2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar, dun bi taneden bir sey olmaz diyerek sut kremali tatli yedim, oluyormus bebegim cok huzursuzdu cook agladi. Bir de goz kapagi kizarmis ve sismis. Internette alerji sebepli olabilir diyo. Kizariklik icin ne yapabilirim oneriniz var mi?

Geçmiş olsun. Bilmiyorum. Belki de hiç dokunmayın kendi haline bırakmak en iyisi. En olmadı temiz suyla pamukla temizlersin. Çabucak iyileşiyor zaten suratlarında kızarıklık fln olunca.

Günaydınlar

Gece 4 te zor uyudu. Daha da uyudu denmez ona şekerleme yaptı sonra bir ıkınmadır gitti. Kızlar bu arada kızımın idrarın koyu sarı renk neden olır ki? Hiç olmamıştı daha önce son günlerde böyle olmaya başladı.

Eklentiler

• Screenshot_20221002-091413_Gallery.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 62
Idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Kiz bebeklerde cok cabuk oluyo. Belki de ondan uyumuyo da olabilir. Kokulu ve koyu renk cis dimi

Bi de mama vermiyosan sutun uykusuzluktan falan azalmis olabilir. Az beslenmenin de gostergesi olabilir. Yani az besleniyo demiyorum yanlis anlama. Sadece neden olabilir e oneri getiriyorum

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Kiz bebeklerde cok cabuk oluyo. Belki de ondan uyumuyo da olabilir. Kokulu ve koyu renk cis dimi
Evet aynen öyle. Of ya. Salı günü gideceğiz doktora bakalım sorayım o zaman

Normal dökülmesi bizimde dökülüyo elime geliyo benim dokununca .. biraz zaman aliyo ama dokulup yeniden cikmasinin ayı belli olmuyo

Bizimde oyle doktor degil diyo 2 yasina kadar bekleriz dedi ama ben bekleyemem kizimda cok ilerledi .. bu bebegimde cok gazli surekli ikinma hali gobegi disari cikmaya basladi para ile kapadim bende baya kapanmalik olmus salak gibj cikardim kabiz olmustu ikincam diye gobek geri cikti ve bagrsak oynamaya basladi altinda geri kapadim.

Benimkinin de ilaç gibi kokuyor. Tabikide İlaç kullanmıyorum. İnternette baktım bir sürü sebep var idrar yolu iltihabı olabilir diyo. İnşallah kısa sürelidir canım gecer hemen

Daha az emiyo olmasın? Ya da bezi değiştirdiniz mı, belki bu bezden oyle gorunuyodur? Soguk diye cok giydiriyor olabilir misin? Sıcaklarsa da uyumaz da.

Benimkinin de ilaç gibi kokuyor. Tabikide İlaç kullanmıyorum. İnternette baktım bir sürü sebep var idrar yolu iltihabı olabilir diyo. İnşallah kısa sürelidir canım gecer hemen
Evet çok kötü kokuyor kucağımda iken bile burnuma geliyor kokusu.
Daha az emiyo olmasın? Ya da bezi değiştirdiniz mı, belki bu bezden oyle gorunuyodur? Soguk diye cok giydiriyor olabilir misin? Sıcaklarsa da uyumaz da.
Emiyor ama lökür lökür içiyor yani yutkunuyor. Temizdi bezi tam işerken gördüm sarı olduğunu bezin kuru tarafına işettim. Normal giydiriyorum aslında her zamanki gibi.

Benim oglan yeni yuklenen ozelliklerini surekli kullanmak icin bugun hic uyumadi aglamiyo da ama hep uyanik. 2. Sicramanin ilk gunu bugun. Ataktan cikinca yuklenirdi ozellikler normalde bu onden aldi guncellemeyi cok gulduruyo bizi
Bu atakları nerden takip ediyorsunuz uygulama hangisini indirdiysem atak yazmıyor

CipisS alıntı yapamadım mesajları ama pompa için a 101 e gelmişti arkadaşımın önerisiyle kiwi marka almıştım hem diğer markalara göre baya bi ucuz hem de ben cok memnun kaldım baya iyi sağıyor 2 aydır kullanıyorum arkadaşımda aynı pompayı 2. Bebeğine kullanıyordu 260 TL falandı biz alırken baya iyi yani fiyatı bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…