2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oh süper doktor çok önemli gerçekten bende çok memenunum. Randevusu boş yoktu ama 2gün sonra gel diyince gittik tabi sabah. Sisteme giriş yaptılar. Kapıda beklerden önümüzde 4tane hasta vardı. Sistemden adını görmüş Kapıya çıktı Pars Bebek burda mı diye seslendi. Hemen aldı bizi. İçerde sen bizi çok korkuttun o gece dedi kendi soydu giydirdi. Seviyor ediyor. Doktor var doktor var gerçekten hepsine saygı duyuyoruz ama işini severek yapmak çok önemli

Kızlar merhaba ben de üç haftadır böyle tam baş dönmesi de değil ama kafada bir sersemlik gibi baktığım yerler hani sabit değilmiş gibi bununla birlikte biraz baş ağrısı da var üç haftadır bu geçmiyor sizde böyle bir durum var mı pazartesi tabii ki doktora gideceğim ama yinede merak ettim uykusuzluktan vs olabilir mi diye

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin bebiş inşallah

Ay canim cok gecmis olsun. Gercekten bebekler hastalanmasin ya

Benim oglan yeni yuklenen ozelliklerini surekli kullanmak icin bugun hic uyumadi aglamiyo da ama hep uyanik. 2. Sicramanin ilk gunu bugun. Ataktan cikinca yuklenirdi ozellikler normalde bu onden aldi guncellemeyi cok gulduruyo bizi

Benim oglan yeni yuklenen ozelliklerini surekli kullanmak icin bugun hic uyumadi aglamiyo da ama hep uyanik. 2. Sicramanin ilk gunu bugun. Ataktan cikinca yuklenirdi ozellikler normalde bu onden aldi guncellemeyi cok gulduruyo bizi
Biz çıkıyoruz atak haftasından şükğr. Yeni güncelleme olarak artık net tepki verip gülüyor. Asla uyumuyor. Gece 2.30 uyuduk dün. Bugün gündüzde uyumuyor

Alerji doktorunu gittin mi? Ne dediler tahlil falan yaptılar mı
Normal cocuj doktorumuza gittim. Gaita testi ve karın ultrasonu baktı. Gaitada bişry cıkmadı gizli kan vs ama gösterdiğim fotoda kan gordugu için süt proteğini alerjisinden şüphelendi 3 hafta diyet ysp bakalım dedi. Mama olarak aminoasit bazlı mama verdi. Bir de osicol laktaz enzim damlası verdi.

Evet maflorun etkisi buyukmuş üstümüzdeki valla, artık maflorsuz olmaz

Anladım bir an önce atlatır inşallah

Aynen öyle canım o kadar güven veriyor ki ilgili doktor, kafa olarak sen rahatlıyorsun birkere.

Biz çıkıyoruz atak haftasından şükğr. Yeni güncelleme olarak artık net tepki verip gülüyor. Asla uyumuyor. Gece 2.30 uyuduk dün. Bugün gündüzde uyumuyor
Kiz nasi cikion beklenen dogum tarihi ayni ikimizin de

Ay bizim kız da etrafı seyretmek sesler çıkarmak filan uğruna uyumuyo, sonra uykuya dalarken çok ağlıyo. Memede uyurdu hep normalde, şimdi memeyi ağzına almıyo ciyak ciyak ağlıyo, gezdire gezdire uyutuyorum, uyuduktan sonra memeyi sokuyorum ağzına o zaman emiyo. Doğduğundan beri çok uslu bir bebekti, ömründe hiç ağlamadığı kadar ağladı az önce herhalde. Az kalsın alıp doktora gidecektim neyi var bu çocuğun diye ama uyudu sonra. Meme reddi mi oluyor, hasta mı ne oluyor anlamadım, atak deyip geçersek de ya bir şeyi varsa diye de korkuyorum

Kizlar bebeklerinizin yaninda tv izliyor musunuz? Ben dizi aciyorum ama oradaki gerilim seslerinden etkileniyordur diye dusunup tedirgin oluyorum ses kisiyorum surekli. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Artk hersey ilgilerini cekiyo tabi biraz da korkutuyo bu durum bebisleri. Atlas guney de emmeye basliyo bi anda bluzumun desenini farkediyo sanki onune pat diye bocek cikmis gibi geriye dogru irkilip gozleri kocaman acip bakiyo sonra siritiyo. Tekrar geliyo memeye ama akli desende iki cekip geri cekiliyo desene bakiyo siritiyo. Guya emiyo. Israrla vermeye calisirsam da keyfni boluyorum diye ciglik kiyamet agliyo. Keyfi yetene kadar bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…