2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah ya kıyamam çok geçmiş olsun onlar da haklı daha küçükler üstlerindeki ilgi başka birine bölündü ama bebelerde küçük daha yapmasak az salsak olmaz. Bugün devlet hastanesine gittik kalça ultrasonu için gitmişken Ela yı da dil terapisti görsün dedik size pedagog yardımcı olur dedi başka bir şey demedi çocuk doktoru da ikisine birden yetişmek iyi olmak, bölünmek zor diyor bunun farkında olup kabullenmek zor geliyor bazen. Ela dan çalıyorum, ona hakettiği değeri gösteremiyorum psikolojisine giriyorum ağlıyorum bazen de çocuğa kızıyorum anlaması gereken anlayabileceği durumlar bunlar büyüdü diye öyle saçma değişken bir ruh halim var

Temassızla ölçüyorum bacakları yüzü poposu 36 küsürratlarda ama karın kısmı gövdesi 37,8 37,5 çıkıyor
Oyle cikiyor canim ben gecen cok evhamlandim acile goturcektim ama acilde de bisey yapmıyorlar mis 3 gun olmayinca sen bi ılık duşa sok bebişi musaitsen ateşte sonucta vücuttaki mikroplari öldürmek için cikiyor varsa da savaşmaki biraz korkma

Kızlar bebişin ateşi en doğru nereden ölçülür yüzü 35-36 devamlı ama karından ölçünce 37,5 ateşi varmı calpol vermelimiyim
Bence Anüsten standart ateş ölçer ile ölçülmeli en doğru sonucu o verir. Koltuk altında kayıyor doğru çıkmayabiliyor. Ağıza zaten alamıyorlar şuan. Temazsızlar bir doğru bir yanlış hiç güvenmiyorum. Kulaktan varsa Braun markası sadece güvenilir. Yüz göğüs göbekten ölçülmüyor canım oralara bakma

Damir bugun 2 aylik oldu. Alerji doktoruna goturdum sonunda. Çocuğun bir şey oldugu dusunmuyorum, süt kullanmaya baslayabilirsin dedi. Gelisimi iyi dedi. 2.5 kilo almis toplamda. 59 cm olmuş. Inek sutlu cappuccino icicem simdi. Bu arada boynunda da torticollis cikmadi. Kisacasi bendeniz hastalik hastayim. Bunu kendime bi daha kanitlamis oldum.

Benim de ruh halim çok değişken oluyor 3 yaşına girmeyen bebekten çok büyük şeyler bekliyorum bezini bırakmıştı tekrar baslamasi çok üzüyor bebek olmaya özeniyor oda çok minik hala ayy ne bilim kendimi suçlu hissediyorum Elif çok hassas çok duygusal bir çocuktu bebeği bu kadar erken düşünmemeliydim diyorum ama yaşım 37 her geçen gün daha zor olacaktı çok zor günler ama geçeceğini biliyoruz inşallah çabuk geçer sadece biraz fazla yıpranmış olacağız

Kızım prematüre olmasına rağmen hiç dökülmedi prematüre bebeklerde çok döküluyormus doktorumuz öyle diyordu şuan 3 yaşında bebekliginden bu yana tararken bile çok şükür hiç dökülmez
Premature değiliz ama 3 hafta erken doğduk tabi

Delirella bebişinin saclari dökülüyormuş bizimde dökülüyor işin tuhafi dökülen saclar nerde bilmiyorum

Aynen ben de göremedim ama kafa seyreklesti

Ahhh nasıl sevindim alerji zor iş, kurtarmanız çok iyi olmuş gelişimi de iyiymiş maşallah

Az önce gaz damlasini verince oglum genzine kaçirdi boğuluyor sandim o kadar korktum mi nefesi falan gitti gözünden yaş geldi yavrumun nefesi 20 saniyede falan normale döndü moralim aşiri bozuldu bakamiyomuyjm ben ya içim yandı resmen

Bende yaşıyorum bunu damla da bazen oluyor senlik bir durum yok ki onlar için elimizden geleni yapıyoruz ben damla verdikten sonra hemen emzik veriyorum artık düzgünce yutkunsun diye

M Mirune Çok sevindim sanırım alerji doktorları normal çocuk doktorları gibi hemen diyet önermiyor. Sizin doktorunuz mukuslu kaka için ne dedi

Çok şükür canim kulagi nasil oldu geçti mi insallah maşallah paşaya
Bende yalıyorum bunu damla da bazen oluyor senlik bir durum yok ki onlar için elimizden geleni yapıyoruz ben damla verdikten sonra hemen emzik veriyorum artık düzgünce yutkunsun diye
Bende hemen emzik vermistim nasil oldu anlamadim ya

Bakmasan için yanmazdı. Biz süper güçleri olan insanlar değiliz ki elbet hatamız olacak yanlışlar yapıcaz ama yavrularımız için en doğrusunu yapmaya çalışırken yapıcaz bu hataları annelik mükemmel olmak değil mükemmel olmaya çalışmak bence

Bende yaşıyorum bunu damla da bazen oluyor senlik bir durum yok ki onlar için elimizden geleni yapıyoruz ben damla verdikten sonra hemen emzik veriyorum artık düzgünce yutkunsun diye
Bende serum fizyolojikden sonra yapıyorum onu boğazı tahriş olmasın diye ister istemez yutuyor serumu

Teşekkür ederim kızlar sağolun

Kızlar bebişlere su veriyor musunuz veriyorsanız ne kadar veriyor sunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…