Mesela pıt pıt atarken daha çok çökük olduğu belli şuan bakıyorum hafiften bir çökük gibi elime geliyor ama çok değil çok hafifNormal canım pıt pıt atması kalp ama sadece çökmemesi lazım aklınızda olsun çökük görürseniz acil durum
Canım benim kızın hiç dokulmediNormal dökülmesi bizimde dökülüyo elime geliyo benim dokununca .. biraz zaman aliyo ama dokulup yeniden cikmasinin ayı belli olmuyo
Allah yardımcın olsun uyumayan,kolik bebek çok zor oluyor benim kızım öyleydi aşırı kolikti ne gece ne gündüz uyumuyorduYa Bi bebek sabah 11 den bu saate hiç uyumaz mı? Çıldırmak üzereyim artık. Hala uyumuyor..
Bebeği kucağında oturtur vaziyette tutup serum fizyolojik burnuna sıkıp ters çevirip sırtına vuracaksın balgamı öyle dökülüyor sonrada burnunu çekeceksin canimKızlar geniz doluluğuna yapacak bir şey var mı? Birkaç damla serum damlatıp aspiratörle çekiyorum bir şey çıkmıyor, ama genizde bir hırıltı var. Sanırım iki gündür memeyi verince ağlamasının, sadece uykuluyken emmesinin filan sebebi atak değil, genzinin dolu olması.
Perşembe 2.ay kontrolümüz vardı zaten ama, yarın götürsem mi? Hasta gibi değil, gece güzel uyuyor, gündüz de uyanıkken keyfi yerindeyken gayet iyi, ama genizde hık hık bir doluluk var
Benimde öyle ellerimde uyuşmada oluyor Aden Vera'yı götürdüğümde doktora sormuştum sebebi ne olabilir diye doğumdan sonra değerler çok hızlı düşer B12, D vitamini, demir vs dedi onlardan olurmuş doktora gidip kontrol olucam bende ama bakalım ne zamanKızlar merhaba ben de üç haftadır böyle tam baş dönmesi de değil ama kafada bir sersemlik gibi baktığım yerler hani sabit değilmiş gibi bununla birlikte biraz baş ağrısı da var üç haftadır bu geçmiyor sizde böyle bir durum var mı pazartesi tabii ki doktora gideceğim ama yinede merak ettim uykusuzluktan vs olabilir mi diye
Dokununca oyle geliyor, bahsedilen cokukluk gozle goruneb cokukluk, Allah korusun çocuk çok suvisiz kaldiginda oluyormus.Evet atması durduğunda elimi sürüyorum azıcık içeri çökük gibi duruyor salı kontrolümüz var sorayım daha önce olamamıştı. Gözle görünür birşey yok ama elimi sürünce hafiften çöküklük var
Androidde google dan indiriyosun ucretsiz. Ama ios izin vermio sanirimiOS canım farklı mı oluyor
Aylık 300 liraydı yanlış yazdım, bende sümerden kiraladım Koşuyolu ofisindenAaaa nereden kiraladiniz? Ben sumer’den
Rapor bitince şirket onaylıyor öyle ödeme çıkıyor. E devlette 4a/4b işgöremezlik ödemesi diye araştırınca çıkıyor. Ayrıca şirket ay ayda raporu onaylayabiliyor, ay ay maaş yatıyorAA öyle mi benim rapor da bitti ama belli e devlette görünmemiştir yatmıştır o zaman
Benim bebemin de oyle oluyor nabız gibi atıyor orası kemik olmadıgından kan dolasımı yansıyordur diye düşündüm benKızlar bu bebişlerin kafasındaki bıngıldak mı deniyor ordada bozuk para büyüklüğünde biyer hani biz nefes alırken karnımız yukarı aşağı iniyor ya kafası da öyle oluyor dünden beri var normal mi bu hastalıktan mı oluyor
Ay uyudu valla gece şükür. Kundak yaptım sıkıca sonra salladık battaniye arasında.Allah yardımcın olsun uyumayan,kolik bebek çok zor oluyor benim kızım öyleydi aşırı kolikti ne gece ne gündüz uyumuyordu
Bebeklerde zaten saç dökülmesi normal, vitamin eksikliği ile ilgili olduğunu sanmıyorum bu dönemde yetişkinler gibi. Sadece ayını bilemedim erken mi geç mi dökülüyor:)Canım benim kızın hiç dokulmedioglumunda şimdilik dokulmuyor üstelik sıpa tek taraflı yatıyor vitamin eksikliği olabilir mi acep Delirella
O normal canım endişe edecek bişey yokEvet atması durduğunda elimi sürüyorum azıcık içeri çökük gibi duruyor salı kontrolümüz var sorayım daha önce olamamıştı. Gözle görünür birşey yok ama elimi sürünce hafiften çöküklük var
O zaman iş yeriyle alakalı yani bi iş yerime sorayim o zaman baya oldu cünkü yatsa e devlete de düşerdi o haldeRapor bitince şirket onaylıyor öyle ödeme çıkıyor. E devlette 4a/4b işgöremezlik ödemesi diye araştırınca çıkıyor. Ayrıca şirket ay ayda raporu onaylayabiliyor, ay ay maaş yatıyor
Benim de basim donuyor hizli kalkincaKızlar merhaba ben de üç haftadır böyle tam baş dönmesi de değil ama kafada bir sersemlik gibi baktığım yerler hani sabit değilmiş gibi bununla birlikte biraz baş ağrısı da var üç haftadır bu geçmiyor sizde böyle bir durum var mı pazartesi tabii ki doktora gideceğim ama yinede merak ettim uykusuzluktan vs olabilir mi diye
O zaman o aylarda dökülüyordur sen daha iyi bilirsin canım benim kızımda hiç olmadı 3 yaşına girecek oğlumda 3 ayına girecek olmadı benim bebeler bir tuhaf zaten normal olan hiçbir şeyi yapmıyorlarBebeklerde zaten saç dökülmesi normal, vitamin eksikliği ile ilgili olduğunu sanmıyorum bu dönemde yetişkinler gibi. Sadece ayını bilemedim erken mi geç mi dökülüyor:)
Ahahaha hiç mi dökülmedi seninO zaman o aylarda dökülüyordur sen daha iyi bilirsin canım benim kızımda hiç olmadı 3 yaşına girecek oğlumda 3 ayına girecek olmadı benim bebeler bir tuhaf zaten normal olan hiçbir şeyi yapmıyorlar
Yok canım hic dökülmedi üstelik oğlumun o kadar çok saçı var ki bir teli bile düşmediAhahaha hiç mi dökülmedi senin
Uyumuyor kesinlikle benim bebe 24 saatte toplam 5-6 saat uyuyor gözleri kıpkırmızı uykusu var uyuyamadikca mizildaniyorKızlar bebeleri gündüz uyuyan varmıya, formülünü banada söylesin deli gibi uykusu var uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?