- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 53
Soğana karanfil batırıp koyuyorlar evetTıkalı bebekler için bebeğin uzağında bulunduğu odaya soğan kesip koyun diyorlar deneyen varmı ?
Geçmiş olsun. Bilmiyorum. Belki de hiç dokunmayın kendi haline bırakmak en iyisi. En olmadı temiz suyla pamukla temizlersin. Çabucak iyileşiyor zaten suratlarında kızarıklık fln olunca.Gunaydin kizlar, dun bi taneden bir sey olmaz diyerek sut kremali tatli yedim, oluyormusbebegim cok huzursuzdu cook agladi. Bir de goz kapagi kizarmis ve sismis. Internette alerji sebepli olabilir diyo. Kizariklik icin ne yapabilirim oneriniz var mi?
Idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Kiz bebeklerde cok cabuk oluyo. Belki de ondan uyumuyo da olabilir. Kokulu ve koyu renk cis dimiGünaydınlar
Gece 4 te zor uyudu. Daha da uyudu denmez ona şekerleme yaptı sonra bir ıkınmadır gitti. Kızlar bu arada kızımın idrarın koyu sarı renk neden olır ki? Hiç olmamıştı daha önce son günlerde böyle olmaya başladı.
Evet aynen öyle. Of ya. Salı günü gideceğiz doktora bakalım sorayım o zamanIdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Kiz bebeklerde cok cabuk oluyo. Belki de ondan uyumuyo da olabilir. Kokulu ve koyu renk cis dimi
Normal dökülmesi bizimde dökülüyo elime geliyo benim dokununca .. biraz zaman aliyo ama dokulup yeniden cikmasinin ayı belli olmuyoBir garip saç mevzusu
Bebeğimin saclari dökülmeye başladı daha erken mi değil mi bilmiyorum, tecrübeli anneler söylesin. Garip olanı dökülen saç göremiyorum yatakta vs bir yerde. Dökülmeye başlayan saçlar ne zaman tekrar yerine geliyor acep :)
Canim saliyi bekleme koyde aile hekimligi gibi bi yer yok mu?Evet aynen öyle. Of ya. Salı günü gideceğiz doktora bakalım sorayım o zaman
Var ama test vs yapmıyorlar. Yönlendiriyorlar onlarda. Eşim pazartesi gideriz diyor.Canim saliyi bekleme koyde aile hekimligi gibi bi yer yok mu?
Test de yapmiyolarsa ne icin varlar orda acabaVar ama test vs yapmıyorlar. Yönlendiriyorlar onlarda. Eşim pazartesi gideriz diyor.
Bizimde oyle doktor degil diyo 2 yasina kadar bekleriz dedi ama ben bekleyemem kizimda cok ilerledi .. bu bebegimde cok gazli surekli ikinma hali gobegi disari cikmaya basladi para ile kapadim bende baya kapanmalik olmus salak gibj cikardim kabiz olmustu ikincam diye gobek geri cikti ve bagrsak oynamaya basladi altinda geri kapadim.Selam kizlar gobek bagi dustukten sonra bebegimin gazi oldugunda gobegine masaj yapıyorum masaj yaparken gobek deliginde icten hava kabarcigi var masaj yaparken dikkatimi cekti sizin nasil dr a sorduk fitik yoksa normal bagirsak gazi dedi ama ne biliyim bana garip geldifitik olmus olmasin zaten iki gune bir kaka yapiyor aptamil,aptamil comfortmil ve hipp den sonra similac aldim ikinmalar ve gaz aldi buradan bir arkadas yazmisti okumuştum gercekten aptamile gore gaz orani daha az olduğunu fark ettim
Ah bi bilsem. Sadece aşı vs yapıyorlar. Bir de hasta olursan parol veriyorlar.Test de yapmiyolarsa ne icin varlar orda acaba
Benimkinin de ilaç gibi kokuyor. Tabikide İlaç kullanmıyorum. İnternette baktım bir sürü sebep var idrar yolu iltihabı olabilir diyo. İnşallah kısa sürelidir canım gecer hemenGece 4 te zor uyudu. Daha da uyudu denmez ona şekerleme yaptı sonra bir ıkınmadır gitti. Kızlar bu arada kızımın idrarın koyu sarı renk neden olır ki? Hiç olmamıştı daha önce son günlerde böyle olmaya başladı.
SagolsunlarAh bi bilsem. Sadece aşı vs yapıyorlar. Bir de hasta olursan parol veriyorlar.
Daha az emiyo olmasın? Ya da bezi değiştirdiniz mı, belki bu bezden oyle gorunuyodur? Soguk diye cok giydiriyor olabilir misin? Sıcaklarsa da uyumaz da.Günaydınlar
Gece 4 te zor uyudu. Daha da uyudu denmez ona şekerleme yaptı sonra bir ıkınmadır gitti. Kızlar bu arada kızımın idrarın koyu sarı renk neden olır ki? Hiç olmamıştı daha önce son günlerde böyle olmaya başladı.
Evet çok kötü kokuyor kucağımda iken bile burnuma geliyor kokusu.Benimkinin de ilaç gibi kokuyor. Tabikide İlaç kullanmıyorum. İnternette baktım bir sürü sebep var idrar yolu iltihabı olabilir diyo. İnşallah kısa sürelidir canım gecer hemen
Emiyor ama lökür lökür içiyor yani yutkunuyor. Temizdi bezi tam işerken gördüm sarı olduğunu bezin kuru tarafına işettim. Normal giydiriyorum aslında her zamanki gibi.Daha az emiyo olmasın? Ya da bezi değiştirdiniz mı, belki bu bezden oyle gorunuyodur? Soguk diye cok giydiriyor olabilir misin? Sıcaklarsa da uyumaz da.
Bu atakları nerden takip ediyorsunuz uygulama hangisini indirdiysem atak yazmıyorBenim oglan yeni yuklenen ozelliklerini surekli kullanmak icin bugun hic uyumadiaglamiyo da ama hep uyanik. 2. Sicramanin ilk gunu bugun. Ataktan cikinca yuklenirdi ozellikler normalde bu onden aldi guncellemeyi cok gulduruyo bizi
Yok canım aradım sordum sgk yı rapor bitince yatıyormus bekleyeceğiz mecburYa ben bakıyorum bana tatmamış bu para icin herhangi bi evrak yapmak mı gerekiyordu biz sadece kimlik çıkarttık başka bişey yapmadık o yüzden mi yatmadı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?