2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 gündür gaz kaka sancısı aldı başını gidiyor bizde. Şimdi gülücükler saçıyor mutlu ama akşama ağzımıza tükürüyor.
Bizim de artı ya bi sabah 6 da başlıyor 9 10 a kadar bi şey akşam 7 de başlıyor 10 a kadar

Kabız yapmadı, kilo aldırmadı ama verdirmedi de iştahım açık emzirdiğim için açık olduğunu düşünüyordum, kilo aldırdığını bilmiyordum
İştah açıp kilo aldiriyirmus, maşallah sen almadiysan

Bizim de artı ya bi sabah 6 da başlıyor 9 10 a kadar bi şey akşam 7 de başlıyor 10 a kadar
Aynen aynen belli saatlerde oluyor. Bizimde sabah öğlene kadar iyi öğleden sonra vi başlıyor gece ye kadar neredeyse

Bizim saatleri belli ben yatmadan emiyor 12 gibi yatiyorum. 4.5 gibi uyanıyor sonra sabah 7 gibi uyaniyor. Genel rutin böyle

Günaydınlar
2 gündür gaz kaka sancısı aldı başını gidiyor bizde. Şimdi gülücükler saçıyor mutlu ama akşama ağzımıza tükürüyor.
Ah bu kolik bizi mahvediyor sabaha kadar uyumadi ıkınmaktan yalniz değilsin tatlım

Çok sevindim

Gece 3-4saat uyuyor emiyor geri uyumaya devam ediyor. Çok uyanmıyor geceleri. Benim bebis 15-20günlükken takip etmeye başladı herşeyi beni nesneleri vs.

Similac mama tecrubesi bekleyen analar selam once pozitif yanlarindan baslayim. Diger mamalarin buyuk boyu 800 gr bu 850 gr. Evolvianin 800 gr paketini 200 e alirken bunun 850 gr paketini 126 tlye aldim. Sma gibi topaklanmiyo ama ufak bi kopuklenme var calkalamazsam o da yok. Ve en bombasi gaz derdimizi bence komple cozdu. Cocugum gaz icin hic kendini yipratmiyo. Gelelim negatif yanina. Ilk gun muhtemelen mama degisiminden 2 kez kaka yapti oglum. Ama sonrasi nanay. Bugun 5. Gun fitil alip vericem. Ama diger mamalarda da kabizligi aynen boyleydi. 9 gunluk tecrubem bu kadar

Atlas ilk uykusunu cok saglam uyuyo. 8 de uyuyup 1 bucukta uyandi dun gece sonra 3 saat daha uyudu 4 bucukta uyandi. Sonra 5 5 bucuk 6 6 bucuk 7 de kalkis

B Bluemom44 F Fatimeesss tesekkur ederim. Alerji kesin yok diye bir şey yok tabi. Kakada kan gordujten sonra bu kanin baska sebepleri arastirilip baska bi sebepten olmadigi teyit edilene kadar alerji tanisi koyulmuyor. Daha onceki arkadaslar da yazmıştım. Tester yaniltici ki bize test fln yapilmadi, doktor gerekiyor yok oyle bi şeye, gelisimi iyi, ben alerjiden suphelenmiyorum, bi endisem yok bebek hakkinda. Süt ürünlerini kullanabilirsin dedi. Yani ucu açıklama konustu. Neden mukus olur peki kakada dedi, olur oyle, daha çok kucukler fln dedi. Ben yine de kakayi kontrolde kalicam.

İlk uykusu daha uzun oluyor. 4-5 saat gibi. Sonra 2.5 saatte 1 kalkıyor. Yani gece 12:30-03:00 ve 05:30ta uyanıyor. Emzirip gazını çıkarıp yatiriyorum. Bir kez bez değiştiriyorum, ya 3te ya 5:30'da. Değiştirirken de yavaş hareket ediyorum, loş ışıkta değiştiriyorum. Nazar değmesin 7ye kadar uyuyor Sonra. Dun çocuk 3:00'te uyandı, ben geri uyuyamadım o uyudu. Cok tatlı nefes alıyor, sut kokuyor, cok tatliydi..yavrumu özledim, dayanamadim 06da aldım kucağıma öptüm sarıldım. Dedim ne yani hep sen mi beni uyandıracak, biraz da ben seni uyandırayım.

Benimki 3 saat duruyor bazen 2 saat değişiyor açıkcası ne kadar emdiğine göre. Banyo yaptıysa daha uzun

2 gündür gece 12 de uyutup sabah ben kaldırıyorum 4 5 gibi beslemek için. Eğer kaldırmasam uyur 8 9 a kadar.

Çok iyi maşAllah. Bizimki ataktan önce 3-4saat uyuyordu ilk sonra azaltı süreyi inşa Allah geri döneriz

Kızlar kızım memeyi uyanıkken almıyor Ağzına alıp öğürüp çıkarıyor. İki gündür uykulu veriyorum meme reddimiki bu?

Of ya ne zaman bitecek bu sıkıntılar. Canımdan bezdim. Çok yoruluyorum. Eşime de yoruldum diyemiyorum artık. Mahvoldum bedenen ve ruhen
Ay bilmiyorum bazen kendimi aşiri çaresiz hissediyorum ya yarin misafir gelcek ve bugün asla durmuyor
Kızlar kızım memeyi uyanıkken almıyor Ağzına alıp öğürüp çıkarıyor. İki gündür uykulu veriyorum meme reddimiki bu?
Biberon kullaniyomusun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…