2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebegine mama veren anneler size bir sorum var bu mamalar 3 hafta kullanim süresi var kalan mamayi atacakmiyiz ya bi ton para veriyoruz günde 1 ögün mama veren napicak mesela

Tansiyonuzu ölçün tansiyondan kaynaklı da olabilir kan degerleride düşünce olabiliyor eğer doğum sonrası kanamaniz çok olduysa kan değerleri çok düşmüş olabilir

Humananin çaylarının içerisinde kimyon rezene var hem sütun artıyor hem bebeğin rahatlıyor deneyebilirsiniz

Ahahhaha cok mantikli benim arkadasim ben atmiyorum veriyorum bebege diyor
Belkı uzun süreli vermiyordur bir iki gün fazladan veriyordur ama şaşırdım büyük bir cesaret ben veremem çocuğuma kedilerime bile bir gün geçerse veriyorum uzun süreli süre geçmiş olsa veremem üstelik onların mideleri hazmedebilir ama yinede kıyıp veremem

Kızlar bebişin ateşi en doğru nereden ölçülür yüzü 35-36 devamlı ama karından ölçünce 37,5 ateşi varmı calpol vermelimiyim

Ya gece gündüz ayrımını yapması için gündüz normal aydınlıkta uyutun diyolar ama benim bebe gece baya uzun uyuyor ışıktanmı rahatsız oluyorki o zaman
Ben ağız mendiliyle gözünü kapatıyorum hep. Işıktan tahatsız oluyor gözünü ne zaman kapatsam uyuyor
Ya aslında siyah perdelerim var onu taksam gece gibi olur ev ama gece gündüz ayrımını yapması için gündüz ışıkta ıyutun yazıyodu nette

U Ufukta_bebek canım elos minik kardeşi nasıl ben iki bebeyle zorlanıyorum valla sende durumlar nasıl
Zor dostum zor elos bronşit oldu dünya durdu sanki ilaç içirmek buhar yapmak ölüm kalım meselesi oluyor.
Bide bizim önümüzde Neva ya karışmıyor ama olmadığımız yerde etrafında dolaşıyor bazen emzik vermek için bazen canını acıtmak için, bazen de bebekle ilgilenince mutfağa yada odasına gidip vakit geçiriyor
Oyun grubu ve pedagog düşünüyoruz konuşması da ilerlemedi. Sizde durumlar nasıl?

Aslında 3 aya kadar alışkanlık edinmez de deniliyor tam karanlık değilde hafif aydınlık ortamda denesen

Bende bi şaşirdim yani bi sorayim dedim bende bayat ekmeklerle ıslayıp kaldirima koyayim kedi köpek yesin
Kızlar bebişin ateşi en doğru nereden ölçülür yüzü 35-36 devamlı ama karından ölçünce 37,5 ateşi varmı calpol vermelimiyim
Verme canim temazsizla mi ölctun manuel varsa kasiktan ölç gecen bende yazmiştim gogusten 38 cikiyordu dr kasiktan en dogru sonucu alirsin dedi kiyafetlerini azalt önce baktin düsmuyor oyle ver ben direk duşa sokmustum o gün

Ayy çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah canım bizde aynı durumdayız Elif'im 15 gün boyunca hastaneye götürüp getirdik sonuç duygu değişimi yemek yemeyi bıraktı,çiş söylemeyi bıraktı, konuşmayı bıraktı bebeği emzirecegim zaman ağlama krizi acıktım diye bebeği bırakıp ona yemek getiriyorum yemiyor. Bir kez ellerini sıkmış morartmisti. Geçenlerde de saçını koparmış bebek kıyametleri kopardı çok korktu ağlamasından o naif akıllı kızım gitti inatçı mızmız bir kız geldi gerçekten çok zor çok yoruluyorum çok üzülüyorum

Tarihini çok geçirme öyle yap

Temassızla ölçüyorum bacakları yüzü poposu 36 küsürratlarda ama karın kısmı gövdesi 37,8 37,5 çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…