2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Normal canım pıt pıt atması kalp ama sadece çökmemesi lazım aklınızda olsun çökük görürseniz acil durum
Mesela pıt pıt atarken daha çok çökük olduğu belli şuan bakıyorum hafiften bir çökük gibi elime geliyor ama çok değil çok hafif

Bebeği kucağında oturtur vaziyette tutup serum fizyolojik burnuna sıkıp ters çevirip sırtına vuracaksın balgamı öyle dökülüyor sonrada burnunu çekeceksin canim

Benimde öyle ellerimde uyuşmada oluyor Aden Vera'yı götürdüğümde doktora sormuştum sebebi ne olabilir diye doğumdan sonra değerler çok hızlı düşer B12, D vitamini, demir vs dedi onlardan olurmuş doktora gidip kontrol olucam bende ama bakalım ne zaman

Dokununca oyle geliyor, bahsedilen cokukluk gozle goruneb cokukluk, Allah korusun çocuk çok suvisiz kaldiginda oluyormus.

AA öyle mi benim rapor da bitti ama belli e devlette görünmemiştir yatmıştır o zaman
Rapor bitince şirket onaylıyor öyle ödeme çıkıyor. E devlette 4a/4b işgöremezlik ödemesi diye araştırınca çıkıyor. Ayrıca şirket ay ayda raporu onaylayabiliyor, ay ay maaş yatıyor

Benim bebemin de oyle oluyor nabız gibi atıyor orası kemik olmadıgından kan dolasımı yansıyordur diye düşündüm ben

Canım benim kızın hiç dokulmedi oglumunda şimdilik dokulmuyor üstelik sıpa tek taraflı yatıyor vitamin eksikliği olabilir mi acep Delirella
Bebeklerde zaten saç dökülmesi normal, vitamin eksikliği ile ilgili olduğunu sanmıyorum bu dönemde yetişkinler gibi. Sadece ayını bilemedim erken mi geç mi dökülüyor:)

O normal canım endişe edecek bişey yok

Rapor bitince şirket onaylıyor öyle ödeme çıkıyor. E devlette 4a/4b işgöremezlik ödemesi diye araştırınca çıkıyor. Ayrıca şirket ay ayda raporu onaylayabiliyor, ay ay maaş yatıyor
O zaman iş yeriyle alakalı yani bi iş yerime sorayim o zaman baya oldu cünkü yatsa e devlete de düşerdi o halde

Benim de basim donuyor hizli kalkinca

Bebeklerde zaten saç dökülmesi normal, vitamin eksikliği ile ilgili olduğunu sanmıyorum bu dönemde yetişkinler gibi. Sadece ayını bilemedim erken mi geç mi dökülüyor:)
O zaman o aylarda dökülüyordur sen daha iyi bilirsin canım benim kızımda hiç olmadı 3 yaşına girecek oğlumda 3 ayına girecek olmadı benim bebeler bir tuhaf zaten normal olan hiçbir şeyi yapmıyorlar

O zaman o aylarda dökülüyordur sen daha iyi bilirsin canım benim kızımda hiç olmadı 3 yaşına girecek oğlumda 3 ayına girecek olmadı benim bebeler bir tuhaf zaten normal olan hiçbir şeyi yapmıyorlar
Ahahaha hiç mi dökülmedi senin

Kızlar bebeleri gündüz uyuyan varmıya, formülünü banada söylesin deli gibi uykusu var uyumuyor
Uyumuyor kesinlikle benim bebe 24 saatte toplam 5-6 saat uyuyor gözleri kıpkırmızı uykusu var uyuyamadikca mizildaniyor ben hiç zorlamıyodum uyuması için uyumaya alışması lazım nasıl uyursa uyusun uyut ilk 3 aya kadar yeter ki uyusun uykuya alışsın dediler. Ben de bugün bir deneme yaptım 2 saat uyudu ilk defa. Odanın perdelerini çekip hafif kararttim. Emzirdikten sonra kucağımda pışpışladım gözleri küçülunce yerine yatırıp tekrar poposunu pışpışladım arada bir saçını okşadım yarım saat falan sürdü ama uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…