Demek daha kötüsü de varmış. Yazık ama bebeğede anneyedeBurdaki şartlar Turkiyeden de kötü. 14 hafta doğum izi, 4 hafta da ücretsiz alabilirsin. Baska bir şey yok. Toplam 3.5-4 ay. İşe başlamak zorundasın. Bu ayın 20sinde bitiyor doğum iznim. 4 hafta ücretsiz de aldım. Verdiler sağ olsunlar. 17 Kasımda basliyorum
Gerçekten yeni yaşam şartlarından sonra mecburuz çalışıp maaş almaya. Yoksulluk sınırı olmuş 22-23binBen kayinvaldemle aynı evde beraber yaşıyorum o bakacak.bana da bı sene ücretsiz izin al diyor kayınvalidem kayınpederim çocuk büyüsün biraz daha diyorlar.ama bu ekonomik şartlarda zor.cok borcumuz var. bı de 3.bebegim.2 tane daha çocuğum var okula giden.bakalim ne yapacağım.siz bu ay sonu mu başlayacaksiniz.
Bizim de zaman zaman oluyor doktora sormuştum normal demiştiKızlar bu bebişlerin kafasındaki bıngıldak mı deniyor ordada bozuk para büyüklüğünde biyer hani biz nefes alırken karnımız yukarı aşağı iniyor ya kafası da öyle oluyor dünden beri var normal mi bu hastalıktan mı oluyor
Bizimde dolu oluyor serumla gelmiyor doktor normal demişti.Kızlar geniz doluluğuna yapacak bir şey var mı? Birkaç damla serum damlatıp aspiratörle çekiyorum bir şey çıkmıyor, ama genizde bir hırıltı var. Sanırım iki gündür memeyi verince ağlamasının, sadece uykuluyken emmesinin filan sebebi atak değil, genzinin dolu olması.
Perşembe 2.ay kontrolümüz vardı zaten ama, yarın götürsem mi? Hasta gibi değil, gece güzel uyuyor, gündüz de uyanıkken keyfi yerindeyken gayet iyi, ama genizde hık hık bir doluluk var
Şu anda var mı a101 de peki? Bulunduğum yerde a101 de yok ki offCipisS alıntı yapamadım mesajları ama pompa için a 101 e gelmişti arkadaşımın önerisiyle kiwi marka almıştım hem diğer markalara göre baya bi ucuz hem de ben cok memnun kaldım baya iyi sağıyor 2 aydır kullanıyorum arkadaşımda aynı pompayı 2. Bebeğine kullanıyordu 260 TL falandı biz alırken baya iyi yani fiyatı bi bak istersen
Hayır çok sakin kakası ve gazı olmadığı sürece. Dün çok sakindi. Bugünde uyumak istiyordu ama gaz kaka müsade etmiyordu. Hemde nasıl inatçı anlatamam. Az kaldı çıkacağız biz inşallah atak haftasından.Uyumadıgı zaman huzursuz mu? Bi derdi mi var acaba inatcı bi minnoş mu yoksa. Ataklar zorlu geciyor
Yok bacım dün denedim 10 dk durdu sonra çığrınmaya başladı bebe. Bugün gündüz de eşim kundaklamış biraz uyudu yine çığrındı. Hiç sevmiyor çocuk darlanmayıBizimki de alışık değil. Ama şunu farkettik akşam 7den sonra gece uykusuna geçiyor uykusu ağırlaşıyor. Bizde bunu fırsat bilip kundak yapıyoruz o zaman duruyor. 12ye kadar uyuduğu oldu :) kundak olmasa kıpırdanır uyar. Normalde 2 saatte uyanıyor
Çocuk acil yom burada. Götürmedk. Takip ettim diğer çimlerin rengi normal geldi.Enfeksiyon olabilir cocuk acile goturmelisin bebeklerde enfeksiyon sıkıntı
Hiç sevmiyor kundağı yapamadım o yüzden çok ağlıyor sarıncaYarım kundak tavsiye ederim anne karnında gibi hissedip rahatlıyolar kolları refleksle sıçramayınca da kendilerini uyandırmıyolar
İyi günler hanımlar. Kızım iki gündür her yemekten sonra az az çıkarıyor acaba reflüsü yaranmış?
Ataktan çıktınızmı? Yok böyle direniş yaa uykuya
Aynen öyle asla dalamıyor. 5 dk uyuyup sonra uyanıyor hemen. Bizimde son 4 5 gündür böyle. Dün öğlen 3 te yedim ilk yemeğimi. Mahvetti beni akşama kadar. Hatta sabaha kadar. Buraya uyumuyor diye yazdım ya sabah 4 te uyudu. Sabah 7 de uyandı...Dalamıyor dimi canım?? Bende 10gündür ölüyorum artık. Daha kahvaltı bile yapmadım inan((
Yok sevmiyor Hiç kundağı.Türkiyenin suyundanmı acaba bu bebekler uyumuyor. Azerbaycana gidicem bakalım orda uyucakmıyarım kundak yap ben gece bazen yaplyorum ellerini bağlıyorum ama sıkı değil
Biz göremedik o uyuma saatını töybe ya
Sanırım sıvı alımından kaynaklı. Çünkü düzeldi akşamSıvı alımı az olduğundan olabilir veya idrar yolu enfeksiyonundan
Bizimde dolu hırıltı var sürekli ama doktor normal demişti.Kızlar geniz doluluğuna yapacak bir şey var mı? Birkaç damla serum damlatıp aspiratörle çekiyorum bir şey çıkmıyor, ama genizde bir hırıltı var. Sanırım iki gündür memeyi verince ağlamasının, sadece uykuluyken emmesinin filan sebebi atak değil, genzinin dolu olması.
