2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım aradım sordum sgk yı rapor bitince yatıyormus bekleyeceğiz mecbur
Aslında işyeri ay ay onaylayabiliyor raporu. Ay ay onayladıklarında ay ay yatıyor. Banada sürekli rapor bitince yatacak dedi. Bende evet normal hastalık raporlarında öyle Ama bu analık 3 ay, 3 ay maaşsız nasıl geçinir insan, sgk ile görüşüp teyit edermisin dedim. Aradı bana geri döndü, evet ay ay oluyormuş dedi Eylül sonunu onayladı 2 aylık ödeme görünüyor e devlette şuan.

İlac hemen yumusatmaya baslamıstır, bir an önce iyileşir inşallajh

Kizlar bebeklerinizin yaninda tv izliyor musunuz? Ben dizi aciyorum ama oradaki gerilim seslerinden etkileniyordur diye dusunup tedirgin oluyorum ses kisiyorum surekli. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Salonda takılıyorum oğlumda yanımda oluyor. Tv hep açık. Ama gerilim sesi yok tv8 de takılıyorum:) hatta bazen sese alışsın diye salonda yatırıyorum.

Ya Bi bebek sabah 11 den bu saate hiç uyumaz mı? Çıldırmak üzereyim artık. Hala uyumuyor..
Uyumadıgı zaman huzursuz mu? Bi derdi mi var acaba inatcı bi minnoş mu yoksa. Ataklar zorlu geciyor

Kizlar bebeklerinizin yaninda tv izliyor musunuz? Ben dizi aciyorum ama oradaki gerilim seslerinden etkileniyordur diye dusunup tedirgin oluyorum ses kisiyorum surekli. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Ben de dizi vs izliyorum ama kısık sesle hep. Onun dısında sürekli anneannesi ve teyzeleri ile görüntülü konusuyoruz. Sanırsam cocugum telefonu ben sanıyor arrık telefonuma gülüyor cunku

Alışık değil hiç denemedim. Durur mu bilmiyorum.
Bizimki de alışık değil. Ama şunu farkettik akşam 7den sonra gece uykusuna geçiyor uykusu ağırlaşıyor. Bizde bunu fırsat bilip kundak yapıyoruz o zaman duruyor. 12ye kadar uyuduğu oldu :) kundak olmasa kıpırdanır uyar. Normalde 2 saatte uyanıyor

Süt alerjisinden şüpheleniyorsan eser miktarda da olsa yemeyeceksin kızarıklık tamamen dolasım sıstemi ile alakalı yediklerine dikkat edersen düzelir

Aylık 200 normal.ama 600 çok geldi bana.burda haftalık 200 istedi.ben de sipariş verdim normal fiyatlı bişey.insallah kullanabilirim.
Aylık 300 ya şaşırdım ama yine sizin dediğiniz fiyatlara göre çok iyi. Neden o kadar abartı fiyat koyarlarlarki. Bende bu ay avente geçeceğim, işe başlayacağım 1 aya. Hastane tipini yanımda taşıyamam ama aventi taşırım, süt sağarım işyerinde. Yoksa devam ederdim medalayla

Yok canım aradım sordum sgk yı rapor bitince yatıyormus bekleyeceğiz mecbur
Bu sgk dan aldıgınız ne parası. Ben 4-a lı değilim kendi işyerim oldugu için bagkurluyum ama bagkurlu olan anne de bi para alıyormus sgk dan ama ben hic rapor almadım illa rapor mu gerekli

Geçmiş olsun hava dan sonra yüzünü iyice yika yada temizlemelisin büyük kiizmda çok verdik içindeki maddeler cildinde incelme yapabiliyor yüzünü gözlerini iyice suyla yıkamak gerekli

Bu sgk dan aldıgınız ne parası. Ben 4-a lı değilim kendi işyerim oldugu için bagkurluyum ama bagkurlu olan anne de bi para alıyormus sgk dan ama ben hic rapor almadım illa rapor mu gerekli
SGK bana 512 TL yatırdı emzirme parası isyerimin bildirmesi ile birde bakanlık aile ve sosyal PTT ye 400 TL yollamış ona eşim basvurmustu

Bizde bir arkadaş kanser tedavisi gördü uzun süreli rapor onaylamadilar her ay personel aramızda para toplayıp verdik okadar uzun süre insanlar ne yer ne içer faturalar ilaçlar kafasına göre herkes

Serum fizyolojik ten benim gibi korkan varsa az önce cesaret edip yaptım boşa korkmusum kolaymış. Bebe rahatladı rahat bir nefes aldı boşa korkup yapmamısim bunca zaman

SGK bana 512 TL yatırdı emzirme parası isyerimin bildirmesi ile birde bakanlık aile ve sosyal PTT ye 400 TL yollamış ona eşim basvurmustu
Ya 10 bin tl den fazla para yatıyormus rapor alırsak dogum öncesi ve sonrası gecici işgöremezlik ödeneği olarak, benim şimdi haberimin olması ve o kadar hastanelerde yattıgım halde rapor almamam yarın hastaneyi ve doktorumu arayıp sorucam

Bagkuru bilmiyorum SGK de öyle maaş alamadığımız için işyerinden o parayı rapor parası olarak SGK dan alıyoruz onunda doğum raporu hastane veriyor işyerine veriyoruz o SGK ya bildirim yapıyor bagkursa kendiniz yada muhasebeci bildirim yapabilir

Bende 3 aylık olunca baslasammi ücretsiz izin mi alsam bilemedim nasıl olur.sizin bebise kim bakacak o dönemde.calismaya baslarsam diye elektrikli aldım yarın elimde olur.bebegimde bir aylık oldu.sagmaya daha mi erken başlamalıydim geç mi kaldım acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…