2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Banada aynılarını söyledi yeni doktor yinede bakarsın kakasında bişey olursa gelirsin demisti. Artık ek gıda döneminde neye alerjileri varsa çıkar ortaya napalım

Allah allah neden oyle bisey yapiyor o zaman acaba çok ilginç benimki meme reddi yaparken agzina alip kendini geri atip ciglik kiyamet ağlıyordu biberonu hemen biraktim
Anlamıyorum sütümde var çok sinirim bozuldu yok böyle şey ya bu çoçukta ne ararsan var uykuya direniş emmeme dayanacak gücüm yok ama benim artık

Kızlar kızım memeyi uyanıkken almıyor Ağzına alıp öğürüp çıkarıyor. İki gündür uykulu veriyorum meme reddimiki bu?
Öyle canım malesef((( artık duş yaptırmakta işe yaramıyor bizde
Bizde aynı durumdayız. Zor alıyor memeyi bazen hiç almıyor çekmek istemiyor. Moralim bozuluyor üzülüyorum. Mesela bugün öyle yaptı mama vermek zorunda kaldım. Ya inşallah bizimki alışmaz duşa. Baya rahatlıyor kundak yapıp uyutuyoruz hemen.
Ay bilmiyorum bazen kendimi aşiri çaresiz hissediyorum ya yarin misafir gelcek ve bugün asla durmuyor

Biberon kullaniyomusun canim
İnan bende öyleyim aşırı yıpranmış ve çaresiz hissediyorum özellikle ağladığı zaman susturamadığım zamanlar.

Bende o kadar ağladımki niye böyle yapıyorki memed taş gibi oldu atakmı ne nolur düzelsin Allahım. Ne uyuması normal ne emmesi bu kadarda olmazki

Kızlar moralim çok bozuk. Bugün kpntrolümğz vardı. Kalça ultrasonu boy kilo ölçümü yapıldı.
1 ayda sadece 500gr almış boyu 58cm
Kilo alımı çok az diğer ayda tekrar gelin aynı şekilde az olursa altında başla sebepler vardır test yapalım dedi. Emiyor beni mama da veriyoruz. Ne yapacağım başka. Süt kalitesi artması için de elimden geleni yapıyorum. Siz beslenme düzeninizi nasıl yapıyorsunuz? Ne yiyorsunuz mesela kaç öğün? Bana bu bebe yemek bile yedirmiyor bazen tüm gün

Geçen ay ne kadar almıştı? Biz normanı alıyoruz ondan fazlasını almıyoruz
Bende senin durumdayım bazen tum gün hiç bir şey yemiyorum bugün hiç bir şey yemedim mesela

Bende o kadar ağladımki niye böyle yapıyorki memed taş gibi oldu atakmı ne nolur düzelsin Allahım. Ne uyuması normal ne emmesi bu kadarda olmazki
Vallahi aynı şeyleri yaşıyoruz inan bende öyleyim. Kaç gün ağladım emmiyor diye. Duygusal olarak düşündüm hep. Baktım aç kalıyor. Sonra kandırarak emzirdim hep zorla. Ağzına süt geldiği zaman çekmeye başlıyorlar hemen. Denedin mi öyle. Biraz çıkartıp ağzına damlatsan falan. Ya da biberon veriyorsan mama ver az çeksin hemen göğsünü ver. Ben öyle yapa yapa emziriyorum bazen. Kötü düşünme hemen sanırım atmaktan kaynaklı oluyor ya da ağrısı falan varsa emmiyor.

Geçen ay ne kadar almıştı? Biz normanı alıyoruz ondan fazlasını almıyoruz
Bende senin durumdayım bazen tum gün hiç bir şey yemiyorum bugün hiç bir şey yemedim mesela
Geçen ay 4200 dü bu ay 4700 geldi. Doktor mama verin dedi. Gece uyuyacağım diye emmiyor beni hiç artık o ara mama vereceğim.

