamayayız. Bir de alalım evde bulunsun diyoruz.
Bizde onu alalım demiştik ama çok pahalı o yüzden lansinoh alacağız herhalde
Her yolu deniyoruz ama almıyor. Canı isterse emiyor. Bugün emiyor mesela. Mama vermeyi hiç düşünmüyorum bugün zorda kalmadıkça ya da kaşıkla vereceğim
Köyde oturuyoruz merkez uzak baya Bi sorun olsa hemen götüremeyiz. O yüzden alalım dedik
Yok canım bitkisinin köyündeyim bençok teşekkür ederim
Ama ne dokunabilir ki ya da ne yiyeceğim böyle giderse? Aç kalacağım valla.
Onu da yemiyorum valla. Ay delircem inan.
E hemşire dedi bize. Öyle verin diye. Ateşi beklemeyin dedi. 4 saatte 1 çk verin dedi.
Kız anaaaa. Demek ki maflor sayesinde yapıyormuş. Bizde Bayadır kullanmıyoruz bünye alıştı diye. Bu ay sonu tekrar başlayacağız. Biogaia kullanmaya başladım ama ben pek etkisini görmedim.
Ay allahım ya ne atakmış bu. Çok üzülüyorum emmeyince.o zamanlar emiyor uykulu iken ama yine de zorla veriyorum sütü çekene kadar direniyor. Bugün emiyor mesela. Sağamıyorum ben ya eskisi gibi dolu değil göğüslerim. 30cc anca çıkıyor. Ama kızım emerken lökür lökür yutuyor
Anladım bir an önce atlatır inşallahNormal cocuj doktorumuza gittim. Gaita testi ve karın ultrasonu baktı. Gaitada bişry cıkmadı gizli kan vs ama gösterdiğim fotoda kan gordugu için süt proteğini alerjisinden şüphelendi 3 hafta diyet ysp bakalım dedi. Mama olarak aminoasit bazlı mama verdi. Bir de osicol laktaz enzim damlası verdi.
Aynen öyle canım o kadar güven veriyor ki ilgili doktor, kafa olarak sen rahatlıyorsun birkere.Oh süper doktor çok önemli gerçekten bende çok memenunum. Randevusu boş yoktu ama 2gün sonra gel diyince gittik tabi sabah. Sisteme giriş yaptılar. Kapıda beklerden önümüzde 4tane hasta vardı. Sistemden adını görmüş Kapıya çıktı Pars Bebek burda mı diye seslendi. Hemen aldı bizi. İçerde sen bizi çok korkuttun o gece dedi kendi soydu giydirdi. Seviyor ediyor. Doktor var doktor var gerçekten hepsine saygı duyuyoruz ama işini severek yapmak çok önemli
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin bebiş inşallah
Sağolun kızlarAy canim cok gecmis olsun. Gercekten bebekler hastalanmasin ya
Kiz nasi cikion beklenen dogum tarihi ayni ikimizin deBiz çıkıyoruz atak haftasından şükğr. Yeni güncelleme olarak artık net tepki verip gülüyor. Asla uyumuyor. Gece 2.30 uyuduk dün. Bugün gündüzde uyumuyor
Hahaha ya biz 1 hafta önce giriyoruz. Olabiliyormuş öyle. İlk sıçramada da aynısı oldu. 1 hafta önce girdikKiz nasi cikion beklenen dogum tarihi ayni ikimizin de
Sık kullanınca da alışıyor bünye herhalde. Bizde 1 ay sonra etki etmemeye başlamıştı.Evet maflorun etkisi buyukmuş üstümüzdeki valla, artık maflorsuz olmaz
Ay bizim kız da etrafı seyretmek sesler çıkarmak filan uğruna uyumuyo, sonra uykuya dalarken çok ağlıyo. Memede uyurdu hep normalde, şimdi memeyi ağzına almıyo ciyak ciyak ağlıyo, gezdire gezdire uyutuyorum, uyuduktan sonra memeyi sokuyorum ağzına o zaman emiyo. Doğduğundan beri çok uslu bir bebekti, ömründe hiç ağlamadığı kadar ağladı az önce herhalde. Az kalsın alıp doktora gidecektim neyi var bu çocuğun diye ama uyudu sonra. Meme reddi mi oluyor, hasta mı ne oluyor anlamadım, atak deyip geçersek de ya bir şeyi varsa diye de korkuyorumBenim oglan yeni yuklenen ozelliklerini surekli kullanmak icin bugun hic uyumadiaglamiyo da ama hep uyanik. 2. Sicramanin ilk gunu bugun. Ataktan cikinca yuklenirdi ozellikler normalde bu onden aldi guncellemeyi cok gulduruyo bizi
Artk hersey ilgilerini cekiyo tabi biraz da korkutuyo bu durum bebisleri. Atlas guney de emmeye basliyo bi anda bluzumun desenini farkediyo sanki onune pat diye bocek cikmis gibi geriye dogru irkilip gozleri kocaman acip bakiyo sonra siritiyo. Tekrar geliyo memeye ama akli desende iki cekip geri cekiliyo desene bakiyo siritiyo. Guya emiyo. Israrla vermeye calisirsam da keyfni boluyorum diye ciglik kiyamet agliyo. Keyfi yetene kadar bekliyoruzAy bizim kız da etrafı seyretmek sesler çıkarmak filan uğruna uyumuyo, sonra uykuya dalarken çok ağlıyo. Memede uyurdu hep normalde, şimdi memeyi ağzına almıyo ciyak ciyak ağlıyo, gezdire gezdire uyutuyorum, uyuduktan sonra memeyi sokuyorum ağzına o zaman emiyo. Doğduğundan beri çok uslu bir bebekti, ömründe hiç ağlamadığı kadar ağladı az önce herhalde. Az kalsın alıp doktora gidecektim neyi var bu çocuğun diye ama uyudu sonra. Meme reddi mi oluyor, hasta mı ne oluyor anlamadım, atak deyip geçersek de ya bir şeyi varsa diye de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?