Perşembe 2.ay kontrolümüz vardı zaten ama, yarın götürsem mi? Hasta gibi değil, gece güzel uyuyor, gündüz de uyanıkken keyfi yerindeyken gayet iyi, ama genizde hık hık bir doluluk var
Aaaa nereden kiraladiniz? Ben sumer’denBende medela Lactina kiraladım istanbuldayım aylık 200 lira
Malesef oyleymis dikkat ediyorum sumdi yavas yavas anlicam neler yiyebilexegimi, bugyn basladim diyeteSüt alerjisinden şüpheleniyorsan eser miktarda da olsa yemeyeceksin kızarıklık tamamen dolasım sıstemi ile alakalı yediklerine dikkat edersen düzelir
AA öyle mi benim rapor da bitti ama belli e devlette görünmemiştir yatmıştır o zamanYok canım aradım sordum sgk yı rapor bitince yatıyormus bekleyeceğiz mecbur
iOS canım farklı mı oluyorHarika haftalar die uygulama. Android mi kullaniosun ios mu
Sekerden gaz oluyor mu ya? Bende de gaz oluyor hatta diyorum bende varsa onda nasik olmasin. Sekeri de bi test edeyimBizimkinde de az çok hep kaka oluyor. Cok gaz sancısı olmuyor. Benim ağzım olursa onun da oluyor. Yani 100% eminim gazı benim yediklerine kaynaklı oluyor. Misal şekerli bi şey yememeliyim, soya sutlu puding tarzı vegan tatlilar veyahut fruktoz orani yuksek meyveler. O zaman yanıyoruz, sabaha kadar pırt pırt. Benim bile karnım ağrıyor gazdan. Denklemi kurdum. O an lezzetli olan bir şey sonrasında burnumdan getiriyor o aldığım keyfi, gaz sancisiyla oduyorum. Ondan şekerli şeyler yemiyorum. Diger turlu cok gazi olmuyor. Hatta ben şüphelenmeye başladım belki de bizde alerji yoktu, karada kan görmeden diyet yapıyorum ama belki de yanlış yapıyorum. Pisliği şekerli şeyler yediğinden olmuştu. Kakasindaki mukusu da burnu hep tikali, bogazi hep balfam dolu oldugundan oluyor.
Bende kararsiz kaldim internette bir kac dr u dinledim kemer ve madeni para baglamayin 6 ay icinde kendinden gecer gecmez ise iki yas olunca ameliyat ediliyor diyordu tabj bu ihtimali dusunmek bile icimi acitiyor ama gobek bagi dustugjnden beri gobek deligi ice dogru toparlanmadi hele masaj yaparken o gazin sesini duyuyorum boluncuk gjnj kayiyor elimden sinirim tavan oluyor napicam bilmiyorumBizimde oyle doktor degil diyo 2 yasina kadar bekleriz dedi ama ben bekleyemem kizimda cok ilerledi .. bu bebegimde cok gazli surekli ikinma hali gobegi disari cikmaya basladi para ile kapadim bende baya kapanmalik olmus salak gibj cikardim kabiz olmustu ikincam diye gobek geri cikti ve bagrsak oynamaya basladi altinda geri kapadim.
Ne atagi 40 i cikmadi dahaİyi günler hanımlar. Kızım iki gündür her yemekten sonra az az çıkarıyor acaba reflüsü yaranmış?
Ataktan çıktınızmı? Yok böyle direniş yaa uykuya
Genzi doluysa 2burunu yıkama yapmalısın canım serum fizyolojik ile sonra sırtına vuruyorsun yüzüstü yatırıpKızlar geniz doluluğuna yapacak bir şey var mı? Birkaç damla serum damlatıp aspiratörle çekiyorum bir şey çıkmıyor, ama genizde bir hırıltı var. Sanırım iki gündür memeyi verince ağlamasının, sadece uykuluyken emmesinin filan sebebi atak değil, genzinin dolu olması.
Aynen bagrsak altinda oynuyor benim kizim baya kolik bebekti belli saat aralarinda susturamazdim kabizlik ve gaz problemi cok oldu agladikca ve ikindikca dahada buyumeye basladi tek cagrem para baglamakti eskinin kadinlari cok yapmis banada babannem demisti kapattim 2 aya kalmadi duzeldi suan 5 yasinda bi sorun yok sukur ..Bende kararsiz kaldim internette bir kac dr u dinledim kemer ve madeni para baglamayin 6 ay icinde kendinden gecer gecmez ise iki yas olunca ameliyat ediliyor diyordu tabj bu ihtimali dusunmek bile icimi acitiyor ama gobek bagi dustugjnden beri gobek deligi ice dogru toparlanmadi hele masaj yaparken o gazin sesini duyuyorum boluncuk gjnj kayiyor elimden sinirim tavan oluyor napicam bilmiyorum
Normal canım pıt pıt atması kalp ama sadece çökmemesi lazım aklınızda olsun çökük görürseniz acil durumKızlar bu bebişlerin kafasındaki bıngıldak mı deniyor ordada bozuk para büyüklüğünde biyer hani biz nefes alırken karnımız yukarı aşağı iniyor ya kafası da öyle oluyor dünden beri var normal mi bu hastalıktan mı oluyor
Evet atması durduğunda elimi sürüyorum azıcık içeri çökük gibi duruyor salı kontrolümüz var sorayım daha önce olamamıştı. Gözle görünür birşey yok ama elimi sürünce hafiften çöküklük varNormal canım pıt pıt atması kalp ama sadece çökmemesi lazım aklınızda olsun çökük görürseniz acil durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?