Benimki de saçlı dogdu ama dokuluyorYok canım hic dökülmedi üstelik oğlumun o kadar çok saçı var ki bir teli bile düşmedisadece geçenlerde ablası bir tel çekip koparmisti kıyameti kopardı
Kalan mamayı günü 1 gun geçerse kedilerime mama yapıp veriyorum çok seviyorlar aynı gün bitiyorBebegine mama veren anneler size bir sorum var bu mamalar 3 hafta kullanim süresi var kalan mamayi atacakmiyiz ya bi ton para veriyoruz günde 1 ögün mama veren napicak mesela
Ben ağız mendiliyle gözünü kapatıyorum hep. Işıktan tahatsız oluyor gözünü ne zaman kapatsam uyuyorKızlar bebeleri gündüz uyuyan varmıya, formülünü banada söylesin deli gibi uykusu var uyumuyor
Kızım prematüre olmasına rağmen hiç dökülmedi prematüre bebeklerde çok döküluyormus doktorumuz öyle diyordu şuan 3 yaşında bebekliginden bu yana tararken bile çok şükür hiç dökülmezBenimki de saçlı dogdu ama dokuluyor
Tansiyonuzu ölçün tansiyondan kaynaklı da olabilir kan degerleride düşünce olabiliyor eğer doğum sonrası kanamaniz çok olduysa kan değerleri çok düşmüş olabilirKızlar merhaba ben de üç haftadır böyle tam baş dönmesi de değil ama kafada bir sersemlik gibi baktığım yerler hani sabit değilmiş gibi bununla birlikte biraz baş ağrısı da var üç haftadır bu geçmiyor sizde böyle bir durum var mı pazartesi tabii ki doktora gideceğim ama yinede merak ettim uykusuzluktan vs olabilir mi diye
Ahahhaha cok mantikliKalan mamayı günü 1 gun geçerse kedilerime mama yapıp veriyorum çok seviyorlar aynı gün bitiyor
Humananin çaylarının içerisinde kimyon rezene var hem sütun artıyor hem bebeğin rahatlıyor deneyebilirsinizDamlayı kullansam benim oğlum da rahat cıkarıyordu ama bi deneme yapayım dedim. Simdi yine damlasını verdim. Artık 6 mı 7. Aya kadar mı kullancaz bilmiyorum. Kimyonu suya koyup bi kere içeyim dedim içemedim öyle kötü bi tat yok
Belkı uzun süreli vermiyordur bir iki gün fazladan veriyordur ama şaşırdım büyük bir cesaret ben veremem çocuğuma kedilerime bile bir gün geçerse veriyorum uzun süreli süre geçmiş olsa veremem üstelik onların mideleri hazmedebilir ama yinede kıyıp verememAhahhaha cok mantiklibenim arkadasim ben atmiyorum veriyorum bebege diyor
Ya gece gündüz ayrımını yapması için gündüz normal aydınlıkta uyutun diyolar ama benim bebe gece baya uzun uyuyor ışıktanmı rahatsız oluyorki o zamanUyumuyor kesinlikle benim bebe 24 saatte toplam 5-6 saat uyuyor gözleri kıpkırmızı uykusu var uyuyamadikca mizildaniyorben hiç zorlamıyodum uyuması için uyumaya alışması lazım nasıl uyursa uyusun uyut ilk 3 aya kadar yeter ki uyusun uykuya alışsın dediler. Ben de bugün bir deneme yaptım 2 saat uyudu ilk defa. Odanın perdelerini çekip hafif kararttim. Emzirdikten sonra kucağımda pışpışladım gözleri küçülunce yerine yatırıp tekrar poposunu pışpışladım arada bir saçını okşadım yarım saat falan sürdü ama uyudu
Ben ağız mendiliyle gözünü kapatıyorum hep. Işıktan tahatsız oluyor gözünü ne zaman kapatsam uyuyor
Zor dostum zorU Ufukta_bebek canım elos minik kardeşi nasıl ben iki bebeyle zorlanıyorum valla sende durumlar nasıl
Aslında 3 aya kadar alışkanlık edinmez de deniliyor tam karanlık değilde hafif aydınlık ortamda denesenYa gece gündüz ayrımını yapması için gündüz normal aydınlıkta uyutun diyolar ama benim bebe gece baya uzun uyuyor ışıktanmı rahatsız oluyorki o zaman
Ya aslında siyah perdelerim var onu taksam gece gibi olur ev ama gece gündüz ayrımını yapması için gündüz ışıkta ıyutun yazıyodu nette
Bende bi şaşirdim yani bi sorayim dedim bende bayat ekmeklerle ıslayıp kaldirima koyayim kedi köpek yesinBelkı uzun süreli vermiyordur bir iki gün fazladan veriyordur ama şaşırdım büyük bir cesaret ben veremem çocuğuma kedilerime bile bir gün geçerse veriyorum uzun süreli süre geçmiş olsa veremem üstelik onların mideleri hazmedebilir ama yinede kıyıp veremem
Verme canim temazsizla mi ölctun manuel varsa kasiktan ölç gecen bende yazmiştim gogusten 38 cikiyordu dr kasiktan en dogru sonucu alirsin dedi kiyafetlerini azalt önce baktin düsmuyor oyle ver ben direk duşa sokmustum o günKızlar bebişin ateşi en doğru nereden ölçülür yüzü 35-36 devamlı ama karından ölçünce 37,5 ateşi varmı calpol vermelimiyim
Ayy çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah canım bizde aynı durumdayız Elif'im 15 gün boyunca hastaneye götürüp getirdik sonuç duygu değişimiZor dostum zorelos bronşit oldu dünya durdu sanki ilaç içirmek buhar yapmak ölüm kalım meselesi oluyor.
Bide bizim önümüzde Neva ya karışmıyor ama olmadığımız yerde etrafında dolaşıyor bazen emzik vermek için bazen canını acıtmak için, bazen de bebekle ilgilenince mutfağa yada odasına gidip vakit geçiriyor
Oyun grubu ve pedagog düşünüyoruz konuşması da ilerlemedi. Sizde durumlar nasıl?
Tarihini çok geçirme öyle yapBende bi şaşirdim yani bi sorayim dedim bende bayat ekmeklerle ıslayıp kaldirima koyayim kedi köpek yesin
Verme canim temazsizla mi ölctun manuel varsa kasiktan ölç gecen bende yazmiştim gogusten 38 cikiyordu dr kasiktan en dogru sonucu alirsin dedi kiyafetlerini azalt önce baktin düsmuyor oyle ver ben direk duşa sokmustum o gün
Temassızla ölçüyorum bacakları yüzü poposu 36 küsürratlarda ama karın kısmı gövdesi 37,8 37,5 çıkıyorBende bi şaşirdim yani bi sorayim dedim bende bayat ekmeklerle ıslayıp kaldirima koyayim kedi köpek yesin
Verme canim temazsizla mi ölctun manuel varsa kasiktan ölç gecen bende yazmiştim gogusten 38 cikiyordu dr kasiktan en dogru sonucu alirsin dedi kiyafetlerini azalt önce baktin düsmuyor oyle ver ben direk duşa sokmustum o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?