Bende süt fazla fışkırıyor, acaba tayzikdenmi diyorum sağıp veriyorum oda olmuyor. Böyle devam ederse akşam mama alırım artık. Biberonuda almıyorki canım

Geçen ay 4200 dü bu ay 4700 geldi. Doktor mama verin dedi. Gece uyuyacağım diye emmiyor beni hiç artık o ara mama vereceğim.
Bu ay çok mama vermeyi dene. Arada memeyide ver süt azalmasın. Bu ay 700-800alması lazımdı aslında inşa Allah düzelir canını sıkma

Oyle ya beyaz gürültü dinletiyomusun canim sen benimki bazen susuyor ona

Benimde eşim gelene kadar 1 bardak su içemediğim zamanlar oluyordu. Çok yoruldum sütün kalitesi düştü. Kayınvalidemi çağırdık şimdi o yemek yapıyor 3 öğün biri sebze birinde tavuk veya et mutlaka yiyorum komposto kaynattı onları içiyorum geri düzeldi süt

Boyu daha önemli diyor hep benim dinlediğim uzmanlar. Boyu uzun maşallah. Hemen moralini bozma. Ki hani oyle bir.sey varsa, şom agizlilik yapmak istemiyorum kötüyü çağırmak istemiyorum ama az kilo alımı varsa -ki bence az değil- alerji kaynaklı olabiliyormuş. Benim arkadaşımın bebeginde de süt alerjisi var. 100 gr 200 gr alıyordu ayda. Uygun mama kullanmaya başladılar Aptamil HA, sanırım orada yok süt proteini daha çok küçültülmüş bi mama, sonra kilo almaya başladı. Çözümü var yani öyle bi şeyse bile. A avozge sen demiştin doktor alerjidrn suphelendigi için hangi mamayi kullan demişti sana? Aptamil pronutra sanırım? O mamayı kullanıp bi bakabilirsiniz. Yani en azından bi şey kaybetmezsiniz. Ayrıca yalnız değilsin. Ben de tek öğün yedim şimdiye, ayak üstü. Hep çocuk kucağımda ayak üstü bi seyler atistiriyorum. Ama düzgün yiyince kesinlikle fark ediyor. Hemşire bana akşamdan hazırla en azından sandviç aç kalma sütün gelmez demişti. Makarna fln oluyor kızıma beslenmesine koyduğum, ondan bi tabak ayırıyorum. Pratik ve doyurucu

Bizimde bugün kontrol var dı ciğerleri yavaş yavaş temizlenmeye başlamış dedi dr pazara kadar ilaçlara devam dozları düşürdü pazartesi tekrar göreceğim dedi. Boyu 59 kilo 5700 olmuş. Burnu aşırı tıkalıydı temizlettir bide öyle göreyim dedi temizlediler o kadar rahatladıki gülücük atıp durdu dr ablasına sanırım ben güzel temizleyemiyorum korkuyorum şırınga ile yaptı. Ama şükür genel olarak düzelme var

Birde boy ölçümümü doğru yapamıyorlar mı bilmiyorum ebe geçen kontrolde ölçütüğünde 20 günde hiç uzama olmamıştı hatta dedi 20 günde uzaması gerekirdi normal değil yada bi önceki ölçümü yanlış yapıldı bidahaki kontrolde anlarız dedi. ama çocuk boyu uzadı kıyafetlerden anlayabiliyoruz yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum ki . Doğum da 53 cm di

Biri ayak ucundan biri topuktan vs olcebiliyo, ölçen kişiye göre farklı çıkabiliyor. Belki dogumdan sonra yanlış ölçtu. Zaten 20 gunluk bebek uzasa uzasa 2 cm uzar en fazla. Ne bekliyomus. Önemli olan uzamış, uzar zaten neden uzamasın. Bunlar da te allam insanı boşuna evhamlandiriyolar

Evet ya bikere çoçuk dr ile ebe nin ölçümü arasında tam 3 cm oynamıştı hangisine inanacağımızı şaşırdık. Geçen götürdüğüm de işte a bu neden 20 günde hiç uzamamış hala aynı duruyo boyu iyi değil bu dedi bi dahaki ölçümde anlarız dedi insanı evham yapıyorlar. Şuan 58,5-59 arası geçen ayda 58 di .

Kızlar sütüm çok tanzikli bebeğim ger seferin de boğuluyor her zaman önden sağamıyorum da bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…