2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bebeleri tuzladiniz mi ? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tuzlamazsak ter kokar mı?

Kızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bebeleri tuzladiniz mi ? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tuzlamazsak ter kokar mı?
Tuzlamadık biz. Böyle bir muhabbet geçti burada. Ben biraz araştırdım aşırı zararlıymış bebek ölümüne ladar gidiyormuş. Annemler yapacaktı bir şekilde umutturdum hepsine tuzlatmadım. Kokarsa koksun ne yapalım canından önemli değil.

Bende suyla pekmezi denedim gerçekten faydası oluyor ek olarak tahin pekmez ve tahin helvasi yiyorum sabah birde yatarken yiyorum ustunede yarım litre su içiyorum çok faydası oluyor
Evet tahin de yiyordum ama fiyatı çok artmişpekmez anne yapımı

Bende aciyorum bezi havalandirip kenarlardan hafif bantliyorum altini giydirmiyorum uzerine muslin atiyorum. Oyle takiliyor rahatliyor yapiyor gazini kakasini. Bizimde atak haftasi sanirim. Gecen atakta erken girmisti simdi de onun sancisi heralde

Bizimki her beslenmeden sonra yapiyor kakasini. Gaz kaka sancisi birlikte vuruyor galiba. Sanci vurunca pispislayip yataga koyuyoruz ama uyumuyor geri aglamaya basliyor o yuzden kullanamiyorum kiraz cekirdek merino kucakta rahatlatmaya calisiyoruz.

Gunde 3-4 kez sagsan bile etkisi olur. Her beslenme sonrasi yapmana gerek yok.

Bende uyaninca baktim kendisi takiliyor kalkmadim aglayana kadar oyalansin dedim. Bi ara cop cop ses duydum alla alla Ben emzik mi vermistim dedim. Ellerini emiyormus kendi kendine soyleniyor heycanlaniyor biseylere o karanlikta

Kızlar yeni doğan sünneti düşünen var mı?? Bizim bebeğin göbek deliği hemen iyilesmemisti k vitamini ignesi verdi Dr. Bu iğne araştırdığımda göre kanın pihtilasmasini artiyormus,yani benim bebeğin kanı cıvık.mi acaba diyorum,sünnet yaptırınca o da hemen iyileşmezse çocuğa kötülük mu yapmış olurum diye düşünüyorum

Bende yaptıracağım canım ikisinide kaçıncı aylarda uygun çoğu kişi 2 ay aşısıyla yaptırmış rotayı bizim ebe 3 aylık ken yapalım dedi. Menenjit ne zaman yapılıyor . Canları sağolsun kendileri iyi olsunda yeterki gerisi hallolur napalım

Oğluşum iyileşme aşamasında çok şükür atlattık sayılır ama bana bulaştırdı şimdi ben hastayım nasıl koruyacağım çocuğu kendimden ya bidaha başa dönersek

Bence seydanın bebeği genetik yapsal olarak öyle etiketleyemedim ya.ama alerji ise ben su an aminoasit bazlı aptamil pregomin as kullanıyorum artık en son care olan bu mama ama desiğin gibi hipoalerjenik sımıf var onların da yızde 90 ı süt alerjisi bebekleri rahatlatıyormus. Benim bebemde alerji var ya diyeyle netlestirdim ben. Kato süt diyetine girdim bir de smatea ve eti kestim .kakamız düzeldi. Et alerji yapmaz diyorlar ama domates alerjik alerjik bi sebzeymiş eti acacam bakalım. Bişey olmazsa domatesi de acacagım ama domatesi kestikten somra düzeldi kakası belki acacam veya bir iki gün denerim. Mama da pregomin as veriyorum. Kendim de kalsiyum takviye si alacagım. Burata hic bakamıyorum zaten hayat enerjim yok diyetten sütüm azaldı hicbisey yiyemiyorum nefes aldıgımız havada da süt ve süt urunu olamakmıs neredeyse bi suda ypk mübarek

Evet çok zor. Allah yardimcin olsun. Seni çok iyi anliyorum. Zeytin ekmek yedigkim çok oldu

Yazını okudum sen araştırıp okumussundur kesin biliyorsundur ama soylim temmuz annelerinden biri kiraz çekirdeği karnına koymuş bebesinin karnı yanmıştı kadın aşırı üzülmüştü i yüzden kiraz çekirdeğine çok dikkat etmek gerekir durdukça kendini ısıtma özelliği olduğu için

Domatesin çok gaz yaptığını ve alerjik olduğunu duymuştum bende. Ama çiğ ve pişmiş olarak fark ediyordu sanırım.

Ay evet o benimde başıma geldi. Kızımın karnı yandı o kiraz çekirdeğinden. Çok az ısıtmaya rağmen resmen çekirdeklerini benek benek izi çıktı kırmızı lekeler şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…