2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mama verdiğim zaman çay kaşığının ucuyla bir iki damla veriyorum ağzında mama kalmasın pamukçuk olmasın diye
Bende öyle yapıyordum şimdi 3 gündür hava veriyoruz dediler havadan sonra su ver hava daha çok kurutuyor boğazlarını diye veriyorum devamlı içmek istiyor

Birde kızlar 1 haftdır ilaç kullandığım için emzirmiyordum ilacı dün kestik emzirdim bugün hep çok şükür sütüm hemen geldi emiyor ama asla doymuyor eşimde inat etti mama vermeyeceksin mamaya iyice alıştı diye çocuk yırtıldı resmen bugün ağlamaktan devamlı memedeydi tüm gün ama doymuyor mama istiyor eşim işe gitti daha demin peşinden hemen mama verdim rahatladı çocuk. Bende istemiyorum mama vereyim ama nasıl kuracağım bu düzeni bilmiyorum öncesinde de memeyi emiyordu azda olsa doyuyordu gündüzleri meme geceleri mama veriyordum bi ama bugün hiç doymadı .Bide sütümün rengi bulanık beyaz gibi bayadır emmiyordu ondan mı acaba

Bende öyle yapıyordum şimdi 3 gündür hava veriyoruz dediler havadan sonra su ver hava daha çok kurutuyor boğazlarını diye veriyorum devamlı içmek istiyor
Evet hava boğazını kurutuyordur ama çok verme böbreklerini çok fazla çalışmasına sebebiyet verir doktorunuza danışın Rabbim şifa versin inşallah minnacık bedenleri nelere katlanıyor ya kıyamam

Canım çektikce geliyor süt. Benim bebiş de memede uyuduğu için tam emmiyodu ya mama veriyodum ya da sağıp sürekli biberonla vemreyi deniyodum. Ordaki akış hızına alışınca memede sinirlenmeye başladı. Memede çığlık atarak ağlıyodu süt azaldığında dahi, her seferinde bi diğer memeye geçirdim hemen pnda da ağladı. En son emzik veriyodum sussun diye ama biberon vermedim. Birkaç güne biberonun akış hızını unuttu, memede sinirlenmeyip çekmeye alıştı. O çekmeye alışınca sütüm arttı ki memende süt bitse de o çekince doluyor tekrar naçizane tavsiyem süt bitse de hep emzirmeye çalış bi iki güne artar sütün

Damlatarak mi veriyorsunuz? Öyleyse damlatmq. Ben kasiga damlatip kasik biberon gibi veriyorum. Çok rahat oluyor

Kızlar bebişlere su veriyor musunuz veriyorsanız ne kadar veriyor sunuz
Ben ilaç sonrası vermiştim iki kez susatır diye 1cc vermiştim ama verdikçe güldü hoşuna gitti baya anlanmadım anne sütü alan bebek susamaz derler ama susamış gibiydi sonra daha vermedim ama cok iyi degil diyorlar nedenini bilemiyorum

Günaydın anne sütü veren kızlar bebişleriniz gece hangi sıklıkla uyanıyor? Bizimkisi 1-1,5 bazen 2saat sonra uykuya dalması problem

Bebişleriniz gözleri ile takipe başladımı? Bizimkisi beni takip ediyor yatağındaki dönenceyide bazen ediyor amma illa kendim kontrol etmek istediğimde oyuncakla yaptığımda takip etmiyor bazen bu normalmi??
M Mirune canım çok sevindim alerji falan olmadığına

Yaa bizimkiside nasıl şapur şuput içti sevdi galiba bende sık vermiyorum

❤ bazen kendimi aşiri yetersiz hissediyorum malesef
Sag ol canım. Kulagi da geçiyor insallah. Damla kullaniyoruz sabah aksam. Bugün korka korka yıkadım.
Rabbim şifa versin canim
Kızlar bebişlere su veriyor musunuz veriyorsanız ne kadar veriyor sunuz
Yok vermiyorum ben canim
Kullandığın solgar için hem kabız yapıyor hem kilo aldırıyor demişler

Sende durumlar nasıl
Bende kullaniyorum kiloyu bilemem ayi iştahi var zaten ama kabiz yapmiyor
Damlatarak mi veriyorsunuz? Öyleyse damlatmq. Ben kasiga damlatip kasik biberon gibi veriyorum. Çok rahat oluyor
Şiringayla veriyodum

❤ bazen kendimi aşiri yetersiz hissediyorum malesef

Rabbim şifa versin canim

Yok vermiyorum ben canim

Bende kullaniyorum kiloyu bilemem ayi iştahi var zaten ama kabiz yapmiyor

Şiringayla veriyodum
İştah = kilo değil mi ya 1

3 saatte bir kalkiyoruz biz .. memede uyuyo zaten gece gunduz hemen gazini alip koyuyorum besigine uykuya devam.. takip basladi ozellikle beni babayla hafif hafif atisiyoruz bu yuzden hemen hemen herseyi takip ediyo attik

Kızlar bebeleri gündüz uyuyan varmıya, formülünü banada söylesin deli gibi uykusu var uyumuyor
Haha maalesef. Bi çözüm bulursan bana da söyle bebe 5 dk uyuyor uyanıyor gözler uykusuzluktan kıpkırmızı
Bebegine mama veren anneler size bir sorum var bu mamalar 3 hafta kullanim süresi var kalan mamayi atacakmiyiz ya bi ton para veriyoruz günde 1 ögün mama veren napicak mesela
Biz atmıştık kalan mamayı. Ama sonra gramı az almaya başladık. Öyle olunca yetiyor bize tam 3 hafta denk geliyor.
Bende yaşıyorum bunu damla da bazen oluyor senlik bir durum yok ki onlar için elimizden geleni yapıyoruz ben damla verdikten sonra hemen emzik veriyorum artık düzgünce yutkunsun diye
Bende yaşıyorum boğazına kaçıyor. Baya Bi cebelleşiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…