Bizim evde diziye gelene kadar abisi var. Aksama kadar pat kut gum bam sesler. Benim sabredemeyip bagirislarim. Bunlardan etkilenmiyosa hic biseyden etkilenmezKizlar bebeklerinizin yaninda tv izliyor musunuz? Ben dizi aciyorum ama oradaki gerilim seslerinden etkileniyordur diye dusunup tedirgin oluyorum ses kisiyorum surekli. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Kaça kiraladiniz.ben afyonda dün aradım haftalık 200 aylık 600 dediBen kiraladım medelanın hastane tipini. Süt artırmak için aldım ben işe yarıyor. Hangi şehirdeydin istanbuldaysam numaralarını atayım.
Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal demişti doktorum.kizim 9. Gunde yapmıştiKızlar 6 gün oldu hala kakasını yapamadı ya huzursuzluğu yok emmesi iyi kilo alımı da iyi zeytinyağlı kulak cubugu ile uyardım poposunu hala aynı internette 10 güne kadar normal deniyor ama sitres içindeyim
Çok geçmiş olsun.hemen iyi olur inşallah.ventosil kullandım iyi geliyordu.cok rahatlatiyodu.Kızlar benim oğlanın hırıltısı hapşırık hırıltılı öksürüğü vardı bugün sabah gittik kan değerline akciğer filmine bakıldı kan değerleri biraz düşük bronşit olmuş yavrum ciğerleri dolu dedi doktor yatıracaktı 2 gün bilinçlisiniz hiç yatırmayalım bu ilaçları düzenli kullan salı sabah muhakkak görmek istiyorum dedi. Gece uykusunu sordum 6 saat uyuyor normal mi dedim uyuyabilir artık dedi. Emzirdikten sonra yüzüne birşeyler dökmüştü atmıştım fotosunu yine atıyorum senin hormonlarından dolayı geçmiş korkulacak birşey yok bunda dedi. Kakasında sümük gördüğümü söyledim ciğerleri balgam dolduğu için alttan çıkmış dedi. Azitro yu kullanacağız mecbur daha fazla ilerlememesi için yarım ölçek şeklinde 6 saat arayla Ventosa hava 12 saate bir ınfocort şeklinde hava vereceğiz ilerleme olmazsa yatırmayız salı sabah getir dedi. Bide bu ilaçları kullanan varmı fayda gördünüz mü? Devamlı da burnunu açacağım . Bebişler hasta olmasın
Kaça kiraladiniz.ben afyonda dün aradım haftalık 200 aylık 600 dedi
Ben de izliyorum izlemeyin diyorlar ama. Telefonlarda oynuyorum Whatsapp dan da konusuyorunKizlar bebeklerinizin yaninda tv izliyor musunuz? Ben dizi aciyorum ama oradaki gerilim seslerinden etkileniyordur diye dusunup tedirgin oluyorum ses kisiyorum surekli. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Benimkide uyuymuyor gündüz uykusu hiç yok zatenYa Bi bebek sabah 11 den bu saate hiç uyumaz mı? Çıldırmak üzereyim artık. Hala uyumuyor..
Yok ya ne uyuması uyumuyor. Bizimki tam tersi 17 18 saat uyanıklsr. Sinir sistemlerim bozuldu artık. Sabrım tükendi. Hayır uyumuyor susmuuorda sürekli mızır mızır ağlamaklı sesler çıkarıyor.Benimkide uyuymuyor gündüz uykusu hiç yok zaten
Yeni doganlar 17-18saat uyuyor diyorlar ya ben onu göremedim daha
Benimki gunduz daha iyi uyuyor ama gece ozellikle 3 ile sabah 8 arasi uyumuyor yani derin uyumuyor ya mikir mikir mikirdaniyor yada 15 dakikaya bir uyaniyor agliyor hic bisey degil ama bu uyku soruna beni perte cikariyor normal mi yada ne zamana kadar boyle bir umut isigi ariyorumBenimkide uyuymuyor gündüz uykusu hiç yok zaten
Yeni doganlar 17-18saat uyuyor diyorlar ya ben onu göremedim daha
Bizde ilk başlarda dikkat etmiyorduk baktık bizle bir film izliyor ve şuan tv ye alışmış durumda kafasını ne kadar çevirirsek çevirelim tv sesini alınca o tarafa dönüyor hemen. Bende artık ekran karartılı ninniler var onları açıyorumKizlar bebeklerinizin yaninda tv izliyor musunuz? Ben dizi aciyorum ama oradaki gerilim seslerinden etkileniyordur diye dusunup tedirgin oluyorum ses kisiyorum surekli. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Kundak yapmayı denedin mi? Benimki de saatlerce uyumadı sonra eşim kundak yapıp loş odaya aldı beşiğinde salladı bide beyaz gürültü açtı uyuyamayan bebeyi uyuttu ben kaç saat uğraşıp uyutamamıştım kundak da yapmak istememiştim aşı yerleri acır diye ama onu istiyormuş heralde bebe elini kolunu hareket ettiremeyince pat uyuduYa Bi bebek sabah 11 den bu saate hiç uyumaz mı? Çıldırmak üzereyim artık. Hala uyumuyor..
Alışık değil hiç denemedim. Durur mu bilmiyorum.Kundak yapmayı denedin mi? Benimki de saatlerce uyumadı sonra eşim kundak yapıp loş odaya aldı beşiğinde salladı bide beyaz gürültü açtı uyuyamayan bebeyi uyuttu ben kaç saat uğraşıp uyutamamıştım kundak da yapmak istememiştim aşı yerleri acır diye ama onu istiyormuş heralde bebe elini kolunu hareket ettiremeyince pat uyudu
Bir videoda tok karnina burnunu temizlemeyin kusar diyordu, ac karnina yapiyorsunuz di miKızlar oğlanın havasını verdikten sonra burnunu temizliyoruz biraz yoğun sıkıp yüzüstü çevirip sırtına vuruyoruz kusuyo uzuyor kusmugu acaba ilaçlar fayda göstermeye mi başladı balgamı mı sökülüyor
Bebek icin denemedim ama kendim icin yapardim ben bunu bi zarari olacagini dusunmuyorum. Ortamdaki mikrobu kiriyor ve oda sogan kokuyorTıkalı bebekler için bebeğin uzağında bulunduğu odaya soğan kesip koyun diyorlar deneyen varmı ?
Ustune 5 6 da karanfil sapla. Ise yariyo. Sabah ev kebapci gibi kokuyo ama olsunTıkalı bebekler için bebeğin uzağında bulunduğu odaya soğan kesip koyun diyorlar deneyen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?