Bizim de artı ya bi sabah 6 da başlıyor 9 10 a kadar bi şey akşam 7 de başlıyor 10 a kadar2 gündür gaz kaka sancısı aldı başını gidiyor bizde. Şimdi gülücükler saçıyor mutlu ama akşama ağzımıza tükürüyor.
İştah açıp kilo aldiriyirmus, maşallah sen almadiysanKabız yapmadı, kilo aldırmadı ama verdirmedi deiştahım açık emzirdiğim için açık olduğunu düşünüyordum, kilo aldırdığını bilmiyordum
Aynen aynen belli saatlerde oluyor. Bizimde sabah öğlene kadar iyi öğleden sonra vi başlıyor gece ye kadar neredeyseBizim de artı ya bi sabah 6 da başlıyor 9 10 a kadar bi şey akşam 7 de başlıyor 10 a kadar
Bizim saatleri belli ben yatmadan emiyor 12 gibi yatiyorum. 4.5 gibi uyanıyor sonra sabah 7 gibi uyaniyor. Genel rutin böyleGünaydınanne sütü veren kızlar bebişleriniz gece hangi sıklıkla uyanıyor? Bizimkisi 1-1,5 bazen 2saat sonra uykuya dalması problem
Bebişleriniz gözleri ile takipe başladımı? Bizimkisi beni takip ediyor yatağındaki dönenceyide bazen ediyor amma illa kendim kontrol etmek istediğimde oyuncakla yaptığımda takip etmiyor bazen bu normalmi??
M Mirune canım çok sevindim alerji falan olmadığına
Ah bu kolik bizi mahvediyor sabaha kadar uyumadi ıkınmaktan yalniz değilsin tatlımGünaydınlar
2 gündür gaz kaka sancısı aldı başını gidiyor bizde. Şimdi gülücükler saçıyor mutlu ama akşama ağzımıza tükürüyor.
Çok sevindimDamir bugun 2 aylik oldu.Alerji doktoruna goturdum sonunda. Çocuğun bir şey oldugu dusunmuyorum, süt kullanmaya baslayabilirsin dedi. Gelisimi iyi dedi. 2.5 kilo almis toplamda. 59 cm olmuş. Inek sutlu cappuccino icicem simdi. Bu arada boynunda da torticollis cikmadi. Kisacasi bendeniz hastalik hastayim. Bunu kendime bi daha kanitlamis oldum.
Gece 3-4saat uyuyor emiyor geri uyumaya devam ediyor. Çok uyanmıyor geceleri. Benim bebis 15-20günlükken takip etmeye başladı herşeyi beni nesneleri vs.Günaydınanne sütü veren kızlar bebişleriniz gece hangi sıklıkla uyanıyor? Bizimkisi 1-1,5 bazen 2saat sonra uykuya dalması problem
Bebişleriniz gözleri ile takipe başladımı? Bizimkisi beni takip ediyor yatağındaki dönenceyide bazen ediyor amma illa kendim kontrol etmek istediğimde oyuncakla yaptığımda takip etmiyor bazen bu normalmi??
Atlas ilk uykusunu cok saglam uyuyo. 8 de uyuyup 1 bucukta uyandi dun geceGünaydınanne sütü veren kızlar bebişleriniz gece hangi sıklıkla uyanıyor? Bizimkisi 1-1,5 bazen 2saat sonra uykuya dalması problem
İlk uykusu daha uzun oluyor. 4-5 saat gibi. Sonra 2.5 saatte 1 kalkıyor. Yani gece 12:30-03:00 ve 05:30ta uyanıyor. Emzirip gazını çıkarıp yatiriyorum. Bir kez bez değiştiriyorum, ya 3te ya 5:30'da. Değiştirirken de yavaş hareket ediyorum, loş ışıkta değiştiriyorum. Nazar değmesin 7ye kadar uyuyor Sonra. Dun çocuk 3:00'te uyandı, ben geri uyuyamadım o uyudu. Cok tatlı nefes alıyor, sut kokuyor, cok tatliydi..yavrumu özledim, dayanamadim 06da aldım kucağıma öptüm sarıldım. Dedim ne yani hep sen mi beni uyandıracak, biraz da ben seni uyandırayım.Günaydınanne sütü veren kızlar bebişleriniz gece hangi sıklıkla uyanıyor? Bizimkisi 1-1,5 bazen 2saat sonra uykuya dalması problem
Benimki 3 saat duruyor bazen 2 saat değişiyor açıkcası ne kadar emdiğine göre. Banyo yaptıysa daha uzunGünaydınanne sütü veren kızlar bebişleriniz gece hangi sıklıkla uyanıyor? Bizimkisi 1-1,5 bazen 2saat sonra uykuya dalması problem
Of ya ne zaman bitecek bu sıkıntılar. Canımdan bezdim. Çok yoruluyorum. Eşime de yoruldum diyemiyorum artık. Mahvoldum bedenen ve ruhenAh bu kolik bizi mahvediyor sabaha kadar uyumadi ıkınmaktan yalniz değilsin tatlım
2 gündür gece 12 de uyutup sabah ben kaldırıyorum 4 5 gibi beslemek için. Eğer kaldırmasam uyur 8 9 a kadar.Günaydınanne sütü veren kızlar bebişleriniz gece hangi sıklıkla uyanıyor? Bizimkisi 1-1,5 bazen 2saat sonra uykuya dalması problem
Çok iyi2 gündür gece 12 de uyutup sabah ben kaldırıyorum 4 5 gibi beslemek için. Eğer kaldırmasam uyur 8 9 a kadar.
Çok iyiİlk uykusu daha uzun oluyor. 4-5 saat gibi. Sonra 2.5 saatte 1 kalkıyor. Yani gece 12:30-03:00 ve 05:30ta uyanıyor. Emzirip gazını çıkarıp yatiriyorum. Bir kez bez değiştiriyorum, ya 3te ya 5:30'da. Değiştirirken de yavaş hareket ediyorum, loş ışıkta değiştiriyorum. Nazar değmesin 7ye kadar uyuyor Sonra. Dun çocuk 3:00'te uyandı, ben geri uyuyamadım o uyudu. Cok tatlı nefes alıyor, sut kokuyor, cok tatliydi..yavrumu özledim, dayanamadim 06da aldım kucağıma öptüm sarıldım. Dedim ne yani hep sen mi beni uyandıracak, biraz da ben seni uyandırayım.
Ay inşallah ama bir günü bir gününü tutmuyor hiçÇok iyidarısı bize
Öyle canım malesef((( artık duş yaptırmakta işe yaramıyor bizdeAy inşallah ama bir günü bir gününü tutmuyor hiç
Ay bilmiyorum bazen kendimi aşiri çaresiz hissediyorum ya yarin misafir gelcek ve bugün asla durmuyorOf ya ne zaman bitecek bu sıkıntılar. Canımdan bezdim. Çok yoruluyorum. Eşime de yoruldum diyemiyorum artık. Mahvoldum bedenen ve ruhen
Biberon kullaniyomusun canimKızlar kızım memeyi uyanıkken almıyorAğzına alıp öğürüp çıkarıyor. İki gündür uykulu veriyorum meme reddimiki bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?