2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Demek daha kötüsü de varmış. Yazık ama bebeğede anneyede bende 7 kasımda işbaşı yapacağım

Gerçekten yeni yaşam şartlarından sonra mecburuz çalışıp maaş almaya. Yoksulluk sınırı olmuş 22-23bin kasım 7de işbaşı yapacağım

Kızlar bu bebişlerin kafasındaki bıngıldak mı deniyor ordada bozuk para büyüklüğünde biyer hani biz nefes alırken karnımız yukarı aşağı iniyor ya kafası da öyle oluyor dünden beri var normal mi bu hastalıktan mı oluyor

Bizim de zaman zaman oluyor doktora sormuştum normal demişti

Kızlar geniz doluluğuna yapacak bir şey var mı? Birkaç damla serum damlatıp aspiratörle çekiyorum bir şey çıkmıyor, ama genizde bir hırıltı var. Sanırım iki gündür memeyi verince ağlamasının, sadece uykuluyken emmesinin filan sebebi atak değil, genzinin dolu olması.
Perşembe 2.ay kontrolümüz vardı zaten ama, yarın götürsem mi? Hasta gibi değil, gece güzel uyuyor, gündüz de uyanıkken keyfi yerindeyken gayet iyi, ama genizde hık hık bir doluluk var

Bizimde dolu oluyor serumla gelmiyor doktor normal demişti.

Şu anda var mı a101 de peki? Bulunduğum yerde a101 de yok ki off
Uyumadıgı zaman huzursuz mu? Bi derdi mi var acaba inatcı bi minnoş mu yoksa. Ataklar zorlu geciyor
Hayır çok sakin kakası ve gazı olmadığı sürece. Dün çok sakindi. Bugünde uyumak istiyordu ama gaz kaka müsade etmiyordu. Hemde nasıl inatçı anlatamam. Az kaldı çıkacağız biz inşallah atak haftasından.
Yok bacım dün denedim 10 dk durdu sonra çığrınmaya başladı bebe. Bugün gündüz de eşim kundaklamış biraz uyudu yine çığrındı. Hiç sevmiyor çocuk darlanmayı
Enfeksiyon olabilir cocuk acile goturmelisin bebeklerde enfeksiyon sıkıntı
Çocuk acil yom burada. Götürmedk. Takip ettim diğer çimlerin rengi normal geldi.
Yarım kundak tavsiye ederim anne karnında gibi hissedip rahatlıyolar kolları refleksle sıçramayınca da kendilerini uyandırmıyolar
Hiç sevmiyor kundağı yapamadım o yüzden çok ağlıyor sarınca
İyi günler hanımlar. Kızım iki gündür her yemekten sonra az az çıkarıyor acaba reflüsü yaranmış?

Ataktan çıktınızmı? Yok böyle direniş yaa uykuya
Dalamıyor dimi canım?? Bende 10gündür ölüyorum artık. Daha kahvaltı bile yapmadım inan((
Aynen öyle asla dalamıyor. 5 dk uyuyup sonra uyanıyor hemen. Bizimde son 4 5 gündür böyle. Dün öğlen 3 te yedim ilk yemeğimi. Mahvetti beni akşama kadar. Hatta sabaha kadar. Buraya uyumuyor diye yazdım ya sabah 4 te uyudu. Sabah 7 de uyandı...
Türkiyenin suyundanmı acaba bu bebekler uyumuyor. Azerbaycana gidicem bakalım orda uyucakmı yarım kundak yap ben gece bazen yaplyorum ellerini bağlıyorum ama sıkı değil

Biz göremedik o uyuma saatını töybe ya
Yok sevmiyor Hiç kundağı.
Sıvı alımı az olduğundan olabilir veya idrar yolu enfeksiyonundan
Sanırım sıvı alımından kaynaklı. Çünkü düzeldi akşam

Bizimde dolu hırıltı var sürekli ama doktor normal demişti.

Çişte koku olması nasıl bir şey ya, bizimkinin çişli bezi kakalı bezle aynı kokuyor, kaka yaptı sanıp açıyorum çiş çıkıyor. Bez ıslanınca öyle kokuyo herhalde diye düşünmüştüm ama şimdi siz idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyince korktum, koyu renk yok ama

Süt alerjisinden şüpheleniyorsan eser miktarda da olsa yemeyeceksin kızarıklık tamamen dolasım sıstemi ile alakalı yediklerine dikkat edersen düzelir
Malesef oyleymis dikkat ediyorum sumdi yavas yavas anlicam neler yiyebilexegimi, bugyn basladim diyete

Sekerden gaz oluyor mu ya? Bende de gaz oluyor hatta diyorum bende varsa onda nasik olmasin. Sekeri de bi test edeyim

Bende kararsiz kaldim internette bir kac dr u dinledim kemer ve madeni para baglamayin 6 ay icinde kendinden gecer gecmez ise iki yas olunca ameliyat ediliyor diyordu tabj bu ihtimali dusunmek bile icimi acitiyor ama gobek bagi dustugjnden beri gobek deligi ice dogru toparlanmadi hele masaj yaparken o gazin sesini duyuyorum boluncuk gjnj kayiyor elimden sinirim tavan oluyor napicam bilmiyorum

Genzi doluysa 2burunu yıkama yapmalısın canım serum fizyolojik ile sonra sırtına vuruyorsun yüzüstü yatırıp

Aynen bagrsak altinda oynuyor benim kizim baya kolik bebekti belli saat aralarinda susturamazdim kabizlik ve gaz problemi cok oldu agladikca ve ikindikca dahada buyumeye basladi tek cagrem para baglamakti eskinin kadinlari cok yapmis banada babannem demisti kapattim 2 aya kalmadi duzeldi suan 5 yasinda bi sorun yok sukur ..

Normal canım pıt pıt atması kalp ama sadece çökmemesi lazım aklınızda olsun çökük görürseniz acil durum

Normal canım pıt pıt atması kalp ama sadece çökmemesi lazım aklınızda olsun çökük görürseniz acil durum
Evet atması durduğunda elimi sürüyorum azıcık içeri çökük gibi duruyor salı kontrolümüz var sorayım daha önce olamamıştı. Gözle görünür birşey yok ama elimi sürünce hafiften çöküklük var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…